Naš vrli stručnjak Janjoš Mehmed pred utakmicu sa poluamaterima iz Moldavije izjavio da i "minimalan poraz ne bi bio loš" - znači skinuo gaće u Sarajevu svima, gologuzi preko Istanbula za Moldaviju otišli.bhfanatic14 je napisao/la:Pa nasi timovi vec na izvlacenju skinu gace i useru se, a kamoli da pobjede u sred eindhovena... to je taj gubitnicki mentalitetAlucard je napisao/la:Nadam se da su ove neznalice iz nasih 'gigantskih' timova iz vrha PL, sto su igrali ove godine Europske utakmice, gledali PSV - Osijek i naucili nesto...
BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: BH klubovi u UEFA takmičenjima 2017./18.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Ma kakvi mi smijesno kako igramo u evropi i kako se prepadnemo, odmah mislimo kako cemo izgubiti i sl, neka vide primjer vcs osijeka i ostalih, tako moramo mi jos hape pojesti i imati muda za evropska takmicenja, i ne dovodit manekene od igraca , nego sto vise forsirati djecu iz pogona kako im u glavu ne ide vise to !, uprav napolje zajedno sa sabrinom !! Saraj'vo iznad svega !! 

Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 27 jul 2017, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
To je to. Isto ko i Petrovic, eto nijanse ce odluciti ko je bolji il mi il Zeta.PitarBordo je napisao/la:Naš vrli stručnjak Janjoš Mehmed pred utakmicu sa poluamaterima iz Moldavije izjavio da i "minimalan poraz ne bi bio loš" - znači skinuo gaće u Sarajevu svima, gologuzi preko Istanbula za Moldaviju otišli.bhfanatic14 je napisao/la:Pa nasi timovi vec na izvlacenju skinu gace i useru se, a kamoli da pobjede u sred eindhovena... to je taj gubitnicki mentalitetAlucard je napisao/la:Nadam se da su ove neznalice iz nasih 'gigantskih' timova iz vrha PL, sto su igrali ove godine Europske utakmice, gledali PSV - Osijek i naucili nesto...
Ali takvi smo u svemu, ne samo u ovome. Najsvjeziji primjer rukometasi u Becu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Hahah joj smijem se al place mi se...to govorim kakvi su to samo luzeri nema mi nista mrze od toga...pa nasi odu u goste primjer ajaxu prvo sto se radi je slikanje stadiona, i svadja izmedju ko ce sa kojim igracem zamjenit dres. Evo Gledo freiburg- domzale dosli slovenci u sred njemacke provociraju, udaraju, prave pritisak na sudiju i izgubise samo 1-0... a nasi bi sa 5icom otisli kuci stoposto.PitarBordo je napisao/la:Naš vrli stručnjak Janjoš Mehmed pred utakmicu sa poluamaterima iz Moldavije izjavio da i "minimalan poraz ne bi bio loš" - znači skinuo gaće u Sarajevu svima, gologuzi preko Istanbula za Moldaviju otišli.bhfanatic14 je napisao/la:Pa nasi timovi vec na izvlacenju skinu gace i useru se, a kamoli da pobjede u sred eindhovena... to je taj gubitnicki mentalitetAlucard je napisao/la:Nadam se da su ove neznalice iz nasih 'gigantskih' timova iz vrha PL, sto su igrali ove godine Europske utakmice, gledali PSV - Osijek i naucili nesto...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Ma nasima je bitnije domace natjecanje, zaboli njih za Europu, ipak je to slavna "Premijer liga"

Zamisli da je neki nas klub, npr Zeljo da je mlatnuo PSV-a u po Eindhovena, pa sad bi se pjevalo po gradu, auta bi kruzila, opsti haos bi nasto.. Al jok, mi se prepadnemo, gubitnicki mentalitet, i onda ako dobijemo nekoga vise sretno nego spretno, onda se dignemo u nebesa. Vidi Osijeka, nema euforije, Rijeci se smijesi grupna faza, normala sve nista se ne desava. Samo kod nas neke euforije, sta ce AIK, sta ce Maribor, a u stvarnosti smo na nivou Zarije.
TŽV!
- TobeYarabi
- Kontakt:
vidi im protivnika, ko da su sami sebi birali; PSV, sparta prag, nekakav odds, itd..pa sve te klubove bi nasi izbacili sa pola snage.
Sta vam je cudno sa Osijekom i PSV. Pa na kraju protekle sezone je Nizozemska liga bila 13. na UEFA rang listi, a HNL 16. Nijanse su samo u pitanju

Naša liga je troduplo slabija od Hrvatske u svim segmentima fudbala, od infrastruktura pa do kvalitete igrača, trenera i stručnih štabova, sudaca, sponzora i ostalih stvari, ne znam šta se imate čuditi ovim rezultatima hrvatskih klubova, Osijek bi se prošetao našom ligom onako hladno, a da ne pričam o Dinamu i Rijeci.
Lova, i samo lova, a mi je nemamo nit ćemo kad imati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Evolve
- Kontakt:
Razgovarajuc s jednim poznavateljem HNL-a, kad sam ga pitao prije izvlacenja prvog pretkola EL, kako bi ja volio da izvucemo Osijeka za prvo pretkolo, da smo snjima igrali i pobjedjivali ih, jos uz to nije daleko gostovanje, on mi je rekao da bi vise sanse imali protiv dinama nego osijeka. Jednostavno, uz kvalitetan sastav koji imaju, svi su u nekom zanosu od samih igraca , uprave, trenera, do hebenih cistacica, grada i na kraju navijaca. Sve je pod nekom euforijom i nebi nam dao ni 10% sanse za prolaz. I kako odmice ova EL, tj kval. vidim da je bio upravu. Sve je u njih na 120%, i sinocnja pobjeda protiv jednog od velikana europskog nogometa samo to potvrdjuje.
Ja sam rekao, sto se mene tice i mog kluba ja nemogu nista zamjeriti za ispadanje od boljeg. Jednog nositelja smo izbacili, da smo mozda imali vise srece mozda bi uspjeli i Škote al sta je tu je. Mi smo jos u nekomstvaranju ekipe nakon 2god. Nadam se da cemo uspjet zadrzat kostur za sljedece europske nastupe, naravno pod uvjetom da se kvalificiramo na iste...
Ja sam rekao, sto se mene tice i mog kluba ja nemogu nista zamjeriti za ispadanje od boljeg. Jednog nositelja smo izbacili, da smo mozda imali vise srece mozda bi uspjeli i Škote al sta je tu je. Mi smo jos u nekomstvaranju ekipe nakon 2god. Nadam se da cemo uspjet zadrzat kostur za sljedece europske nastupe, naravno pod uvjetom da se kvalificiramo na iste...
NK Široki Brijeg
Ne samo Osijek i Slaven bi pregazio ovu ligu, a upitno je za Lokose, Istru... Treba vidjeti igrače koji dolaze ovamo iz HNL di nisu zaigrali ili su skupili koju minutu, većinom otpisani iz klubova u HR Zeba, Mešanović, Bilbija, Bralić... Ovamo su majstori.bodi123 je napisao/la:Naša liga je troduplo slabija od Hrvatske u svim segmentima fudbala, od infrastruktura pa do kvalitete igrača, trenera i stručnih štabova, sudaca, sponzora i ostalih stvari, ne znam šta se imate čuditi ovim rezultatima hrvatskih klubova, Osijek bi se prošetao našom ligom onako hladno, a da ne pričam o Dinamu i Rijeci.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
- TobeYarabi
- Kontakt:
Nasa liga je za 3 klase bolja od hnl. Nijedan njihov klub nebi kod nas bio prvak. Pogotovo nebi dominirao kao kod njih dinamo. Rijeka bi mozda imala neke sanse da izbori europu, svi ostali nebi bili ni u ligi za prvaka.
- Gradonacelnik
- Kontakt:

Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
A Grbavica je bolja od Rujevice i Kantride zajednoTobeYarabi je napisao/la:Nasa liga je za 3 klase bolja od hnl. Nijedan njihov klub nebi kod nas bio prvak. Pogotovo nebi dominirao kao kod njih dinamo. Rijeka bi mozda imala neke sanse da izbori europu, svi ostali nebi bili ni u ligi za prvaka.
Ova tema će imati smisla kad se Brotnjo vrati u Premijer ligu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:Ova tema će imati smisla kad se Brotnjo vrati u Premijer ligu.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Najveći je problem za nas izaći iz Druge lige jug a onda nas nitko neće zaustaviti jer smo najrazvijenija općina u regijiMortemHz je napisao/la:Grdan je napisao/la:Ova tema će imati smisla kad se Brotnjo vrati u Premijer ligu.
![]()
![]()

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Jel se zajebajes ti?Grdan je napisao/la:Najveći je problem za nas izaći iz Druge lige jug a onda nas nitko neće zaustaviti jer smo najrazvijenija općina u regijiMortemHz je napisao/la:Grdan je napisao/la:Ova tema će imati smisla kad se Brotnjo vrati u Premijer ligu.
![]()
![]()
,održana je donatorska večer tako da još treba čekati da se općina uključi i onda nas nitko neće moći zaustaviti
.
Gledao sam par vasih utakmica na sky sports, i fkt imate kvalitet za premijer ligu, al je.bu vas ovu hercegovacki lobiji.Grdan je napisao/la:Najveći je problem za nas izaći iz Druge lige jug a onda nas nitko neće zaustaviti jer smo najrazvijenija općina u regijiMortemHz je napisao/la:Grdan je napisao/la:Ova tema će imati smisla kad se Brotnjo vrati u Premijer ligu.
![]()
![]()
,održana je donatorska večer tako da još treba čekati da se općina uključi i onda nas nitko neće moći zaustaviti
.
Pravda za Brotnjo

4040deuce je napisao/la: Jel se zajebajes ti?

Trebamo slaviti što smo zlatna sredina trećeg ranga, kakva PL, možda 2050. godine.