FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HeraklitMracni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 jul 2017, 00:15

Bajramovic uskoro dolazi na pregovore ! Kako Portal sport.... saznaje Bajramovic uskoro stize u Sarajevo na pregovore , ovaj mladi bh strucnjak do sada je bio pomocnik u HSV I ST Pauli itd ...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jul 2017, 00:17

HeraklitMracni je napisao/la:Bajramovic uskoro dolazi na pregovore ! Kako Portal sport.... saznaje Bajramovic uskoro stize u Sarajevo na pregovore , ovaj mladi bh strucnjak do sada je bio pomocnik u HSV I ST Pauli itd ...
Vodi li i slomku sa sobom? :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 00:19

Milion imena u opticaju, a ne ginu nam Husref ili Alagić. Al eto, moraju i novinari od nečeg živjet.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 26 jul 2017, 00:20

Dušana Gvozdića za trenera!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 jul 2017, 00:21

Jel dobio Sajkaca i sutra slobodan dan ? Bio bi red, svaki dan trening, individualni treninzi, nek odmori malo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 jul 2017, 00:23

Ja sam možda lud, ali volio bi vidjet i Jusufbegovića kako će se snać kod nas :think: ... svejedno je sezona već propala...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jul 2017, 00:28

Spavas li mirno Bajramovicu Senere?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jul 2017, 00:28

Alagic pa onda Berberovic,jedan od njih dvojice 100% je novi trener,eventualno da jos Musemic ima neke izglede ali sumnjam da ce se on moci dogovoriti sa njima. Alagic ima najvece izglede. Sva ostala imena su obicna naprdivanja,a ovo sto su Ziju i Tosu ostavili da vode protiv Celika i sto se na imenovanje ceka 7-10 dana je samo zato da se stekne dojam da oni ozbiljno rade na pronalazenju novog SSS. I jos je moguce da vecina iz postojeceg SS ostanu kao pomocnici Alagicu.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 00:40

zagorski je napisao/la:Alagic pa onda Berberovic,jedan od njih dvojice 100% je novi trener,eventualno da jos Musemic ima neke izglede ali sumnjam da ce se on moci dogovoriti sa njima. Alagic ima najvece izglede. Sva ostala imena su obicna naprdivanja,a ovo sto su Ziju i Tosu ostavili da vode protiv Celika i sto se na imenovanje ceka 7-10 dana je samo zato da se stekne dojam da oni ozbiljno rade na pronalazenju novog SSS. I jos je moguce da vecina iz postojeceg SS ostanu kao pomocnici Alagicu.
+1
Ma sumnjam da će Džemo, prije bih rekao, Alagić pa Dženo. A normala da ostaje trenutni SŠ, ko bi još asistente tražio i ostalo, može kod nas svakako. I fakat ne vidim kako možemo dobit u Zenici, kad smo znali bit troduplo jači nego sad a oni su na istom levelu već par godina. Nema šanse, tamo nam je X taman tri gola zabili, primit ćemo tri. Ne vjerujem u neke kletve i to, al' nešta nije u redu čim se mi ne znamo s loptom sastavit na dva ponajbolja travnjaka u državi (Zenica i Lištica).

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 jul 2017, 00:41

Pošto svi portali pišu o Vardaru, zapadoše mi za oko dvije rečenice : Rekordna prodaja koju su ostvarili je 150000 eura i posebno ova druga, da ni jedan euro cent nisu ovo ljeto potrošili na pojačanja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jul 2017, 00:58

Jel ovi narkomani iz uprave, struke i trenera nemamo, misle da Novakovic, Mihojevic i pero koji je cetiri puta ranjavan od prosle sezone mogu da iznesu teret citave sezone. :

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 26 jul 2017, 01:00

Jel se ovo o Zlatanu Bajramoviću piše kao potencijalnom kandidatu za trenera ?

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 01:01

Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel ovi narkomani iz uprave, struke i trenera nemamo, misle da Novakovic, Mihojevic i pero koji je cetiri puta ranjavan od prosle sezone mogu da iznesu teret citave sezone. :
Ima Mujakić da uskoči gdje treba. Mada nam definitivno treba još jedan stoper, nema smisla Ivetića tjerat i na štopera.
Od novog trenera očekujem da Peru vrati na lijevog beka i pruži priliku Liivaku. Ako Almir ostane u prvoj postavi, znači da ima Skautove gene i da imamo dva žohara u klubu.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jul 2017, 01:05

skoroalen je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel ovi narkomani iz uprave, struke i trenera nemamo, misle da Novakovic, Mihojevic i pero koji je cetiri puta ranjavan od prosle sezone mogu da iznesu teret citave sezone. :
Ima Mujakić da uskoči gdje treba. Mada nam definitivno treba još jedan stoper, nema smisla Ivetića tjerat i na štopera.
Od novog trenera očekujem da Peru vrati na lijevog beka i pruži priliku Liivaku. Ako Almir ostane u prvoj postavi, znači da ima Skautove gene i da imamo dva žohara u klubu.
Kakav Mujakic, nije momak sjedio ni na klupi proslu tekmu, nasi stoperi nepogrijesivi, nedo Bog da vidimo sta mali zna dvije tekme. Tu je Novakovic Pepe premijer lige. :lol: Bekic ima neku milionsku klauzulu koja mu se mora isplatiti ukoliko sjedne na klupu, drugog objasnjenja nema

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 01:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Kakav Mujakic, nije momak sjedio ni na klupi proslu tekmu, nasi stoperi nepogrijesivi, nedo Bog da vidimo sta mali zna dvije tekme. Tu je Novakovic Pepe premijer lige. :lol: Bekic ima neku milionsku klauzulu koja mu se mora isplatiti ukoliko sjedne na klupu, drugog objasnjenja nema
Ma ako neko iz kluba dobije mjesto trenera (Džemo, Dženo, Alagić), dobit će Mujakić svoju minutažu, barem u "slabijim" tekmama (sad mi ni GOŠK nije slaba tekma al eto). A i da dođe neko sa strane, što da ne. Moramo promijenit ovaj seljački mentalitet talenata u 23. godini. Kad bismo momka isforsirali od starta, iduće sezone sigurno imaš svog štopera sa iskustvom igranja u ligi. Zamisli da je Hadžić u prošloj polusezoni ušao na 7-8 utakmica po 20 minuta, da je stekao kakvo-takvo iskustvo igranja u ligi. Ovako ga sad Čala uveo kao zadnju slamku spasa, faktički imaš igrača koji ne zna šta je premijerligaški teren. Vakat je da se tome stane u kraj. Ja da se pitam, na klupi bi bili i Kovačević i Mujakić, a Hadžić u prvoj postavi.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 26 jul 2017, 01:17

skoroalen je napisao/la:
Al ne mogu nikako da shvatim da eto 10-15 godina se bavis profesionalno fudbalom... znači redovno ti je lopta u nogama, redovno treniraš, igraš, gledaš tekme i da on još uvijek nije dobio osjećaj za centaršut... ne mogu to da shvatim i neću nikad da shvatim... znači kod njega je ili na sjever, ili na drugu korner zastavicu, ili je prejaka ili preslaba po zemlji... pa **** majku ja bi od 20 centaršuteva po utakmici bar 5 pogodio... ne znam, ne razumijem...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 26 jul 2017, 01:19

Kakvi sve debili pišu na ovoj temi mene je stid. Imate li bar malo obraza jadnici? Čuj nije njega briga za Sarajevom, nije ni mene za njim. Ne mogu da vjerujem šta pišete. Ljudski život je u pitanju. Nije ni meni drago što se sve desilo i što se dešava oko njega, ali imajte bar malo obraza. Stoko! Da je poginuo, mislim da bi na šalu okrenuli. Fuj!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 26 jul 2017, 01:21

zlo87 je napisao/la:Kakvi sve debili pišu na ovoj temi mene je stid. Imate li bar malo obraza jadnici? Čuj nije njega briga za Sarajevom, nije ni mene za njim. Ne mogu da vjerujem šta pišete. Ljudski život je u pitanju. Nije ni meni drago što se sve desilo i što se dešava oko njega, ali imajte bar malo obraza. Stoko! Da je poginuo, mislim da bi na šalu okrenuli. Fuj!
isto razmisljam ...
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 01:23

ajdohordas je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
Al ne mogu nikako da shvatim da eto 10-15 godina se bavis profesionalno fudbalom... znači redovno ti je lopta u nogama, redovno treniraš, igraš, gledaš tekme i da on još uvijek nije dobio osjećaj za centaršut... ne mogu to da shvatim i neću nikad da shvatim... znači kod njega je ili na sjever, ili na drugu korner zastavicu, ili je prejaka ili preslaba po zemlji... pa **** majku ja bi od 20 centaršuteva po utakmici bar 5 pogodio... ne znam, ne razumijem...
To apsolutno niko ne razumije. Majke mi, u mom lokalnom klubu svako dijete koje trenira, ima bolji centaršut od Almira. Šta li on radi na treningu, Bog zna. I hajd što on ne zna iz trka nabacit, al kako niko u ekipi ne zna korner izvest? Kad su snimali onaj lafo korner čelendž, svi efej dadnu, zavrnu loptu ka golu. Kad se korner izvodi, svi neke balonke bacaju, lopta ide 3 metra u zrak i eventualno padne nekom na tjeme, i popišaj je onda. Iz kornera najbolje prolaze oštri centaršutevi, zavrneš loptu tako da je potreban minimalan dodir u šesnaestercu da je skreneš ka golu. Jok, s našim izvođačima Nistelrooy ne bi zabio više od 3 gola.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 26 jul 2017, 01:34

Anela Potura je osoba koja zna odgovor na pitanje kome trebaš pop.ušiti da dobiješ posao u FKS.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dadox, laznokrilo, miguelramos i 14 gostiju.