slazem se s tobom malo bunker trebaju postaviti....ali kod nas je problem sto igraci slabo reauguju na kontre...treba koju kontru iskoristiti a ne sacekati da se svi vrate, trci pa sta bude...i jos jedan problem je sto nasi igraci samo prebacuju lopte...lopta samo u zraku...da nema slobodnjaka kornera i tih prekida nas nebi bilo nigdje....sloboda tako igra samo lopte prebacuju nekad je to palilo ali vise ne zato i ne dobivamo u gostima....ha ja...Probisvjet je napisao/la:Ako ne znaju ofanzivno onda mora postojati recept kako se igra bunker! Nekada je Sloboda imala igrace za bunkera na strani u vrijeme Hatunica.
Za bunker treba stojati cvrso na sredini terena, a ne cekati samo pred sesnaest! Onda se uvijek desi da se pravi penal ili neki frljavi sut zavrsi u golu!
Sto se tice ofanzivnije igre ona ne dozvoljava onda ni protivniku dosta opustanja i srljanja prema golu.
Ipak bi se odlucio za napadacki fudbal, sa cvrstom i ostrom igrom u odbrani na granici dozvoljenog!
Da nisam igrao nekada ne bih znao koliko moze da cvrsta igra u odbrani da sputa protivnika.
Nije lako uci u duel sa igracem koji ne preza!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Urban Batalion
- Kontakt:
I onda ocekujemo jaku navijacku skupinu.Qurac smo mi od skupine.Ponasamo se kao da smo zavadjeni medjusobno.SAmo sranje i organizovanost.Puu hebemti organizovanost navijacke skupine Fukare Tuzle.Stvarno trebaju ovi mladji da dodju do izrazaja i da smjene vas starije.REVOLUCIJA!!!SaltCityAttack je napisao/la:stvarno si smor sto se tice toga majkemi... pa neces ni imati nikakve informacije o grupi na pocetnom dijelu sajta, sve vazne informacije su tamo gdje treba... ja sam naprimjer vidjeo slike protiv Zelje,a to sto one nisu ubacene na pocetnu stranicu to je nesto drugo.Nemoj se vise zamarati tim, jer meni se neda objasnjavati neke stvari.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Kad je Sok bio na klupi, bunker je imao rezultata.Probisvjet je napisao/la:Ako ne znaju ofanzivno onda mora postojati recept kako se igra bunker! Nekada je Sloboda imala igrace za bunkera na strani u vrijeme Hatunica.
Za bunker treba stojati cvrso na sredini terena, a ne cekati samo pred sesnaest! Onda se uvijek desi da se pravi penal ili neki frljavi sut zavrsi u golu!
Sto se tice ofanzivnije igre ona ne dozvoljava onda ni protivniku dosta opustanja i srljanja prema golu.
Ipak bi se odlucio za napadacki fudbal, sa cvrstom i ostrom igrom u odbrani na granici dozvoljenog!
Da nisam igrao nekada ne bih znao koliko moze da cvrsta igra u odbrani da sputa protivnika.
Nije lako uci u duel sa igracem koji ne preza!
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- SaltCityAttack
- Kontakt:
jesi li ti svjestan sta pises?... i ti se bunis sto ne mozes dobiti pristup na forum fukara jeli?..nemoj da pises takve gluposti vise nikada.Mladja skupina trenutno i vodi grupu, a ne starija ekipa.Stari uglavnom nemaju volje da rade u ovim uslovima, kao i dio mladje ekipe takodjer koja vise ne dolazi zbog istih ralzoga.Zato stripise i onako i ti ne ides na utakmice iz ko zna kakvih ralzoga, cim ovdje pitas ljude da ti postave sliku nase tribine koja se trenutno gradi.Bas se pitam ko si sta si koga ti prestavljas ovdje...cisto sumnjam da si uopste fukara.... zamolit cu te da me vise ne citiras i ne pises takve gluposti po ovakvim forumima, jer nisi upucen u situaciju, a meni se neda, a i nije mjesto gdje bi ti ja mogao objasnjavati.Urban Batalion je napisao/la:I onda ocekujemo jaku navijacku skupinu.Qurac smo mi od skupine.Ponasamo se kao da smo zavadjeni medjusobno.SAmo sranje i organizovanost.Puu hebemti organizovanost navijacke skupine Fukare Tuzle.Stvarno trebaju ovi mladji da dodju do izrazaja i da smjene vas starije.REVOLUCIJA!!!SaltCityAttack je napisao/la:stvarno si smor sto se tice toga majkemi... pa neces ni imati nikakve informacije o grupi na pocetnom dijelu sajta, sve vazne informacije su tamo gdje treba... ja sam naprimjer vidjeo slike protiv Zelje,a to sto one nisu ubacene na pocetnu stranicu to je nesto drugo.Nemoj se vise zamarati tim, jer meni se neda objasnjavati neke stvari.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Domacin turnira u Pecuhu,uputio je poziv i kadetskom timu Slobode da ucestvuju na ovom turniru,da se takmice sa svojim vrsnjacima iz drugih klubova.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako nećemo mi, barem će ih kadeti ownatharry_90 je napisao/la:Domacin turnira u Pecuhu,uputio je poziv i kadetskom timu Slobode da ucestvuju na ovom turniru,da se takmice sa svojim vrsnjacima iz drugih klubova.
Spammer
de ba šta se folirate, čemu web ako neće biti za javnost i dostupan svima, pa to je i osnovni cilj internetaSaltCityAttack je napisao/la:jesi li ti svjestan sta pises?... i ti se bunis sto ne mozes dobiti pristup na forum fukara jeli?..nemoj da pises takve gluposti vise nikada.Mladja skupina trenutno i vodi grupu, a ne starija ekipa.Stari uglavnom nemaju volje da rade u ovim uslovima, kao i dio mladje ekipe takodjer koja vise ne dolazi zbog istih ralzoga.Zato stripise i onako i ti ne ides na utakmice iz ko zna kakvih ralzoga, cim ovdje pitas ljude da ti postave sliku nase tribine koja se trenutno gradi.Bas se pitam ko si sta si koga ti prestavljas ovdje...cisto sumnjam da si uopste fukara.... zamolit cu te da me vise ne citiras i ne pises takve gluposti po ovakvim forumima, jer nisi upucen u situaciju, a meni se neda, a i nije mjesto gdje bi ti ja mogao objasnjavati.Urban Batalion je napisao/la:I onda ocekujemo jaku navijacku skupinu.Qurac smo mi od skupine.Ponasamo se kao da smo zavadjeni medjusobno.SAmo sranje i organizovanost.Puu hebemti organizovanost navijacke skupine Fukare Tuzle.Stvarno trebaju ovi mladji da dodju do izrazaja i da smjene vas starije.REVOLUCIJA!!!SaltCityAttack je napisao/la:stvarno si smor sto se tice toga majkemi... pa neces ni imati nikakve informacije o grupi na pocetnom dijelu sajta, sve vazne informacije su tamo gdje treba... ja sam naprimjer vidjeo slike protiv Zelje,a to sto one nisu ubacene na pocetnu stranicu to je nesto drugo.Nemoj se vise zamarati tim, jer meni se neda objasnjavati neke stvari.
Daj Boze da i nasi nekog dobiju,mada je to vise za uigravanje momcadi pred nastavak prvenstva,jer su neki dosli pred kraj priprema .AulleTa je napisao/la:Ako nećemo mi, barem će ih kadeti ownatharry_90 je napisao/la:Domacin turnira u Pecuhu,uputio je poziv i kadetskom timu Slobode da ucestvuju na ovom turniru,da se takmice sa svojim vrsnjacima iz drugih klubova.
danas sam obišao Tušanj i vidio sam da se radi na travnjaku sređuju ga a na trbini sjede 5-orica i gledaju to a dole jedan prenosi neke cijevi
tim ljudima treba makar dati po 2 dana odmora ali onda kad dođu treći dan da imaju šta raditi a ne ovako svako po šaraf nosi 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Do kada će FK Sloboda imati dva lica – domaće i gostujuće?
Izuzme li se prošlogodišnji „izlet i pobjeda“ protiv otpisane Modriče, teško je naći utakmice u kojima je Sloboda na strani postizala i golove, a kamo li donosila bodove.
U Premijer ligi za cijelu prošlu sezonu „crveno-crni“ su osvojili pet, a onu prije, koja je bila najuspješnija u poslijeratnoj historiji (3. mjesto i finale kupa) uspjeli su sakupiti 10 gostujućih bodova.
I ovoj nisu počeli slavno. Na gostovanju kod Slavije gdje su Banovićani uzeli tri boda, izabranici Vlatka Galavaša su poraženi bez ispaljenog metka. Na teškom gostovanju kod Sarajeva, sve je bilo po starom..
Do kada će trajati post ekipe, za koju „šallivdžije“ vole reći da na putu ka gostujućim terenima već na Šićkom Brodu gube 1:0? Odgovor je teško dati, a očigledno je i Vlatko Glavaš odustao od raznih načina medijske motivacije za njegove igrače. Pred novo gostovanje kod Zrinjskog, poprilično je oprezan u najavama.
- Protiv Sarajeva sam najavljivao ofanzivu, jer znam da imamo ekipu koja to može uraditi. A igrači ni blizu nisu odgovorili onome što sam od njih tražio. Znam da i u ovoj utakmici, imamo svoje šanse. Protivnik je pod imperativom, umorniji su od nas, jer su sinoć igrali sa Veležom. Od igrača ću opet tražiti da idu po gol više – rekao nam je Vlatko Glavaš i sam svjestan da do mjesta u gornjem dijelu tabele ne može doći sa domaćim pobjedama.
Da mogu i znaju, najbolji je pokazatelj domaći sraz „crveno-crnih“. U posljednjih deset utakmica na Tušnju su osvojili maksimalnih 30 bodova. Interesantno je gledanje i igrača na problem „klimavih nogu“ na gostujućim terenima.
- U ekipi imamo dosta „zečeva“, koji se na strani potpuno drugačije ponašaju. Boje se uklizati, poskakuju prilikom svakog starta domaćih. Jednostavno, neostavljamo dojam ekipe koja je došla da nešto napravi. Uz to na strani je suđenje uvijek kontra nas, što je u kombinaciji sa našim pristupom utakmici često nepremostiva prepreka – rekao nam je nedavno prilikom neformalnog razgovora jedan od igrača Slobode, čije ćemo ime sačuvati za sebe, kako ga ne bi dovodili u nezgodnu situaciju kod saigrača.
Stoga, očigledno je problem u postavi koja istrči na teren , ne pokazujući „zube“ kao što to rade kući. U takvoj situaciji, na ovdašnjim terenima i suci se iz svojih razloga brzlo priklone ekipi koja je dominantnija, tako da je konačan rezulatat već na startu poprilično izvjestan.
Sa druge strane treba istini pogledati u oči i reći da u današnjoj ekipi Slobode nema igrača tipa Suada Jašarevića, Alena i Enesa Mešanovića, Darka Vojvodića ili Adnana Sarajlića koji su znali beskompromisno graditi put ka protivničkom golu, trpiti udarce i donositi bodove. Ovogodišnji roster Slobode smo tri puta „prečešljali“, u vezi i napadu takvog igrača Glavaš nema na raspolaganju.
Do kraja jesenjeg dijela prvenstva Sloboda će van Tuzle odmjeravati snage u Banovićima, Banjoj Luci, Prijedoru, te protiv Olimpika i Zvijezde. Doživimo li „čudo“ i to da barem na dva mjesta osvoje bod ili tri, borba za vrh neće biti daleko. U protivnom i dalje će najveći uspjeh tuzlanskog premijerligaša biti rekord u dužini serije domaćih pobjeda ili broju minuta kada kuće nisu primili gol. A to već odavno interesuje samo rijetke.
Izuzme li se prošlogodišnji „izlet i pobjeda“ protiv otpisane Modriče, teško je naći utakmice u kojima je Sloboda na strani postizala i golove, a kamo li donosila bodove.
U Premijer ligi za cijelu prošlu sezonu „crveno-crni“ su osvojili pet, a onu prije, koja je bila najuspješnija u poslijeratnoj historiji (3. mjesto i finale kupa) uspjeli su sakupiti 10 gostujućih bodova.
I ovoj nisu počeli slavno. Na gostovanju kod Slavije gdje su Banovićani uzeli tri boda, izabranici Vlatka Galavaša su poraženi bez ispaljenog metka. Na teškom gostovanju kod Sarajeva, sve je bilo po starom..
Do kada će trajati post ekipe, za koju „šallivdžije“ vole reći da na putu ka gostujućim terenima već na Šićkom Brodu gube 1:0? Odgovor je teško dati, a očigledno je i Vlatko Glavaš odustao od raznih načina medijske motivacije za njegove igrače. Pred novo gostovanje kod Zrinjskog, poprilično je oprezan u najavama.
- Protiv Sarajeva sam najavljivao ofanzivu, jer znam da imamo ekipu koja to može uraditi. A igrači ni blizu nisu odgovorili onome što sam od njih tražio. Znam da i u ovoj utakmici, imamo svoje šanse. Protivnik je pod imperativom, umorniji su od nas, jer su sinoć igrali sa Veležom. Od igrača ću opet tražiti da idu po gol više – rekao nam je Vlatko Glavaš i sam svjestan da do mjesta u gornjem dijelu tabele ne može doći sa domaćim pobjedama.
Da mogu i znaju, najbolji je pokazatelj domaći sraz „crveno-crnih“. U posljednjih deset utakmica na Tušnju su osvojili maksimalnih 30 bodova. Interesantno je gledanje i igrača na problem „klimavih nogu“ na gostujućim terenima.
- U ekipi imamo dosta „zečeva“, koji se na strani potpuno drugačije ponašaju. Boje se uklizati, poskakuju prilikom svakog starta domaćih. Jednostavno, neostavljamo dojam ekipe koja je došla da nešto napravi. Uz to na strani je suđenje uvijek kontra nas, što je u kombinaciji sa našim pristupom utakmici često nepremostiva prepreka – rekao nam je nedavno prilikom neformalnog razgovora jedan od igrača Slobode, čije ćemo ime sačuvati za sebe, kako ga ne bi dovodili u nezgodnu situaciju kod saigrača.
Stoga, očigledno je problem u postavi koja istrči na teren , ne pokazujući „zube“ kao što to rade kući. U takvoj situaciji, na ovdašnjim terenima i suci se iz svojih razloga brzlo priklone ekipi koja je dominantnija, tako da je konačan rezulatat već na startu poprilično izvjestan.
Sa druge strane treba istini pogledati u oči i reći da u današnjoj ekipi Slobode nema igrača tipa Suada Jašarevića, Alena i Enesa Mešanovića, Darka Vojvodića ili Adnana Sarajlića koji su znali beskompromisno graditi put ka protivničkom golu, trpiti udarce i donositi bodove. Ovogodišnji roster Slobode smo tri puta „prečešljali“, u vezi i napadu takvog igrača Glavaš nema na raspolaganju.
Do kraja jesenjeg dijela prvenstva Sloboda će van Tuzle odmjeravati snage u Banovićima, Banjoj Luci, Prijedoru, te protiv Olimpika i Zvijezde. Doživimo li „čudo“ i to da barem na dva mjesta osvoje bod ili tri, borba za vrh neće biti daleko. U protivnom i dalje će najveći uspjeh tuzlanskog premijerligaša biti rekord u dužini serije domaćih pobjeda ili broju minuta kada kuće nisu primili gol. A to već odavno interesuje samo rijetke.
Kakav Sarajka i ofanziva, ne ide mi to zajedno. Ali da, treba se sve ukomponovati pa da i u gostima igramo kao kod kuće.harry_90 je napisao/la:Do kada će FK Sloboda imati dva lica – domaće i gostujuće?
Spammer
slana_krv je napisao/la:off topic
"Kako su izracunale naše kolege sa ****.ba, Sloboda i Željeznicar danas igraju svooj 80. medusobni susret u okviru kupa i prvoligaških (SFRJ) i premijerligaških (BiH) susreta. Prema toj statistici Sloboda je slavila 30, a Željeznicar 27 puta, dok su 22 susreta odigrana bez pobjednika.
U okviru zajednicke Premijer lige BiH, koja se igra od 2002. godine, ova dva rivala su odigrala 18. utakmica. Željeznicar ima osam pobjeda, sloboda šest, a cetiri su bila neodlucena.
Od tih 18 utakmica Sloboda je kuci odigrala 9. Pet puta je pobjedila, tri utakmice odigrala neriješeno, te doživjela jedan poraz."
zanimljiv detalj, ovo jos jedan dokaz da je sloboda kroz svoju hisotriju postizala velike rezultate,(narocito prije rata, iako smo tad dolazili za tadasnju drzavu iz relativno malog grada) mozda zeljo kao klub nije dovoljno relavantan, ali po ovoj stastistici mi smo bolji od zelje...mislim da klub i grad moraju poraditi na marketingu i promociji slobode. Sloboda se mora promovisati kao veliki klub jer to ona i jest, u grad i klub se mora vratiti pobjednicki mentatlitet.Poslije toga dolaze titule, sponzori pare..Sloboda mora da bude u srcu nase tuzlanske male raje, a ne da nam djeca navijaju za zelju ili za sarajevo samo zato sto se ti timovi cesto spominju po novinama......itd
mi navijaci udruzeni mozemo dosta toga promjeniti ne treba samo kukat. Sloboda je svima potrebna i kao sinonim i kao klub jer ona je nasa sreca!!!!!
It was turned around so that right looked wrong
- Urban Batalion
- Kontakt:
Ovo moj zadnji put da te citiram..SaltCityAttack je napisao/la:jesi li ti svjestan sta pises?... i ti se bunis sto ne mozes dobiti pristup na forum fukara jeli?..nemoj da pises takve gluposti vise nikada.Mladja skupina trenutno i vodi grupu, a ne starija ekipa.Stari uglavnom nemaju volje da rade u ovim uslovima, kao i dio mladje ekipe takodjer koja vise ne dolazi zbog istih ralzoga.Zato stripise i onako i ti ne ides na utakmice iz ko zna kakvih ralzoga, cim ovdje pitas ljude da ti postave sliku nase tribine koja se trenutno gradi.Bas se pitam ko si sta si koga ti prestavljas ovdje...cisto sumnjam da si uopste fukara.... zamolit cu te da me vise ne citiras i ne pises takve gluposti po ovakvim forumima, jer nisi upucen u situaciju, a meni se neda, a i nije mjesto gdje bi ti ja mogao objasnjavati.Urban Batalion je napisao/la:I onda ocekujemo jaku navijacku skupinu.Qurac smo mi od skupine.Ponasamo se kao da smo zavadjeni medjusobno.SAmo sranje i organizovanost.Puu hebemti organizovanost navijacke skupine Fukare Tuzle.Stvarno trebaju ovi mladji da dodju do izrazaja i da smjene vas starije.REVOLUCIJA!!!SaltCityAttack je napisao/la:stvarno si smor sto se tice toga majkemi... pa neces ni imati nikakve informacije o grupi na pocetnom dijelu sajta, sve vazne informacije su tamo gdje treba... ja sam naprimjer vidjeo slike protiv Zelje,a to sto one nisu ubacene na pocetnu stranicu to je nesto drugo.Nemoj se vise zamarati tim, jer meni se neda objasnjavati neke stvari.
Jesam.Ne bunim se zbog toga nego zbog slabog infa o radu grupe.Idem na meceve i zelim znati kako smo izgledali na tribini ne vidi se sve iz mase.
Toliko.....
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!
Sve si dobro rekaoslana_krv je napisao/la:off topic
"Kako su izracunale naše kolege sa ****.ba, Sloboda i Željeznicar danas igraju svooj 80. medusobni susret u okviru kupa i prvoligaških (SFRJ) i premijerligaških (BiH) susreta. Prema toj statistici Sloboda je slavila 30, a Željeznicar 27 puta, dok su 22 susreta odigrana bez pobjednika.
U okviru zajednicke Premijer lige BiH, koja se igra od 2002. godine, ova dva rivala su odigrala 18. utakmica. Željeznicar ima osam pobjeda, sloboda šest, a cetiri su bila neodlucena.
Od tih 18 utakmica Sloboda je kuci odigrala 9. Pet puta je pobjedila, tri utakmice odigrala neriješeno, te doživjela jedan poraz."
zanimljiv detalj, ovo jos jedan dokaz da je sloboda kroz svoju hisotriju postizala velike rezultate,(narocito prije rata, iako smo tad dolazili za tadasnju drzavu iz relativno malog grada) mozda zeljo kao klub nije dovoljno relavantan, ali po ovoj stastistici mi smo bolji od zelje...mislim da klub i grad moraju poraditi na marketingu i promociji slobode. Sloboda se mora promovisati kao veliki klub jer to ona i jest, u grad i klub se mora vratiti pobjednicki mentatlitet.Poslije toga dolaze titule, sponzori pare..Sloboda mora da bude u srcu nase tuzlanske male raje, a ne da nam djeca navijaju za zelju ili za sarajevo samo zato sto se ti timovi cesto spominju po novinama......itd
mi navijaci udruzeni mozemo dosta toga promjeniti ne treba samo kukat. Sloboda je svima potrebna i kao sinonim i kao klub jer ona je nasa sreca!!!!!
Kasni obnova Tušnja, još jedna u nizu prevara Jasmina Imamovića!
Sjeverna tribina na stadionu Tušanj nije završena u predviđenom roku u julu 2010 godine. Ne treba zaboraviti da je aktuelni gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović u vrijeme predizborne kampanje prednjačio u svojim izjavama na sav glas. Da će Tuzla dobiti jedan od najmoderniji stadiona na našim prostorima i da će prva faza radova biti završena sigurno za 365 dana. Ovo nije prvi puta da je Jasmin Imamović obećao i izigrao povjerenje svojih glasača.
Nakon što je termin završetka probijen izvođači radova na tabli za obavještenje u ulazu na gradilište zamrljali su datum završetka. Taj potez je izazvao veliko razočarenje kod navijača tuzlanskog premijerligaša koji gradnju stadiona prate pune 33 godine, tačnije od 1977 godine. Prevareni navijači Slobode nisu jedini koji žive sa nevoljama. Velike probleme imaju i stanovnici ulice Meše Selimovića kojima je gradilište bukvalno u dnevnim sobama njihovih stanova. Za pomoć su se obračali nadležnim službama općine Tuzla, ali je na žalost ni tamo nisu našli.
Očigledno je da je početak rada sjeverne tribine Stadiona Tušanj Jasminu Imamoviću dao vjetar u leđa kod glasača za vrijeme predizborne kampanje koja se zasnivala na olako izrečenim obećanjima. Svjestan da je prevario navijače Slobode i građane Tuzle i to više puta, sada prstom upire u kantonalne i federalne nivoe vlasti koje finansijski nisu pomogle gradnju. Ali za razliku od njega nisu je ni obećali.
Sjeverna tribina na stadionu Tušanj nije završena u predviđenom roku u julu 2010 godine. Ne treba zaboraviti da je aktuelni gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović u vrijeme predizborne kampanje prednjačio u svojim izjavama na sav glas. Da će Tuzla dobiti jedan od najmoderniji stadiona na našim prostorima i da će prva faza radova biti završena sigurno za 365 dana. Ovo nije prvi puta da je Jasmin Imamović obećao i izigrao povjerenje svojih glasača.
Nakon što je termin završetka probijen izvođači radova na tabli za obavještenje u ulazu na gradilište zamrljali su datum završetka. Taj potez je izazvao veliko razočarenje kod navijača tuzlanskog premijerligaša koji gradnju stadiona prate pune 33 godine, tačnije od 1977 godine. Prevareni navijači Slobode nisu jedini koji žive sa nevoljama. Velike probleme imaju i stanovnici ulice Meše Selimovića kojima je gradilište bukvalno u dnevnim sobama njihovih stanova. Za pomoć su se obračali nadležnim službama općine Tuzla, ali je na žalost ni tamo nisu našli.
Očigledno je da je početak rada sjeverne tribine Stadiona Tušanj Jasminu Imamoviću dao vjetar u leđa kod glasača za vrijeme predizborne kampanje koja se zasnivala na olako izrečenim obećanjima. Svjestan da je prevario navijače Slobode i građane Tuzle i to više puta, sada prstom upire u kantonalne i federalne nivoe vlasti koje finansijski nisu pomogle gradnju. Ali za razliku od njega nisu je ni obećali.
"Tresla se gora, rodio se miš..."harry_90 je napisao/la:Kasni obnova Tušnja, još jedna u nizu prevara Jasmina Imamovića!
Dugo on priča bajke pred izbore, koje odavno ne piju vode, samo narod to ne vidi ili ne želi da vidi.
Spammer
Napravi on jezero,trg Slobode sto obeca,al jedino Tusanj nece da napravi,sto u Tuzli svi zele,al eto bitnije je jezero novo pravit,u svakom dijelu Tuzle po 2 fontane itd.. Sta li je sa onim Arapima i onim kreditom za stadion sto smo "dobili" ?AulleTa je napisao/la:"Tresla se gora, rodio se miš..."harry_90 je napisao/la:Kasni obnova Tušnja, još jedna u nizu prevara Jasmina Imamovića!
Dugo on priča bajke pred izbore, koje odavno ne piju vode, samo narod to ne vidi ili ne želi da vidi.
Ok, to stoji, ali on za fudbal, i sport cjelokupno, nije dao NIŠTA.harry_90 je napisao/la:Napravi on jezero,trg Slobode sto obeca,al jedino Tusanj nece da napravi,sto u Tuzli svi zele,al eto bitnije je jezero novo pravit,u svakom dijelu Tuzle po 2 fontane itd.. Sta li je sa onim Arapima i onim kreditom za stadion sto smo "dobili" ?AulleTa je napisao/la:"Tresla se gora, rodio se miš..."harry_90 je napisao/la:Kasni obnova Tušnja, još jedna u nizu prevara Jasmina Imamovića!
Prazne su to priče za Arape i njihove pare za stadion, ja dok ne vidim šeika na čelu Slobode, nema uspjeha.
Spammer
Ma kakav Imamovic i sport,to su dva razlicita pojma,on vise voli da pravi fontane,pise knjige,gdje sam sebi dodjeljuje nagrade itd.. Nacekat cemo se mi,kad ce stadion biti gotov,da Sloboda ne bude na dnu,da kosarkasi ponovo vrate publiku u Mejdan itd.. dok je ovaj nema pomoci za sport u Tuzli .. Seik kad bi vidio dugovanja,plakao bi od zalosti 
Ma kakvi, to koliko mi dugujemo, on zaradi za mjesečnu,harry_90 je napisao/la:Ma kakav Imamovic i sport,to su dva razlicita pojma,on vise voli da pravi fontane,pise knjige,gdje sam sebi dodjeljuje nagrade itd.. Nacekat cemo se mi,kad ce stadion biti gotov,da Sloboda ne bude na dnu,da kosarkasi ponovo vrate publiku u Mejdan itd.. dok je ovaj nema pomoci za sport u Tuzli .. Seik kad bi vidio dugovanja,plakao bi od zalosti
Spammer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.