AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
DiMarzio states Milan's offer for Renato Sanches is a 10m Loan + Option at 35-40m.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da poslali smo zvanicnu ponudu sad je na Bayernu,sa njim smo sve dog valjda ugovor na 4 godRomagnoli13 je napisao/la:DiMarzio states Milan's offer for Renato Sanches is a 10m Loan + Option at 35-40m.
Ehh sad mimo ovog transfera valjda su dobili dodatnih 80 mil za napadaca
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mendes će lično razgovarati sa čelnicima Bayerna. Znači u narednim satima bi moglo biti više informacija, ali dogovor je očito blizu.ronaldo99 je napisao/la:Da poslali smo zvanicnu ponudu sad je na Bayernu,sa njim smo sve dog valjda ugovor na 4 godRomagnoli13 je napisao/la:DiMarzio states Milan's offer for Renato Sanches is a 10m Loan + Option at 35-40m.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja mislim da ima boljih opcija za potrošiti 40 mil. umjesto dovođenja Sancheza ali eto zapeli ljudi. Pogledajte samo njegovu reakciju kod 4 gola Milana, tacnije prilikom centaršuta Gomeza, pa ćete vidjeti zašto ga Bajern prodaje i zašto ga možda i ne bi trebali dovoditi. On je velika kocka i to skupa kocka. Nadati se da neće biti flop.
- nextterrain
- Kontakt:
Za susret protiv Cracovie prodano je 41 k ulaznica
prva tekma protiv crotonea, taman za samopouzdanje 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
First 4⃣ #SerieATIM 2017/18 meetings
Matchday 1: #CrotoneMilan
Matchday 2: #MilanCagliari
Matchday 3: #LazioMilan
Matchday 4: #MilanUdinese
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
5 kolo vs Spal kuciRaonffa je napisao/la:First [KEYCAP 4] #SerieATIM 2017/18 meetings
6 kolo vs Sampdoria gosti
Znaci jako dobar raspored , jer 7 docekujes Romu, pa Interom igrati, ali do toga bi Milan morao imati dobre rezultate protiv ovih ekipa
fin je raspored, počinje sa nešto lakšim utakmicama, poslije se malo zakuhava pa završava opet sa nešto lakšim protivnicima. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Izgleda prva tekma s Crotoneom u Ponedjeljak se igra. Najgluplji termin.
Imamo fin raspored za početak, tamam da se lagano uigravamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- LegendKiller
- Kontakt:
Prva dva kola se zagrijati, pa u trećem u Rimu pokazati snagu 
nema od tog nista vas diretore izjavio da vam je preskupo ono sto bajern trazi ,mali ostaje najverovatnije u minkenuRomagnoli13 je napisao/la:Mendes će lično razgovarati sa čelnicima Bayerna. Znači u narednim satima bi moglo biti više informacija, ali dogovor je očito blizu.ronaldo99 je napisao/la:Da poslali smo zvanicnu ponudu sad je na Bayernu,sa njim smo sve dog valjda ugovor na 4 godRomagnoli13 je napisao/la:DiMarzio states Milan's offer for Renato Sanches is a 10m Loan + Option at 35-40m.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- BuffonGigi
- Kontakt:
Cim vam je ovaj nesretnik rekao da od Sanchesa nema nista, znaci da cete ga sigurno dovesti 
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
isto kao sto ce mafijaski jube osvojiti lpBuffonGigi je napisao/la:Cim vam je ovaj nesretnik rekao da od Sanchesa nema nista, znaci da cete ga sigurno dovesti
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
Kakva ovo sranja pisu oko Lea i Bigilr kao ne mozemo ih reg nismo jos platili za ntransfere
- muha milanez
- Kontakt:
Sky say that, out of curiosity, Milan have inquired about Cristiano Ronaldo during their meeting with Jorge Mendes. 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.football-italia.net/106355/b ... t-paid-yetronaldo99 je napisao/la:Kakva ovo sranja pisu oko Lea i Bigilr kao ne mozemo ih reg nismo jos platili za ntransfere
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Kako sam skontao, najbitnije rečeno je ovo zadnje, da će ova sranja biti riješena kad se vrate u Italiju.
Odnosno do tog 11. augusta, biće prijavljeni za ligu i to je najbitnije
Mada, šteta što ne mogu igrati u ovim europskim utakmicama, čisto da se malo uigraju sa ekipom.
Odnosno do tog 11. augusta, biće prijavljeni za ligu i to je najbitnije
Mada, šteta što ne mogu igrati u ovim europskim utakmicama, čisto da se malo uigraju sa ekipom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.