FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

tumadre

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tumadre » 25 avg 2010, 22:50

EdinTM87 je napisao/la:Samo jedno pitanje, molim vas hitno treba odgovor, a ne mogu da nadjem na netu nigdje:
Koliko je bilo navijaca Sarajevo - Dinamo Kyev ?? Hvala!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /070815094

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2010, 23:27

Bogami opasno Zijo,nevaljaju dresovi odma deri ugovor,daj novu firmu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 avg 2010, 23:30

miky_hz je napisao/la:Bogami opasno Zijo,nevaljaju dresovi odma deri ugovor,daj novu firmu :mrgreen:
Dokaz da smo postali ozbiljan klub. Ne valjaju dresovi odma raskidaj ugovor i trazi novi!
SAMO TAKO ZIJO!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 avg 2010, 23:39

johnnyHZ je napisao/la:
lights je napisao/la:Interesuje me hoceli biti organizovano prevoz protiv buducnosti...malo detaljnije informacije ako moze..kolko kosta i tako to...
za clanove udruzenja je 20 ,za one koji nisu je 25 ima organizovan prevoz,odes u udruzenje na ciglanama i raspitas se za sve informacije ;)
Ko vam je nasao ovako skup prijevoz? ja znam kad se iz Banovica ide organizovano za Sarajevo iz bilo kojeg razloga neki koncert,utakmica reprezentacije,izlet za djecu iz škole.... plaća se maximalno 10 maraka prijevoz.Neko vas pravo zavrće.

Casual_Dobrila
Kontakt:

Post Postao/la Casual_Dobrila » 26 avg 2010, 00:14

travnicanin je napisao/la:ovo će biti sezona Sarajeva, stabilizirali ste se, napravili kako treba upravu, doveli kvalitetna pojačanja, imate dobru školu fudbala, odlične navijače, i vjerujem da ćete iduće godine daleko dogurati u Europi ( možda čak i grupe), sretno
Sta je ovo ljudi??? :)

Ajd sto je kod nas atmosfera uzavrela, nego sto i drugi ljudi po BiH zele da vide jako Sarajevo... 8-)

Ovoj zemlji treba klub sa odličnom organizacijom, klub koji ima fantastičan odnos sa navijačima, klub čiji su navijači u rangu najboljih u europi (mislim na organizaciju, ne na brojnost), klub koji ce predstavljati Bosnu i Hercegovinu u pravom svjetlu kad izadje u Europu...

Mislim da su to u ovom trenutku FK Sarajevo i Horde Zla... ;)

Odnos prema igracima i navijacima je fantastican...

Odnos medju samim navijačima je bio odličan od povratka na sjever, a sad se i on digao na neki novi nivo barem za mene nepoznat na ovim prostorima....svi smo kao braca i mislim da nam nema ravnih... :D

Blekiću majstore pokaži im da sa svetinjom nema zezancije... :twisted:

Sad i da izgube u Banovićima, (u što čisto sumnjam) ova atmosfera teško da može biti narušena... :arrow: :P

SUBOTA 28.08.2010. HORDANJE U BUDUĆNOST.. 8-) ..VOLIMO TE SARAJ`VOOOO VEĆ GODINAMAAAA!!!
Ona sanja dugu vezu, ljubav i romansu, a ja sanjam SJEVER KAKO LUDUJE U TRANSU!!!

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 26 avg 2010, 00:18

Vjeruj da je vrlo vazno da dobijemo u banovicima zbog gledanosti

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 avg 2010, 00:20

r_emir je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
lights je napisao/la:Interesuje me hoceli biti organizovano prevoz protiv buducnosti...malo detaljnije informacije ako moze..kolko kosta i tako to...
za clanove udruzenja je 20 ,za one koji nisu je 25 ima organizovan prevoz,odes u udruzenje na ciglanama i raspitas se za sve informacije ;)
Ko vam je nasao ovako skup prijevoz? ja znam kad se iz Banovica ide organizovano za Sarajevo iz bilo kojeg razloga neki koncert,utakmica reprezentacije,izlet za djecu iz škole.... plaća se maximalno 10 maraka prijevoz.Neko vas pravo zavrće.
Ne budali kume. PREVOZ NAVIJACA JE TO. Ako inace kosta 10 Km za penzionere,djecu isl.. onda za navijace kosta 18-20 KM.I udruzenje ima 5 KM zarade na ovim sto nisu clanovi,tako te mami da se uclanis u udruzenje.
Cjene sasvim realne.Put ultrasa u Sarajevo kostao 30/35 a nas u mostar 20/25...
Robijasi imaju najefitnija gostovanja ubjedljivo,sarajevo 5 KM...a mi kad idemo u nicaZe 10/12 KM. Ali zato mi imamo organizaciju i sve te fazone za koje su potrebna materijalna sredstva. Svi smo mi svjesni tih cjena i neboj se nas niko ne zakida,svaka marka ide za dobrobit grupe i udruzenja. Nama u glavnom gradu cener ne znaci nista :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2010, 00:30

r_emir je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:
Određeni dio od gostovanja se daje i za advokate braći koja su na sudu ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 avg 2010, 00:31

benajon je napisao/la:Vjeruj da je vrlo vazno da dobijemo u banovicima zbog gledanosti
Izmedju ostalog i to, ludilo bi bilo protiv Borca, imaju sve preduvjete za dobar rezultat,u dobroj su formi,imat ce armiju navijaca iza sebe,dobili su premije ,sve im ide u korist , za mene ni nerjesen rezultat nebi bio razocarenje,ali svakako prizeljkujem 3 boda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2010, 00:48

miky_hz je napisao/la:
benajon je napisao/la:Vjeruj da je vrlo vazno da dobijemo u banovicima zbog gledanosti
Izmedju ostalog i to, ludilo bi bilo protiv Borca, imaju sve preduvjete za dobar rezultat,u dobroj su formi,imat ce armiju navijaca iza sebe,dobili su premije ,sve im ide u korist , za mene ni nerjesen rezultat nebi bio razocarenje,ali svakako prizeljkujem 3 boda
Došlo bi nas protiv Borca 20 milja :D

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 26 avg 2010, 00:57

Ma ljudi ukoliko me moj osjecaj ne vara,bice vrlo gusto u Banovicima,bice 0-2:-P INVAZIJA NA POMOLU!!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 26 avg 2010, 01:00

sjever je napisao/la:Ma ljudi ukoliko me moj osjecaj ne vara,bice vrlo gusto u Banovicima,bice 0-2:-P INVAZIJA NA POMOLU!!!
invazija u toku :D vec dva dana pregovaram sa starim oko auta :D kad se poojavimo tamo :D i zagrmimo isto ko kod kuce da igramo :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 26 avg 2010, 01:05

Ljudi ko ce pjevati sve na vjecnoj i ukoliko pocinje proslava :evil: 8-)
1946

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 26 avg 2010, 01:16

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Ljudi ko ce pjevati sve na vjecnoj i ukoliko pocinje proslava :evil: 8-)
Pregovara se, biće uskoro više infirmacija 8-)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 avg 2010, 01:25

Mourinhokilledbarca je napisao/la:Ljudi ko ce pjevati sve na vjecnoj i ukoliko pocinje proslava :evil: 8-)
Necemo euforije momci! To je odvratna stvar. Hladne glave u banovice. Bod ocekujem a nadam se tri boda.
Na kraju ja zadovoljan da uzmemo Kup ili Titulu svejedno. A nebi bio nezadovoljan ni 2 mjestom iza Olimpika :D

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 26 avg 2010, 01:29

dzenan01 je napisao/la:
Pregovara se, biće uskoro više infirmacija 8-)

eno kaze Blekic licno bice svicarski Stol cak u Holiday Inn-u manijaci dobili posao za iznosenje smeca i ciscenje wc-a AHAHAHAHA 8-)
1946

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 26 avg 2010, 01:54

samosarajvo je napisao/la:
Necemo euforije momci! To je odvratna stvar. Hladne glave u banovice. Bod ocekujem a nadam se tri boda.
Na kraju ja zadovoljan da uzmemo Kup ili Titulu svejedno. A nebi bio nezadovoljan ni 2 mjestom iza Olimpika

Ova zadnja ti je zlatna :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 26 avg 2010, 02:18

herbion je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
Na kraju ja zadovoljan da uzmemo Kup ili Titulu svejedno. A nebi bio nezadovoljan ni 2 mjestom iza Olimpika

Ova zadnja ti je zlatna :D
Moja ti je svaka taka :D

Colorado

Post Postao/la Colorado » 26 avg 2010, 12:04

HORDANJE u BUDUCNOST

Sarajevo_republika
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_republika » 26 avg 2010, 12:20

Ko vam je nasao ovako skup prijevoz? ja znam kad se iz Banovica ide organizovano za Sarajevo iz bilo kojeg razloga neki koncert,utakmica reprezentacije,izlet za djecu iz škole.... plaća se maximalno 10 maraka prijevoz.Neko vas pravo zavrće.[/quote]
Određeni dio od gostovanja se daje i za advokate braći koja su na sudu ;)[/quote]

Brate koliko ih se trenutno još vuče po sudovima, i kakva je situacija?
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID

p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Lecler, napoleon72, sekac i 60 gostiju.