socrates je napisao/la:Ti najmanje sto si trebao do sad je banovati sam sebe bar dok ti rodji ugovor ne istekneLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.

okk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
socrates je napisao/la:Ti najmanje sto si trebao do sad je banovati sam sebe bar dok ti rodji ugovor ne istekneLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.

Valentin na parkingu iza Istočne tribine.BordoBolesnik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:NIJE MURINJO NI LALATOVIĆ NENAD
TO JE NAŠ REPUH SENAD!!!![]()
![]()
![]()
Sta kazu, nece zuriti s novim trenerom. Kao da je nest hitno i bitno.

Ovo dok je anoreksiju Said imao ?Lakoste je napisao/la:socrates je napisao/la:Ti najmanje sto si trebao do sad je banovati sam sebe bar dok ti rodji ugovor ne istekneLakoste je napisao/la:hahahah, kakav je to trener koji se nudi. Pomjeri se Alija da i ja stanem.
okk
A ne zna gdi tuče. Nema čime da opravda više "Sajkaču" pa proziva ove koji ga spominju, a on oprao sa njim ovdje zimus.FrancescoTotti je napisao/la:jedan minut kaze 'dosta o saidu' drugi minut postavlja njegovu sliku.. kakav trol jbt zivot
Mozda nije produzio ugovor sa Sajom za ovu sezonuFrancescoTotti je napisao/la:jedan minut kaze 'dosta o saidu' drugi minut postavlja njegovu sliku.. kakav trol jbt zivot
Sve se to znalo od pocetka on nama nista nije odmogao,vec nam pomogao maksimalno u kakvoj smo situac8ji bili a znam licno da je situacija bila u najmanju ruku kao u KK Bosni il Celiku,druga je stvar sto nasi levati tj mentalitet bosnje da majku rodjenu prevari za marku,tako funkcionise sve u ovoj nakarqdnoj zemlji sve go hostopler i lopov xast izuzetcima. Imas ovog u Interu sto je rekao sad nemam vremena za fudbal dosta sam se igrao sad odlazim pa one iz Malage isto itd nista cudno. Citam komentare i sve uvelicamo kao i uvijek nista ne valja its ima istine al ni priblizno kako pisemo i kukamo al valjda nam genetika takvaEvander je napisao/la:Da kad je kupio klub. Onda pokupio pare od ulaska u Premier ligu i tu je sve stalo.
Apsulutno nema vise ambicije da se tamo vrati.
Generalno, on je malo usao u svijet fudbala, pokusao nesto, vidi da to nije bas tako kako je on mislio i sad ce se lagano povlaciti i pokusati vratiti koliko moze od ulozenog.
HahahahahahahahaPitarBordo je napisao/la:Valentin na parkingu iza Istočne tribine.BordoBolesnik je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:NIJE MURINJO NI LALATOVIĆ NENAD
TO JE NAŠ REPUH SENAD!!!![]()
![]()
![]()
Sta kazu, nece zuriti s novim trenerom. Kao da je nest hitno i bitno.
Bolje ti je ne gledajkupus army je napisao/la:Gledam ovu Rijeku,kako ih je covjek poslozio,totalno druga ekipa u odnosu na sve ex yu.
Ima frajko još nekih 200k KM da isprima i onda će sam da ide. Samo sabura.Bosniacum Lilium je napisao/la:Hoćemo li ocerati ovu moralnu fekaliju?
Laganini 0:1 tamo, svaka i njima castkupus army je napisao/la:Gledam ovu Rijeku,kako ih je covjek poslozio,totalno druga ekipa u odnosu na sve ex yu.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hamagara, hase73, nedimmmm1337 i 36 gostiju.