Zlatan Nalic ili MarinovicPitarBordo je napisao/la:Senad Propuh.Lik je napisao/la:Hajmo mahalaši ko je novi šef, prvo je bio Husref 95% sad je Alagić 95%. U subotu će opet neko treći biti 95%. Samo nek je veselo i neizvjesno
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jirži Plišek
- Evolution87
- Kontakt:
Treba onog rusa sto se spominje, mescini da sam negdje procitao da je dopingovo igrace dok je radio u spartaku iz moskve
Mozda ima kakvu bobu za dobar centarsut i naseg bekana.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Spoemene li neko opet stadion, povratit cu 
Mrs SDA uhljupi. Uhvatite se melje, tamo vam je politika prosla.
Mrs SDA uhljupi. Uhvatite se melje, tamo vam je politika prosla.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 jul 2017, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
- PitarBordo
- Kontakt:
Treba tog Rusa s bobama dovesti na tribinu. Da se razmjene informacije o dobavljačima. 
Samo Saraj'vo.
Nece Husref i Alagic biti treneri 100%. Novi trener ce biti neko ko ce se "uciti" na nama.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Nađoh našeg vrlog skauta Majkla na fejsu da ga priupitam kako preživaljava svake smjene, garniture i ostale k.urce palce, haman da će biti Sarajevo je vječno, skaut je vječniji i gledam malo objave, postavio neki video, da "opravda" naše igrače i njihove centaršuteve, nasmija me fino, a evo jedna i zanimljiva slika

- PitarBordo
- Kontakt:
Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.
Al' kad vidim ovo "Novi Profil" u imenu facebook korisnika - odmah znaš da je papak i da ga treba udariti autom i pobjeći u Brazil sa kojim nemamo dogovor o izručivanju.
Al' kad vidim ovo "Novi Profil" u imenu facebook korisnika - odmah znaš da je papak i da ga treba udariti autom i pobjeći u Brazil sa kojim nemamo dogovor o izručivanju.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Danas oko 2 prolazim Titovom sa drugom, kad on mene gura i pokazuje prstom, ja pogleda, kad frajer u kariranoj košulji i skrenu pored McD, ja skonto lika tek kad je skrenuo i ne kontam ko je sa leđa. kaze drug meni PA IBRAKOVIC, ja se počeo smijati.
Sabrine mi moje!
Izgleda da pojacanja vise nece biti, Stojcev nije uopste raskin'o ugovor sa Atromitosom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Stalno je on tamo kad je u Sa. Haman pola Akademije "njegovo."BosnianKingdom je napisao/la:Danas oko 2 prolazim Titovom sa drugom, kad on mene gura i pokazuje prstom, ja pogleda, kad frajer u kariranoj košulji i skrenu pored McD, ja skonto lika tek kad je skrenuo i ne kontam ko je sa leđa. kaze drug meni PA IBRAKOVIC, ja se počeo smijati.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
HahahhahhahahahhahahPitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Samo da on nema veze sa dovođenjem trenera, da ne bude Kasapin2.PitarBordo je napisao/la:Stalno je on tamo kad je u Sa. Haman pola Akademije "njegovo."BosnianKingdom je napisao/la:Danas oko 2 prolazim Titovom sa drugom, kad on mene gura i pokazuje prstom, ja pogleda, kad frajer u kariranoj košulji i skrenu pored McD, ja skonto lika tek kad je skrenuo i ne kontam ko je sa leđa. kaze drug meni PA IBRAKOVIC, ja se počeo smijati.
Sabrine mi moje!
-
Historicar
- Kontakt:
Evo Stanojević ne igra u Zenici
Nema razloga da on ne moze doci u prostorije kluba. Sa njim smo se rastali na koretan nacin.PitarBordo je napisao/la:Stalno je on tamo kad je u Sa. Haman pola Akademije "njegovo."BosnianKingdom je napisao/la:Danas oko 2 prolazim Titovom sa drugom, kad on mene gura i pokazuje prstom, ja pogleda, kad frajer u kariranoj košulji i skrenu pored McD, ja skonto lika tek kad je skrenuo i ne kontam ko je sa leđa. kaze drug meni PA IBRAKOVIC, ja se počeo smijati.
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da nema... Mada da ti budem iskren uopšte me ne bi iznenadilo da tipa njega imenuju recimo.BosnianKingdom je napisao/la:Samo da on nema veze sa dovođenjem trenera, da ne bude Kasapin2.PitarBordo je napisao/la:Stalno je on tamo kad je u Sa. Haman pola Akademije "njegovo."BosnianKingdom je napisao/la:Danas oko 2 prolazim Titovom sa drugom, kad on mene gura i pokazuje prstom, ja pogleda, kad frajer u kariranoj košulji i skrenu pored McD, ja skonto lika tek kad je skrenuo i ne kontam ko je sa leđa. kaze drug meni PA IBRAKOVIC, ja se počeo smijati.
Samo Saraj'vo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Skauta za trenera