FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 jul 2017, 11:46

Nadam se da ce Valentin umiješati prste oko izbora trenera, od njega očekujem da gleda na duže staze i nadam se da ce sljedeći trener imati bar 60 utakmica na klupi.
Sabrine mi moje!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jul 2017, 11:48

SiouxLukavac je napisao/la:Kako i koliko se plaća ovo sranje od Moje TV da se mogu gledati naše utakmice, da se ne yebem preko streama?
ako imas kucni telefon 033, doplatis jos 6km i imas obicni paket sa mojom tv kanalom.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 27 jul 2017, 11:50

Koji je smisao ovog omladinskog pogona? Uzima nam djecu kako ko stigne...i vele da mi imamo AKADEMIJU hahaha... Ofirno mi rec akademija

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2017, 11:52

Pitaristok je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Kako i koliko se plaća ovo sranje od Moje TV da se mogu gledati naše utakmice, da se ne yebem preko streama?
ako imas kucni telefon 033, doplatis jos 6km i imas obicni paket sa mojom tv kanalom.
Nemam kućini :hmmmmm:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 11:53

Ko zadnji ode, nek ugasi svjetlo u onoj baraki.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jul 2017, 11:54

SiouxLukavac je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:
Nemam kućini :hmmmmm:
onda ti treba 30km, mjesecno

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 27 jul 2017, 11:56

[quote="OsmanhodzicBuco"]Koji je smisao ovog omladinskog pogona? Uzima nam djecu kako ko stigne...i vele da mi imamo AKADEMIJU hahaha... Ofirno mi rec akademija[/quote
i arsenal svake godine proda nekoliko djece iz akademije drugim il manjim klubovima

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 jul 2017, 11:57

Eki ovoga HAHAHAHA
UPRAVA NAPOLJE!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jul 2017, 12:02

skoroalen je napisao/la:Ko zadnji ode, nek ugasi svjetlo u onoj baraki.

hahahahahahahahaha, jesi vidio sta je onaj napravio Vardaru zacas, a u nas tereni i stala da imaju gdje talnut djecake. Idu djeca na probe , najskuplji igrac ne trenira i debelo je krme, jedan otiso niko ne zna gdje je , samo ovo kad bi se desilo ozbiljnom klubu ljudi ni sami otkaze dali ako ih ne bi navijaci isprangijali dotad. Al jok u nas saopstenje i par placenika koji krive istok i eto ga .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 27 jul 2017, 12:07

Akademija ima A, B mozda i C selekciju kadeta, juniora...to je bruku igraca. Ne mogu svi zaigrati za nas. Zato se procijeni ko 'valja' i ponudi mu se stipendijski ugovor, ostali mogu ici nakon sto presisaju godiste da mogu igrati za juniore.
Nije to nista wow, da odlaze momci...poenta je 'samo' odabrati prave i ostaviti ih :D

Ovo oko trenera ocigledno da nesto cekaju, ili nekoga. Nadam se bilo kome a da nije bio prije u Klubu, znaci nesto tipa Kodro, Jarni, Jesic i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jul 2017, 12:08

Dzenan Uscuplic novi trener :kafa:
1946~

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 27 jul 2017, 12:09

ThrillerHz je napisao/la:Dzenan Uscuplic novi trener :kafa:
Ne daj boze

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 12:18

paulus je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ko zadnji ode, nek ugasi svjetlo u onoj baraki.

hahahahahahahahaha, jesi vidio sta je onaj napravio Vardaru zacas, a u nas tereni i stala da imaju gdje talnut djecake. Idu djeca na probe , najskuplji igrac ne trenira i debelo je krme, jedan otiso niko ne zna gdje je , samo ovo kad bi se desilo ozbiljnom klubu ljudi ni sami otkaze dali ako ih ne bi navijaci isprangijali dotad. Al jok u nas saopstenje i par placenika koji krive istok i eto ga .
Ma nemoj tako, ne može ništa preko noći, imat ćemo i mi onakav kamp, nekad :urnebes:
Ma sve ostalo se može podnosit al' situacija sa Saidom i Crnkićem nas je udaljila od svakog profesionalizma. Imao je i City probleme sa Adebayorom kad se uhljebio i nije htio raskid ugovora, al' prvo je bio po posudbama i kad nije htio opet da pristane na promjenu uslova, zakucan na tribine i ćao. A ovaj naš ne izlazi iz Metropolisa, Crnkić noć prije utakmice sa Zrinjskim kači story s nekog stadiona u Njemačkoj, Austriji, Bog zna gdje. To samo u Sarajevu može.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jul 2017, 12:20

+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 jul 2017, 12:21

OsmanhodzicBuco je napisao/la:Koji je smisao ovog omladinskog pogona? Uzima nam djecu kako ko stigne...i vele da mi imamo AKADEMIJU hahaha... Ofirno mi rec akademija
Valjda smo naučili do sad kakva je razlika između Akademije i Omladinkog pogona. U Akademiji se ne plaća članarina, imaš sve obezbjeđeno, smještaj (za one koji nisu iz Sarajeva), hranu, odgajatelja, troškovi školovanja. U Akademiji postoje tri selekcije i ima, prema mojoj procijei, oko 60 mončića.
Nemoguće je da svi imaju profi ugovore, tako da će većina otići bez odštete ali ne džaba jer ćemo imati naknadu za treniranje.

Mogu se tu neke stvari popraviti i moraju, ali nije toliko crno. Prije svega se mora tim momcima davati šansa u prvom timu.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2017, 12:23

slika
slika
Nece covjek iz principa da ode :rol: Kakav smrad lojavi debeli odma okrece na emociju, ljubav prema klubu, posudjivao pare itd

A tacka zarez, veliko slovo, nije on jos cuo za to :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jul 2017, 12:26

Da hocemo uzeti Celika tacno bih pikao da sam guzio ovaj mjesec, za dva trijumfa da Goska poderemo davolu bih dusu prodao. :lol:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 27 jul 2017, 12:26

muhamedhulk je napisao/la:Akademija ima A, B mozda i C selekciju kadeta, juniora...to je bruku igraca. Ne mogu svi zaigrati za nas. Zato se procijeni ko 'valja' i ponudi mu se stipendijski ugovor, ostali mogu ici nakon sto presisaju godiste da mogu igrati za juniore.
Nije to nista wow, da odlaze momci...poenta je 'samo' odabrati prave i ostaviti ih :D

Ovo oko trenera ocigledno da nesto cekaju, ili nekoga. Nadam se bilo kome a da nije bio prije u Klubu, znaci nesto tipa Kodro, Jarni, Jesic i sl.
Joh opravdanja , znaci valja Austrijskoj ekipi a nama ne valja , il mi cemo sebi samo skart ostavit , mislim wtf ?!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 12:27

Sabinho je napisao/la:
+1
Odete prvo ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html

Nakon toga se ulogujete ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html

Odaberete 1 od 2 dvije opcije 20KM za mjesec dana ili 45KM za tri mjeseca, prebaci vas na Raiffeisen stranicu unesete podatke s kartice kojom plaćate i kada vam prihvati uplatu idete ovdje da gledate kanale:

https://www.bhtelecom.ba/webtv.html

Premijer Liga kanal je vazda u prvom redu prvi džep. :salut:
Samo Saraj'vo.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 27 jul 2017, 12:29

Šta li će Ilievskom i kompaniji biti izvlakuša ako ne dovedemo više ni jedno pojačanje, fokus je bio na novom treneru, nismo mogli dovoditi pojačanja bez novog trenera, Ilievski i board direktora je u razgovoru sa ihtijarevićem, Tošom i Zijom odlučio da ovaj kadar je sposoban boriti se za trofeje, nema kapitalaca na tržištu, igrači traže veliki novac...... :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, benko21, insimadop, juka55, Pena i 62 gosta.