HKK Široki

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kevin
Kontakt:

Re: Široki Prima pivo

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2009, 15:27

Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca :( :o :shock:

extra igrac 8-)
dobar je...tek mu 22 godine.. :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 mar 2009, 17:17

Kevin je napisao/la:
Institut je napisao/la:joj thomas vam je zivotinja ... kako sam tip kuca :( :o :shock:

extra igrac 8-)
ja sam ga gledao protiv bosne atletski je jako dobar ali ima jako los šut
You are someone else I am still right here

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 19 mar 2009, 17:40

fera je napisao/la:
Kevin je napisao/la:

extra igrac 8-)
ja sam ga gledao protiv bosne atletski je jako dobar ali ima jako los šut

*ebo sut ,tip kad zakuca pa cijela dvorana na noge ustane...to je kosarka :D

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 19 mar 2009, 18:01

@KEVIN,
koja ste vi ekipa i koja pojačanja ste doveli kad vas Sloboda dere 20 razlike. ;)
Slabo, slabo, najbolje da se vratitet u ligu HB tamo možete biti prvaci i imati finale sa Zrinjskim. :lol: :lol:
Viša sam ja vidio tekmi u Skenderiji nego ti u Širokom treninga, plaho mi se razumiješ u košarku šalješ izvješće o "pojačanju"Chesteru , bolan ne bio on ne bi mogao biti pojačanje ni ATAL Novom gradu. :roll:

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2009, 19:57

ars01 je napisao/la:@KEVIN,
koja ste vi ekipa i koja pojačanja ste doveli kad vas Sloboda dere 20 razlike. ;)
Slabo, slabo, najbolje da se vratitet u ligu HB tamo možete biti prvaci i imati finale sa Zrinjskim. :lol: :lol:
Viša sam ja vidio tekmi u Skenderiji nego ti u Širokom treninga, plaho mi se razumiješ u košarku šalješ izvješće o "pojačanju"Chesteru , bolan ne bio on ne bi mogao biti pojačanje ni ATAL Novom gradu. :roll:
Mi smo ekipa koja je Bosnu dva puta u sri Sarajeva! :lol:

idi uzmi statistiku i citaj, odnosno, pogledaj koju tekmu.ti znas koliko ja znam o kosarci?. ti znas sve majstore..svaka ti cast... i kakve veze ima to sto sam napisao da je potpisao Chester...otpepaj lagano..idi na temu Bosne pa tamo pisi kojekakve gluposti i idi na zivce 99% ljudi.. :mrgreen:

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 19 mar 2009, 20:57

nek si mu reko :P

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 19 mar 2009, 22:21

@kevin,
Zasigurno bolje od tebe znam, najavljivao i radovao se dolasku Vrbanca , Puljka i Masona, tri za iole veče ambicije potpuno nekorisna igrača. Sjajan znak tvoje kompentencije. Vrbanc nije igrao dvije sezone, Puljko najveći uspjeh je igranje par minuta za cedevitu, a Mason i Tomović mogu ruku pod ruku kad je u pitanju trica. :lol: :lol: :lol:
Pojačanja vam otpisani igrači Splita-Siriščević;Zadra-Ružić;Zagreba-Mašić, levati Josipović i Mileković, i par juniora sa naletinićem i Planinićem, i očekujete borbu za NLB,doista smiješno.
Jedan igrač-Thomas ne čini proljeće tako da i plasman na 3-4 mjesto smatrajte velikim uspjehom.
Nego uzgajaj raštiku to te sigurno ide bolje ima koliko hočeš šb sela i to ti je pametnije nego da se zamajavaš sa internetom.
@Institut,
jaka ste mi vi ekipa u kojoj su glavni centari Lerić i Albijanić, borićete se sa Zrinjskim i Uskim za 3-5 mjesto, bez ikakve šanse u polufinalu protiv Bosne ili Igokee.

Institut
Kontakt:

Post Postao/la Institut » 19 mar 2009, 22:29

ars01 je napisao/la: @Institut,
jaka ste mi vi ekipa u kojoj su glavni centari Lerić i Albijanić, borićete se sa Zrinjskim i Uskim za 3-5 mjesto, bez ikakve šanse u polufinalu protiv Bosne ili Igokee.

jesi to sam zakljucio :D de ba pregrupisi se i nemoj pisati to č,ć,đ,dž ako ih ne znas razlikovati falkutetlijo :D

je*em ti takvog akademskog covjeka :roll:

ps. albijanić može pojest zimića u bilo koje doba dana ;)

Pasa101
Kontakt:

Post Postao/la Pasa101 » 19 mar 2009, 23:07

Kevin je napisao/la:

extra igrac 8-)
pa sta i nas je Zima 22 i moze ga strpati u gace :D

Pasa101
Kontakt:

Post Postao/la Pasa101 » 19 mar 2009, 23:11

Institut je napisao/la:
ars01 je napisao/la: @Institut,

jesi to sam zakljucio :D de ba pregrupisi se i nemoj pisati to č,ć,đ,dž ako ih ne znas razlikovati falkutetlijo :D

je*em ti takvog akademskog covjeka :roll:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 19 mar 2009, 23:20

Bola, ars, lik, naporan si, zesce. Široki ove godine ima ciljano duplo manji budzet nego prosle, govoriti u tom slucaju o nekom rosteru je iluzorno, ali Široki ima nesto sto ga je uvijek karakteriziralo i sto brojni nemaju, srce i inat, a to vjerujem da posjetitelji Skenderije jaaako dobro znaju i dosad su se sigurno navikli da sa Širokim zajebancije nikakve nema, stoga, radije se vi svog posla drzite, a okanite se najtrofejnijeg kosarkaskog kolektiva ove drzave, kao sto ti je vec receno, idi na podforum KK Bosne pa tamo idi na zivce 99 posto ljudi. ;)
...Život za Široki...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 mar 2009, 23:36

Kevin je napisao/la:
ars01 je napisao/la:@KEVIN,
Mi smo ekipa koja je Bosnu dva puta u sri Sarajeva! :lol:

idi uzmi statistiku i citaj, odnosno, pogledaj koju tekmu.ti znas koliko ja znam o kosarci?. ti znas sve majstore..svaka ti cast... i kakve veze ima to sto sam napisao da je potpisao Chester...otpepaj lagano..idi na temu Bosne pa tamo pisi kojekakve gluposti i idi na zivce 99% ljudi.. :mrgreen:
ma nemas ti sta pisati kad ars kaze da ne valjate onda je tako đaba sad i da lakerse pobjedite u LA-u :D
You are someone else I am still right here

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 19 mar 2009, 23:56

@ars

šefe pusti ti ekipu Širokog a gledaj ekipu Bosne i pametuj tu..nikad ti nista nisam rekao niti se pokusavao s tobom kaciti, zasto bih..komentiram li ja puno za KK Bosna, nisam, zato sto me zaboli **** za KK Bosna..i zasto bih pametovao kad neznam ...a ti si ocito jedan idiot kojeg nemoze 99% foruma, sa svima se kačiš i samo pametujes..
zato ti jos jednom kazem otpepaj lagano, nema potrebe da se sad ovdje prepiremo...ovdje se radi samo o HKK ŠIROKI ERONETU ...i ti si se nasao komentirat igrace Širokog,a neznas ni kako se zovu(mašić=mišić :mrgreen: koji u ostalom i vise nije clan) .. a vidit cemo dokle ce dogurat tvij Zimic,Pašalić,a dokle ce Planinic,Bilinovac..zapravo vec se mogu mjeriti s njime...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 mar 2009, 00:24

ars,
slijedeća uvreda i omalovažavanje forumaša će ti donijeti još jedan ban... a sve si bliže onom trajnom.

ars01
Kontakt:

Post Postao/la ars01 » 20 mar 2009, 13:39

@admin,
koliko me to još banova od par dana dijeli od trajnog?
Ako mene netko uvrijedi onda ne očekuj da ga jo pomilujem i pohvalim, ipak nisam Marija Tereza.
A ako te to uveseljava možeš mi ODMAH dati TRAJNI BAN, nek vlada i na ovom forumu jednoumlje ko kod onog foruma KK Bosne, u liku i djelu Fere, mela, bosnaša i sličnih likova, nemam ništa protiv, sad si ti na potezu, budi uvjeren da bi se 90% forumaša obradovalo , među njima i nermin zato samo naprijed :) . ;)

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 20 mar 2009, 18:56

gledajući raspored prva dva kola, vidim da vi imate zanimljiv raspored prvo kolo sloboda pa zatim bosna vam dolaze, neću reći da će biti sve riješeno nakon dva kola za vas ili ste za titulu ili ne, ali će biti vaša slika mnogo jasnija nakon dva kola-ako samo jednu kiksate imate duplo manje šanse da završite kao prvi ligu 8. pak ako dobijete obe na dobrom ste putu...zanimljiva liga 8 nema šta :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 01:10

Napokon pobjeđena Sloboda...
odlicna utakmica,neizvjesna do samog kraja.. Sloboda je imal svoj dan sto se tice suta jer ispocetka kad se Široki počeo odvajati na 10-12 razlike uz šuteve za 3 su se vratili u egal..Slobodu nose Velimirović, Jovanović i Albijanić...ostali manje vise..ova 3 su glavna, mozda samo 2 su ono sve ..kod Širokog odlična pojačanja Grgat, Puljko, Vrbanc pa i Mason..napokon širina..nije igrao Thomas..a jedan je od boljih do sada bio..

sad slijedi Bosna..

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 29 mar 2009, 12:58

Ma volio bih da se nakon sinoćnje utakmice više može pričati o igra a ne o sucima iste te utakmice , ali nažalost ne može . E sad tko kome sapuna stolicu pokazat će vrijeme ali očito da se u startu krenulo prljavo . Jer ja ne znam kako bi drugačije prokomentirao sve ono što se sinoć dešavalo . Utakmicu bih podijelio na 3 dijela i to 1.Jovanić 3-4 odluke kontra Širokog , 2.Kralj 4-5 odluka protiv Širokog i za kraj 3. Šobot 10 odluka kontra Širokog . Jedina opcija koja po meni nije objektivna je da su oni sudili za Slobodu jer očito da su oni sudili kontra Širokog za korist nekog trećeg . Pohvalio bi ekipu Slobode koja će mnogima pomrsiti račune ove sezone ali također bi pohvalio našu ekipu koja polako dobiva one obrise kakve i očekujemo . Konačno pod košem imamo dominantnog centra a na šuterskim pozicijama 3 odlična igrača . Slijedeća tekma je s Bosnom i mislim da nam je to najlakša tekma u ligi 8 jer nemamo što izgubit a možemo puno dobiti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 29 mar 2009, 13:21

kksiroki je napisao/la:Ma volio bih da se nakon sinoćnje utakmice više može pričati o igra a ne o sucima iste te utakmice , ali nažalost ne može . E sad tko kome sapuna stolicu pokazat će vrijeme ali očito da se u startu krenulo prljavo . Jer ja ne znam kako bi drugačije prokomentirao sve ono što se sinoć dešavalo . Utakmicu bih podijelio na 3 dijela i to 1.Jovanić 3-4 odluke kontra Širokog , 2.Kralj 4-5 odluka protiv Širokog i za kraj 3. Šobot 10 odluka kontra Širokog . Jedina opcija koja po meni nije objektivna je da su oni sudili za Slobodu jer očito da su oni sudili kontra Širokog za korist nekog trećeg . Pohvalio bi ekipu Slobode koja će mnogima pomrsiti račune ove sezone ali također bi pohvalio našu ekipu koja polako dobiva one obrise kakve i očekujemo . Konačno pod košem imamo dominantnog centra a na šuterskim pozicijama 3 odlična igrača . Slijedeća tekma je s Bosnom i mislim da nam je to najlakša tekma u ligi 8 jer nemamo što izgubit a možemo puno dobiti .
potpis

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 29 mar 2009, 13:29

Ni Bosna nije imala ništa bolje suđenje u Sarajevu.Sreća što je igrala protiv slabašnog Leotara a ne protiv Širokog ili Igoke-e.Nadam se daće vođstvo lige shvatiti da je u interesu košarke u BiH da su sudci tu da utakmica prođe u fer i korektnoj igri a ne da dvorane moraju napuštati uz pratnju specijalaca.Nadam se da će utakmica u utorak biti fer i korektna i neka pobijedi bolji.Ne bi s esložio da Široki nema šta izgubiti jer igra na domaćem terenu.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.