S
C
U
P
L
I
C
Dz
E
N
A
N
Najtrofejniji trener FKS u poslijeratnoj historiji
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne bi, Zaria bi nas izbacila u prvom koluOsmanhodzicBuco je napisao/la:Mozel se organizovati kakva amateerska evropska liga, imali bi sanse
ThrillerHz je napisao/la:Ne bi, Zaria bi nas izbacila u prvom koluOsmanhodzicBuco je napisao/la:Mozel se organizovati kakva amateerska evropska liga, imali bi sanse
Upravo tako.SiouxLukavac je napisao/la:Kakva je naša situacija oko novog trenera? Jednostavna.
Repuh je tu dok se ne nađe neki trener koji će radit za 'iljadu i dvjesta, koji nema licencu i poželjno je da se "uči na nama". Ako se takav ne nađe, onda ćemo birati između Propuha ili Alagića, zavisno od rezultata protiv Čelika. Ako dobijemo, Propuh ostaje jer poznaje igrače i jer je tu bio cijelo vrijeme, ako se ne pobjedi, Alagić će preuzeti ekipu kako bi ekipa "doživila" pozitivan šok, a naša filozofija jeda mladi dobiju što više minuta, s toga je Alagić imao prednost u odnosu na Magatha, Kodre i ostalih.
*pod ekipom smatram naš igrački kadar, mada naš igrački kadar se ne može nazvati ekipom jer to nije, ali bilo mi lakše.
Allaha mi Svemogućeg, ne brinem više oko FKS niti šta očekujem ali živim za dan kada će otići skaut vodena glava i onaj visočki štrumf sa možda najodvratnijom facom u historiji čovječanstva!PitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.
Al' kad vidim ovo "Novi Profil" u imenu facebook korisnika - odmah znaš da je papak i da ga treba udariti autom i pobjeći u Brazil sa kojim nemamo dogovor o izručivanju.
Yebem li im majku raspaluHistoricar je napisao/la:Evo Stanojević ne igra u Zenici
BordoArmy88 je napisao/la:Allaha mi Svemogućeg, ne brinem više oko FKS niti šta očekujem ali živim za dan kada će otići skaut vodena glava i onaj visočki štrumf sa možda najodvratnijom facom u historiji čovječanstva!PitarBordo je napisao/la:Tan da proda klub naš skaut Žohar bi bio dio inventara TIta mi.
Al' kad vidim ovo "Novi Profil" u imenu facebook korisnika - odmah znaš da je papak i da ga treba udariti autom i pobjeći u Brazil sa kojim nemamo dogovor o izručivanju.
"Sve sto je zapisano ostaje,a sve sto se pamti nestaje"High je napisao/la:Zapamtite: Kullu ma kutibe qarre ve ma hufiza ferre.
Tamo gdje nestaje logika nastupa Uprava fks.belosevic23 je napisao/la:Nije mi jasno koja je logika da Repuh ostane ako je bio tu sve vrijeme i radio sa Čalom, valjda je i on bio dio tih istih odluka, koja se onda promjena pravi u odnosu na prije.. i on je dio neuspjeha sa Čalom, zašto njega ostaviti a Čalu otjerali... ne kontam
Što znači da Said nestaje kad mu ugovor završi.zagorski je napisao/la:"Sve sto je zapisano ostaje,a sve sto se pamti nestaje"High je napisao/la:Zapamtite: Kullu ma kutibe qarre ve ma hufiza ferre.