FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne dolazi taj u klub da produži člansku i da vidi stare prijatelje moj Evanderu, on gleda samo svoju korist, on je čovjek za veće stvari khm khm.
E jebbiga pitar, kad bi njega na stadionu bi bilo 50 ljudi i to sve u VIP loži hahahahaha
E jebbiga pitar, kad bi njega na stadionu bi bilo 50 ljudi i to sve u VIP loži hahahahaha
Sabrine mi moje!
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
kako zasto?Historicar je napisao/la:Evo Stanojević ne igra u Zenici
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Gle ekipe, previše popunjena
Pavlović (Adilović, Kovačević)
Kadušić (Hodžić) - Novaković (Ivetić) - Mihojević (Ivetić) - Bekić (Ivetić)
Sarić (Ivetić) - Radovac (Stanojević)
Hebibović (ne treba zamjena) - Rahmanović (Anđušić) - Kuzmanović (Liivak)
Velkoski (Ahmetović, Hodžić)
Koja tragedija, smijurija, očaj hahahahah
Pavlović (Adilović, Kovačević)
Kadušić (Hodžić) - Novaković (Ivetić) - Mihojević (Ivetić) - Bekić (Ivetić)
Sarić (Ivetić) - Radovac (Stanojević)
Hebibović (ne treba zamjena) - Rahmanović (Anđušić) - Kuzmanović (Liivak)
Velkoski (Ahmetović, Hodžić)
Koja tragedija, smijurija, očaj hahahahah
- PitarBordo
- Kontakt:
Od ovih trenutnih me to ne bi začudilo.BosnianKingdom je napisao/la:E jebbiga pitar, kad bi njega na stadionu bi bilo 50 ljudi i to sve u VIP loži hahahahaha
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ako nasi ne uzmu ovaj truhli celik, iz zenice nek krenu pravo svojim kucama, u Sarajevo nema potrebe da se vracaju. Sve i jedan.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Uopste covjek nije nista lose napisao.belosevic28 je napisao/la:Reci nam ti drugu stranu ionako dijelite istu stranu postelje... Evo, da cujemo, sta je reci?Lakoste je napisao/la:Pisite o necemu drugom, svaki post vam je Said. Ima milion vecih problema od njega a vi se uhvatili njega, svaki post o Saidu. Covjek za sebe misli da je zdrav i da moze da igra. Ima ugovor, i ja bi da sam na njegovom mjestu isto radio. Ubacis ga 3-4 utakmice, ako bude najgori zvizduci sa stadiona ce mu reci da je najbolje da se razidjemo, ovako, samo smo jednu stranu culi.
Upravu je @PB, trebalo je stati sa citanjem kod onoga 83 kg.
U sustini Said nije ni dobio sansu u timu ali Bekic, Rustemovic, Saric, Crnkicem, Hebibovic su bili u timu bez obzira na sve.
Bas se naklate covjeku na kosti, nije frizura nego gramatika, kako se oblaci, gdje izlazi a i treba mu je brkata. Gdje bi bio Nikic da je postojao forum u njegovo vrijeme.
U Saidovom slucaju vjerujemo upravi, strucni stab je odlicno procijenio u kakvom je stanju, on zeli da igra ali mi znamo da ne moze. Sreca pa Cala nije tvrdoglav trener i nije pravio greske.
Izgubicemo nesto ako u 2-3 utakmice zamijeni Sarica ? Ne bih rekao al eto.. Pa zar nije bila prica da ce sam otici ako ne bude medju najboljim u 3 utakmice za redom..
Sta je to lakoste ovde ? Nepozeljna osoba, treba ga je*at zato sto nema isto misljenje ? Samo pitam, da znam..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- PitarBordo
- Kontakt:
Said je dobio priliku u nekoliko navrata. Osim te utakmice protiv ekipe koja bi prošle godine se borila za opstanak i u federalnoj, ništa nije pokazao. A to da nije dobio prilike je totalna laž, odmah je zaigrao, ako se ne varam u derbijima protiv Slobode i Željezničara, ne zna se gdje je gore izlgeda... pa onda je dobio priliku u već riješenoj utakmici u Doboju u polufinalu kupa, pa je ona trom ušao i obrukao se u dva-tri poteza da mu se cijeli stadion smijao.simidobar je napisao/la:Uopste covjek nije nista lose napisao.belosevic28 je napisao/la:Reci nam ti drugu stranu ionako dijelite istu stranu postelje... Evo, da cujemo, sta je reci?Lakoste je napisao/la:Pisite o necemu drugom, svaki post vam je Said. Ima milion vecih problema od njega a vi se uhvatili njega, svaki post o Saidu. Covjek za sebe misli da je zdrav i da moze da igra. Ima ugovor, i ja bi da sam na njegovom mjestu isto radio. Ubacis ga 3-4 utakmice, ako bude najgori zvizduci sa stadiona ce mu reci da je najbolje da se razidjemo, ovako, samo smo jednu stranu culi.
U sustini Said nije ni dobio sansu u timu ali Bekic, Rustemovic, Saric, Crnkicem, Hebibovic su bili u timu bez obzira na sve.
Bas se naklate covjeku na kosti, nije frizura nego gramatika, kako se oblaci, gdje izlazi a i treba mu je brkata. Gdje bi bio Nikic da je postojao forum u njegovo vrijeme.
U Saidovom slucaju vjerujemo upravi, strucni stab je odlicno procijenio u kakvom je stanju, on zeli da igra ali mi znamo da ne moze. Sreca pa Cala nije tvrdoglav trener i nije pravio greske.
Izgubicemo nesto ako u 2-3 utakmice zamijeni Sarica ? Ne bih rekao al eto.. Pa zar nije bila prica da ce sam otici ako ne bude medju najboljim u 3 utakmice za redom..
Sta je to lakoste ovde ? Nepozeljna osoba, treba ga je*at zato sto nema isto misljenje ? Samo pitam, da znam..
To što prije 30 godina nije bilo interneta ne znači da nije bilo ljudi kojima je smetao nesportski život ili papanstvo.
A Lakoste je samo zaebant koji trola narod ovdje, a po kafama je8e od Valentina do čistačice u klubu.
Samo Saraj'vo.
Ma to je jasno vec odavno,ne znam kako je i Krste uopste zalutao u posljednji casLakoste je napisao/la:Izgleda da pojacanja vise nece biti, Stojcev nije uopste raskin'o ugovor sa Atromitosom.
- TobeYarabi
- Kontakt:
zna li neko sta je sa saidom?
Jeko tajTobeYarabi je napisao/la:zna li neko sta je sa saidom?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Onesvjestio se na tepsiji bureka kao Dino iz LZN.TobeYarabi je napisao/la:zna li neko sta je sa saidom?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Bivši hrvatski reprezentativac kandidat za Janjoševog nasljednika?
Svaki novi dan donese neko novo ime, a svakako da je mnogo špekulacija među imenima kojim se kalkuliše za Janjoševog nasljednika. Gotovo otrcano postaje pominjanje Husrefa Musemića, čijim se imenom uvijek služi prilikom smjene i krize na Koševu. Musemić ne krije svoju ambiciju, ali kao što smo već pisali ima svoje uslove o kojim može razgovarati sa vodećim ljudima kluba iz Titove 38b. U posljednja dva dana u opticaju su se pojavila i dva imena koja se pominju kao eventualni nasljednici Mehmeda Janjoša.
Prvi od njih je ustvari dvojac Marko Topić-Admir Smajić, koji su se dovodili u vezi sa Bordo klubom i u prethodnom periodu, ali i u vezu sa nekim dugim bh. klubovima u posljednjih par godina. Ipak, kako smo saznali ovaj dvojac nije želio da aplicira za mjesto trenera, pa je tako i odluka o njihovom angažmanu svedena na minimum.
Drugi kandidat, koji prema neprovjerenim pričama, važi za najozbiljnijeg kandidata za šefa struke je bivši hrvatski reprezentativac Tomislav Marić. Marić je imao odličnu karijeru kao fudbaler u Njemačkoj, u kojoj je nastupao za više klubova u Bundesligi, kao što su Hoffenheim, Borussia Monchengladbach i Wolfsburg. U svojoj trenerskoj karijeri predvodio je Dunajsku Stredu u Slovačkoj, a jedan period bio je i pomoćnik u stručnom štabu Stuttgarta.
Ono što je sigurno da će Sarajevo na Bilinom polju predvoditi Senad Repuh, koji je bio Janjošev pomoćnik, a nije isključeno da upravo bivši kapiten tima sa Koševa, predvodi Bordo tim u budućnosti sa klupe, a da njegov stručni štab bude ojačan jednim od trenera iz Akademije kluba. Kriteriji po kojim se bira novi šef struke nije baš najjasniji, s obzirom na to da se često u medijima pojave informacije da novaca za skupe akvizicije kako na terenu, pa tako i na klupi jednostavno nema. Postavlja se pitanje kako iz Titove 38b misle ispuniti uslove trenera koji dolaze iz evropskih zemalja?
Ako uopšte misle u tom pravcu. Aktuelna uprava kluba je nadamo se, nakon kraha u Evropi, shvatila koliko košta kasna reakcija, pa bi se tako trebala ravnati u ovom slučaju. Koga god imenovali budući trener mora imati jasnu situaciju, jer prvenstvo je već počelo, vremena za nove pripreme gotovo da i nema, a igrački kadar Bordo svlačionice bi trebao biti ojačan sa nekoliko igrača, što su jasno pokazale utakmice u Evropi te startni duel sa aktuelnim prvacima. Eksperimentisanje će teško šta dobrog donijeti klubu i navijačima Bordo tima, a koja i kakva će konačna odluka biti ostaje da se vidi.
http://****/premijer-liga-bih/bivs ... nika/89808 - ****
Svaki novi dan donese neko novo ime, a svakako da je mnogo špekulacija među imenima kojim se kalkuliše za Janjoševog nasljednika. Gotovo otrcano postaje pominjanje Husrefa Musemića, čijim se imenom uvijek služi prilikom smjene i krize na Koševu. Musemić ne krije svoju ambiciju, ali kao što smo već pisali ima svoje uslove o kojim može razgovarati sa vodećim ljudima kluba iz Titove 38b. U posljednja dva dana u opticaju su se pojavila i dva imena koja se pominju kao eventualni nasljednici Mehmeda Janjoša.
Prvi od njih je ustvari dvojac Marko Topić-Admir Smajić, koji su se dovodili u vezi sa Bordo klubom i u prethodnom periodu, ali i u vezu sa nekim dugim bh. klubovima u posljednjih par godina. Ipak, kako smo saznali ovaj dvojac nije želio da aplicira za mjesto trenera, pa je tako i odluka o njihovom angažmanu svedena na minimum.
Drugi kandidat, koji prema neprovjerenim pričama, važi za najozbiljnijeg kandidata za šefa struke je bivši hrvatski reprezentativac Tomislav Marić. Marić je imao odličnu karijeru kao fudbaler u Njemačkoj, u kojoj je nastupao za više klubova u Bundesligi, kao što su Hoffenheim, Borussia Monchengladbach i Wolfsburg. U svojoj trenerskoj karijeri predvodio je Dunajsku Stredu u Slovačkoj, a jedan period bio je i pomoćnik u stručnom štabu Stuttgarta.
Ono što je sigurno da će Sarajevo na Bilinom polju predvoditi Senad Repuh, koji je bio Janjošev pomoćnik, a nije isključeno da upravo bivši kapiten tima sa Koševa, predvodi Bordo tim u budućnosti sa klupe, a da njegov stručni štab bude ojačan jednim od trenera iz Akademije kluba. Kriteriji po kojim se bira novi šef struke nije baš najjasniji, s obzirom na to da se često u medijima pojave informacije da novaca za skupe akvizicije kako na terenu, pa tako i na klupi jednostavno nema. Postavlja se pitanje kako iz Titove 38b misle ispuniti uslove trenera koji dolaze iz evropskih zemalja?
Ako uopšte misle u tom pravcu. Aktuelna uprava kluba je nadamo se, nakon kraha u Evropi, shvatila koliko košta kasna reakcija, pa bi se tako trebala ravnati u ovom slučaju. Koga god imenovali budući trener mora imati jasnu situaciju, jer prvenstvo je već počelo, vremena za nove pripreme gotovo da i nema, a igrački kadar Bordo svlačionice bi trebao biti ojačan sa nekoliko igrača, što su jasno pokazale utakmice u Evropi te startni duel sa aktuelnim prvacima. Eksperimentisanje će teško šta dobrog donijeti klubu i navijačima Bordo tima, a koja i kakva će konačna odluka biti ostaje da se vidi.
http://****/premijer-liga-bih/bivs ... nika/89808 - ****
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Braca je*em i ja upravu i sve lopove u i oko kluba.
Ne bih se slozio da je dobio neku priliku za razliku od gore nabrojanih igraca al eto. Nije prokockao ni 10% prilika kao oni. Ovim u upravi ne vjerujem sekunde jedne i ne znam zasto ali vjerujem u ovom slucaju Saidu. Moje misljenje nista vise.
3 utakmice kad odigra za redom ko Bekic il Saric ja cu ga licno kamenom u glavu pogodit..
Ne bih se slozio da je dobio neku priliku za razliku od gore nabrojanih igraca al eto. Nije prokockao ni 10% prilika kao oni. Ovim u upravi ne vjerujem sekunde jedne i ne znam zasto ali vjerujem u ovom slucaju Saidu. Moje misljenje nista vise.
3 utakmice kad odigra za redom ko Bekic il Saric ja cu ga licno kamenom u glavu pogodit..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
S druge strane, Sarajevo još nije uspjelo registrovati Miloša Stanojevića, veznjaka iz Srbije koji je nedavno postao član Bordo tima. Registracija oba igrača trebala bi biti kompletirana do susreta trećeg kola.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Sarajevo još nije uspjelo registrovati Miloša Stanojevića

Samo Saraj'vo.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ne treba ga yebat, to radi Sajkaca...simidobar je napisao/la:Uopste covjek nije nista lose napisao.belosevic28 je napisao/la:Reci nam ti drugu stranu ionako dijelite istu stranu postelje... Evo, da cujemo, sta je reci?Lakoste je napisao/la:Pisite o necemu drugom, svaki post vam je Said. Ima milion vecih problema od njega a vi se uhvatili njega, svaki post o Saidu. Covjek za sebe misli da je zdrav i da moze da igra. Ima ugovor, i ja bi da sam na njegovom mjestu isto radio. Ubacis ga 3-4 utakmice, ako bude najgori zvizduci sa stadiona ce mu reci da je najbolje da se razidjemo, ovako, samo smo jednu stranu culi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj koliko samo Beli mrzi Lakoste-a 
AlfredNobel je napisao/la:Onesvjestio se na tepsiji bureka kao Dino iz LZN.TobeYarabi je napisao/la:zna li neko sta je sa saidom?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De bapaulus je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Onesvjestio se na tepsiji bureka kao Dino iz LZN.TobeYarabi je napisao/la:zna li neko sta je sa saidom?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
beliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.