AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 25 jul 2017, 23:43

Ajd sve al' Borini uzeo broj 11 [CRYING FACE]

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 25 jul 2017, 23:59

Najveci problem trenutno je sto Montela hoce da Niang ostane u Milanu. Tacno sam znao da ce Montela biti najslabija karika sa svojm fix idejama. Ljudi ulazu tolike pare u klub a on se zainatio prvo na Kalinica pa sad jos i Niang da ostane. :crazy:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 26 jul 2017, 00:18

Sve je to taktika da niangu podignu cijenu nisu oni tako ludi. I ja im vjerujem stogod urade jer sigurno znaju sta rade.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jul 2017, 00:33

pa šta fali i da ga ostave, može poslužiti na par pozicija u par formacija, a ni nemaš sad nikakvih zanimljivih ponuda za njega gdje bi izvukao neku lovu.

mada me ne bi čudilo da ga iskoriste za kalinića :zzz:

auba i dalje prvi izbor za napadača :pray:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jul 2017, 00:40

rope11 je napisao/la:pa šta fali i da ga ostave, može poslužiti na par pozicija u par formacija, a ni nemaš sad nikakvih zanimljivih ponuda za njega gdje bi izvukao neku lovu.

Takoe doktore :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 26 jul 2017, 02:04

Ako bi Niang igrao za tim kao prvo poluvrijeme protiv Bayerna a ne za sebe kao drugo poluvrijeme protiv Bayerna kao što je uostalom igrao i čitavu svoju karijeru neka i ostane ali sumnjam da će se on promijeniti. Probati ga zamijeniti za nekog drugog a ako to ne uspije a i ne pronađu neko bolje riješenje onda neka i ostane. Ionako ne vjerujem da bi imao neku veliku minutažu.

Ako još traže to zvučno ime u napadu neka onda više dovedu Aubameyanga pa da i to završimo. Malog Cutronea neka ostave tako da ne bi ni bilo neke velike potrebe za dovođenje Kalinića.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 26 jul 2017, 03:07

Nakon dugo vremena se sjetih da postoji ovaj forum. :mrgreen:

Što se tiče merkata, pa... nemam ništa za dodati. Daleko, DALEKO iznad očekivanja. Po pitanju napadača ne bih ništa dirao do januara. Do tad ostaviti ovako, pa onda procijeniti da li Beloti vrijedi, tačnije, da li dovoljno konstantan da odradi 2 uzastopne sezone na vrhunskom nivou. Auba ne vrijedi ovako mnogo (ponajviše zbog godina), sve preko 50m je previše.
Unico amore sei!
❤️🖤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 26 jul 2017, 07:34

rope11 je napisao/la:pa šta fali i da ga ostave, može poslužiti na par pozicija u par formacija, a ni nemaš sad nikakvih zanimljivih ponuda za njega gdje bi izvukao neku lovu.

Sreca pa su Fassone i Mirabeli pametniji od Montele pa nece uraditi takvu glupost..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jul 2017, 09:38

Samo me zanima otkad su to igrači od 28 godina stari? Sve češće čitam to na ovom dijelu foruma.Igrač sa 28 godina ispred sebe imaj oš 4-5 vrhunskih sezona. O kakvoj starosti vi pričate? Par puta sam to pročitao kad je riječ o Aubameyangu, zaista za ne povjerovati.

Predsjednik Li je jučer odobrio dodatni novac za jedno veliko ime u napadu.Navodno se radi o cifri od 80M. :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jul 2017, 09:59

nisam ni ja na početku bio za aubu baš zbog godina i cijene, ali jednostavno nemaš boljih opcija od njega jer je igrački i marketinški pun pogodak.
kolika god cijena na kraju ispala, svojom pojavom će isplatiti bar 70% uloženog novca.

znači auba, sančez, stoper i to je to, čak ni ne treba bacati pare na kalinića dok imaš nianga, borinija i ku.rtona.

danas se izvlači raspored utakmica i prva se igra u gostima, nadam se da će biti neki lakši protivnik a ne odmah juventus ili lazio :mrgreen:
bilo bi fino da makar prvih 4-5 kola budu lakši protivnici i da se napravi niz pobjeda, radi samopouzdanja.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jul 2017, 10:04

Niang je uzeo broj 94, što znači da je sedmica slobodna za novog napadača.A vjerovatno ni Niang neće ostati u Milanu još dugo, i ako je Montella izjavio da bi Francuz mogao ostati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 jul 2017, 10:28

Zadnjih nekoliko godina moja zelja je Lucas Moura, trubim to na ovoj temi iz sezone u sezonu. Naredni mjesec puni tek 25 godina, a PSG ga zeli prodati. Prodajmo Susa dok je jos u dobroj formi i na te pare jos, mozda, toliko dadnemo i imamo igracinu za narednih godina i godina. Koliko god gotivio Susa i ono sto je napravio u prosloj sezoni, ne mogu te oteti dojmu da ce tesko pruziti nesto vise, ima jedan te isti dribling i procitan je sa tim prebacivanjem na lijevu nogu, pogotovo protiv daleko jacih klubova kad se bude igralo u LE, ili sutra u LP.
Moura i rahat smo narednih godina, strasan igrac, brz, fantastican dribling, sut, asistira koliko i golove sto postize, a mlad. Mislim da vrijedi dati do nekih 45-50mil sigurno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 26 jul 2017, 11:06

Ma kakvi Moura, kao i D. Costa precijenjeni brazilac, džaba svi ti driblinzi i brzina kad je propuh u glavi

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jul 2017, 11:12

tako je, reci im neksteren :kafa:

'ta će moura i costa, više vrijedi susova desna noga od njih :kafa:

ma gotivan je meni lucas i baš takav profil krilnog napadača bi nam dobro došao, ali ako montela prešalta na 352 onda je to bespotrebna kupovina igrača koji neće imati ni svoju poziciju u timu.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 26 jul 2017, 12:04

Daj nam neki manji klub u prvom kolu. Lazio na primjer :D

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 26 jul 2017, 12:18

Ne kažem da je Suso bolji nego da PSG ima sve u prosječnoj francuskoj ligi i taj isti Moura uz onakve igrače jedino je ove sezone prebacio 10+ golova u sezoni, također i u asistencijama nije nešto, imao ih je samo par u toku sezone.

Ma hajde nek je brazilac i nek zna driblat, 40 miliona :kafa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 26 jul 2017, 12:49

dolazi renato za 40 miliona, skoro gotova stvar :cool:

FORZA MILAN !

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 26 jul 2017, 12:52

Palleta je napustio Milanello i neće putovati sa ekipom u Rumuniju.

Bonucci-Romagnoli-Musacchio-Gomez-Zapata i više nego solidni štoperi, sad hoće li dovesti Kjaera ili ne, to ćemo još vidjeti.

Za par godina vezni red Sanchez-Locatelli-Kessie :ljepota:

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 26 jul 2017, 12:54

L'EQUIPE: Renato Sanches je blizu prelasku u Milanu za oko 40 M eura. On će navodno potpisati četvorogodišnji ugovor.

Paletta ne putuje u Ruminiju sa timom, vjerovatno ce uskoro biti prodat. Preko 50 000 ulaznica vec prodato za revans na San siru protiv rumuna :salut:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jul 2017, 13:13

Nisu Fassone i Mirabelli slučajno odlučili da okosnicu tima čine mlađi igrači.Jer su očito odlučili da skrše što više novca ovo ljeto, jer ne ulaze pod pravilnik FFP-a.Žele napraviti mladu i jaku okosnicu tima i kasnije samo dodavati ponekog igrača.I neće imati potrebu za ponovnim trošenjem 200+M svako ljeto.

Milan are now discuss the payment method for Renato Sanches (whether to pay in two or three installments) [@AlfredoPedulla].

Paletta napustio Milanello. :zviz:
Suso promjenio agenta, sad se o njemu brine čovjek koji je agent Bonucciu i Montelli.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.