Navijaci..

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

steve-o
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la steve-o » 25 avg 2010, 19:52

u vezi istanbula, opet ti kazem malo se raspitaj(btw sta bi s surrey docks? :lol: ) oko neki detalja ;) info sam dobio od covjeka koji radi za ticket office millwalla kad sam bio u londonu tako da ti nemogu dostavit link. kako god okrenes vise njemu vjerujem nego tebe ili nekom izvjestaju s leedsunited.com ;)

HŽV
Kontakt:

Post Postao/la HŽV » 25 avg 2010, 22:43

GoRaN je napisao/la:Na Poljudu cesto bude pakao kad se splice sjate... :mrgreen:
Ali meni se ne sviđa ono navijanje...Uhvatis 1-2 rijeci tokom cjele utakmice...Ovo ostalo neka mumljanja...Pjesme su im relativno bezze i nisu pogodne za tribinu...Vidio sam da su o tome i oni sami raspravljali na jednom forumu...I kad skacu...Rijetko cijela tribina skace...Nabiju onaj trans sa Kodeksom nista se ne vidi...Mozda sam malo strog...Ali kad imas 30k dusa na onakvom stadionu mislim da to moze bolje...Ima tu zelje,euforije,emocija ali isto kao da ne znaju navijati...A navijaju 60 godina... :mrgreen:

EDIT:Inace puno su mi drazi od Dinama...Da ne ispadne da ih ne volim pa kakim...I dobra je Torca ali ove sam nedostatke morao navesti.... :)
evo da vidis kako mi navijamo:
http://www.youtube.com/watch?v=SnD4D3xA ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=C2QNuvxJ ... re=related

i secer na kraju(ovo je samo "istok")
http://www.youtube.com/watch?v=r50WjfZG ... re=related

PS
kod zadnjeg clip-a je jako dobar zvuk, ako oces da si docaras kao je na lipotici pojacaj zvucnike ili slusalice prije nego pustis play.

OCEMO KODEKS

HŽV

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 22:49

Po meni najbolje izdanje da Poljudu protiv Deportiva kada se zapevalo Dalmacijo,ima klip na Yt mada nije dobar kvalitet ali se oseti ta atmosfera.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 25 avg 2010, 23:49

Urban Batalion je napisao/la:
K.R.C je napisao/la: Po meni su ovo najgluplji huliganski ispadi.

Meni su puno draza, razbijanja objekata i gadjanje predmetima, eh da i borba sa policijom.
malo te i kontam ali opet dobro ti je čovjek rek'o ako si hool onda budi hool i fino na šake a ne u grupi razbijati i glupirati se.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

još malo Winners-a jeste da su stariji snimci ali dosta pokazuju o jačini njihove grupe ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 avg 2010, 15:51

zawisza-widzew, Kup PP.
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 26 avg 2010, 16:43

Evo da i ja dodam koju riječ na ovu temu :)
Po meni su Italijani jako dobri navijači (prije bili..ali eto..ni sada nisu loši),a ne zaostaju ni ovi istocnjaci..balkanci..a pogotovo turci ;)
slabo pratim englesko navijanje..volim pogledati utakmicu..ali navijaci im nisu nekako ozbiljni..cast izuzecima 8-)
maloprije sam gledao snimak utakmice Accrington Stanly i Newcastle..carling kup..(2-3 za svrakice :) ) ali posebno su mi se svidjeli navijači Accringtona..oni su navijali svih 94-95 min. :mrgreen: bez obzira na to sto su prvo gubili 1-0 nakon puno bolje igre..a i kada je rezultat bio 3-1 orila se pjesma.Imali su tokom utakmice neke barjake..zastave..cini mi se da je upaljena i jedna baklja :P ali najvise mi se svidjelo bacanje onih traka..sudija je morao odgoditi pocetak 2. poluvremena za 3-4 minute..ipak je nekako to po meni nepojmljivo za engleskog cetvrtoligasa ;) navijaci su im uglavnom mladi..imaju i nekih deda..dolaze i žene na utakmice..ali ove su mi se navijačice pravo dopale..bas su mlade :lol:
sve u svemu su mi se svidjeli..pa ako ko naleti na kakve dobre klipove navijanja..nek posta link :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 avg 2010, 17:06

Stanley Ultras nije neka ozbiljna grupa ali dobro je da ih ima [youtube][/youtube]
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 26 avg 2010, 17:29

brazzo je napisao/la:Stanley Ultras nije neka ozbiljna grupa ali dobro je da ih ima [youtube][/youtube]
ma nisu neka ozbiljnija..ali vidjeti ovakvu organizaciju navijača malog kluba poput njih..i uspiješnost koreografije..ovi barjaci..itd..mora se priznati da bi im na ovakvoj atmosferi pozavidjeli i neki premijerligaši :D
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 26 avg 2010, 17:47

respekt njima za trud, al mi je uvijek presmjesno kad vidim ultrase na otoku(aberdeen i sad ovaj stanley), nije to njima u krvi i imaju oni vec svoj legendarni style. isto tako mi je smjesno vidjeti kad se neko fura na engleze(donekle firma i ultras honved npr.)

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 26 avg 2010, 18:26

steve-o je napisao/la:respekt njima za trud, al mi je uvijek presmjesno kad vidim ultrase na otoku(aberdeen i sad ovaj stanley), nije to njima u krvi i imaju oni vec svoj legendarni style. isto tako mi je smjesno vidjeti kad se neko fura na engleze(donekle firma i ultras honved npr.)
ma ne kazem ja da su oni sad neki ultrasi..nego je bas neobicno..vidjeti ih kako pomjerise 2. poluvrijeme za 3 min. sa onim trakama..neprocjenjivo..a i nesto mi sad postadose dragi :lol:
Fenerbahçe SK...1907♥

1921♥

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 15:05

Fenerbahce - PAOK

slika

slika

slika

slika

slika

Treba li jos trositi reci o Turcima koji su u Solun dosli mini busom?

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 avg 2010, 17:59

rapidovci opet na djelu..
[youtube][/youtube]

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 avg 2010, 19:54

slika
slika
45 buseva je islo prema Istanbulu uz pratnju grcke policije do granice gdje ih onda preuzela turska policija.
[youtube][/youtube]
Turci ih zakamenjali ovi izasli iz busa i tu je pocela ganja, inace dobro pogledjte pocetak klipa, grk se toliko zalaufo da nekog spici kamenom da je se fino prostro na beton :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 27 avg 2010, 21:08

8-)
slika
slika
slika
slika
slika
slika

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 27 avg 2010, 21:11

Jednostavno gotivni su rapidovci, gostovanje uvijek odrade kako treba.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 28 avg 2010, 07:57

Svaki komentar je suvisan :)

[youtube][/youtube]

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 28 avg 2010, 18:43

slika
slika
slika

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 avg 2010, 01:26

Delije vs Jagodina
slika
slika

Ima jos nekih slika sa navijackog vikenda u Srbiji koji me prijatno iznenadio pa cu to da stavim ako mi admin dozvoli. ;)

@steve video sam neka desavanja sa tog tvog kraja tamo Djurgarden-Gotteborg prosle sedmice,je li sta ozbiljno bilo?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 30 avg 2010, 01:37

Devil je napisao/la:Delije vs Jagodina
slika
slika

Ima jos nekih slika sa navijackog vikenda u Srbiji koji me prijatno iznenadio pa cu to da stavim ako mi admin dozvoli. ;)

@steve video sam neka desavanja sa tog tvog kraja tamo Djurgarden-Gotteborg prosle sedmice,je li sta ozbiljno bilo?

Ej da, to sam te zaboravio pitati na Zvezdinoj temi. Baš me zanima šta je pisalo na onim natpisima na sjeveru i kome je poruka upućena. U jednom momentu kamera je zumirala, ali nisam skontao na vrijeme pa nisam pročitao. Ajd mi odgovori na PP.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 30 avg 2010, 02:32

OFK Beograd - PARTIZAN

slika

slika

slika

Devile, okaci to ili mi posalji na pm...

Inace, jedan veoma lep gest nasih fudbalera:

slika

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.