AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

SafetSajo
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SafetSajo » 27 jul 2017, 14:01

jelle je napisao/la:
odma mozes reci da je perlazak ronalda u juventus jednako realan kao mogucnost prelazaka u ac milan
znaci 0 % :cool:

--------------------------------------------------
mislim da je vijest o prelasku ronalda u AC Milan izmisljena, jer iskreno ne vidim razlog zasto bi najbolji igrac Real Madrida napustio
istog. jedina dva kluba gdje bi ronaldo presao iz RMCF su United i Sporting

kratko: ronaldo ne mrda sledece 2-3 godine iz madrida

[/quote]
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 jul 2017, 14:08

Beduin je napisao/la:
jelle je napisao/la:Smjesno je i spominjat Ronalda u ikakvom kontekstu s Milanom.....reko sam ti ista sala ko kad su se vlazili drugi kinezi na Messia ....

A ti se ozbiljno navlazio na tu vijest....dok si mi pokusao objasnit moc kineza i kako je ostvariljiva ta operacija :urnebes:
Ja ne znam sta vi uopste radite na ovoj temi, ako se nece voditi konstruktivna i normalna diskusija. Zaboli nas za tvojim misljenjem o Milanu, kinezima i mogucnostima istih. Imas svoj klub, svoju temu, svoje brige i presaltaj se tamo. Pusti nas da mastamo i radujemo se cemu mi hocemo.
Isto sto i vi na nasoj...forum za to sluzi....nikog nisam uvredio , samo sam iznjeo svoje misljenje povodom spekulacije....ne vidim u cemu je problem....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 jul 2017, 14:11

SafetSajo je napisao/la:
jelle je napisao/la:
odma mozes reci da je perlazak ronalda u juventus jednako realan kao mogucnost prelazaka u ac milan
znaci 0 % :cool:

--------------------------------------------------
mislim da je vijest o prelasku ronalda u AC Milan izmisljena, jer iskreno ne vidim razlog zasto bi najbolji igrac Real Madrida napustio
istog. jedina dva kluba gdje bi ronaldo presao iz RMCF su United i Sporting

kratko: ronaldo ne mrda sledece 2-3 godine iz madrida
[/quote]
Kako ne shvatate, ne tripujemo mi da ce Ronaldo doci kod nas, vec da postoji zelja, masta na koji nacin bi mogao doci kad bi on i Real pristali. Naravno da je to sve daleko od jave, ali i za Bonucia smo svi ismijavali, ni jedan relevantan medij nije smio objaviti tu "vijest" jer se plasio da je sprdanje. Medjutim, pare danas rade sve pa nikad ne smijes iskljuciti mogucnost nekog jakog transfera.
Eto sad i Neymar se spominje sa PSG, do jucer bih ismijavao takvo nesto.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 jul 2017, 14:15

Ni slicni uslovi...Leo je otiso zna se radi cega izvakana prica....Ronaldo nema tih problema...drugo je sto je Ronaldo najveca fudbalska zvijezda i igra u najvecem klubu na svijetu i osvaja trofeje....tako da ovo nije ni za sprdnju da razmislja da predje u trenutni Milan...reko sam cak i onaj Milan iz 2007 bi bilo skoro nemoguce da predje....jer Real je Real i oni uzimaju igrace drugima , a ne drugi njima...i da ga Real pusti sigurno nebi otiso u Milan jer ima 5-6 kluba koji bi ga platili ko Milan , a trenutno su veca krema od Milana....Milanu trenutno nisu problem pare ( Toliko ) koliko nisu privlacna destinacija za top igrace....treba vam 2-3 god u Lp da pucate tako visoko....

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 27 jul 2017, 14:17

Prva "ozbiljna" tekma, i već sam nahypean. Jedva čekam da liga otpočne. :opaopa:
Samo me zanima otkad su to igrači od 28 godina stari?
Jesu. Pogotovo oni kojima je brzina/šprint jedan od najvažnijih aduta. Dati ovako mnogo novca za igrača koji će, realno gledajući, na ovom nivou moći igrati 2-3 sezone je svakako previše. Igračina je, i ne umanjavam njegove kvalitete. Nego, treba shvatiti da stvaramo ekipu za budućnost, a već smo i previše bacili novca na "starije" igrače. Više bih volio da se okrenemo ka "wonderkid" igračima kao što se radi sa Sančezom.

Razumijem zašto ste tolio pro-Auba, kako nam treba taj 20+ gol napadač, i kako je on sposoban toga od samog početka.
President Li has promised extra budget to be spent on a worldclass striker

Diego Costa is of interest, Aguero and Giroud are possible targets too
Spominje se i Balde Keita. :hmmmmm:
Unico amore sei!
❤️🖤

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 27 jul 2017, 14:19

@jelle Pa svi mi to govorimo Da je izmisljena vijest i da nema sanse da predje, a neki pokušavaju ugurati nam rijeci u usta da se mi kao nadamo dolasku Ronalda i da mislimo da je to moguce..Daleko smo mi od nivoa Reala,Bajerna,Juventusa,Barcelone i još par ekipa koje su i vrhu svjetskog nogometa i mi smo tog svjesni, ali smo svjesni činjenice da kao trend klub se može vrlo brzo(u narednim godinama ako se sve poslozi tj ono što sam pisao u prethodnom postu)približiti tim ekipama tj. mnogo brze nego ostale ekipe i sa dosta manje ulaganja od npr. psg ili city upravo radi svoje historije i svega što je vezano za ovaj klub

Andrea Traverso, glavni čovek UEFA finansijskog fer pleja:

"Milan? Milan neće biti izostavljan od pravila FFP-a. Svesni smo da Milan kupuje u cilju povratka na staze pobeđivanja, ali nisu slobodni da rade ono što požele bez ikakvih posledica. Dobrovoljni sporazum će dati Milanu 4 godine za izmirenje njihovih finansija, umesto uobičajene 3 godine. Ukoliko ne srede sve, #UEFA će morati da reaguje. Ukoliko se svi uslovi ne ispune, dobrovoljni sporazum neće biti odobren. Mi još uvek ne znamo njihov trenutni saldo jer će Milanovo trošenje stupiti na snagu samo u njihovom budžetu za 2018.

Corriere della Sera: Bacca, Paletta i Sosa su izostavljeni iz ekipe za meč protiv Craiove jer su na putu da napuste klub. U međuvremenu, šanse Nianga da ostane u Milanu su porasle.

Gianluca Di Marzio: Genoa je u potrazi za defanzivcem. Trenutno Đenovljani imaju dve opcije, Zapata ili Ranocchia iz Intera.

La Gazzetta dello Sport: Paletta je želja nekoliko klubova iz Serije A. U pitanju su Torino, Genoa i Fiorentina. Očekuje se da će igrač uskoro napustiti Milan.

Novinar Sky Sports-a Fabrizio Romano navodi da je Jorge Mendes ponudio Milanu Anwara El Ghazija koji trenutno nastupa za francuski Lille. Fassone i Mirabelli razmišljaju o ovom krilnom igraču jer je prilično jeftin (€8m) i dodatno će ojačati tim.

Fiorentina je spremila zanimljiv predlog za Milan. Ustupiće Rossonerima dvojicu Hrvata Kalinića i Badelja u zamenu za Susa i novac. Ipak, Milan želi da zadrži Susa i teško da će prihvatiti ovakav predlog.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 14:32

Znači Milan ima 4 godine da potpuno sredi svoje finansije, i više nego dovoljno vremena.Nisu uzalud Fassone i Mirabelli izjavljivali da nema potrebe da se neko brine oko FFP-a i da je sve više nego uredno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2017, 14:34

imal pojacanja, nije vam ovo jos uvijek dovoljno da budete ispred velikog Lazija :kafa:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 27 jul 2017, 14:36

Chinaglia je napisao/la:imal pojacanja, nije vam ovo jos uvijek dovoljno da budete ispred velikog Lazija :kafa:
Promašio si temu, ovdje se ne pita da li ima pojačanja, već kad stiže sljedeći igrač, pa nismo mi Inter majka mu stara :kafa:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jul 2017, 14:37

čovjek vas ostavi same čitavo jutro i vi već ispišete hiljadu smarajućih stranica :nedam:

eto večeras prva zvanična tekma, malo uzbuđenja za promjenu :zviz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2017, 14:40

Chinaglia je napisao/la:imal pojacanja, nije vam ovo jos uvijek dovoljno da budete ispred velikog Lazija :kafa:
Dajte nam Sergeja, nećete ga valjda dati onim mafiozama iz Torina? :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2017, 14:43

Romagnoli13 je napisao/la:
Promašio si temu, ovdje se ne pita da li ima pojačanja, već kad stiže sljedeći igrač, pa nismo mi Inter majka mu stara :kafa:
dobro si, zaboravio sam da su ipak njihovi kinezi lazni :kafa:
doveli ste dosta igraca, al slabo tu kvaliteta ima, jos uvijek ne mozete mjerit s nama da vidimo ciji je veci
DANTES je napisao/la:
Dajte nam Sergeja, nećete ga valjda dati onim mafiozama iz Torina? :mrgreen:
100 mil i zdravo djaci
ne zanima me ko ce ga kupit

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2017, 14:46

100? Pa nije mesi jbm ga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2017, 14:56

rope11 je napisao/la:čovjek vas ostavi same čitavo jutro i vi već ispišete hiljadu smarajućih stranica :nedam:

Što su smarajuće? Baš je milina čitati postove sa ovolikom dozom objektivnosti od strane navijača jednog kluba :kafa:

Jesi spreman za novu WC partiju francuske Mambe?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 jul 2017, 15:10

DANTES je napisao/la:100? Pa nije mesi jbm ga
trziste je ludo, sta da ti pricam :kafa:

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 27 jul 2017, 15:20

rope11 je napisao/la:čovjek vas ostavi same čitavo jutro i vi već ispišete hiljadu smarajućih stranica :nedam:

Dobro čovjek kaže smarajuće kad se čitavo jutro prepirete sa navijačem nekog tamo crno bijelog tima oko nečega što se ne tiče njih i nečega što se neće ni dogoditi.

Neka je i ovaj dan došao. 1234 dana su prošla od Milanove zadnje utakmice u Evropi. Još 4 sata i 40 minuta i krećemo.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 27 jul 2017, 15:56

celikmilan je napisao/la:

Dobro čovjek kaže smarajuće kad se čitavo jutro prepirete sa navijačem nekog tamo crno bijelog tima oko nečega što se ne tiče njih i nečega što se neće ni dogoditi.

Neka je i ovaj dan došao. 1234 dana su prošla od Milanove zadnje utakmice u Evropi. Još 4 sata i 40 minuta i krećemo.
Zadnja tekma u Europi je onaj revanš 1/8 finala Lige prvaka protiv Atletica u Madridu? Čini mi se da je to bio februar 2014-te.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 27 jul 2017, 16:04

He bo ove padobrance,nego ima li na kojem kanalu utakmice tj prenosa? Digi sport nemam od kad su blokirali digitalnu i one cuvene sifre :cool: .Ako ima gdje bacite
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jul 2017, 16:05

Kako me nervirate kad se uzmete raspravljati sa zebrama oko historije i veličine Milana. Ovaj isti lik je za Bonucia govorio da je vijest lažna i da nema šanse da dođe jer je Milan 2-3 stepenice ispod juventusa, pa Leo ipak obuće dres Milana.
To što pričate da u ovom sadašnjem fudbalskom ludilu igrači idu u klubove zbog neke historije, trofeja, medijske popularnosti su gluposti. Igrači idu tamo gdje će biti plaćeni, ako klub ima novca on će dovesti bilo kojeg igrača. Real, Barsa, United da nemaju para niko ne bi išao kod njih. Sada da npr Udineze ponudi Ronaldu ili Mesiju 30-40 miliona godišnju platu, išli bi oni tamo. U današnjem svijetu fudbala novac može sve, a Kinezi imaju novca više od Arapa.
Neka nama dođe brat Aubameyang, biće dovoljno.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 27 jul 2017, 16:09

Raonffa je napisao/la:
celikmilan je napisao/la:

Zadnja tekma u Europi je onaj revanš 1/8 finala Lige prvaka protiv Atletica u Madridu? Čini mi se da je to bio februar 2014-te.
Bio je 11 mart 2014.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []