mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj ne seriiiii!!!!!!!ovo je 3.tim
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al zato mozemo vas... idi beri sljive za bestilja i pusti nas da tugujemo jer nam je rezervni tim izgubio...mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sigurno ih je sa klupe vodio treći trener.zeka_tm87 je napisao/la:mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj ne seriiiii!!!!!!!ovo je 3.tim
A koga vi to u Hercegovini možete pobijediti, i gdje to ovdje ima šljiva žvaljo žvaljaviBlueIsTheColor je napisao/la:Al zato mozemo vas... idi beri sljive za bestilja i pusti nas da tugujemo jer nam je rezervni tim izgubio...mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
biti debil,je neka zesce zajebana bolestmačak u čizmama je napisao/la:Sigurno ih je sa klupe vodio treći trener.zeka_tm87 je napisao/la:mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj ne seriiiii!!!!!!!ovo je 3.tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma jarane ovdje mnogi ne mogu da shvate da je to normalna stvar... vecina ovdje ne zna da Chelsea resevre tim izgubi od Watford reserve tima... svi jedva cekaju da krene lose pa da pocne izlaganje raznoraznih strucnjaka... meni se cini kad bi sve uzimali po 5:0 i kad bi jednom uzeli recimo Drinu u Dolini 1:0, odmah bi pocele price tipa kakva je ovo ekipa ne moze Drini dat vise od jednog gola... stvarno kakvih ljudi ima da ti se povraca...EdinTM87 je napisao/la:Hah, kad se sjetim kako su drugi premijerligasi gubili na pripremama protiv nizerazrednih klubova, pa ovo i nije lose.
Protiv Leotara ce biti bolje, pa da se vratimo na jedno od prva cetiri mjesta, samo jedno pitanje, na kojoj je poziciji igrao E.Colil protiv Bosne ?
pa nije osim vodio danas tim sa klupe bio na tribinamamačak u čizmama je napisao/la:Sigurno ih je sa klupe vodio treći trener.zeka_tm87 je napisao/la:mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj ne seriiiii!!!!!!!ovo je 3.tim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidim da si neki maloumnik i da ti treba sve crtat... cuj gdje ima sljiva??? jarane ovim sam htio da ti kazem da ides radit nesto, a da ne seres... al vidim trebas nadogradit mali mozak... prosle godine smo poderali Hercegovinu... eto koliko znas klocu... ajd razguli odavde bezze nam prisjedas na muku... izgubile nam rezerve od Bosne... imaj razumjevanja, u zalosti smo...mačak u čizmama je napisao/la:A koga vi to u Hercegovini možete pobijediti, i gdje to ovdje ima šljiva žvaljo žvaljaviBlueIsTheColor je napisao/la:Al zato mozemo vas... idi beri sljive za bestilja i pusti nas da tugujemo jer nam je rezervni tim izgubio...mačak u čizmama je napisao/la:A što obrisaste onaj moj post, pa fakat vam je ekipa za 1 lige Federacije, ni Bosnu ne možete pobijediti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma mi idalje imamo jednu od najjacih ekipa u BiH, malo smo ispali iz forme, al ne moze svake godine titula, dobili smo prve dvije tekme, i onda dva teska gostovanja gdje malo ko nosi bodove, uopce nije lose, sad Leotar laganica, a nisi mi rek'o sta je Colic igro protiv Bosne, na kojoj ga poziciji koristi Amar ?BlueIsTheColor je napisao/la:Ma jarane ovdje mnogi ne mogu da shvate da je to normalna stvar... vecina ovdje ne zna da Chelsea resevre tim izgubi od Watford reserve tima... svi jedva cekaju da krene lose pa da pocne izlaganje raznoraznih strucnjaka... meni se cini kad bi sve uzimali po 5:0 i kad bi jednom uzeli recimo Drinu u Dolini 1:0, odmah bi pocele price tipa kakva je ovo ekipa ne moze Drini dat vise od jednog gola... stvarno kakvih ljudi ima da ti se povraca...EdinTM87 je napisao/la:Hah, kad se sjetim kako su drugi premijerligasi gubili na pripremama protiv nizerazrednih klubova, pa ovo i nije lose.
Protiv Leotara ce biti bolje, pa da se vratimo na jedno od prva cetiri mjesta, samo jedno pitanje, na kojoj je poziciji igrao E.Colil protiv Bosne ?
a ovi pacenici sa strane me i ne cude, tipa ovog macka... sta ce sljivari, nas neuspjeh im pricinjava zadovoljstvo i dodju fol da se nasladjuju (iako su neupuceni kao ovaj gore navedeni), a ne znaju sta ce sa svojom mukom... jadnici...
lijevi bek... mada moze igart covjek sve... moguce da ce ga koristiti kao alternativu u slucaju da mirko buce povrijedjen ili kartoniran, a i koristit ga kao lijevo krilo, zavisno od statusa visce ili beslije...EdinTM87 je napisao/la:Ma mi idalje imamo jednu od najjacih ekipa u BiH, malo smo ispali iz forme, al ne moze svake godine titula, dobili smo prve dvije tekme, i onda dva teska gostovanja gdje malo ko nosi bodove, uopce nije lose, sad Leotar laganica, a nisi mi rek'o sta je Colic igro protiv Bosne, na kojoj ga poziciji koristi Amar ?BlueIsTheColor je napisao/la:Ma jarane ovdje mnogi ne mogu da shvate da je to normalna stvar... vecina ovdje ne zna da Chelsea resevre tim izgubi od Watford reserve tima... svi jedva cekaju da krene lose pa da pocne izlaganje raznoraznih strucnjaka... meni se cini kad bi sve uzimali po 5:0 i kad bi jednom uzeli recimo Drinu u Dolini 1:0, odmah bi pocele price tipa kakva je ovo ekipa ne moze Drini dat vise od jednog gola... stvarno kakvih ljudi ima da ti se povraca...EdinTM87 je napisao/la:Hah, kad se sjetim kako su drugi premijerligasi gubili na pripremama protiv nizerazrednih klubova, pa ovo i nije lose.
a ovi pacenici sa strane me i ne cude, tipa ovog macka... sta ce sljivari, nas neuspjeh im pricinjava zadovoljstvo i dodju fol da se nasladjuju (iako su neupuceni kao ovaj gore navedeni), a ne znaju sta ce sa svojom mukom... jadnici...
elSaik je napisao/la:Nama treba drugi tim. U njemu nek igraju ove rezerve koje su svakako pod ugovorom a ni blizu prvoj ekipi i par juniora i to je to. Počnu igrati od onih najnižih liga i kroz koju godinu će dogurati makar do druge federalne. Na taj način ćemo makar imati igrače koji su naviknuti na određeni sistem igre, a koji su koliko toliko u takmičarskoj formi.
Ovi su igrači mahom svakako pod ugovorom. Što se finansiranja tiče, koliko to može koštati takmičenje u općinskoj/kantonalnoj ligi?!forza je napisao/la:elSaik je napisao/la:Nama treba drugi tim. U njemu nek igraju ove rezerve koje su svakako pod ugovorom a ni blizu prvoj ekipi i par juniora i to je to. Počnu igrati od onih najnižih liga i kroz koju godinu će dogurati makar do druge federalne. Na taj način ćemo makar imati igrače koji su naviknuti na određeni sistem igre, a koji su koliko toliko u takmičarskoj formi.
e jbg jarane to bi bilo tesko finanski odrzavat .... tolika gostovanja i utakmice treba platit pa i igracima jbg nece ljudi igrat za klikere .... nasa liga i nasi klubovi nisu toliko jaki ....
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Paromlinac i 14 gostiju.