Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
evo da vidis kako mi navijamo:GoRaN je napisao/la:Na Poljudu cesto bude pakao kad se splice sjate...![]()
Ali meni se ne sviđa ono navijanje...Uhvatis 1-2 rijeci tokom cjele utakmice...Ovo ostalo neka mumljanja...Pjesme su im relativno bezze i nisu pogodne za tribinu...Vidio sam da su o tome i oni sami raspravljali na jednom forumu...I kad skacu...Rijetko cijela tribina skace...Nabiju onaj trans sa Kodeksom nista se ne vidi...Mozda sam malo strog...Ali kad imas 30k dusa na onakvom stadionu mislim da to moze bolje...Ima tu zelje,euforije,emocija ali isto kao da ne znaju navijati...A navijaju 60 godina...
EDIT:Inace puno su mi drazi od Dinama...Da ne ispadne da ih ne volim pa kakim...I dobra je Torca ali ove sam nedostatke morao navesti....
malo te i kontam ali opet dobro ti je čovjek rek'o ako si hool onda budi hool i fino na šake a ne u grupi razbijati i glupirati se.Urban Batalion je napisao/la:K.R.C je napisao/la: Po meni su ovo najgluplji huliganski ispadi.
Meni su puno draza, razbijanja objekata i gadjanje predmetima, eh da i borba sa policijom.
ma nisu neka ozbiljnija..ali vidjeti ovakvu organizaciju navijača malog kluba poput njih..i uspiješnost koreografije..ovi barjaci..itd..mora se priznati da bi im na ovakvoj atmosferi pozavidjeli i neki premijerligašibrazzo je napisao/la:Stanley Ultras nije neka ozbiljna grupa ali dobro je da ih ima [youtube][/youtube]
ma ne kazem ja da su oni sad neki ultrasi..nego je bas neobicno..vidjeti ih kako pomjerise 2. poluvrijeme za 3 min. sa onim trakama..neprocjenjivo..a i nesto mi sad postadose dragisteve-o je napisao/la:respekt njima za trud, al mi je uvijek presmjesno kad vidim ultrase na otoku(aberdeen i sad ovaj stanley), nije to njima u krvi i imaju oni vec svoj legendarni style. isto tako mi je smjesno vidjeti kad se neko fura na engleze(donekle firma i ultras honved npr.)
Devil je napisao/la:Delije vs Jagodina
Ima jos nekih slika sa navijackog vikenda u Srbiji koji me prijatno iznenadio pa cu to da stavim ako mi admin dozvoli.![]()
@steve video sam neka desavanja sa tog tvog kraja tamo Djurgarden-Gotteborg prosle sedmice,je li sta ozbiljno bilo?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.