FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2017, 20:39

maldini3 je napisao/la:
dadosa je napisao/la:Nece u klubu politiku voditi navijaci. (tacka)
Cenan ostaje dok god ostaje ova uprava, svidjalo se to nekome ili ne. Uprava moze samo sama otici i otici ce kada ona bude zeljela a ne kada to sacica navijaca bude trazila. Prioritet nisu titule, barem ne u skorije vrijeme. Ako se izbori plasman u Europu - odicno, ako ne - idemo dalje... nije smak svijeta. Potrebna je afirmacija mladjih igraca, konsolidacija klubskih finansija, te nastavak izgradnje i uredjenja stadiona. Ne zaboravite da se dugovi vracaju jos uvijek , jos uvijek je iznos dugovanja veliki, na to se stalno zaboravlja. Takodje nije zatvorena ni fin.konstrukcija za istok + pored istoka uradjene su jos mnoge druge stvari koje su isto tako mnogo kostale. Gresaka je bilo i bice ih jos mnogo. Sigurno jedna od vecih gresaka je i famozni Slovenac kao i dolazak trenera Petrovica. Ja koliko se sjecam a sjecam se dobro da je vecina navijaca i pa ako hocete i ovdje forumasa u to vrijeme trazila i zeljela dolazak Petrovica. Uprava je odlicno postupila sto je istok otjerala prije pocetka prvenstva. Odigrao je europu i vozdra...
Meni licno titule i kupovi nista ne znace... ne moramo ih osvojito narednih 10 godina ni jednu, pogotovo ne u ovakvoj situaciji i ligi.
Zar je moguce da ovo neko napise???
A inace citav post je strasan samo kralju nastavi ovako. Nisu titule prioritet?
Jug je sacica navijaca?
Ako se evropa ne izbori nema veze idemo dalje?

:tokralju:
:urnebes: :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

dadosa
Kontakt:

Post Postao/la dadosa » 27 jul 2017, 20:47

maldini3 je napisao/la:Kakvi smo mi navijaci kad hocemo titule? Je.bo nas vi koji mislite da klub postoji od 2015 ste pravi navijaci.
Da, upravu si.
Najvaznije uzeti titulu, ostalo je sve nebitno.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2017, 21:07

Sto napadate covjeka, evo i ja se slazem sto ce nam titula.
Nije sad da se fudbal igra zbog titule pa da nam treba.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jul 2017, 21:07

dajte ba moderatora da banuje ovog trolla
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jul 2017, 21:13

irfo je napisao/la:dajte ba moderatora da banuje ovog trolla
Stvarno svakakvih futavaca, samo ulje na vatru dolijevaju.

Admini nas ignorišu kod ovih situacija.

Bracu ili Virtualnog za moda i mirna Bosna.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 27 jul 2017, 21:19

Tesko je izabrati moda kad imas 10 klanova.
Jednostavno razumijem sto smo bez moda ali ocito treba.
Pise ko stigne.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

dadosa
Kontakt:

Post Postao/la dadosa » 27 jul 2017, 21:21

Sam cu sebe banovati ne treba admin.
Ipak ste sami sebi dovoljni.
Cujemo se nekad i ponekad ;)

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jul 2017, 21:27

al cuj molim te ne moramo osvojit ni 10 sljedecih godina titulu :facepalm:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 21:43

Dajte ba, šta se palite na ubačene elemente, dolaze sa ciljem da provociraju.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2017, 21:58

MocMahale444 je napisao/la:Sto napadate covjeka, evo i ja se slazem sto ce nam titula.
Nije sad da se fudbal igra zbog titule pa da nam treba.
To ti je isto ko i ono "Kakav Amar sta je on osim silnih duplih kruna i titula uradio" :mrgreen:

Samo ignorisati braćo ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 22:00

Baždarević poručio: Koševo nije jedina opcija, protiv Belgije bih volio da igramo na Grbavici

Bilino polje je suspendovano zbog incidenta protiv Grčke u posljednjoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a nakon toga pisalo se da će naš tim igrati protiv Belgije na Koševu. Ipak, želja selektora Mehmeda Baždarevića je Grbavica.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine 7. oktobra igrat će protiv Belgije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Baždarević je za **** rekao kako Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase nije jedina opcija, te da bi on volio da naš nacionalni tim igra na Grbavici.

“Još je rano o tome govoriti. To tek trebam vidjeti narednih dana s ljudima iz NSBIH. Koliko sam čuo, FIFA nije postavila uvjet da se meč protiv Belgije igra 200 kilometara od Zenice. Ako se budem pitao, ja sam za Grbavicu, mislim da bismo u “Dolini ćupova” napravili jednako sjajnu atmosferu kao na Bilinom Polju. U obzir dolazi i stadion “Asim Ferhatović Hase”, ali ako otpadne Grbavica, što se mene tiče, možemo igrati i u Banjoj Luci i Podgorici, samo da pobijedimo Belgiju”, rekao je Baždarević za Avaz.
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 27 jul 2017, 22:03

Virtu4l je napisao/la:Dajte ba, šta se palite na ubačene elemente, dolaze sa ciljem da provociraju.

Ara masina trpa li trpa :thumbup:

Valjda i on doceka veliki transfer u Europu.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 27 jul 2017, 22:19

irfo je napisao/la:al cuj molim te ne moramo osvojit ni 10 sljedecih godina titulu :facepalm:
Pomiješao našu i Slobodinu temu :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jul 2017, 22:19

Neandertalac je napisao/la:
irfo je napisao/la:al cuj molim te ne moramo osvojit ni 10 sljedecih godina titulu :facepalm:
Pomiješao našu i Slobodinu temu :lol:
:lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 27 jul 2017, 22:25

bolji na grbavici teren nego na stadionu crvene zvezde
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 27 jul 2017, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

Doktor1921
Kontakt:

Post Postao/la Doktor1921 » 27 jul 2017, 22:26

enizeden je napisao/la:Moze li mi neko objasniti odlazak na gostovanje u DK, nisam tamo ranije isao, da li je okej sa privatnim autom doci i tamo regularno kupiti kartu, da li ima problema oko toga, moze li mi neko objasniti malo bolje?
Mozes drug doci sa privatnim autom i ja idem na gostovanja uvijek sa privatnim autom ovo ti je jedno od finih gostovanja, bilzu je, karta jeftina ekstra.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 27 jul 2017, 23:10

Doktor1921 je napisao/la:
enizeden je napisao/la:Moze li mi neko objasniti odlazak na gostovanje u DK, nisam tamo ranije isao, da li je okej sa privatnim autom doci i tamo regularno kupiti kartu, da li ima problema oko toga, moze li mi neko objasniti malo bolje?
Mozes drug doci sa privatnim autom i ja idem na gostovanja uvijek sa privatnim autom ovo ti je jedno od finih gostovanja, bilzu je, karta jeftina ekstra.
+ Gotivna domaća ekipica, nema tenzija uopće, u obilježjima normala hodaš što je razmuljivo
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 jul 2017, 23:19

Mnogo nam je bitna ova utakmica u subotu, pobjeda sigurno nije moranje, ali ne bi smjeli ni izgubiti. Naredne dvije igramo kući i mogli bi imati start iz snova, odavno ga nismo imali.

Ovi Edisovi će sigurno biti zajebani ove sezone i mnogi će slomiti zube na njima pa bi bilo dobro uzeti ih odmah na startu. Samo se nadam sličnoj igri kao u ponedjeljak i napadačkom fudbalu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Jaozinho22
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Jaozinho22 » 27 jul 2017, 23:25

anonimni je napisao/la:
K'o na Grbavicu da ides, rega sve, pred stadionom uzmes kartu i to je to [emoji106]
Problema nema, jedno fino seosko mjesto gdje ljudi žive za fudbal. Prošle godine kad sam bio s par starijih ljudi sam pričao, Mladost i Mušija su im sve, vole to i cijene. Veoma su kulturni domaćini, ko hoće da ide centrotransovim busem 14 KM povratna karta, bus će vam stat odmah pored stadiona u povratku stanica udaljena 15-ak minuta hoda od stadiona.
Autom najprihvatljivija opcija je autoputem do Visokog pa na Moštre i za Doboj kod Kaknja, fulat ne možete :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

kyrieirving
Kontakt:

Post Postao/la kyrieirving » 27 jul 2017, 23:29

Pozdrav svima!!Citam ovaj forum vec nekolko godina al nikad nisam napravio acc.Evo sad sam odlucio da vam se pridruzim u raspravama.Sad kao sto rece Virtul4 najbitnije je da pobjedimo mladost onda nam slijedi laksi mec ako ga smijemo tako nazvat protiv viteza i onda jos jedna kuci gdje bi sigurno bila paklena atmosfera pred 9-10k navijaca.To bi nam bila odlicna uvertira u derby uc sa 4 pobjeda.Mladost mora pasti!
Zeljeznicar iznad svega !

KING JAMES G.O.A.T

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.