Ekipa Celika koja nas ceka u Zenici, realno ovi igraci su teska nepoznanica, da ne kazem anonimusi
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

nusko je napisao/la:
Ovaj post, napisan na temi komšija, mi je dovoljan da te posljednji put upozorim da svoje pisanje nastaviš na općim diskusijama. U suprotnom svaki tvoj naredni post će biti uklonjen.nusko je napisao/la:Kupuju nas neki arapi, za dva tri dana ce se znati vise...
'ajd u cenera da će nas ovi anonimusi, u najmanju ruku, dobro namučit. Da ne crnjačim i kažem da će nam bod(ove) uzet.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Ekipa Celika koja nas ceka u Zenici, realno ovi igraci su teska nepoznanica, da ne kazem anonimusi
Divi Nuska prevaranta, garant je i na Slobinom onaj Slobodinomhilmo je napisao/la:nusko je napisao/la:Ovaj post, napisan na temi komšija, mi je dovoljan da te posljednji put upozorim da svoje pisanje nastaviš na općim diskusijama. U suprotnom svaki tvoj naredni post će biti uklonjen.nusko je napisao/la:Kupuju nas neki arapi, za dva tri dana ce se znati vise...
Treba nam jedan ovakav za Zenice, pun mi je vrag ovih balerina krila i veznjaka sto ne mogu duela dobitiskoroalen je napisao/la:'ajd u cenera da će nas ovi anonimusi, u najmanju ruku, dobro namučit. Da ne crnjačim i kažem da će nam bod(ove) uzet.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Kazes ne a mislis daMortemHz je napisao/la:Ljudi, dvica je u Zenici, sta se brinete
Bilo koga, nestalo mi para, moram se povadit negdjeSarajlijica1946 je napisao/la:Treba nam jedan ovakav za Zenice, pun mi je vrag ovih balerina krila i veznjaka sto ne mogu duela dobitiskoroalen je napisao/la:'ajd u cenera da će nas ovi anonimusi, u najmanju ruku, dobro namučit. Da ne crnjačim i kažem da će nam bod(ove) uzet.Sarajlijica1946 je napisao/la:
gdj si mene nasao za opkladu od svih![]()
![]()
4 miliona eura, fk vardarpaulus je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/iza-svakog ... rac/246015
Covjek ih uzeo 2013, samo procitajte tekst. A utrpani , ma ne znam , sega vise
Covjek ugovor obavezan da isplati toliko i toliko, mislis da Tan ne bi ulozio mozda jos vise da je kod nas islo kako treba i da nisu krali?paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/iza-svakog ... rac/246015
Ne bi ulozio jer nije ulozio niti u jedan od klubova koje posjeduje.BordoBolesnik je napisao/la:Covjek ugovor obavezan da isplati toliko i toliko, mislis da Tan ne bi ulozio mozda jos vise da je kod nas islo kako treba i da nisu krali?paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/iza-svakog ... rac/246015
Ja se vise cudim vama koji ocekujete od lika kojem ovaj klub ne znaci nista da pokaze interes nakon svega sto je bilo.
On bi za mene bio glupi idiot kada bi se ponov odlucio na to. Mozda jednog dana i hoce, ali dok bude imao informacije da nam je najplaceniji igrac koji ne igra niti trenira siguran sam da mu je ta pomisao apsurdna. Ovim putem jos jendom veliko HVALA svim nesposobnim budalama u upravi.
Naravno da ne, nas je milijarder.. bioEvander je napisao/la:Ali Vardar ima vlasnika milionera, ne mozemo se mi sa njima porediti
Mislim da je u Cardiff uletio sa 200 milionaEvander je napisao/la:Ne bi ulozio jer nije ulozio niti u jedan od klubova koje posjeduje.BordoBolesnik je napisao/la:Covjek ugovor obavezan da isplati toliko i toliko, mislis da Tan ne bi ulozio mozda jos vise da je kod nas islo kako treba i da nisu krali?paulus je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/iza-svakog ... rac/246015
Ja se vise cudim vama koji ocekujete od lika kojem ovaj klub ne znaci nista da pokaze interes nakon svega sto je bilo.
On bi za mene bio glupi idiot kada bi se ponov odlucio na to. Mozda jednog dana i hoce, ali dok bude imao informacije da nam je najplaceniji igrac koji ne igra niti trenira siguran sam da mu je ta pomisao apsurdna. Ovim putem jos jendom veliko HVALA svim nesposobnim budalama u upravi.
Manite mi se te suplje. Njemu da je stalo, rastjerao bi sve jos prve godine i poceo raditi da ispuni zacrtane ciljeve.
Evo sad su svi "njegovi", sto sad ne ulozi?
Trenutno korisnika/ca: Arma00, Laganini1986 i 45 gostiju.