Registrovao si se da budes advokat. Sa tom namjerom si dosao, a dobro znas koji igraci su dovedeni za vrijeme Cenanovog bitisanja u klubu. I hoce li neko odgovoriti na osnovu cega je Cenan postavljen za skauta i onda promovisan u SD. Ima li bilo ko muda da pokusa dati odgovor na pitanje. Ima Zeljin dnk, poznaje ligu, poznaje ljude iz fudbala u Evropi, iza sebe ima vrhunsku karijeru. Na osnovu cega?Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- plavousrcu
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Jaozinho22
- Kontakt:
irfo je napisao/la:Sjetimo se prvog Cenanovog igraca, famozno dimitrosa toskasa, za kojeg se ne zna ni je li fudbalerJaozinho22 je napisao/la:Ako već računaš, računaj od početka kad je predstavljen za GLAVNOG SKAUTA kluba pa do sportskog direktora.Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
Ima i druga strana medalje.
Evo, sjetili smo se“Nakon što smo pomno analizirali tržište, pojavila se mogućnost angažiranja Toskasa i ušli smo u pregovore i vrlo brzo se dogovorili. Ima će dovoljno vremena da se adekvatno pripremi. Mislim da smo s njegovim angažmanom napravili kostur tima i da je priča oko dovođenja pojačanja skoro pa gotova”, rekao je na početku današnje press konferencije Aldin Ćenan, novi skaut Plavih.

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
e to je toJaozinho22 je napisao/la:irfo je napisao/la: Sjetimo se prvog Cenanovog igraca, famozno dimitrosa toskasa, za kojeg se ne zna ni je li fudbalerEvo, sjetili smo se“Nakon što smo pomno analizirali tržište, pojavila se mogućnost angažiranja Toskasa i ušli smo u pregovore i vrlo brzo se dogovorili. Ima će dovoljno vremena da se adekvatno pripremi. Mislim da smo s njegovim angažmanom napravili kostur tima i da je priča oko dovođenja pojačanja skoro pa gotova”, rekao je na početku današnje press konferencije Aldin Ćenan, novi skaut Plavih.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa ako ćemo gledati takvu logiku, onda je on zaslužan i za dolazak Bokaćinija, koji je bio naš najbolji i najkonstantniji stoper prošle sezone, iako je poprilično 'šikaniran' od strane stručnog štaba na čelu sa Petrovićem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Boccacini je treniro dosta vremena sa ekipom na pripremama i prije cenanovog dolaskaRaonffa je napisao/la:Pa ako ćemo gledati takvu logiku, onda je on zaslužan i za dolazak Bokaćinija, koji je bio naš najbolji i najkonstantniji stoper prošle sezone, iako je poprilično 'šikaniran' od strane stručnog štaba na čelu sa Petrovićem.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Nece u klubu politiku voditi navijaci. (tacka)
Cenan ostaje dok god ostaje ova uprava, svidjalo se to nekome ili ne. Uprava moze samo sama otici i otici ce kada ona bude zeljela a ne kada to sacica navijaca bude trazila. Prioritet nisu titule, barem ne u skorije vrijeme. Ako se izbori plasman u Europu - odicno, ako ne - idemo dalje... nije smak svijeta. Potrebna je afirmacija mladjih igraca, konsolidacija klubskih finansija, te nastavak izgradnje i uredjenja stadiona. Ne zaboravite da se dugovi vracaju jos uvijek , jos uvijek je iznos dugovanja veliki, na to se stalno zaboravlja. Takodje nije zatvorena ni fin.konstrukcija za istok + pored istoka uradjene su jos mnoge druge stvari koje su isto tako mnogo kostale. Gresaka je bilo i bice ih jos mnogo. Sigurno jedna od vecih gresaka je i famozni Slovenac kao i dolazak trenera Petrovica. Ja koliko se sjecam a sjecam se dobro da je vecina navijaca i pa ako hocete i ovdje forumasa u to vrijeme trazila i zeljela dolazak Petrovica. Uprava je odlicno postupila sto je istok otjerala prije pocetka prvenstva. Odigrao je europu i vozdra...
Meni licno titule i kupovi nista ne znace... ne moramo ih osvojito narednih 10 godina ni jednu, pogotovo ne u ovakvoj situaciji i ligi.
Cenan ostaje dok god ostaje ova uprava, svidjalo se to nekome ili ne. Uprava moze samo sama otici i otici ce kada ona bude zeljela a ne kada to sacica navijaca bude trazila. Prioritet nisu titule, barem ne u skorije vrijeme. Ako se izbori plasman u Europu - odicno, ako ne - idemo dalje... nije smak svijeta. Potrebna je afirmacija mladjih igraca, konsolidacija klubskih finansija, te nastavak izgradnje i uredjenja stadiona. Ne zaboravite da se dugovi vracaju jos uvijek , jos uvijek je iznos dugovanja veliki, na to se stalno zaboravlja. Takodje nije zatvorena ni fin.konstrukcija za istok + pored istoka uradjene su jos mnoge druge stvari koje su isto tako mnogo kostale. Gresaka je bilo i bice ih jos mnogo. Sigurno jedna od vecih gresaka je i famozni Slovenac kao i dolazak trenera Petrovica. Ja koliko se sjecam a sjecam se dobro da je vecina navijaca i pa ako hocete i ovdje forumasa u to vrijeme trazila i zeljela dolazak Petrovica. Uprava je odlicno postupila sto je istok otjerala prije pocetka prvenstva. Odigrao je europu i vozdra...
Meni licno titule i kupovi nista ne znace... ne moramo ih osvojito narednih 10 godina ni jednu, pogotovo ne u ovakvoj situaciji i ligi.
Igr'o je i u Zenici, nemoj tako.. Jeste da je ušao pred sami kraj kad smo trebali napadati, al' nije bitnoirfo je napisao/la:e to je toJaozinho22 je napisao/la:irfo je napisao/la: Sjetimo se prvog Cenanovog igraca, famozno dimitrosa toskasa, za kojeg se ne zna ni je li fudbalerEvo, sjetili smo se“Nakon što smo pomno analizirali tržište, pojavila se mogućnost angažiranja Toskasa i ušli smo u pregovore i vrlo brzo se dogovorili. Ima će dovoljno vremena da se adekvatno pripremi. Mislim da smo s njegovim angažmanom napravili kostur tima i da je priča oko dovođenja pojačanja skoro pa gotova”, rekao je na početku današnje press konferencije Aldin Ćenan, novi skaut Plavih., frajer u onoj jednoj prijateljskoj udaro ko da je americki fudbal doso da igra

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Doktor1921
- Kontakt:
Sad sam uvidio da nije fazon Cenan... znaci ovi pojma nemaju sa zivotom, kaze skaut, pa sine moj skaut i SD nije isto, sad sam 100% siguran da se smicalice rade protiv uprave a da je Cenan zrtveno janje.
- Doktor1921
- Kontakt:
Znas li ti sta je skaut ?Jaozinho22 je napisao/la:Ako već računaš, računaj od početka kad je predstavljen za GLAVNOG SKAUTA kluba pa do sportskog direktora.Doktor1921 je napisao/la:Od kad je Cenan SD dovedeni su ovi igraci: Daniel Stojanović, Semir Kerla, Musa Muhammed (posudba), Danijel Graovac, Josip Projić, Asim Zec, Sinan Ramović, Dženan Zajmović, ispadam ko neki advokat Cenanov al ustvari me boli k...., samo sto ne mogu hinjavaca koji pljuju i vrijedjaju jer imaju kompleks nize vrijednosti, koliko vidim zadnjih 5 igraca nije fula ili neka me neko demantuje ako jesu? Sto bi se tjerao na osnovu dovedenih igraca jel se to njemu pripisuju i greske koje su pravljene prije njega ?
Ima i druga strana medalje.
dadosa je napisao/la:Prioritet nisu titule, barem ne u skorije vrijeme.

Ponovo još koji put, nismo skotali prvih 16 puta.Doktor1921 je napisao/la:sad sam 100% siguran da se smicalice rade protiv uprave a da je Cenan zrtveno janje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze li mi neko objasniti odlazak na gostovanje u DK, nisam tamo ranije isao, da li je okej sa privatnim autom doci i tamo regularno kupiti kartu, da li ima problema oko toga, moze li mi neko objasniti malo bolje?
- plavousrcu
- Kontakt:
Prvi post i odmah tacka. Radi toga si se registrovao? Nije to sacica navijaca nego Jug. Daleko cete dogurati sa takvim stavom.dadosa je napisao/la:Nece u klubu politiku voditi navijaci. (tacka)
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dimitrio ... car/198169irfo je napisao/la:Boccacini je treniro dosta vremena sa ekipom na pripremama i prije cenanovog dolaskaRaonffa je napisao/la:Pa ako ćemo gledati takvu logiku, onda je on zaslužan i za dolazak Bokaćinija, koji je bio naš najbolji i najkonstantniji stoper prošle sezone, iako je poprilično 'šikaniran' od strane stručnog štaba na čelu sa Petrovićem.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/matteo-b ... vih/198469
Ako laže ovaj portal onda lažem i ja.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:dadosa je napisao/la:Prioritet nisu titule, barem ne u skorije vrijeme.

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Neandertalac je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:dadosa je napisao/la:Prioritet nisu titule, barem ne u skorije vrijeme.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Boka igrao dobro i kad je bila pauza, Slavko napade tipa zbog žuljeva na nogama.
Halo nas najbolji odbrambeni igrac i zakuje ga za klupu.
Halo nas najbolji odbrambeni igrac i zakuje ga za klupu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
plavousrcu je napisao/la:Prvi post i odmah tacka. Radi toga si se registrovao? Nije to sacica navijaca nego Jug. Daleko cete dogurati sa takvim stavom.dadosa je napisao/la:Nece u klubu politiku voditi navijaci. (tacka)
Ko smo to mi ?
Valjda se svako ima pravo registrovati ?
- Neandertalac
- Kontakt:
Pitari nemaju nikakva prava. Hajde šetaj, idi vidi hoće li Tošo dobiti povjerenje Borda direktora.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Nisam vala do sad niti jednom ucestvao u diskusiji vezano za upravu,cenana, amara i ostale, ali su pojedinci postali stvarno ofirni. I jos mi nije jasno kako iko ruznu rijec moze reci o Amaru, covjeku koji je toliko donio ovome klubu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.