FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lakoste
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lakoste » 27 jul 2017, 13:26

Istina je da je davao svoju lovu, Sesaru je dao pofino love i ovaj mu nije nikad vratio...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2017, 13:31

Sisom ih Saide!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 27 jul 2017, 13:34

Lakoste je napisao/la:Istina je da je davao svoju lovu, Sesaru je dao pofino love i ovaj mu nije nikad vratio...
I kakve to veze ima sa FK Sarajevo sto je on nekom od igraca posudjivao novac, to je izmedju njih pa neka rijese. Druga stvar, ova njegova nebuloza od price moze proci kod nekoga ko ne prati utakmice Sarajeva, u nekoliko utakmica se pokazalo da u njemu nema vise kuveta sto se kaze, izuzetak je samo ona tekma protiv Olimpika na Otoci. Po njegovoj prici ispade on u top formi, a ne daju mu da igra, ma daj ba. I opet se dohavtio Levskog, svaka mu cast za predstavu na toj tekmi, ali to je bilo prije 5 godina i ne moze se na to vise vaditi, koliko je on valjao Sarajevu toliko je i Sarajevo njemu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 13:34

Lakoste je napisao/la:Sesaru je dao pofino love i ovaj mu nije nikad vratio...
I zbog toga treba da prima najveće pare u ligi dvije godine? Kud ih ja ne posudi kad su Sesaru trebale.
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 jul 2017, 13:57

"Imam cijeli dan da pricam necu vise hvala i poz"
Kakva recenica :tokralju:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jul 2017, 14:01

PitarBordo je napisao/la:
I zbog toga treba da prima najveće pare u ligi dvije godine? Kud ih ja ne posudi kad su Sesaru trebale.
Gdje sam ja napisao da treba da prima najvece pare?

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 jul 2017, 14:03

Evolution87 je napisao/la:"Imam cijeli dan da pricam necu vise hvala i poz"
Kakva recenica :tokralju:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

brat najjači
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jul 2017, 14:13

Lakoste jel i tebi daje novac ili vi to 'nako?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jul 2017, 14:14

Ruku na srce i Cala je grijesio sa Saidom. Zasto ga nije stavio 2-3 utakmice zaredom pa da se bas vidi moze li ili ne moze,nekoliko utakmica je bio na zagrijavanju nije ga uvodio. Utakmicu protiv Olimpika je npr. dobro odigrao i mislili smo evo ga,pa onda neka povreda nakon toga i opet kad se oporavio nije igrao. U onakvoj konkurenciji u veznom redu cini mi se da mu je mogao dati vise prostora pa da se definitivno vidi na cemu smo sa njim. Ovako on prica da moze da igra,ali da mu ne daju priliku. I druga stvar,da li je on udaljen od prvog tima od strane kluba ili je samoincijativno napustio treniranje? Ocigledno ovo prvo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jul 2017, 14:21

Daj i meni jedan mjesec 5ooo KM i stavi me 2-3 utakmice da pokazem koliko ne znam... Yebem ti logiku.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 14:22

Lakoste je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Gdje sam ja napisao da treba da prima najvece pare?
To sam ja napisao. Ti si nekako privatno posuđivanje novaca drugoj osobi ubacio kao argument za šta? Za godinu dana plaće za furanje po gradu? Kontam ja da ti većinom trolaš na forumu, ali kao i zimus j sada opet ideš u krajnost.
Samo Saraj'vo.

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 27 jul 2017, 14:23

zagorski je napisao/la:Ruku na srce i Cala je grijesio sa Saidom. Zasto ga nije stavio 2-3 utakmice zaredom pa da se bas vidi moze li ili ne moze,nekoliko utakmica je bio na zagrijavanju nije ga uvodio. Utakmicu protiv Olimpika je npr. dobro odigrao i mislili smo evo ga,pa onda neka povreda nakon toga i opet kad se oporavio nije igrao. U onakvoj konkurenciji u veznom redu cini mi se da mu je mogao dati vise prostora pa da se definitivno vidi na cemu smo sa njim. Ovako on prica da moze da igra,ali da mu ne daju priliku. I druga stvar,da li je on udaljen od prvog tima od strane kluba ili je samoincijativno napustio treniranje? Ocigledno ovo prvo.
Pa i kad je ulazio, bježao je od duela k'o curica. Bio je ovdje onaj gif iz polufinala kupa ja msm, kad je igrač krenuo na Saida koji ide s loptom, on gura loptu ispred sebe i izmiče se od duela. Protiv Slobode ušao u 82. minutu, u 84. izgubio loptu na sredini i gol šansu im stvorio, on ostao gledat za Zecom (ako se ne varam), nakon 20 pretrčanih metara dres mokar. Nije za ozbiljnog fudbala, držat ga u timu 3 utakmice u nizu bilo bi igrat s igračem manje. Trostruko više žalim za Liivakom, što on nije dobio minutažu. Imam neki predosjećaj da momak zna lopte i da je bolji igrač i od Crnkića i Hebibovića, pa i Ahmetovića a na transfermarketu piše da momak igra desno krilo, AMFa i napad.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2017, 14:24

Zar Said od kluba nije dobio produženje ugovora sa manjim primanjima? Ko laže?!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jul 2017, 14:26

Pisite o necemu drugom, svaki post vam je Said. Ima milion vecih problema od njega a vi se uhvatili njega, svaki post o Saidu. Covjek za sebe misli da je zdrav i da moze da igra. Ima ugovor, i ja bi da sam na njegovom mjestu isto radio. Ubacis ga 3-4 utakmice, ako bude najgori zvizduci sa stadiona ce mu reci da je najbolje da se razidjemo, ovako, samo smo jednu stranu culi.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 jul 2017, 14:27

SiouxLukavac je napisao/la:Zar Said od kluba nije dobio produženje ugovora sa manjim primanjima? Ko laže?!
To je izgleda bas mutna i komplikovana prica.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jul 2017, 14:28

Hvala @pitar bordo. :salut:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jul 2017, 14:31

Momci daj malo popustite, na utakmici (tko dodje naravno) treba traziti promjenu nacina rada uprave. Treba malo popustiti igrace i trenera. Ova ekipa i nije tako losa kako je neki ovdje predstavljaju. Malo neke promjene treba naravno na nekim pozicijama, jos ako se pokaze ovaj zadnji vezni uz jos jednog stopera , nece to biti tako lose. Sa ovim crnjacenjem ne pomazemo klubu nista, samo odmazemo. Ne treba zbog uprave stvarati jaz izmedju ekipe i navijaca.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 jul 2017, 14:34

Oni ti ga puse Saide!!!

033ns
Kontakt:

Post Postao/la 033ns » 27 jul 2017, 14:39

SiouxLukavac je napisao/la:Kako i koliko se plaća ovo sranje od Moje TV da se mogu gledati naše utakmice, da se ne yebem preko streama?
Evo gdje sam ja odgovorio na drugoj temi kako i sta ide:
033ns je napisao/la:
Schlager je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:Upravo sam kontaktirao službu BH Telecoma i operater mi je objasnio da nije moguće aktivirati uslugu Moja tv preko neta ako ne koristiš ADSL usluge BH Telecoma! Isto tako što je već poznato većini fiksni priključak a ujedno i internete BH-T ne može se aktivirati u dosta mjesta. Stvarno dolazimo do velikog apsurda da iako si voljan platiti nešto ne možeš gledati jer ti “mjesto stanovanja“ ne odgovara željama pojedinaca! Isto tako nije mi jasna politika BH T da ne možeš aktivirati Moja tv ako koristiš ADSL usluge drugog operatera (!!??) a ne možeš preći na BH T! Kakve im onda koristi od tog monopola na tv prava kad će i onako moći gledati samo njihovi korisnici i mali broj onih koji se oduče priključiti a da im mjesto stanovanja odgovara! Tužno i žalosno što nam rade u 21st!
znači potpuno istu informaciju si dobio kao i ja ono što sam pitao u petak na 051/991-000

tako da neću više ni zvati...očito nema potrebe,i momak mi je dobro objasnio

nek si jebu mater i oni koji mi ne daju da se pretplatim, i savez koji im je dao ekskluzivu...

mrš!!

Izvinucete obojica, ali su vam dali lazne informacije. Ja sam korisnik Logosofta, i bez ikakvih problema sam se registrovao sa mail adresom na MOJA WEB TV portal, i uredno platio 20KM za mjesec dana. To je bilo pred kraj sezone (od sredine aprila do sredine maja) Imao sam MOJATV Sport kanal i uredno ga gledao sa svih operatera. Cak sam pokusao i iz HR i radilo je bez problema.

Ovdje sam se registrovao:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html

A ovdje se logovao i uradio placanje i aktivaciju:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html

Nakon toga se logovao na ovu stranicu:

https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#list

I tu sam dobio listu kanala koji su uredno radili kako sam napisao gore.
JTZ

Gazi selju malenog.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 27 jul 2017, 14:51

Evolution87 je napisao/la:slika
slika
Nece covjek iz principa da ode :rol: Kakav smrad lojavi debeli odma okrece na emociju, ljubav prema klubu, posudjivao pare itd

A tacka zarez, veliko slovo, nije on jos cuo za to :urnebes:
Sklon je gramatici, ne voli je nikako :kafa:
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Benjolos, benko21, EastMadness, Evander, Google Adsense [Bot], riki46, Sinfoc1986 i 95 gostiju.