A sada smo tu da pokazemo jesmo li rulja koja bi zbog mindje ili nekog drugog trenutacnog zadovoljstva ostavila raju na cjedilu ili smo navijacka grupa.
E vala necu podrzati ovakav Velez pa da cu poceti navijati za Lokomotivu .
Slavite tog pijuna jer nikom nije valjao kao vama a zbog njega ste i bili sampioni...elSaik je napisao/la:Podijelio se RA. 20 za Piku, 20 protiv.
Aca je i pripremio ekipu, moze ovaj Hotic srat sta hoce.Kitu bi on napravio da nisu igraci bili vec spremni i uigrani.kimbo je napisao/la:Ovi sto idu na utakmicu ponesite u sebi sliku IZBACENOG ACE , covjeka kome treba dignuti spomenik u Mostaru ... e njega su izbacili iz kluba .. nakon sto je spremio ovu nasu djecu za prvenstva sada se sepure Hotic, Pika ,Avdo tudjim perjem... ljudski olos od zla oca od gore matere ne znaju usta otvoriti ... e za te cete ljude danas navijati ...
A sada smo tu da pokazemo jesmo li rulja koja bi zbog mindje ili nekog drugog trenutacnog zadovoljstva ostavila raju na cjedilu ili smo navijacka grupa.
E vala necu podrzati ovakav Velez pa da cu poceti navijati za Lokomotivu .
![]()
![]()
hercegovina je napisao/la:aca je institucija kao del piero u juventusa.jedino mi nije jasna njegova uloga u izvodjenju penala protiv celika u zadnjoj minuti
Zar imamo upravni odbor!?!?Thunder93 je napisao/la:E ovako..u vezi Ace, prije par sedmica sam čuo, i to s možda 20 cm udaljenosti jednog člana upravnog odbora Veleža kako priča s drugim članom preko mobitela nešto u vezi Obada. Neću ih imenovat sada jer imena nisu bitna. Uglavnom, ovaj kojeg sam slušao je rekao da "Aca sere jer svake sezone hoće da igra i da to ponavlja 3-4 zadnje sezone". Ne znam ima li to kakve veze, ali to sam čuo.
Sretno u derbiju!
upravni odbor, uprava kluba, stručni štab, nazovi to kako hocesLinus Torvalds je napisao/la:Zar imamo upravni odbor!?!?Thunder93 je napisao/la:E ovako..u vezi Ace, prije par sedmica sam čuo, i to s možda 20 cm udaljenosti jednog člana upravnog odbora Veleža kako priča s drugim članom preko mobitela nešto u vezi Obada. Neću ih imenovat sada jer imena nisu bitna. Uglavnom, ovaj kojeg sam slušao je rekao da "Aca sere jer svake sezone hoće da igra i da to ponavlja 3-4 zadnje sezone". Ne znam ima li to kakve veze, ali to sam čuo.
Sretno u derbiju!
Ma de trebali smo im uzeti bod ali nemozemo mi na tom stadionu ukleto je to, tu su dovodili zatvorenike a sad bi da se fudbal igra!VFCB je napisao/la:haj bar nas nisu ubili 10:0 ili 7:0 kako su govorili, nisam bio na utakmicu, prvi derbi da sam propustio ali kako cujem nisu ni bili puno bolji, ili nisu bili bolji nikako ali eto..
mo-bih je napisao/la:100% provjerena informacija jeste da je Pika naredio Hotiću da mali Ćemalović mora igrati. O čemu mi više pričamo ovde????
NEEEEE! BOJKOT STOJI! Za koga to ti navijas kakav je to desnicarski avatar!?Nole1 je napisao/la:jesu li se "Red Army" vratili na tribinu ?
Nikakvih frakciju tu nema majstore...Ono sto je sinoc otislo (prosjek godina 35-40), ne racunaj kao RA...To u stvari i jeste RA i uvijek ce biti, ali...Neko voli Isusa, neko Alaha, herceg bosnu, srpsku, neko BiH, mi volimo samo Velez, u kakvom god stanju bio jer nista drugo osim njega i nemamo...I to nije nikakva frakcija..I dalje podrzavam bojkot, ali sam svjestan da ovaj bojkot, zastave i parole, nece nista promijeniti...pa i nas sinocnji eventualni neodlazak....Mont0 je napisao/la:Po meni je bilo rijesenje ne otici, ako se vec bojkotuje, a ne praviti razne frakcije unutar ovo malo ljudi sto je ostalo da ga Velez zanima, ali eto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.