Vardar

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Oni vrijede 4 puta vise od Partizana i imaju viziju. Kvalitetno selektiraju ekipu. Oni su visoka klasa.Signore je napisao/la:Olympiakos je pokazao kako pobjedjuju veliki. Ne trebaju bit bolji, dovoljno je da su tu negdje i dobit ce na iskustvo. Na slican nacin su dobili Dinama na Maksimiru. Jednostavno su drugi svijet za sve klubove s nasih prostora i tesko ce ih netko dobiti i proci. Nadigrat ih se moze, ali biti rezultatski bolji u 180 minuta jako tesko.
Vardar![]()
![]()
Bas mi je drago zbog njih. Nisam ih gledao, odgledah veceras samo mec na JNA, ali vidim po statistici da su zasluzili pobjedu. Nadam se da ce proci dalje, nitko sretniji od mene da udju i u grupnu fazu, ali mislim da bi u EL mogli pokazati koliko znaju, LP bi bila prejaka ipak.
I jedno i drugo. Po meni malo više ovog drugog.Zenzo je napisao/la:Ova Legija losa ili su kazahstanci dobri ?
http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=901&si=1crozla je napisao/la:Da li ima link za Rijeku?
Hvala. Ima se sto i vidjeti.arelinho je napisao/la:http://cdn.livetvcdn.net/webplayer.php? ... i=901&si=1crozla je napisao/la:Da li ima link za Rijeku?
Da se klubovi kojima je godišnji budžet 2 miliona maraka ugledaju na privatni klub čiji je vlasnik težak oko 2 milijarde eura i želi da ulaže u sport?Ponos Torina je napisao/la:Da se nasi klubovi ugledaju na Rijeku bar malo...
Da se ugledaju kako trebaju igrati j.beni fudbal eto na sta da se ugledaju,normalno da neces imati napretka kad dovodis igrace djaba iz Srbije,Hrvatske i slicno koje nece dovesti ni jedan ozbiljan klub,dok se domaci igraci i djeca koja imaju talenta guse i tjeraju radi tamo nekih tzv"zvijezda"tj otpada iz susjednih zemalja....Virtu4l je napisao/la:Da se klubovi kojima je godišnji budžet 2 miliona maraka ugledaju na privatni klub čiji je vlasnik težak oko 2 milijarde eura i želi da ulaže u sport?Ponos Torina je napisao/la:Da se nasi klubovi ugledaju na Rijeku bar malo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.