FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 27 jul 2017, 15:52

Lakoste je napisao/la:Pisite o necemu drugom, svaki post vam je Said. Ima milion vecih problema od njega a vi se uhvatili njega, svaki post o Saidu. Covjek za sebe misli da je zdrav i da moze da igra. Ima ugovor, i ja bi da sam na njegovom mjestu isto radio. Ubacis ga 3-4 utakmice, ako bude najgori zvizduci sa stadiona ce mu reci da je najbolje da se razidjemo, ovako, samo smo jednu stranu culi.
E stvarno te hebo on vise , sta mu glumis advokata vise. Jel navijas za Sarajevo il za Saida
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 27 jul 2017, 15:54

zagorski je napisao/la:Placamo igrace koji nam ne igraju nikako (husejnovic,crnkic,livaak,lelic),omladinci nam odlaze djabaluka,trenera nemamo. Ali zato imamo boardove direktora,11 uposlenih u marketingu i predsjednika kluba cija firma sponzorira najveceg rivala.
Postali smo kao nadrealisti svega mi! Fujjjj
Ukratko u velikim smo g.vnima. Al hajd nek je bar redovna plata ovim bordovima ipak oni po cijeli dan rintaju i krvavo zaraduju svoj kruh slikajuci se za instagram i kur.ce se po mahali. Grob te hebo kad skontas da neki Alagic ima prednost u odnosu na jednog Turkovica ili nekog drugog ko je cijeli zivot uz klub. :damn:
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 jul 2017, 15:59

Koji je ovo levat po redu da nije sutnuo loptu a uzima masne pare, uprave se smjenjuju a greske se ne ispravljaju. O Stepanova, Ikandea, Alispahica itd... Samo se pitam ima li kraja

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 jul 2017, 16:07

PitarBordo je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Kako i koliko se plaća ovo sranje od Moje TV da se mogu gledati naše utakmice, da se ne yebem preko streama?
+1
Odete prvo ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_registracija.html

Nakon toga se ulogujete ovdje:

https://www.bhtelecom.ba/webtv_postavke.html

Odaberete 1 od 2 dvije opcije 20KM za mjesec dana ili 45KM za tri mjeseca, prebaci vas na Raiffeisen stranicu unesete podatke s kartice kojom plaćate i kada vam prihvati uplatu idete ovdje da gledate kanale:

https://www.bhtelecom.ba/webtv.html

Premijer Liga kanal je vazda u prvom redu prvi džep. :salut:
izvinjavam se na upadu. ima i opcija od 13,50 KM mjesecno, svi domaci kanali, medju kojim je i pl kanal
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 jul 2017, 16:17

PitarBordo je napisao/la:I kakva to Uprava dozvoljava da ovako nešto igrač priča? Bez neke akcije i saopštenja recimo? Ah znam kakva, ista Uprava koja je izgubila igrača i niko ne zna gdje je a plaća ga i dalje.

30% plate ide nekome :?:

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 27 jul 2017, 16:21

UPRAVA NAPOLJE
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 jul 2017, 16:22

treba ovo bojkotovat! Kad vide da su otjerali i zadnjeg bolesnika s koseva mozda odluce da pocnu radit ili jos bolje odluce da odu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 16:24

starigrad je napisao/la:
izvinjavam se na upadu. ima i opcija od 13,50 KM mjesecno, svi domaci kanali, medju kojim je i pl kanal
Ako ti tako kažeš, mada na stranici na te opcije samo 20 za mjesec i 45 za 3 mjeseca.
Samo Saraj'vo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 jul 2017, 16:30

starigrad je napisao/la:
Ako ti tako kažeš, mada na stranici na te opcije samo 20 za mjesec i 45 za 3 mjeseca.
http://www.mojatv.ba/bih-basic.html malo sam fulio, 13,00, a ne 13,50 KM. ja je imam na vikendici

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 jul 2017, 16:32

starigrad je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
http://www.mojatv.ba/bih-basic.html malo sam fulio, 13,00, a ne 13,50 KM. ja je imam na vikendici
Sta cemo mi koji nemamo vikendicu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 jul 2017, 16:33

@mortem, bitno je imati telefonsku paricu, telefon ne mora biti u funkciji.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 16:37

starigrad je napisao/la:@mortem, bitno je imati telefonsku paricu, telefon ne mora biti u funkciji.
Ne može se ovo vani uvesti bolan. Potrebna ti telekomova infrastruktura. Plus vezan si onda samo na taj priključak.
Samo Saraj'vo.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 27 jul 2017, 16:39

AlfredNobel je napisao/la:Kakav Alagić bogte, pa bolji CV ima onaj što govori Dragane Draganeee

Kad bi on zagalamio Hebibe Hebibeee
Jeli ovo Cala stoperica od stupio haman :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 jul 2017, 16:43

starigrad je napisao/la:@mortem, bitno je imati telefonsku paricu, telefon ne mora biti u funkciji.
Ne može se ovo vani uvesti bolan. Potrebna ti telekomova infrastruktura. Plus vezan si onda samo na taj priključak.
koliko sam ja upoznat, lukavac je jos uvijek u BiH. @siouxlukavac je prvi pitao kako moze gledati direktno bez strima, nisam obratio paznju da ste se vi,poslije, presaltali na inostranstvo.

jos jednom se izvinjavam na upadu.

budite mi pozdravljeni i da sto prije dobijete trenera.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 16:53

starigrad je napisao/la:
koliko sam ja upoznat, lukavac je jos uvijek u BiH. @siouxlukavac je prvi pitao kako moze gledati direktno bez strima, nisam obratio paznju da ste se vi,poslije, presaltali na inostranstvo.

jos jednom se izvinjavam na upadu.

budite mi pozdravljeni i da sto prije dobijete trenera.
Vani as in izvan kuće/stana koji ima telefonsku paricu. Cijela svrha "MojaWebTV" je dostupnost sa sviju strana da se ne ganja stream.
Samo Saraj'vo.

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 27 jul 2017, 17:02

Hajmo mahalaši ko je novi šef, prvo je bio Husref 95% sad je Alagić 95%. U subotu će opet neko treći biti 95%. Samo nek je veselo i neizvjesno :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 17:02

Lik je napisao/la:Hajmo mahalaši ko je novi šef, prvo je bio Husref 95% sad je Alagić 95%. U subotu će opet neko treći biti 95%. Samo nek je veselo i neizvjesno :opaopa:
Senad Propuh.
Samo Saraj'vo.

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 jul 2017, 17:07

Za uređenje stadiona Koševo traži se pravi investitor. A svaki ozbiljan investitor ako ulaže novac hoće da napravi samo stadion za fudbal. Njih ne zanima atletski stadion niti bilo koji drugi. Nama su se javili ozbiljni investitori, ali drugi nam prave problem da to realizujemo. Mislim na federalno Ministarstvo prostornog uređenja. Zbog njihovih stavova investitori odustaju. Ako nastave tako dat ćemo Koševo Ministarstvu okoliša, pa neka ga oni nastave održavati – kazao je Ajnadžić.

Kako je Faktor ranije pisao stadion ne može ekonomski vratiti ulaganja u njegovu modernizaciju, pa je stoga potrebno uz stadion napraviti i hotel, tržni centar, podzemne garaže i druge prateće objekte koji donose finansijsku dobit.

Ima ljudi iz inostranstva koji bi uložili u obnovu Koševa. Dominik Satenang (Dominique M. Saatenang), zastupnik kineskih kompanija Powerchina (Power Construction Corporation of China) i China Construction već je u Općini Centar uručio Mustafi Resiću, savjetniku općinskog načelnika Nedžada Ajnadžića za investicije, pismo namjere koju su ove dvije kompanije uputile na adresu Općine Centar za projekt modernizacije stadiona Koševo sa pratećim sadržajima.

Investitori zahtijevaju da Općina Centar uradi model finansiranja ovog projekta te finansijsku konstrukciju sredstava koja su potrebna potencijalnim investitorima.

Mustafa Resić je svojim gostima prezentirao predidejni projekt kako bi u budućnosti trebalo da izgleda modernizovan stadion i njegova okolina. Namjera je da se napravi stadion po svim svjetskim standardima, kapaciteta do 35.000 gledalaca, bez atletske staze i sa natkrivenim tribinama i stolicama sa unutarnjim grijanjem.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 27 jul 2017, 17:10

A pitali smo se gdje je članak za stadion. :D
Samo Saraj'vo.

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 27 jul 2017, 17:11

Ma nista od Husrefa ljudi dragi nije kontaktiran,nije im u planovima,nek stave eto Alagica jeb.o ih on
UPRAVA NAPOLJE
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 13 gostiju.