AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sve ste rekli, gospoda se bila smjestila u fotelju. Imali gotovo garantovano mjesto u lp, a ako uspio prestići juve, super, ako ne, nema veze.
Imaju jos narednu sezonu prednost zbog uigranosti. Najzalosnije svake godine uzmu to mjesto u lp i nikad ni habera.
Nadam se samo da ce montela napredovati, jer ovo forsiranje montija, borinija i nianga nigdje ne vodi. Mozda je takva situacija trenutno pa nema koga drugo.
Imaju jos narednu sezonu prednost zbog uigranosti. Najzalosnije svake godine uzmu to mjesto u lp i nikad ni habera.
Nadam se samo da ce montela napredovati, jer ovo forsiranje montija, borinija i nianga nigdje ne vodi. Mozda je takva situacija trenutno pa nema koga drugo.
idemo opet...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Auba dolazi 100% navodno Karl Heinz daje Sancheza samo na posudbu, da im mi stvorimo igraca, pa da ga vratimo, isto ko Delofeua...meni je to iskreno bezze..
i profilnu sliku je prilagodiorope11 je napisao/la:idemo opet...
![]()
![]()
nadaj te se potpisu
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
fasone sahranio džejmsa 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjek ga javno poziva da uporede dug koji ima Roma i Milan(120M) te da uporede budžet. Znači sve transparentno, i dalje čovjek je potvredio da je fond Eliot učestovao u kupovini Milana sa 180M eura i niti cent više od toga.Sve dokumente će objaviti transparentno ako je to potrebno jer ništa ne kriju.Također je potvrdio da svaki euro koje potroše je dobro proračunati i postoji svako moguće pokriće za taj trošak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Marco Fassone, upuceno predsedniku italijanskog Southamptona (Rome), Jamesu Pallotti:
"Zaista sam iznenadjen ovim tvrdnjama. Nije obicaj da se ovako napadaju klubovi u Italiji. To jednostavno nije odgovarajuci stil. Drugo, zapanjen sam apsolutnim netacnostima njegovih izjava. Milan nastavlja ka napred i pored ovih reci kojima smo sokirani. Ukoliko zeli da se sastanemo, ja sam u Italiji. Radim 20 sati dnevno, ako zeli da dodje i da raspravimo o nekim bilansima, dobrodosao je. Spremni smo na sukob i raspravu o bilansima i Milana i Rome. Ako treba da ga naucim nekim stvarima, naucicu ga, jer reci koje sam cuo od njega u poslednje vreme stvarno su dosadne."

"Zaista sam iznenadjen ovim tvrdnjama. Nije obicaj da se ovako napadaju klubovi u Italiji. To jednostavno nije odgovarajuci stil. Drugo, zapanjen sam apsolutnim netacnostima njegovih izjava. Milan nastavlja ka napred i pored ovih reci kojima smo sokirani. Ukoliko zeli da se sastanemo, ja sam u Italiji. Radim 20 sati dnevno, ako zeli da dodje i da raspravimo o nekim bilansima, dobrodosao je. Spremni smo na sukob i raspravu o bilansima i Milana i Rome. Ako treba da ga naucim nekim stvarima, naucicu ga, jer reci koje sam cuo od njega u poslednje vreme stvarno su dosadne."
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Al i dalje nije pobio tezu da su zicali 300m u Londonu za kupovinu Milana? Ako je tacno ono sto je Jimmy rekao i ako vam se neke stvari ne poklope mozete biti u ozbiljnom problemu i poci putem kojim je posla Parma 
embrace the chaos
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa pobio je covjek sve, 180M je posudjeno od famoznog fonda.Dug je 120M i to je danas sitnica s obzirom koliko su mnogi drugi klubovi duzni.Covjek ne naveo i imena ekonomskih i marketinskih strucnjaka koji su pravili plan kako i koliko ce se trositi.Nisu to neznalice i nepismeni ljudi radili.Denno je napisao/la:Al i dalje nije pobio tezu da su zicali 300m u Londonu za kupovinu Milana? Ako je tacno ono sto je Jimmy rekao i ako vam se neke stvari ne poklope mozete biti u ozbiljnom problemu i poci putem kojim je posla Parma
Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko
.
embrace the chaos
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izvini što pitam, ali čitaš li ti šta je napisano? 180M eura od ukupno 740M koliko je koštala operacija preuzimanja Milana, znači 180M od tog fonda i to je to. A klupski dug je bio 220M pa je otplaćena eto polovina i ostalo još 120M. Je l' sad jasnije? Kakvih 300M..Denno je napisao/la:Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko.
- Romagnoli13
- Kontakt:

Fassone:"We are directors and we decide with rationalism, we are not fans to act with heart, we will get all the spent money back and even more with our investments."
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Nema se sta to pobijati, kada je rijec o sasvim normalnoj tranaksciji. Tako je kupljen United i pogledaj gdje je sada. Kolateral za pola tog zajma su dionice kluba a ostatak direktno kinezi sa svojom imovinom. U najgorem slucaju fond bi postao dionicar kluba ako se ne vrati dug (kao što je unicredit u Romi ako se ne varam). Sredstva su posudjena na 18 mjeseci zbog restrikcija u Kini na vanjske transakcije. Niko ne posudjuje stotine miliona na 18 mjeseci ako nije siguran da ce se vratiti. Da ne govorim kolika je trenutna vrijednost igraca i koliko ce porasti.Denno je napisao/la:Al i dalje nije pobio tezu da su zicali 300m u Londonu za kupovinu Milana? Ako je tacno ono sto je Jimmy rekao i ako vam se neke stvari ne poklope mozete biti u ozbiljnom problemu i poci putem kojim je posla Parma
Na prezentaciji nedavnoj potpisani su ugovori o saradnji sa ministarstvom sporta Kine. A iza svega su najvjerovatnije huarong, moguce i bank of china.
James ili kako vec se treba brinuti o svom klubu a ne plakati novinarima. Tako je juventus napadao i lacio, psihicki nije dobar.
Panika izgleda fata ove jazavce. Dobri su to ljudi ako se sikiraju za Milan a ne za svoje klubove.
Ja mislim da su ovo fore da se skrene paznja sa njihovih klubova.
Ima malo i ljubomore. Dzejms promijenio sportskog direktora koji zasad nije napravio nista, i nije lahko gledati kako Fassone i Mirabeli razvaljuju u istoj kategoriji.
Ja mislim da su ovo fore da se skrene paznja sa njihovih klubova.
Ima malo i ljubomore. Dzejms promijenio sportskog direktora koji zasad nije napravio nista, i nije lahko gledati kako Fassone i Mirabeli razvaljuju u istoj kategoriji.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Pa cekaj, i dalje ste duzni 300m? Bit ce da Jimmy misli na to. Rekoh vec nisam pratio i nemam pojma ko stoji iza Milana, al sam procitao sta je Jimmy rekao i budemo vidjeli daljeRomagnoli13 je napisao/la:Izvini što pitam, ali čitaš li ti šta je napisano? 180M eura od ukupno 740M koliko je koštala operacija preuzimanja Milana, znači 180M od tog fonda i to je to. A klupski dug je bio 220M pa je otplaćena eto polovina i ostalo još 120M. Je l' sad jasnije? Kakvih 300M..Denno je napisao/la:Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko.
embrace the chaos
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjek je rekao da je Milan uzeo pozajmicu od 300M od Eliota, znači promašio za 120M cifru.A dug o kojem ti treći put pišem su napravili Berlusconi i društvo i Kinezi su već 50% sanirali.Da se više ne vrtimo u krug nadam se da ti je jasnije. Uostalom Milan će sasvim sigurno uskoro potpisati neki mega ugovor sa nekom kineskom kompanijom.Cilj da da već 2020-e godine imaju podjednaku količinu prihoda iz Evrope i Azije, sveukupno blizu 600M eura.Denno je napisao/la:Pa cekaj, i dalje ste duzni 300m? Bice da Jimmy misli na to. Rekoh vec nisam pratio i nemam pojma ko stoji iza Milana, al sam procitao sta je Jimmy rekao i budemo vidjeli daljeRomagnoli13 je napisao/la:Izvini što pitam, ali čitaš li ti šta je napisano? 180M eura od ukupno 740M koliko je koštala operacija preuzimanja Milana, znači 180M od tog fonda i to je to. A klupski dug je bio 220M pa je otplaćena eto polovina i ostalo još 120M. Je l' sad jasnije? Kakvih 300M..Denno je napisao/la:Kako je pobio kad je eto i sam rekao da su se zaduzili 300m da bi kupili Milan? Ja iskreno pojma nemam ko je kupio Milan i vasa sudbina me mnogo ne zanima, samo znam da ukoliko je istina ono sto je Jimmy rekao, kockate se naveliko.
Zasto se niko nije brinuo o nama zadnjih 5-6 godina kad smo imali slobodni pad nego sad kad se dizemo. Fascinantno kako nikog ne zanima sta se desava kod nas a bolje od nas znaju sta se desava u Milanu.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Romagnoli13
- Kontakt:
AS Roma President Jim Pallotta today issued the following statement:
“I apologise if I have some incorrect information. I care a lot about Italian football returning to the top and in that respect, I expect that all the clubs can contribute to a stronger and more sustainable league, like we are doing at AS Roma. I wish AC Milan and its new owners all the best and look forward to their management and new owners working with all of us to be a key part of Serie A’s growth.”
Evo već se izvinjava, jer valjda je mislio da su Galliani i Berlusconi i dalje u Milanu i da može svako da priča šta želi.Ali jbg kad imaš sve dokumentovano i argumentovano onda se ne plašiš optužbi, zato Fassone i Mirabelli ne šute kad ih neko napada.
“I apologise if I have some incorrect information. I care a lot about Italian football returning to the top and in that respect, I expect that all the clubs can contribute to a stronger and more sustainable league, like we are doing at AS Roma. I wish AC Milan and its new owners all the best and look forward to their management and new owners working with all of us to be a key part of Serie A’s growth.”
Evo već se izvinjava, jer valjda je mislio da su Galliani i Berlusconi i dalje u Milanu i da može svako da priča šta želi.Ali jbg kad imaš sve dokumentovano i argumentovano onda se ne plašiš optužbi, zato Fassone i Mirabelli ne šute kad ih neko napada.
Što se džaba diže prašina oko ničega 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa strah ih i kad pomisle da Milan nevjerovatan budžet ovo ljeto i već znaju da će još dva najmanje pojačanja stići do kraja ljeta, i to lahko je moguće da će oba ta igrača biti top class igrači.