AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Znaci na prste ih mozes nabrojati koji su rekli presao je i živio. Vecina pise da je star da je prespor da grijesi, a ostali su na 2 starca i 2 mladjaka, koji mogu biti novi Astori ili Ogbona....
Nego je li neko vidio sta je futavac klepmavi rekao Bonucciu da nisa nece osvojiti s Milanom! To je bas zalosno 10 godina u klubu i tako se odnositi prema klubu koji je od njega napravio igrača.
Nego je li neko vidio sta je futavac klepmavi rekao Bonucciu da nisa nece osvojiti s Milanom! To je bas zalosno 10 godina u klubu i tako se odnositi prema klubu koji je od njega napravio igrača.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Neka i ovaj meč večeras riješi ovaj momak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Onda je ona prva na San Siru bila u februaru, nije ni bitno, uglavnom februar/mart 2014-te zadnji mečevi u Europi.celikmilan je napisao/la:Bio je 11 mart 2014.Raonffa je napisao/la:
Zadnja tekma u Europi je onaj revanš 1/8 finala Lige prvaka protiv Atletica u Madridu? Čini mi se da je to bio februar 2014-te.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Veceras krece nova era! Neka nam je sa srecom
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Koji sastav se ocekuje ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- muha milanez
- Kontakt:
Poseban osjećaj opet, dovoljno da shvatiš koliko je klub bio na niskim granama. Eto napokon docekasmo novi početak, nije atraktivno toliko ali dovoljno za ovu prvu godinu. Bice aBd jos puno bolje! Sretno rossoneri, Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
MILAN (4-3-3): G. Donnarumma; Abate, Musacchio, C. Zapata, R. Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Niang, Cutrone, Borini. All. Montella.Andrej je napisao/la:Koji sastav se ocekuje ?
Svi mediji su objavili ovakav sastav, a vjerovatno će i biti ovako, osim ako se Montella ne odluči staviti Contija i Silvu umjesto Abatea i Cutronea mada čisto sumnjam, jer se vidjelo protiv Bayerna da im treba uigravanja i treninga sa novim saigračima.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
celikmilan
- Kontakt:
Još sat vremena.
Re: Odg: RE: Re: AC Milan
Mislim da Conri i Hakan ne konkurisu za mec, jer navosno nisu 100% spremniRaonffa je napisao/la:MILAN (4-3-3): G. Donnarumma; Abate, Musacchio, C. Zapata, R. Rodriguez; Kessie, Montolivo, Bonaventura; Niang, Cutrone, Borini. All. Montella.Andrej je napisao/la:Koji sastav se ocekuje ?
Svi mediji su objavili ovakav sastav, a vjerovatno će i biti ovako, osim ako se Montella ne odluči staviti Contija i Silvu umjesto Abatea i Cutronea mada čisto sumnjam, jer se vidjelo protiv Bayerna da im treba uigravanja i treninga sa novim saigračima.
Sad kad gledam ovaj sastav jedno krilo se obavezno mora dovesti. Ne znam sta je bilo sa onim Ghezalom on je slobodan igrac a mogao bi valjati u rotaciki
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
Morat' će Montella i potražiti još jednog stopera i to ne jer Zapata i Paletta odalze, već zbog toga što Romagnoli neće moći igrati još mjesec dana vjerovatno.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Link???
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Morao sam promijeniti. Skrenuo si paznju na toKarlo je napisao/la:SonVolt je napisao/la:
buraz kaj ce ti havatar ma ce tunga,zar nije zabranjeno takave havater mecat
,dizu vas jkinezi lagano i pepela
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
ja sam imao neku ludu ideju u vezi svoga havatra i postavljanja takvih licnostiSonVolt je napisao/la:Morao sam promijeniti. Skrenuo si paznju na toKarlo je napisao/la:SonVolt je napisao/la:
buraz kaj ce ti havatar ma ce tunga,zar nije zabranjeno takave havater mecat
,dizu vas jkinezi lagano i pepela
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- Romagnoli13
- Kontakt:
Evo sad se i vlasnik Rome ili predsjednik, ili šta god da je, brine o finansijama Milana.Što je najčudnije svi se uoklo brinu samo ljudi koji bi zaista trebali da se brinu, su potpuno mirni. Milan ima nove vlasnike tek nešto više od 100-tinjak dana i većinu hvata panika.Doduše, samo čelnici Juventusa i Napolia nisu ništa izjavili. Mada razumijem ove iz Rima, jer što su igrali LP-a, igrali su. 
sta ce izjavljivati kad su svjesni znaju da dolazi kraj njihovoj mafijaskoj vladavini , sto su lopovijali lopovijali su ovih u 6 godina ,milan ce biti strah i trpet za cosa nostru iz torinaRomagnoli13 je napisao/la:Evo sad se i vlasnik Rome ili predsjednik, ili šta god da je, brine o finansijama Milana.Što je najčudnije svi se uoklo brinu samo ljudi koji bi zaista trebali da se brinu, su potpuno mirni. Milan ima nove vlasnike tek nešto više od 100-tinjak dana i većinu hvata panika.Doduše, samo čelnici Juventusa i Napolia nisu ništa izjavili. Mada razumijem ove iz Rima, jer što su igrali LP-a, igrali su.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
treba razumjeti brata džejmsa, i ja bi se brinuo na njegovom mjestu
roma, napoli i ostala klapa je profitirala otkako su milanski klubovi ispali iz igre, al' sad će bome morati svi zapeti daleko više nego prethodnih godina da uđu u evropu, a o trofejima da ni ne pričam.
a njegova politika prodaje najboljih igrača će mu se itekako obiti o glavu, možda je to prije pored slabe konkurencije prolazilo, ali više neće.
jbt kao da bi ljudi kupili klub i skrhali toliko para da ne postoji neki plan i strategija, pa nisu laici kojima je tek tako palo na pamet da se igraju biznismena
roma, napoli i ostala klapa je profitirala otkako su milanski klubovi ispali iz igre, al' sad će bome morati svi zapeti daleko više nego prethodnih godina da uđu u evropu, a o trofejima da ni ne pričam.
a njegova politika prodaje najboljih igrača će mu se itekako obiti o glavu, možda je to prije pored slabe konkurencije prolazilo, ali više neće.
jbt kao da bi ljudi kupili klub i skrhali toliko para da ne postoji neki plan i strategija, pa nisu laici kojima je tek tako palo na pamet da se igraju biznismena
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hvata ljude panika, sa jakim Interom i Milanom (pored Juventusa), svjesni su da samo još jedan klub može u Ligu prvaka, šanse se svima drastično smanjuju, i bilo bi 'krvi' između Rome, Napolija, Lazija i Fiorentine.
Sreća im je što Milan tek treba da se uigra, Inter nije nešto puno jači (ako je uopšte i jači) nego prošle sezone, tako da ovi ostali klubovi imaju još fore
Sreća im je što Milan tek treba da se uigra, Inter nije nešto puno jači (ako je uopšte i jači) nego prošle sezone, tako da ovi ostali klubovi imaju još fore
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.