AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 28 jul 2017, 13:50

Sve ste rekli, gospoda se bila smjestila u fotelju. Imali gotovo garantovano mjesto u lp, a ako uspio prestići juve, super, ako ne, nema veze.
Imaju jos narednu sezonu prednost zbog uigranosti. Najzalosnije svake godine uzmu to mjesto u lp i nikad ni habera.

Nadam se samo da ce montela napredovati, jer ovo forsiranje montija, borinija i nianga nigdje ne vodi. Mozda je takva situacija trenutno pa nema koga drugo.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jul 2017, 14:32

idemo opet...

:mrgreen: :mrgreen:

slika
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 jul 2017, 14:45

Auba dolazi 100% navodno Karl Heinz daje Sancheza samo na posudbu, da im mi stvorimo igraca, pa da ga vratimo, isto ko Delofeua...meni je to iskreno bezze..

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 28 jul 2017, 15:03

rope11 je napisao/la:idemo opet...

:mrgreen: :mrgreen:

slika
i profilnu sliku je prilagodio :P

nadaj te se potpisu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 jul 2017, 16:41

fasone sahranio džejmsa :rol:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 16:48

Čovjek ga javno poziva da uporede dug koji ima Roma i Milan(120M) te da uporede budžet. Znači sve transparentno, i dalje čovjek je potvredio da je fond Eliot učestovao u kupovini Milana sa 180M eura i niti cent više od toga.Sve dokumente će objaviti transparentno ako je to potrebno jer ništa ne kriju.Također je potvrdio da svaki euro koje potroše je dobro proračunati i postoji svako moguće pokriće za taj trošak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 16:55

Marco Fassone, upuceno predsedniku italijanskog Southamptona (Rome), Jamesu Pallotti:
"Zaista sam iznenadjen ovim tvrdnjama. Nije obicaj da se ovako napadaju klubovi u Italiji. To jednostavno nije odgovarajuci stil. Drugo, zapanjen sam apsolutnim netacnostima njegovih izjava. Milan nastavlja ka napred i pored ovih reci kojima smo sokirani. Ukoliko zeli da se sastanemo, ja sam u Italiji. Radim 20 sati dnevno, ako zeli da dodje i da raspravimo o nekim bilansima, dobrodosao je. Spremni smo na sukob i raspravu o bilansima i Milana i Rome. Ako treba da ga naucim nekim stvarima, naucicu ga, jer reci koje sam cuo od njega u poslednje vreme stvarno su dosadne."

:tokralju:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jul 2017, 17:03

Al i dalje nije pobio tezu da su zicali 300m u Londonu za kupovinu Milana? Ako je tacno ono sto je Jimmy rekao i ako vam se neke stvari ne poklope mozete biti u ozbiljnom problemu i poci putem kojim je posla Parma :hmmmm:
embrace the chaos

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 17:07

Denno je napisao/la:Al i dalje nije pobio tezu da su zicali 300m u Londonu za kupovinu Milana? Ako je tacno ono sto je Jimmy rekao i ako vam se neke stvari ne poklope mozete biti u ozbiljnom problemu i poci putem kojim je posla Parma :hmmmm:
Pa pobio je covjek sve, 180M je posudjeno od famoznog fonda.Dug je 120M i to je danas sitnica s obzirom koliko su mnogi drugi klubovi duzni.Covjek ne naveo i imena ekonomskih i marketinskih strucnjaka koji su pravili plan kako i koliko ce se trositi.Nisu to neznalice i nepismeni ljudi radili.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jul 2017, 17:20

Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko :D.
embrace the chaos

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 17:22

Denno je napisao/la:Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko :D.
Izvini što pitam, ali čitaš li ti šta je napisano? 180M eura od ukupno 740M koliko je koštala operacija preuzimanja Milana, znači 180M od tog fonda i to je to. A klupski dug je bio 220M pa je otplaćena eto polovina i ostalo još 120M. Je l' sad jasnije? Kakvih 300M..

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 17:24

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:

Fassone:"We are directors and we decide with rationalism, we are not fans to act with heart, we will get all the spent money back and even more with our investments." :beba:

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 28 jul 2017, 17:28

Denno je napisao/la:Al i dalje nije pobio tezu da su zicali 300m u Londonu za kupovinu Milana? Ako je tacno ono sto je Jimmy rekao i ako vam se neke stvari ne poklope mozete biti u ozbiljnom problemu i poci putem kojim je posla Parma :hmmmm:
Nema se sta to pobijati, kada je rijec o sasvim normalnoj tranaksciji. Tako je kupljen United i pogledaj gdje je sada. Kolateral za pola tog zajma su dionice kluba a ostatak direktno kinezi sa svojom imovinom. U najgorem slucaju fond bi postao dionicar kluba ako se ne vrati dug (kao što je unicredit u Romi ako se ne varam). Sredstva su posudjena na 18 mjeseci zbog restrikcija u Kini na vanjske transakcije. Niko ne posudjuje stotine miliona na 18 mjeseci ako nije siguran da ce se vratiti. Da ne govorim kolika je trenutna vrijednost igraca i koliko ce porasti.

Na prezentaciji nedavnoj potpisani su ugovori o saradnji sa ministarstvom sporta Kine. A iza svega su najvjerovatnije huarong, moguce i bank of china.
James ili kako vec se treba brinuti o svom klubu a ne plakati novinarima. Tako je juventus napadao i lacio, psihicki nije dobar.

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 28 jul 2017, 17:36

Panika izgleda fata ove jazavce. Dobri su to ljudi ako se sikiraju za Milan a ne za svoje klubove.
Ja mislim da su ovo fore da se skrene paznja sa njihovih klubova.
Ima malo i ljubomore. Dzejms promijenio sportskog direktora koji zasad nije napravio nista, i nije lahko gledati kako Fassone i Mirabeli razvaljuju u istoj kategoriji.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 28 jul 2017, 17:37

Romagnoli13 je napisao/la:
Denno je napisao/la:Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko :D.
Izvini što pitam, ali čitaš li ti šta je napisano? 180M eura od ukupno 740M koliko je koštala operacija preuzimanja Milana, znači 180M od tog fonda i to je to. A klupski dug je bio 220M pa je otplaćena eto polovina i ostalo još 120M. Je l' sad jasnije? Kakvih 300M..
Pa cekaj, i dalje ste duzni 300m? Bit ce da Jimmy misli na to. Rekoh vec nisam pratio i nemam pojma ko stoji iza Milana, al sam procitao sta je Jimmy rekao i budemo vidjeli dalje :thumbup:
embrace the chaos

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 17:40

Denno je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:
Pa cekaj, i dalje ste duzni 300m? Bice da Jimmy misli na to. Rekoh vec nisam pratio i nemam pojma ko stoji iza Milana, al sam procitao sta je Jimmy rekao i budemo vidjeli dalje :thumbup:
Čovjek je rekao da je Milan uzeo pozajmicu od 300M od Eliota, znači promašio za 120M cifru.A dug o kojem ti treći put pišem su napravili Berlusconi i društvo i Kinezi su već 50% sanirali.Da se više ne vrtimo u krug nadam se da ti je jasnije. Uostalom Milan će sasvim sigurno uskoro potpisati neki mega ugovor sa nekom kineskom kompanijom.Cilj da da već 2020-e godine imaju podjednaku količinu prihoda iz Evrope i Azije, sveukupno blizu 600M eura.

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 28 jul 2017, 17:41

Zasto se niko nije brinuo o nama zadnjih 5-6 godina kad smo imali slobodni pad nego sad kad se dizemo. Fascinantno kako nikog ne zanima sta se desava kod nas a bolje od nas znaju sta se desava u Milanu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 17:43

AS Roma President Jim Pallotta today issued the following statement:

“I apologise if I have some incorrect information. I care a lot about Italian football returning to the top and in that respect, I expect that all the clubs can contribute to a stronger and more sustainable league, like we are doing at AS Roma. I wish AC Milan and its new owners all the best and look forward to their management and new owners working with all of us to be a key part of Serie A’s growth.”

Evo već se izvinjava, jer valjda je mislio da su Galliani i Berlusconi i dalje u Milanu i da može svako da priča šta želi.Ali jbg kad imaš sve dokumentovano i argumentovano onda se ne plašiš optužbi, zato Fassone i Mirabelli ne šute kad ih neko napada.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 28 jul 2017, 17:46

Što se džaba diže prašina oko ničega :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 28 jul 2017, 17:48

Pa strah ih i kad pomisle da Milan nevjerovatan budžet ovo ljeto i već znaju da će još dva najmanje pojačanja stići do kraja ljeta, i to lahko je moguće da će oba ta igrača biti top class igrači.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []