PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Virtu huligan, prozivao Cenana malo preko stream i sad lud 

- TobeYarabi
- Kontakt:
Bio jednom u seheru, prodo irfi leviske made in sandzak i pobjego u crnu goru. Prica tamo da ga trazi interpol zbog organizovabog kriminala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Virtu huligan, prozivao Cenana malo preko stream i sad lud

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Organizovani kriminalTobeYarabi je napisao/la:Bio jednom u seheru, prodo irfi leviske made in sandzak i pobjego u crnu goru. Prica tamo da ga trazi interpol zbog organizovabog kriminala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Virtu huligan, prozivao Cenana malo preko stream i sad lud

ima ovdje jedan kod mene, samo nema konekcije da pise na forumu, mozda se znaju

- TobeYarabi
- Kontakt:
Ne otkrivaj ga, ugrozices mu sigurnost jer ovaj nas forum kabadahija ne podnosi konkurecijuSarajlijica1946 je napisao/la:Organizovani kriminalTobeYarabi je napisao/la:Bio jednom u seheru, prodo irfi leviske made in sandzak i pobjego u crnu goru. Prica tamo da ga trazi interpol zbog organizovabog kriminala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Virtu huligan, prozivao Cenana malo preko stream i sad lud![]()
ima ovdje jedan kod mene, samo nema konekcije da pise na forumu, mozda se znaju

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E cuj organizovani kriminal

TobeYarabi je napisao/la:Maksuz cu ti doci.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@Tobe razočarao si me, nisam od tebe očekivao takve izgovore.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
strah od manjejakaRokoko87 je napisao/la:@Tobe razočarao si me, nisam od tebe očekivao takve izgovore.

FAK EVERY MANIJAK

Ni milimetra Saide!Talačka kriza na Koševu: Husejinović ne trenira s prvim timom, a ne želi raskinuti ugovor
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
haj mi objasnite nesto, kako se rustemovicu islo na kucnu adresu, a saidu nista, nije da se ne zna gdje jede kolace svaki dan...
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
jel ti meni vjerujes da ja ne vjerujem da se nekom islo na kucnu adresuirfo je napisao/la:haj mi objasnite nesto, kako se rustemovicu islo na kucnu adresu, a saidu nista, nije da se ne zna gdje jede kolace svaki dan...
Boli njega briga, uziva lik, dok ste igrali protiv Zarije on je bio u Dubrovniku. Jos je sad razbio auto, svaki dinar ce da uzeme koji mu ugovorom pripada."Nekadašnji ljubimac bordo navijača prošle sezone bljesnuo je u nekoliko susreta, ali ostatak takmičenja u Premijer ligi BiH je prespavao, što zbog zdravstvenih problema, što zbog slabe kondicije. Mnogima je postalo jasno da to nije ni sjena igrača koji je lomio kičmu fudbalerima Levskog i nekad nosio igru tima s Koševa.
No, Said Husejinović je odlično plaćen nogometaš, njegova primanja u rangu su ozbiljnih liga od naše. S obzirom na tu okolnost, ali i na činjenicu da popularni Sajo nije ispunio očekivanja na terenu, FK Sarajevo je još u januaru ponudila nekadašnjem veznjaku Werdera i Dinama novi ugovor, ali sa smanjenim primanjima. Dogovor je bio postignut, ali – usmeno. Na papiru taj “deal” nikad nije osvanuo, tako da je Husejinović i u drugom dijelu sezone bio jedan od najplaćenijih nogometaša PLBiH.
Na kraju sezone, klub je ponudio dvije opcije Husejinoviću; novi ugovor s manjom plaćom ili odriješene ruke da traži novu ekipu. I ništa se nije desilo. Husejinović odbija novi ugovor, kao što odbija i raskinuti aktuelni, po kojem prima astronomski honorar, te tako promijeniti sredinu.
U toj pat-poziciji ispaštaju i bordo ekipa, kao i sam fudbaler. Kako saznajemo, Said Husejinović već neko vrijeme ne trenira s prvim timom, već radi po posebnom programu.
S druge strane, njegova primanja zauzimaju veliki prostor u klupskom budžetu predviđenom za plate igrače. Upravo zbog nerješavanja Saidovog statusa, FK Sarajevo ima određenih finansijskih poteškoća da realizuje nekoliko planiranih transfera, kao što su, recimo, angažman novog stopera ili eventualni povratak Miloša Stojčeva.
Klub je, dakle, talac Saida Husejinovića i obratno. Najbolji scenarij bi bio da se ove sezone Husejinović vrati u nekadašnju formu i – problem riješen. Ali, kolike su, realno, šanse da se to desi?"
Kad mu istekne ugovor sa Sarajevo ide u penziju, on je sa fudbalom zavrsio.
- Zeljeznicar -
-
- Kontakt:
Jao drame oko prozivanja cenana. Vodje sa juga skinute sa platnog spiska.
UPRAVA NAPOLJE!
- TobeYarabi
- Kontakt:
malo im 30%..cojek im pruzi prst, oni hoce cijelu ruku..RichmanBiH je napisao/la:Jao drame oko prozivanja cenana. Vodje sa juga skinute sa platnog spiska.
Ja sam cuo da im je placeno i da od sljedece utakmice uopste nece prozivati Cenana.
Ja tek na kraju skontah da pricas o Saidu, ja kontao svo vrijeme prema ovom opisu da je Jahic u pitanjuZenzo je napisao/la:Boli njega briga, uziva lik, dok ste igrali protiv Zarije on je bio u Dubrovniku. Jos je sad razbio auto, svaki dinar ce da uzeme koji mu ugovorom pripada."Nekadašnji ljubimac bordo navijača prošle sezone bljesnuo je u nekoliko susreta, ali ostatak takmičenja u Premijer ligi BiH je prespavao, što zbog zdravstvenih problema, što zbog slabe kondicije. Mnogima je postalo jasno da to nije ni sjena igrača koji je lomio kičmu fudbalerima Levskog i nekad nosio igru tima s Koševa.
No, Said Husejinović je odlično plaćen nogometaš, njegova primanja u rangu su ozbiljnih liga od naše. S obzirom na tu okolnost, ali i na činjenicu da popularni Sajo nije ispunio očekivanja na terenu, FK Sarajevo je još u januaru ponudila nekadašnjem veznjaku Werdera i Dinama novi ugovor, ali sa smanjenim primanjima. Dogovor je bio postignut, ali – usmeno. Na papiru taj “deal” nikad nije osvanuo, tako da je Husejinović i u drugom dijelu sezone bio jedan od najplaćenijih nogometaša PLBiH.
Na kraju sezone, klub je ponudio dvije opcije Husejinoviću; novi ugovor s manjom plaćom ili odriješene ruke da traži novu ekipu. I ništa se nije desilo. Husejinović odbija novi ugovor, kao što odbija i raskinuti aktuelni, po kojem prima astronomski honorar, te tako promijeniti sredinu.
U toj pat-poziciji ispaštaju i bordo ekipa, kao i sam fudbaler. Kako saznajemo, Said Husejinović već neko vrijeme ne trenira s prvim timom, već radi po posebnom programu.
S druge strane, njegova primanja zauzimaju veliki prostor u klupskom budžetu predviđenom za plate igrače. Upravo zbog nerješavanja Saidovog statusa, FK Sarajevo ima određenih finansijskih poteškoća da realizuje nekoliko planiranih transfera, kao što su, recimo, angažman novog stopera ili eventualni povratak Miloša Stojčeva.
Klub je, dakle, talac Saida Husejinovića i obratno. Najbolji scenarij bi bio da se ove sezone Husejinović vrati u nekadašnju formu i – problem riješen. Ali, kolike su, realno, šanse da se to desi?"
Kad mu istekne ugovor sa Sarajevo ide u penziju, on je sa fudbalom zavrsio.

- HajdeZeljozabiGol
- Kontakt:

http://****.ba/talacka-kriza-na-kose ... ti-ugovor/
i crnkic ne dolazi hahahahha jao cirkusa cuj ne dolaze na trening boli njih ****

Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!
Tesko je biti pitar ;) ;)
- escobarpablo
- Kontakt:
Otišao Petrović kojeg je Zula podržavao i uzimao tal, pa odmah počelo prozivanje Ćenana, SLUČAJNOST?! Ne bih rekao... Nastavak građanskog rata dro.lja sa gurbetnjaka u nastavku...TobeYarabi je napisao/la:malo im 30%..cojek im pruzi prst, oni hoce cijelu ruku..RichmanBiH je napisao/la:Jao drame oko prozivanja cenana. Vodje sa juga skinute sa platnog spiska.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Cuj talacka kriza hahahahahahaHajdeZeljozabiGol je napisao/la:taoc
[url]http://****.ba/talacka-kriza-na-kosevu-husejinovic-ne-trenira-s-prvim-timom-a-ne-zeli-raskinuti-ugovor/[/url]
i crnkic ne dolazi hahahahha jao cirkusa cuj ne dolaze na trening boli njih ****
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Firebase, mnon46 i 17 gostiju.