NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Jesam. Nekadasnja velika nada Sirokog i Dinama Mile Zelenika u dresu Capljineskripar96 je napisao/la:Jesi li dole?Android je napisao/la:Dane 1-0
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
AlexisSB96
- Kontakt:
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Domagoj Marusic asistent, dvije velike nase NKSBAlexisSB96 je napisao/la:Juric 2 0
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
HRHB
HRHB
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Kakav je Marusic?
Proslu sezonu u kadetima odradio,sad sa seniorima [emoji1]
Bravo Stipe[emoji106]
Proslu sezonu u kadetima odradio,sad sa seniorima [emoji1]
Bravo Stipe[emoji106]
EKONNP
Dobar mali, dobro se krece. Juricu sto vise sansi dati, mali je zvijer u kaznenom
HRHB
HRHB
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Dobra utakmica na Blatu. Dane zabio u 16 min na asistenciju Jure Ivankovica te Juric u 67 i 78min na asistenciju Marusica odnosno Milicevica.
Samo jedno ime Široki!
Re: RE: Re: RE: Re: NK Široki Brijeg
Hoce li bit ikakav stream[/quote]Kakav bolan stream,mrs u Mostar gledat utakmicu[emoji2]
Bit ce na bht1[/quote]
Bih rado al tek sam doli dogodine u 7om taman na kvalifikacije za ligu prvaka
Bit ce na bht1[/quote]
Bih rado al tek sam doli dogodine u 7om taman na kvalifikacije za ligu prvaka
Ajmo svi nasi na gornju tribinu aBd
- Evolve
- Kontakt:
Vidim Matić je igrao od početka, znači li to da opet startamo kao protiv Slobode, sa 2 nazad ? 
I kakvi su ovo naslovi na jabuci, nadam se da je nekakav sarkazam samo u pitanju....
I kakvi su ovo naslovi na jabuci, nadam se da je nekakav sarkazam samo u pitanju....
NK Široki Brijeg
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Idiotski [emoji1]Evolve je napisao/la:Vidim Matić je igrao od početka, znači li to da opet startamo kao protiv Slobode, sa 2 nazad ?
EKONNP
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Igrali samo igrači koji su imali malu minutažu...
Što se tiče portala Jabuka. 24h im nisu ravni. Pazi 3 asa se vraćaju Široki nema šanse
Kad tamo Laštro, Stojkić i Handžić. Jebote ja mislio doveli ljudi ne znam koga. Prvo Laštro nije među prvi 11 jer su i Katanec i Jakovljević ispred njega. Drugi je igrao dosad 100 puta proztiv nas i sta sad... Prošle sezone su bili jači bar 50% pa. Dvije nerješili i dvije naše pobjede u kupu. Što se tiče trećega. Tek došao, ne uigran i pitanje koliko je fizički fit i mislim da neće također počet utakmicu. I na kraju. Mi smo od prošle sezone bolji barem 30% jer smo to pokazali u ovih 5 natjecateljskih utakmica. Ali Zrinji respekt. Ovo je derbi i tu će odlučit mali detalj. Naša najveća prednost je Baka. To šta on miksa to nemože nitko smiksat. Pa ako krene krene ako ne pušiona... Ali vidjet cemo. Dobro da je drugo kolo, nije velik ulog može se očekivat dobra otvorena utakmica
Što se tiče portala Jabuka. 24h im nisu ravni. Pazi 3 asa se vraćaju Široki nema šanse
Kad tamo Laštro, Stojkić i Handžić. Jebote ja mislio doveli ljudi ne znam koga. Prvo Laštro nije među prvi 11 jer su i Katanec i Jakovljević ispred njega. Drugi je igrao dosad 100 puta proztiv nas i sta sad... Prošle sezone su bili jači bar 50% pa. Dvije nerješili i dvije naše pobjede u kupu. Što se tiče trećega. Tek došao, ne uigran i pitanje koliko je fizički fit i mislim da neće također počet utakmicu. I na kraju. Mi smo od prošle sezone bolji barem 30% jer smo to pokazali u ovih 5 natjecateljskih utakmica. Ali Zrinji respekt. Ovo je derbi i tu će odlučit mali detalj. Naša najveća prednost je Baka. To šta on miksa to nemože nitko smiksat. Pa ako krene krene ako ne pušiona... Ali vidjet cemo. Dobro da je drugo kolo, nije velik ulog može se očekivat dobra otvorena utakmica
Hoce li cijela gornja tribina bit otvorena za nase ljude il samo kavez?
-
AlexisSB96
- Kontakt:
Ja mislim da ce biti samo kavez[emoji57] Nema jos nikakvih priopcenja za javnost....al tko ce znatsb1996 je napisao/la:Hoce li cijela gornja tribina bit otvorena za nase ljude il samo kavez?
Samo jedno ime Široki!
- Evolve
- Kontakt:
Mislim da bi bio red da otvore brate mili, kad oni mogu dobit čitavu tribinu kod nas možemo mi dio gornje. Svejedno mislim da će i posjećenost sa njihove strane biti velika, tako da nema potrebe da se svi gužvamo dole...
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: RobijaNicaze1945, VivaLaLiberta i 24 gosta.