FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 26 jul 2017, 12:03

Evander je napisao/la:
BordoBolesnik je napisao/la:
Evander je napisao/la:"Izronit se Said, za one sto ga vole..."
Prije ce Atlantida izronit nego onaj kit
On povrijedjen nije, ni debel, ni trom, samo je morao odmoriti malo. Nastavit ce urinirati po nama tamo gdje je stao, izronit ce Said za one sto ga vole....
:njanjanja: :njanjanja: :zviz: :zviz: :opaopa: :opaopa:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jul 2017, 12:07

Ej Saide debeli gmazu bezobrazni, popišam ti se na pogani obraz.

Fikret1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fikret1946 » 26 jul 2017, 12:09

HeraklitMracni je napisao/la:Kakav Husref , pa vracamo se opet , husref je sirovina kao i oni u slobodi one sezone , nama treba fin stranac trener , koji vjeruje mladim , al pod uslovom da ga domaci treneri u fk Sarajevu ne sabotiraju , imam osjeaj kad god dodje trener sa strane da ga ovih trenercici oko kluba sabotiraju ...
Sirovina sirovinama. Fin trener finim ekipama. U ovoj guzvi od kvaziuprave, polunavijaca i igracica i ne moze nego sirovina od trenera... nazalost.

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 26 jul 2017, 12:10

Ma nije on kriv, krivi su oni sto su ga doveli i sto su mu dali takav ugovor. Hajmo realno, ko bi pustio 9000€ mjesečno za ništa, pa dajte molim vas.
Sabrine mi moje!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 jul 2017, 12:12

Protiv raspalog Čelika koji je najlošija ekipa lige nisam optimističan jer smo k.ita mlitava, jer nam je katastrofalna ekipa, nemamo trenera, atmofera katastrofa, klub vode uhljupi, debli, nesposobnjakovići, slijepci.. ali bi drastično mjenjao u odnosu na prošlu utakmicu, onaj skup amatera ne može glatko pobjedit 11 forumaša sa ove teme.

Pavlović
Kadušić - Novaković - Mihojević - Ivetić
Stanojević - Sarić
Hodžić - Rahmanović - Velkoski
Ahmetović

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 jul 2017, 12:13

**** motkom je njega davno trebalo ganjati po gradu!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 26 jul 2017, 12:33

SiouxLukavac je napisao/la:Protiv raspalog Čelika koji je najlošija ekipa lige nisam optimističan jer smo k.ita mlitava, jer nam je katastrofalna ekipa, nemamo trenera, atmofera katastrofa, klub vode uhljupi, debli, nesposobnjakovići, slijepci.. ali bi drastično mjenjao u odnosu na prošlu utakmicu, onaj skup amatera ne može glatko pobjedit 11 forumaša sa ove teme.

Pavlović
Stanojević - Sarić
Ahmetović
Top sastav i ja bih ovo postavio , myb Krstea gore a na krilo Mico ili Hebiba da se ne gusi bezveze Krste na krilo , pa da na klupi imamo Ahmeta,Hadzica,jedno od krila , malo siru klupu nego inace .Fali tu jedan stoper , Stojcev i krilo koji zna proci 1 na 1.I vrlo mi je zapanjujuce sto mi u ekipi nemamo sutera sem Rahmanovica i ponekad Sarica i Radovca , rijetko.Treba se vise sutati sa distance , probati sto manje kornera a ako nista igrati kratke akcije na korneru .Ako se ne dobije Celik neka ne igraju vise .Celik , Vitez i Gosk moraju biti 18 sigurnih bodova , 3 su to najlosije ekipe .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 jul 2017, 12:39

Moja TV prenosi susret u Zenici ako neko ne zna.. u 19 i 30 pocinje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 jul 2017, 12:45

Ja bi sa se ista pitam protiv Celika od prve minute dao sansu Hadzicu,Hericu i Mujakicu. Pa kud puklo da puklo,ne vjerujem da bi bili gori od prvotimaca umjesto kojih bi igrali.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 26 jul 2017, 12:47

Gdje je amerikanac? Treba mu oduzimati platu sve dok se ne pojavi na treningu i pucati penale zbog kesenja ugovora. Cuj on ode kako mu se digne a debili nasi nista . Treba njega i saida ubacivati u igru u 91 minuti svaku tekmu pa i sa jednom nogin bili.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jul 2017, 12:50

? wtf :?
Brojna trenerska imena povezuju se sa dolaskom na Koševo, a posljednji među kandidatima je i ruski stručnjak Andrej Černišov. Ovaj stručnjak posljednji angažman imao je u Spartaku iz Subotice, a bio je i ozbiljan kandidat za trenera Crvene zvezde. Trenutno je bez posla, a nije isključeno da mu naredni angažman bude u BiH.

Černišov, koji je svojevremeno bio reprezentativac Rusije, svoju karijeru započeo je u ruskoj reprezentaciji, na klupi U-18 selekcije, a potom je bio selektor i U-21 reprezentacije Rusije. Trenirao je još Spartak iz Moskve, Dinamo Tbilsi, Standard iz Bakua, Akzhayik, Torpedo, a radio je još u Saudijskoj Arabiji i Kuvajtu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 26 jul 2017, 12:50

RichmanBiH je napisao/la:
dundee je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:I da ima 200 kila zabit ce ga sajo skrila voli sarajvo on voli sarajvo
skrila? :mrgreen:

Voli sarajvo cevape skajmakom i palacinke zdzemom
halali al mislim da ide "njima"...al hajd ne volim ova cjepidlacenja...nije bitno hahah

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 jul 2017, 12:57

SiouxLukavac je napisao/la:Protiv raspalog Čelika koji je najlošija ekipa lige nisam optimističan jer smo k.ita mlitava, jer nam je katastrofalna ekipa, nemamo trenera, atmofera katastrofa, klub vode uhljupi, debli, nesposobnjakovići, slijepci.. ali bi drastično mjenjao u odnosu na prošlu utakmicu, onaj skup amatera ne može glatko pobjedit 11 forumaša sa ove teme.

Pavlović
Stanojević - Sarić
Ahmetović
Jos samo i Mihojevica na klupu, bar jedno poluvrijeme. Traka mu u mozak udarila.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jul 2017, 12:58

haj eto nisu milijarde al milioni na terenu ;)

Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 26 jul 2017, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 26 jul 2017, 13:00

Da mi je dozivjeti da Slavisa i Husref vode ovaj klub, da su glavni i da se sve pitaju!

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 26 jul 2017, 13:13

BordoBolesnik je napisao/la:Da mi je dozivjeti da Slavisa i Husref vode ovaj klub, da su glavni i da se sve pitaju!
Čitam nedavno neki intervju s Hadžibegićem. Kaže, djeci sam rekao da me sahrane u dresu Sarajeva. Pa ako toliko voliš klub, dođi i vadi nas iz gov*na. Zamisli, Hadžibegić predsjednik kluba, Slaviša sportski direktor, trener onda može bit bilo ko.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 26 jul 2017, 13:15

Taj Hadžibegović otrcani kliše piše se evo godinu dana.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 26 jul 2017, 13:15

Sedin Torlak novi trener u Školi fudbala: Sarajevo je klub u kojem sam proveo najljepše dane

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” dobilo je pojačanje na trenerskoj poziciji. Naime, našoj školi, zvanično se priključio Sedin Torlak, bivši fudbaler i kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će raditi sa dječacima starosti do 11 godina.

“Na poziv Šefa škole, Emira Karahmeta dobio sam priliku da radim u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”. Obavili smo razgovor, pričali o mojim planovima i mogu reći da sam se vrlo rado odazvao pozivu. Počeo sam se baviti trenerskim poslom nakon završetka igračke karijere, a poziv Sarajeva, kluba u kojem sam proveo najljepše dane ne mogu odbiti. Brzo smo se dogovorili i već sam počeo sa radom.”, rekao je Torlak, dodavši:

“Obzirom da sam ranije krenuo sa ovim poslom, navikao sam se već i usmjerio ka edukaciji. Dobio sam jednu specifičnu generaciju, koja se po prvi put susreće sa velikim terenom, igranjem 11 na 11 i trebat će vremena i truda da uradimo ono što želimo. Dječaci rade jako dobro, a ja sam zadovoljan.”

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 jul 2017, 13:21

Memara je napisao/la:Sedin Torlak novi trener u Školi fudbala: Sarajevo je klub u kojem sam proveo najljepše dane

Škola fudbala “Asim Ferhatović-Hase” dobilo je pojačanje na trenerskoj poziciji. Naime, našoj školi, zvanično se priključio Sedin Torlak, bivši fudbaler i kapiten Fudbalskog kluba Sarajevo, koji će raditi sa dječacima starosti do 11 godina.

“Na poziv Šefa škole, Emira Karahmeta dobio sam priliku da radim u Školi fudbala “Asim Ferhatović-Hase”. Obavili smo razgovor, pričali o mojim planovima i mogu reći da sam se vrlo rado odazvao pozivu. Počeo sam se baviti trenerskim poslom nakon završetka igračke karijere, a poziv Sarajeva, kluba u kojem sam proveo najljepše dane ne mogu odbiti. Brzo smo se dogovorili i već sam počeo sa radom.”, rekao je Torlak, dodavši:

“Obzirom da sam ranije krenuo sa ovim poslom, navikao sam se već i usmjerio ka edukaciji. Dobio sam jednu specifičnu generaciju, koja se po prvi put susreće sa velikim terenom, igranjem 11 na 11 i trebat će vremena i truda da uradimo ono što želimo. Dječaci rade jako dobro, a ja sam zadovoljan.”
stvarno bi volio što više da ih vidim dole, sad su ko? džemo, škoro, evo i torlak...

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 26 jul 2017, 13:25

Torlak je tu, ocekujem i Husa kroz koji dan. :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Velaxsa i 171 gost.