Nema jos nista, kad izadje poslat cu ti poruku. Zvezda je 32.816 po izvjestaju a na ostale cemo morati sacekati.[/quote]MortemHz je napisao/la: Znam za nas, 33 000, ali me interesuju ostali...
Ok
Izvinjavam se za off..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nema jos nista, kad izadje poslat cu ti poruku. Zvezda je 32.816 po izvjestaju a na ostale cemo morati sacekati.[/quote]MortemHz je napisao/la: Znam za nas, 33 000, ali me interesuju ostali...
MortemHz je napisao/la:Najavljen veliki broj navijača Sarajeva u Zenici
Zenički Čelik će u 2. kolu Premijer lige BiH odigrati prvu domaću utakmicu u novoj sezoni. Protivnik je ekipa Sarajeva, a oba tima nakon neuspjeha u prvom kolu u meč ulaze s imperativom pozitivnog rezultata. Dolazak na utakmicu su najavili i najvatreniji navijači FK Sarajevo, Horde Zla. Očekuje se dolazak oko 1.000 navijača tima s Koševa, a oni će u ovom susretu biti smješteni na sjevernu tribinu stadiona Bilino polje. Ulaznice za navijače Bordo tima za ovu utakmicu koštaće 7KM. Meč Čelik - Sarajevo se igra u nedjelju od 19:30 sati, a interesantno je svakako da gosti u Zenici nisu slavili punih 16 godina. Da li će se tradicija nastaviti vidjećemo u nedjelju u večernjim časovima.
Kad si citavo vrijeme pozitivan i furas pozitivu zasto sad crnjacis.Lakoste je napisao/la:Hahah, kakvu 1000, nece biti vise od 300.
Bit ce vise. Ja prvi vjerovatno da cu otici. Ljudi vole otici na gostovanja koja nisu daleko i koja su uslovna.Lakoste je napisao/la:Hahah, kakvu 1000, nece biti vise od 300.
Dobro je pa ne igra protiv nasSiouxLukavac je napisao/la:Aidin Mahmutović novi igrač Čelika
A i nama bi bio veliko pojačanje, al nama pojačanja ne trebaju, imamo Ivetića za zakrpi sve rupe
U situaciji kakva jeste, 500 je odlicna cifra.Evolution87 je napisao/la:500 u vrh glave
skoroalen je napisao/la:Banujte ovog papka što mater psuje svima braneći Saida. Vodi ga ti kući, plaćaj mu 5 milja mjesečno i udrobi mu hljeba u kadu mlijeka, dadni mu lopatu "omladinku" i nahrani krmka.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
U Zanici uvijek bude minimum 800 bordo dusa, vrlo malo utice na posjetu negativna desavanja, uvijek je u nicaze min. 700-800, tako da mislim da bi moglo i ovaj put toliko.Evander je napisao/la:Bit ce vise. Ja prvi vjerovatno da cu otici. Ljudi vole otici na gostovanja koja nisu daleko i koja su uslovna.Lakoste je napisao/la:Hahah, kakvu 1000, nece biti vise od 300.
Pa ta mnogobrojna gostovanja, na koja se ide autima, uvijek je vecina raje oni koji dolaze na istok i zapad.skoroalen je napisao/la:Na gostovanjima uvijek bude špica. Tu dolazi raja i koja je na Koševu na istoku i zapadu pa se ne treba ravnat prema ovoj posjeti na sjeveru na domaćim tekmama. Očekujem 600-800 u Zenici.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Hakalograd HAHAHAAHAHAHAHAHAHAHHigh je napisao/la:Sretno svima koji idu u Hakalograd!
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, belosevic23, benko21, bordospartanac, mire971, Mocvara1991, SHZ82, USB i 71 gost.