FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E cuj deveta hahahahah
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
NIJE SUNCE A NI KIŠA
NI SPARINA NI PROPUH
TO SAID PO NAMA PIŠA
A VODI NAS NAŠ REPUH
NI SPARINA NI PROPUH
TO SAID PO NAMA PIŠA
A VODI NAS NAŠ REPUH
Samo Saraj'vo.
Haman takoHigh je napisao/la:Što znači da Said nestaje kad mu ugovor završi.zagorski je napisao/la:"Sve sto je zapisano ostaje,a sve sto se pamti nestaje"High je napisao/la:Zapamtite: Kullu ma kutibe qarre ve ma hufiza ferre.
Može nam se ponudit Đovani Trapatoni da vodi ekipu za 550 KM mjesečno, naša vrla uprava će angažovat Alagića ili Propuha. Džaba sve, ljudi su nesposobni. A 75% ovih imena su vjerovatno izmišljotine. Doduše, meni se lani na fejsbuku javio onaj Španac iz Reala i pita me na koji način može postat trener Sarajeva, ja ga iz zayebancije dod'o, frajer mi nudi da mu budem lični asistent ako postane trener. 
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
Imao sam negdje klip na kompu neku noć tražio ali ne mogu da iskopam nikako.skoroalen je napisao/la:Može nam se ponudit Đovani Trapatoni da vodi ekipu za 550 KM mjesečno, naša vrla uprava će angažovat Alagića ili Propuha. Džaba sve, ljudi su nesposobni. A 75% ovih imena su vjerovatno izmišljotine. Doduše, meni se lani na fejsbuku javio onaj Španac iz Reala i pita me na koji način može postat trener Sarajeva, ja ga iz zayebancije dod'o, frajer mi nudi da mu budem lični asistent ako postane trener.
Samo Saraj'vo.
Kad skontate gdje zivimo i u kakvom drustvu,onda vam je jasnije da nikad u nicemu iskorak nparaviti necemo ama bas u nicemu nismo dobri,cak i Crna Gora sa 10 stanovnika ima vise uspjeha u sportu od nas osim u fudbalu al i tu ce nas stici,sto nije tesko nikako
U kakvim li su ostali BH klubovi semama kad ovakve igrace dovode kao pojacanja,ubjedljivo najbolje igrace smo doveli ove sezone u BIH i opet nesto filozofiramo i po svemu pljujemo,ako nista doveli su dobre igrace al hajd kad je bal nek je i maskenbal pa sve da da pljunemozagorski je napisao/la:Ma to ti je vec odluceno brate,Alagic ili Repuh zavisno od rezultata utakmice protiv Celika,a moguca je varijanta njih dvojica u tandemu. Razlog zasto se to javno ne iznese je ta utakmica u nedjelju i da se kod javnosti i navijaca stvori privid da oni nesta rade,odlucuju,biraju.ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Maric izgleda kao Kodro, skolovan vani, mlad, zeljan dokazivanja. Nadam se, da ima malo veca daMu od Mehe i bio bi top trener za nas. Od svih imena koja se spominju za klupu, on mi izgleda najbolji nekako samo, da nasa uprava na kraju od Marica neizabere Repuha i slicne...
Pa evo Musemica niko jos nije kontaktirao,ovog Nalica takode vec su kao neki interes pokazali preko nekih njegovih poznanika kao lafo oni se nesta interesuju,a nista nema konkretno. Takode ovaj Maric i ostali,ljudi se nude salju upite preko menadzera,a nista tu niti ima niti ce biti konkretno.
Takode ja sam davno govorio da je sa pojacanjima zavrseno i evo pokazalo se da je to tacno. Nije mi samo jasno kako je i ovaj 'reprezentativac' uletio koja li je to sema,ali eto.
- Evolution87
- Kontakt:
sto mene ne pitas, tefterim ja ove pikanterije sve!PitarBordo je napisao/la:Imao sam negdje klip na kompu neku noć tražio ali ne mogu da iskopam nikako.skoroalen je napisao/la:Može nam se ponudit Đovani Trapatoni da vodi ekipu za 550 KM mjesečno, naša vrla uprava će angažovat Alagića ili Propuha. Džaba sve, ljudi su nesposobni. A 75% ovih imena su vjerovatno izmišljotine. Doduše, meni se lani na fejsbuku javio onaj Španac iz Reala i pita me na koji način može postat trener Sarajeva, ja ga iz zayebancije dod'o, frajer mi nudi da mu budem lični asistent ako postane trener.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
HELO Sarahevo futbol klab
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Glaj brata, like this team a yebi me ako zna gdje je Bosna na mapi. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Gledam sastave EL sad, kad Eveton igra,na jednoj strani u napadu Rooney na drugoj strani u napadu Nermin Haskic 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- PitarBordo
- Kontakt:
Auuuuuuuuuuuuuuuu je8ite mene nemojte njuEvolution87 je napisao/la:sto mene ne pitas, tefterim ja ove pikanterije sve!PitarBordo je napisao/la:Imao sam negdje klip na kompu neku noć tražio ali ne mogu da iskopam nikako.skoroalen je napisao/la:Može nam se ponudit Đovani Trapatoni da vodi ekipu za 550 KM mjesečno, naša vrla uprava će angažovat Alagića ili Propuha. Džaba sve, ljudi su nesposobni. A 75% ovih imena su vjerovatno izmišljotine. Doduše, meni se lani na fejsbuku javio onaj Španac iz Reala i pita me na koji način može postat trener Sarajeva, ja ga iz zayebancije dod'o, frajer mi nudi da mu budem lični asistent ako postane trener.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kad spomenu Majkla zaplakah.
Samo Saraj'vo.
- belosevic23
- Kontakt:
Veliki Nermin Haskic na Goodison Parku protiv Rooneya.. prsa u prsa 
- Evolution87
- Kontakt:
Od malena navija za Sarajevo.skoroalen je napisao/la:Glaj brata, like this team a yebi me ako zna gdje je Bosna na mapi.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
- PitarBordo
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koji smo mi cirkus od kluba u picQ materinu

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
well be backPitarBordo je napisao/la:"yes but they dont called me"
-
ajdohordas
- Kontakt:
Brondby Hajduk 0-0
PSV Osijek 0-1
Salzburg Rijeka 1-1
Zvezda vodi 2-0
Dinamo vodi 2-1
A mi ispadamo od advokata iz Moldavije, definitivno smo dno dna na Balkanu... majku vam J*** šta ste od kluba uradili !!!
PSV Osijek 0-1
Salzburg Rijeka 1-1
Zvezda vodi 2-0
Dinamo vodi 2-1
A mi ispadamo od advokata iz Moldavije, definitivno smo dno dna na Balkanu... majku vam J*** šta ste od kluba uradili !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Zaboravio si Vardar Kopenhagen 1-0.ajdohordas je napisao/la:Brondby Hajduk 0-0
PSV Osijek 0-1
Salzburg Rijeka 1-1
Zvezda vodi 2-0
Dinamo vodi 2-1
A mi ispadamo od advokata iz Moldavije, definitivno smo dno dna na Balkanu... majku vam **** šta ste od kluba uradili !!!
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.