AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 26 jul 2017, 23:34

IlCapitano je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Kakva ovo sranja pisu oko Lea i Bigilr kao ne mozemo ih reg nismo jos platili za ntransfere
http://www.football-italia.net/106355/b ... t-paid-yet

:oops:
Ma dobro to ce biti rijeseno do pocetka sez nista strasno,a u ovoj EL se moze i bez njih,ma da bi bilo.dobro da igraju da se ekipa sto bolje uigra do pocetka sezone

Samo sam cekao da se krene spominjati Ronaldo,pa ni u najludjim snovima ja nmg.vjerovati da.moze ikad doci do tog trasfera

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 jul 2017, 23:40

Jel' smijemo reći da nam Rona nije potreban, star čovjek realno, plus puno košta i tražio bi ogromnu platu :kafa:

Ili ćemo se voditi onom "Čovjek je zvijer, donosi trofeje, daje golove, čini saigrače boljim. Doveo bih ga, tamam da odigra samo jednu sezonu" :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 26 jul 2017, 23:45

Raonffa je napisao/la:Jel' smijemo reći da nam Rona nije potreban, star čovjek realno, plus puno košta i tražio bi ogromnu platu :kafa:

Ili ćemo se voditi onom "Čovjek je zvijer, donosi trofeje, daje golove, čini saigrače boljim. Doveo bih ga, tamam da odigra samo jednu sezonu" :kafa:
Ovaj posao lici Galijaniju pa zbog toga ga necemo dovoditi :mrgreen:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 26 jul 2017, 23:50

Kako ljudima treba malo da pocnu sa glupiranjem i potcijenjivanjem.Fassone lijepo objasnio da se radi o birokratskim problemima i da ce novac stici na vrijeme.Nista strasno radi se o visemilionskim transakcijama a ne o par hiljada eura.Samo opusteno i uzivati do kraja merkata.

I ocekivao sam da ce se u jednom trenutku pojaviti ime Ronalda.Jer Mendes mu je agent koji radi sa Milanom a i nedavno oslobodjen broj 7.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 01:00

Fassone: "We have done enough signings in the mercato. Now we are going to watch the team & if we will make few more signings in August."

Fassone: "Now we have 35 days to evaluate whether to buy more players or not."

Znači možemo biti mirni što se tiče transfera narednih dana, jer očito da ćemo još jednu transfer oluju vidjeti tek u drugoj polovini augusta.Ali prošli put kad su rekli da će malo usporiti, doveli su Hakana, Bigliu i Bonuccia u razmaku od par dana. :mrgreen:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2017, 01:02

Trnci me prođu kad oni izjave da će "usporiti" :mrgreen:

PS: Evo čitav raspored za ovu sezonu u ligi :)
slika
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 01:19

BuffonGigi je napisao/la:Cim vam je ovaj nesretnik rekao da od Sanchesa nema nista, znaci da cete ga sigurno dovesti :D
Sanches će biti prvo pojačanje Milana u augustu.To je valjda jasno, samo još da ovaj nesretnik to shvati i bit' će mu lakše. :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 01:22

Alfredo Pedullà: Mendes also offered Diego Costa on a 6-month loan, but Milan rejected the proposal. Kao što sam pisao danas, samo otkup dolazi u obzir.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 27 jul 2017, 08:26

Klasa :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 jul 2017, 08:53

Nase najveće pojačanje ovog ljeta definitivno, koliko sam živaca zbog retarda izgubio.. Dobar centarsut, perfektan. Hahah
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 27 jul 2017, 09:12

kad vidi kako mirabelli i fassone rade svoj poso :P

slika
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 27 jul 2017, 09:16

Prenosi li vcr ko od nasih utakmicu ili ganjamo linkove?

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 27 jul 2017, 09:33

SonVolt je napisao/la:

Ja sad krenuo staviti hahaha kakav centarsut :D

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 27 jul 2017, 09:59

gambler1899 je napisao/la:Prenosi li vcr ko od nasih utakmicu ili ganjamo linkove?
Kolio vidim Arene ne prenose, ne znam da li SK prenosi jer ih nemam. Tako da ce bit ganjanja linkova vjerovatno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

maldini3
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la maldini3 » 27 jul 2017, 10:14

meskalin je napisao/la:
SonVolt je napisao/la:

Ja sad krenuo staviti hahaha kakav centarsut :D
Umjestnost majke mi, ovo su stvari koje se ne mogu nauciti sa ovim se rodis :bow:
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 10:42

To je to braćo, za nas sezona službeno počinje večeras.Malo ranije nego što smo navikli prethodnih godina, ali šta je tu je.Večeras protiv nama relativno nepoznate ekipe, uz dužno poštovanje jače protivnike smo imali na pripremama.Ali u ovom dijelu sezone, kad većina igrača nije ni na 60% i uz to ekipa će biti nepotpuna, neko iznenađenje je uvijek moguće.Tako da neću napisati da će biti lahko, i da će im Milan utrpati par komada sa pola snage.Ne u večerašnjoj utakmici, ali već u uzvratu to će biti druga priča.

Forza Milan!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jul 2017, 10:44

pravit ćemo se iznenađeni na šiljine centaršuteve :rol:

ma kakvo crno prenošenje utakmice, daj bože da makar nađemo kakav pristojan stream da valja :think:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 12:17

Ova šala oko Ronalda je za vlasnike Milana više od toga.Jer oni imaju jasan plan kako finansijski omogućiti taj transfer.Ukratko Milan bi Ronaldu ponudio 25M+ po sezoni, s tim da bi klub plaćao samo pola od toga iznosa.Drugi dio plate preuzela bi na sebe neka kompanija iz Kine, koja bi bila lični sponzor Ronaldu tokom njegovog boravka u Milanu.Ta ista kompanija bi se bavila promocijom i povećanjem prihoda igrača iz Azije, gdje igrač svakako popularan.Ovaj kompleksni ugovor bi obuhvaćao još neke segmente, koje bi samom igraču osigurali iste prihode koje je imao u Realu pa čak i više od toga.No ovo je samo ludi san novih Kineskih vlasnika, oni imaju volju i pronašli su način, ali Real je Real i nema šanse da bi se odrekli najboljeg igrača u historiji kluba samo tako.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 jul 2017, 12:20

SonVolt je napisao/la:

Ustao, otvaram vijesti gledam MDS i njegov cuveni centarsut, pijem kafu, uzivam, gustam, la vita è bella :kafa:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 jul 2017, 12:21

Bas bi Ronaldo otiso iz Reala u Milan :rol:

Ovo je isto ko kad su se drugi kinezi povezivali s Messiem.... :urnebes:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []