uvalili smo im bananu koja im jos stoji u grlufks74 je napisao/la:Opstina im pravi tribinu, pobijedili Gosk i oni u svemiru. Mi u banani, bili smo proslu sezonu kada smo im kupljenu titulu shebali.

uvalili smo im bananu koja im jos stoji u grlufks74 je napisao/la:Opstina im pravi tribinu, pobijedili Gosk i oni u svemiru. Mi u banani, bili smo proslu sezonu kada smo im kupljenu titulu shebali.
jesil bio na tom derbiju mozda.TobeYarabi je napisao/la:uvalili smo im bananu koja im jos stoji u grlufks74 je napisao/la:Opstina im pravi tribinu, pobijedili Gosk i oni u svemiru. Mi u banani, bili smo proslu sezonu kada smo im kupljenu titulu shebali.
Bio sam kada vam je bilo naj vise potrebno, znaci u ratu.josmenijeproslo je napisao/la:jesil ti iz sarajevafks74 je napisao/la:Opstina im pravi tribinu, pobijedili Gosk i oni u svemiru. Mi u banani, bili smo proslu sezonu kada smo im kupljenu titulu shebali.
a jesil sadfks74 je napisao/la:Bio sam kada vam je bilo naj vise potrebno, znaci u ratu.josmenijeproslo je napisao/la:jesil ti iz sarajevafks74 je napisao/la:Opstina im pravi tribinu, pobijedili Gosk i oni u svemiru. Mi u banani, bili smo proslu sezonu kada smo im kupljenu titulu shebali.![]()
ja sam onaj sto vam je davao secer i vodu kad ste izlazili sa stadiona..josmenijeproslo je napisao/la:jesil bio na tom derbiju mozda.TobeYarabi je napisao/la:uvalili smo im bananu koja im jos stoji u grlufks74 je napisao/la:Opstina im pravi tribinu, pobijedili Gosk i oni u svemiru. Mi u banani, bili smo proslu sezonu kada smo im kupljenu titulu shebali.
Svaka cast liku koji je uslikao ovaj divni trenutak obiljezavanja teritorije.TobeYarabi je napisao/la:sabahajrula THE TUTU-ni![]()
![]()
![]()
Zip je napisao/la:Ovi robijasi godisnje po 5 puta najave VELIKI povratak na tribinu [emoji38] [emoji38]
[emoji3] [emoji3] [emoji3]fks74 je napisao/la:Svaka cast liku koji je uslikao ovaj divni trenutak obiljezavanja teritorije.TobeYarabi je napisao/la:sabahajrula THE TUTU-ni![]()
![]()
![]()
![]()
[emoji144]
Rokoko87 je napisao/la:Saide izdrži u borbi protiv talova i prljavih poslova, uz tebe smo!
Ima frajko najveću platu u ligi ja ti garantujem. Još ga je Dino platio Dinamu 50k€, zamisli one u Dinamu prošle godine kad je stigla ponuda...Zenzo je napisao/la:Ne daju mu na pripreme da trenira sa prvim timom a ima najvecu platu od svih igraca.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pablo11 i 25 gostiju.