Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
ĆURANE SUSPENDUJ SE SAM, DŽEKO NEKA NAS VODI DO KRAJA.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Belgija se nece igrati u grckoj, mi cemo imati sansu pokazati zasluzujemo li svjetsko sa utakmicom u zenicj protiv belgijanaca
S tim se slazem, neovisno o Mesinoj sposobnosti, to je realan razvoj situacije. U Evropi 3-4 reprezentacije mogu racunati sa pozitivnim skorom protiv Grcke, ostali bi trebali biti "zadovoljni" sa 50-50. Kada kazem zadovoljni, mislim da se nerijeseno ne treba posmatrati kao prosuti bodovi.JavierBosnia je napisao/la:Da mi je neko rekao prije pocetka kvalifikacija da u dvomecu sa grckom necemo biti porazeni, da ce nas belgija dobiti na svom stadionu i da sve ostale uzmemo mislim da bih prihvatio.
Belgija se nece igrati u grckoj, mi cemo imati sansu pokazati zasluzujemo li svjetsko sa utakmicom u zenicj protiv belgijanaca
Opet je sve u nasim rukama, ko protiv Belgije pokaze vise sposobnosti, zasluzuje da ide u baraz, a onda...
- invincible1921
- Kontakt:
A onda ce doc neka malo ozbiljnija repka i rutinski nas izbacit jer ce mesha postavit ziherasku procitanu taktiku...DrFilgud je napisao/la:S tim se slazem, neovisno o Mesinoj sposobnosti, to je realan razvoj situacije. U Evropi 3-4 reprezentacije mogu racunati sa pozitivnim skorom protiv Grcke, ostali bi trebali biti "zadovoljni" sa 50-50. Kada kazem zadovoljni, mislim da se nerijeseno ne treba posmatrati kao prosuti bodovi.JavierBosnia je napisao/la:Da mi je neko rekao prije pocetka kvalifikacija da u dvomecu sa grckom necemo biti porazeni, da ce nas belgija dobiti na svom stadionu i da sve ostale uzmemo mislim da bih prihvatio.
Opet je sve u nasim rukama, ko protiv Belgije pokaze vise sposobnosti, zasluzuje da ide u baraz, a onda...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Za razliku od Papketa, misliš da budućnost reprezentacije
-
RichmanBiH
- Kontakt:
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
Pa nije valjda suspendovan za utakmicu protiv Belgije? Sljedeca je protiv Cipra.BoixosNois1899 je napisao/la:Sad nas Mehmede, pošto je Bešić suspendovan, protiv Belgije iznenadi nekom formacijom sa samo Pjanićem u veznom redu. Eto može nešto tipa 4-1-5 ili čak 4-0-6, gdje bi i Pjanić igrao jednog od 6 centarfora. Znaš kako kažu: "Napad je najbolja odbrana."
Izmislit ce Mesa novog "Buskea"(sto bi Susic rekao) iz Rumunjske.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma Kipar, Belgija, isto sranjedubrovnik je napisao/la:Pa nije valjda suspendovan za utakmicu protiv Belgije? Sljedeca je protiv Cipra.BoixosNois1899 je napisao/la:Sad nas Mehmede, pošto je Bešić suspendovan, protiv Belgije iznenadi nekom formacijom sa samo Pjanićem u veznom redu. Eto može nešto tipa 4-1-5 ili čak 4-0-6, gdje bi i Pjanić igrao jednog od 6 centarfora. Znaš kako kažu: "Napad je najbolja odbrana."
Izmislit ce Mesa novog "Buskea"(sto bi Susic rekao) iz Rumunjske.
Više me strah Meše nego Lukakua i Hazarda...
FC Grizzlies
Ima ti I ova mjesta. Ja se nadam da cemo dobiti Ciprane ali sa Mesom ni u to nisam siguran.BoixosNois1899 je napisao/la:Ma Kipar, Belgija, isto sranjedubrovnik je napisao/la:Pa nije valjda suspendovan za utakmicu protiv Belgije? Sljedeca je protiv Cipra.BoixosNois1899 je napisao/la:Sad nas Mehmede, pošto je Bešić suspendovan, protiv Belgije iznenadi nekom formacijom sa samo Pjanićem u veznom redu. Eto može nešto tipa 4-1-5 ili čak 4-0-6, gdje bi i Pjanić igrao jednog od 6 centarfora. Znaš kako kažu: "Napad je najbolja odbrana."
Izmislit ce Mesa novog "Buskea"(sto bi Susic rekao) iz Rumunjske.![]()
![]()
Više me strah Meše nego Lukakua i Hazarda...
Gledao sam utakmicu u Zenici protiv njih I nisam siguran u laku pobjedu. Mesa ce nas po obicaju oslabiti 20-30 %.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mi smo se sa Kiprom pošteno namučili u Zenici, na jedvite jade ih pobijedili. Najiskrenije se bojim ovog predstojećeg gostovanja. Imam osjećaj da bi već tu mogli završiti ove kvalifikacije.dubrovnik je napisao/la: Ima ti I ova mjesta. Ja se nadam da cemo dobiti Ciprane ali sa Mesom ni u to nisam siguran.
Gledao sam utakmicu u Zenici protiv njih I nisam siguran u laku pobjedu. Mesa ce nas po obicaju oslabiti 20-30 %.
Pa protiv Gibraltara smo se patili čitavo prvo poluvrijeme, o čemu dalje da pričam!? Ćuran nas svake utakmice sve više i više ukopava.
FC Grizzlies
Kako su koga u skoli ucili. Kod nas je dole sve mekse I uhu ugodnije.High je napisao/la:Kakav Cipar? Zar ne igramo protiv Kipra?
U ovom ciklusu se itekako namucili protiv njih i pobijedili tek u drugom poluvremenu bez da smo i jednu akciju napravili u 90 minuta.
Ja ne znam na osnovu cega su neki sigurni da ih dobijamo za mjesec dana?
Mesa je to ljudi.
Nema Đurića zbog bruha...Vucevich je napisao/la:Bice bas patnja protiv Kipra. Ocekujem 1-1. Mesa ce ubacit Djurica tu negdje oko 89 minute.
na koga cemo slati duge lopte?HankMoody je napisao/la:Nema Đurića zbog bruha...Vucevich je napisao/la:Bice bas patnja protiv Kipra. Ocekujem 1-1. Mesa ce ubacit Djurica tu negdje oko 89 minute.
Može Đumić u vrh napada.Vucevich je napisao/la:na koga cemo slati duge lopte?HankMoody je napisao/la:Nema Đurića zbog bruha...Vucevich je napisao/la:Bice bas patnja protiv Kipra. Ocekujem 1-1. Mesa ce ubacit Djurica tu negdje oko 89 minute.
Zar smo vec braco bosanska zaboravili i halalili mu da je smece od trenera!
Mesha curanu nekompetentni odlazi vise!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: 313, addebisi, ANamelessGhoul, Balorda, bavariapivo, Beduin, bhfanatic14, BiH26, CAGarfia, CHR, CrvenoCrnaArmija, CudanLik, Daduli, DjaniTarik, enobarca, ErosViverosViv, Goalgetter, Gomis99, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, hansbosna, Hardzavi, HariTz, head88, Imamkarbarum, invincible1921, inzomni, Jarodwest, jasmin10, JimmyPage, karajlo, Kaunas, Kompromis, L-Train, labostarmomosa, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, meecko, Meshko91, miguelramos, Mocvara1991, MokraKifla, omanovski, PingoFTW, PointBlank, prijeratni mangup, Proximic, rishovski, Romagnoli13, s4mke, SanaBosna, signalidunapark, soccerfan, Sport90, StevieG8, THEC, TofiTofita, Truba1905burazeru, UnitedWA, USB, Vaya, Venom, zicer, zikerrz21 i 529 gostiju.