FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 10:22

RichmanBiH je napisao/la:Ako danas ne izaberu trenera trebaju da odstupe.
Ako će imenovat Alagića nek odstupe svakako, ako ipak traže nekog "boljeg" nije žurba, ionako novi trener ekipu neće vodit u Zenici.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Honorar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Honorar » 26 jul 2017, 10:24

miky_hz je napisao/la:Na danasnji dan prije 5 godina,neko je isprskao neki Levski :kafa:
Veliki Levski. :crazy:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 jul 2017, 10:41

Eo sad pišu Andrej Černišev kandidat, bivši trener Spartaka iz Subotice

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 10:44

Historicar je napisao/la:Eo sad pišu Andrej Černišev kandidat, bivši trener Spartaka iz Subotice
Joj oni se ponašaju k'o da smo mi djeca. :rol: Znamo već ba, džaba nas farbate nekim imenima. Isto prošli put, Jurčić, onaj Španac, Slavko... na kraju ispade Čala.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 26 jul 2017, 10:59

Ne mozemo se mi pomirit izgleda sa cinjenicom da smo kontali konacno ve Sarajevo postat relevantno u regiji . Ja mislim da su navijaci cak bili jako strpljivi . Svi su kontali ok treba nam par godina il 5 godina sto je jako strpljivo za navijaca da dodjemo na nivo recimo grupne faze lige evrope i svake godine u igri za oba trofeja u roku 5 godina . Kad vidis ko je sve dolazio u tu Ligu Evrope i snagu nase lige , sa milijarderom vlasnikom to stvarno nije nerealno za ocekivati u roku 5 godina. E sad , da je napravljen ikakav pomak , da se mi u isticanju tog roka ne provaljujemo sa konobarima i da nas ne samara Zrinski kuci, raja bi to nekako i progutala. Da nemamo najlosiji tim ikad, tako barem izgledaju na terenu , da **** znaju gdje im je igrac , da Said ne govori danas sam imao slobodan dan ( koji urnebes) covjek izlazi u crnoj hronici mjesto u sportu a mi ga placamo da smo mogli nekog Tavaresa dovest ovdje . Sad jesu li navijaci nerealni il je uprava sastavljena od lopova do nesposobnjakovica ja bi volio da mi neko kaze kako su navijaci nerealni . Kako ne moze bolje od ovoga ? Kako niko u ovoj zemlji ne zna da snosi odgovornost za posao koji radi, misterija?!
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 26 jul 2017, 11:02, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jul 2017, 11:01

Daj nam Nalica jer ispunjava onaj glavni uslov, a to je da ima veze sa tuzlom i slobodom :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 26 jul 2017, 11:02

skoroalen je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Ako danas ne izaberu trenera trebaju da odstupe.
Ako će imenovat Alagića nek odstupe svakako, ako ipak traže nekog "boljeg" nije žurba, ionako novi trener ekipu neće vodit u Zenici.

Pa nece sigurno dovesti neko ime dovest ce il husrefa il nekog alagaica.
UPRAVA NAPOLJE!

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 26 jul 2017, 11:26

Husrefa jos niko nije kontaktirao za razliku od Starcevica, Alagic bas i nije zainteresovan vjerovatno mu je dobra ova pozicija sefa akademije.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 11:28

Ključne greške su se napravile neposredno nakon osvojene titule. Da su pare od titule plus Cimirota plus UEFE uložene kako treba, ne bi ovako ispalo. Al' smo precijenili neke igrače, navaljali invalida koje smo morali čekat da se oporave. Plus Ješić i to je bio krah.

sencobih
Kontakt:

Post Postao/la sencobih » 26 jul 2017, 11:31

Evolution87 je napisao/la:Daj nam Nalica jer ispunjava onaj glavni uslov, a to je da ima veze sa tuzlom i slobodom :rol:
:urnebes:

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 26 jul 2017, 11:34

skoroalen je napisao/la:Ključne greške su se napravile neposredno nakon osvojene titule. Da su pare od titule plus Cimirota plus UEFE uložene kako treba, ne bi ovako ispalo. Al' smo precijenili neke igrače, navaljali invalida koje smo morali čekat da se oporave. Plus Ješić i to je bio krah.

U januaru 2016 smo odradili najgori prelazni rok u historiji kluba, a titula u toj sezoni 2015/2016 bi nam donijela mjesto nositelja u drugom pretkolu Lige prvaka i priliku za iskorak koji su najavljivali iz kluba :facepalm: :facepalm: :facepalm:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 26 jul 2017, 11:35

Kakav Husref , pa vracamo se opet , husref je sirovina kao i oni u slobodi one sezone , nama treba fin stranac trener , koji vjeruje mladim , al pod uslovom da ga domaci treneri u fk Sarajevu ne sabotiraju , imam osjeaj kad god dodje trener sa strane da ga ovih trenercici oko kluba sabotiraju ...

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jul 2017, 11:38

"Nekadašnji ljubimac bordo navijača prošle sezone bljesnuo je u nekoliko susreta, ali ostatak takmičenja u Premijer ligi BiH je prespavao, što zbog zdravstvenih problema, što zbog slabe kondicije. Mnogima je postalo jasno da to nije ni sjena igrača koji je lomio kičmu fudbalerima Levskog i nekad nosio igru tima s Koševa.
No, Said Husejinović je odlično plaćen nogometaš, njegova primanja u rangu su ozbiljnih liga od naše. S obzirom na tu okolnost, ali i na činjenicu da popularni Sajo nije ispunio očekivanja na terenu, FK Sarajevo je još u januaru ponudila nekadašnjem veznjaku Werdera i Dinama novi ugovor, ali sa smanjenim primanjima. Dogovor je bio postignut, ali – usmeno. Na papiru taj “deal” nikad nije osvanuo, tako da je Husejinović i u drugom dijelu sezone bio jedan od najplaćenijih nogometaša PLBiH.
Na kraju sezone, klub je ponudio dvije opcije Husejinoviću; novi ugovor s manjom plaćom ili odriješene ruke da traži novu ekipu. I ništa se nije desilo. Husejinović odbija novi ugovor, kao što odbija i raskinuti aktuelni, po kojem prima astronomski honorar, te tako promijeniti sredinu.
U toj pat-poziciji ispaštaju i bordo ekipa, kao i sam fudbaler. Kako saznajemo, Said Husejinović već neko vrijeme ne trenira s prvim timom, već radi po posebnom programu.
S druge strane, njegova primanja zauzimaju veliki prostor u klupskom budžetu predviđenom za plate igrače. Upravo zbog nerješavanja Saidovog statusa, FK Sarajevo ima određenih finansijskih poteškoća da realizuje nekoliko planiranih transfera, kao što su, recimo, angažman novog stopera ili eventualni povratak Miloša Stojčeva.
Klub je, dakle, talac Saida Husejinovića i obratno. Najbolji scenarij bi bio da se ove sezone Husejinović vrati u nekadašnju formu i – problem riješen. Ali, kolike su, realno, šanse da se to desi?"

Gdje je onaj krokodil sto rece da Said nece praviti problem klubu? :kafa:

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jul 2017, 11:44

Dusmani jedni, stidite se vasih rijeci upucenih nasem dragom Saji! Dozvolite mu napokon da odradi jedne kompletne pripreme sa ekipom i da pokaze da u njemu jos ima elana! Popisat ce vam se Said svima u usta koji ne vjerujete u njega!
I da ima dvjesta kila...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jul 2017, 11:47

"Izronit se Said, za one sto ga vole..."

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 26 jul 2017, 11:51

Evander je napisao/la:"Izronit se Said, za one sto ga vole..."
Prije ce Atlantida izronit nego onaj kit

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 26 jul 2017, 11:52

I da ima 200 kila zabit ce ga sajo skrila voli sarajvo on voli sarajvo
UPRAVA NAPOLJE!

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 26 jul 2017, 11:57

RichmanBiH je napisao/la:I da ima 200 kila zabit ce ga sajo skrila voli sarajvo on voli sarajvo
skrila? :mrgreen:

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 26 jul 2017, 12:00

dundee je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:I da ima 200 kila zabit ce ga sajo skrila voli sarajvo on voli sarajvo
skrila? :mrgreen:

Voli sarajvo cevape skajmakom i palacinke zdzemom
UPRAVA NAPOLJE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 26 jul 2017, 12:01

BordoBolesnik je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Izronit se Said, za one sto ga vole..."
Prije ce Atlantida izronit nego onaj kit
On povrijedjen nije, ni debel, ni trom, samo je morao odmoriti malo. Nastavit ce urinirati po nama tamo gdje je stao, izronit ce Said za one sto ga vole....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 60 gostiju.