Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
A mislim da dolazak VDV znaci prodaja Diega,jedan veznjak zamjenjen drugim je ok stvar,samo sto smatram da ce u biti na gubitku jel smatram da je Diego bolji igrac od VDVnevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja da sam tamo u upravi ostavio bih Diega i doveo Robinha jer je on sam izrazio zelju za dolaskom (ne konkretno u juve, al u italiju da)
ko je gledao Santos tamo negdje 2004/2005 zna o kakvom tandemu pricam
uostalom ne znam sta sam se razvezo, ovo ionako nisu moje brige
ko je gledao Santos tamo negdje 2004/2005 zna o kakvom tandemu pricam
uostalom ne znam sta sam se razvezo, ovo ionako nisu moje brige
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- JuveSissoko
- Kontakt:
i tako... ode Diego,hajmo sad u seriu B sto se mene tice
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka
dobro se mi razumijemo Juventinijuventus 0244 je napisao/la:Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka![]()
. Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši
. Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno
, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ja o fudbalu znam kolko ti neces saznat za citavog svog zivotajuventus 0244 je napisao/la:Pratiš li ti Juventus ili fudbal uopšte Chielinia i Bonuccia porediš sa Laktašimanevjernik je napisao/la:kad bi ovo uradila, onda bi vasa uprava stvarno pokazala da je retardirana...odbrana vam ko u Laktasa, napad isto tako, a oni natrpavaju veznjaka![]()
. Za napad tu jesmo slabiji, ali Laktaši
. Da si bar rekao Sarajevo pa haj ne bi bilo ovoliko strasno
, ali ovako dođe mi da se zapitam šta ćeš na ovom forumu uopšte kad vidim da ne znaš ništa od fudbala.
isto tako znam da vam je odbrana smijesna, ma sta ti govorio
Chelliniju svaka cast, moze i Bonucci, a ovo ostalo, hmh, zapitaj se malo
a ja ionako nisam govorio o pojedinacnim (ne)kvalitetima, vec o odbrani, dakle o segmentu igre koji se zove odbrana
imas mahanje od mene, jer je ovo moj posljednji post ovde
- Omerbavarac
- Kontakt:
Al' sto je najgore, Hoeness vas izradi kao niko do sada. Ukrade vam ponajboljeg igraca, a svojim neda prici.JuveSissoko je napisao/la:i tako... ode Diego,hajmo sad u seriu B sto se mene tice
Ovo za VdV, iskreno sumnjam, jer kad Diego nije imao mjesta, kako ce onda VdV imati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
VdV za razliku moze igrati na krilu.. ali opet, Diego 
- Los*Blancos
- Kontakt:
Sta je Diego dao Juve prosle godine
i pitanje je hoceli V.der Vaart htijeti u Juve 
El mejor club del siglo XX
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu
mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..
dat ce ove..
fkt. VDV je zaljubljen u Real iako ne igra..
- Los*Blancos
- Kontakt:
Italia je napisao/la:dat ce ove..
fkt.jesi ti prosle sezone gledao p.division mislim RM, da nije prosle godine igrao dobro u PD davno bi ga prodali, pa on je rekao ako napusti RM da ce to biti korak unazad u njeg.nog karijeri..i dace se boriti kao pred pocetak prosle godine kad nisu na njega racunali
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma nemam snage ni da pisem...zao mi brate ako diego ode...hajd da imamo dobru alternativu ali dovodit di natalea(32 god) i slicne igrace u najmanju ruku je tragicno....
Ne znam...sacekat i vidjet kako ce ovo zavrsit,mada je vec izvjesno...ali tesko mi nesto sto diego ide..jbg

bar da smo dzeku uzeli...
Ne znam...sacekat i vidjet kako ce ovo zavrsit,mada je vec izvjesno...ali tesko mi nesto sto diego ide..jbg
bar da smo dzeku uzeli...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Los*Blancos
- Kontakt:
Ako Diego ode u Wolf sa tim ce pokazati da nije bio spreman za veliki klub da se boji ostati jos 1 godinu
lakse muje igrati u Bundesligi, tu mu odg
a bogami vas izradio Henes ovaj ja neznam jeli JUVE tako zeli da se rijesi Diega o ovi nude toliko novca da Juve nemoze odbiti
i jos da posluju sa Wol-Henesom koji nije hteo da cuje njihove ponude za Dzeku
smijesno..
Ne mogu jednostavno da VJERUJEM. Mora nesto biti, neka velika zamjena ako Diego ode. Di Natale nije ta zamjena, on ako dodje, on dolazi kao zamjena za Trezu, nikako za Diega.
Tako da MORA biti neka velika riba, jer sve drugo je ravno samoubistvu. Aguero, Robinho, nista me me bi iznenadilo da Zlatana vrate.
Kako mi je samo zao Diega, covjek se davao 110% svaku tekmu.
Ostane li siguran sam da ce biti ovo njegova sezona. Pa i Neddy je prvu sezonu odigrao katastrofalno, pa sledecu uzeo Zlatnu loptu. DAJTE MU SANSU!!!!
SOKIRAN SAM!

Tako da MORA biti neka velika riba, jer sve drugo je ravno samoubistvu. Aguero, Robinho, nista me me bi iznenadilo da Zlatana vrate.
Kako mi je samo zao Diega, covjek se davao 110% svaku tekmu.
Ostane li siguran sam da ce biti ovo njegova sezona. Pa i Neddy je prvu sezonu odigrao katastrofalno, pa sledecu uzeo Zlatnu loptu. DAJTE MU SANSU!!!!
SOKIRAN SAM!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nema Diega u sastavu za sutra, plus Melov komentar, stvar je izgleda gotova:
"Go workout and not see my brother Diego is very difficult to accept.
I'm going to train, I'm really sad, we made great friends and now my brother goes somewhere else!
God bless the day that everyone is gone"

"Go workout and not see my brother Diego is very difficult to accept.
I'm going to train, I'm really sad, we made great friends and now my brother goes somewhere else!
God bless the day that everyone is gone"
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Dan zalosti na ovoj temi, ode Diego
Jesam vam rekao da ce otici cim su Aqulianija doveli
Jesam vam rekao da ce otici cim su Aqulianija doveli
nema potpisa
Duboka kriza u klubu!!!
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...
Bosanski obraz...
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.