Hitman22 je napisao/la:Beduin je napisao/la:Samo da se pokenjam na Azmira Husica, seljacinu I smrdu koji mi je preko noci od heroja postao smrad, sisonim ogavnosti, izdajnistva, licemjerstva, seronje, papka, neotesanog bogatasa koji se jedino time I moze pohvaliti.
Smrdo usrani, do jucer prodavao pricu kako od malih nogu voli Slobodu, bla, bla, a od odlaska iz kluba na svaki moguci nacin gleda da oslabi tim Slobode. Ako I 1% voli Slobodu, kao sto je nama prodavao lafinu, zasto onda ne slabis druge timove u PL pa na taj nacin pokazes iskrenim ljubiteljima Slobode da nam ipak zelis svako dobro I uspjeh, a ne ponor, bruku I sramotu kluba protkanu kroz klubsku Upravu. Razmirice sa njima rjesavaj na drugi nacin, a ne preko Slobode. Da su "siromasni", relativno nesposobni ili ne zele da izdvajaju svoja sredstva koja nece moci vratiti, to svi znamo, a ne mora seljacic sa razdeljkom na glavi da nam to demonstrira I pokazuje preko ledja voljenog kluba iznova I iznova.
Mrs odakle si i dosao pa ulazi u Drinu ili neki tamo klub.
Hajmo s pozitivne strane malo gledati,on kakav god da je i danas nam dobro dodje jer da ne vrsi pritisak kakav vrsi u pravcu dizanja tenzija stvaranja jakog drugoligasa,prijetnje ulaska u PL a nama izbacivanja bilo licencom bilo pozicijom na tabeli,nebi se klub pojacao ovako kao ovaj prelazni rok.
Slobodine okosnice bi i danas bili polovnjaci i juniori,ali ON je to pritiskom probudio takmicarski duh.
Grad bi dao cunu od para bilo kakvih za klub samo da nema te prijetnje i brukanja tipa Sloga u PL a Sloboda u federalnoj ligi.
Sloboda je ogledalo Grada i nas samih,ako smo niko i nista takav nam je klub,a vidim da se izmoglo dobro snage i sredstava da se bude u vrhu i da nase ogledalo bude TOP.
Da nije bilo njegovog bahacenja,danas 28.07.2016g OKK Sloboda bi bila ucesnik ABA lige sa budzetom od milion iz Gradskih sredstava a FK Sloboda na putu OFK
Ma mozemo mi naci uvijek argumente za jednu, odnosno drugu stranu. Zato I kazem od heroja mi je postao papak kojeg ocima ne mogu smisliti. Smrad prepotentni koji misli da parama moze sve kupiti, a ne moze. Sve dobro sto je uradio pada u vodu nakon ovakvog ponasanja prema Slobodi.
Sloboda1919 - ta prica o poznavanju igraca koji su nas doveli do 2. mjesta I finala kupa je izvlakusa na njegov racun, nista vise. Onda treba dovesti Zebu, Ahmetovica, Sarica, Ordagica, Pirica I jos nekolicinu igraca koje odlicno on poznaje a htio ih je I ranije dovesti u Slobodu, a ne par igraca koji su jos uvijek bili u Slobodi + igrace koji su krenuli put Tuzle da dodju u Slobodu, a seljacina ih u po puta zvala I ponudila vise nego Sloboda samo da izmijava Upravu naseg kluba I "dokaze" kako su slabi, neefikasni, nemaju para, narod ce ih lincovati itd.
Senad ne mora donjeti titule, kao sto nije ni Azmir niti neko prije njega, Senad je papak od covjeka I to svi znamo, ali ovaj sa razdeljkom na glavi (ko da su '90te, grob te j3bo) je smrad koji PREOCITO radi protiv Slobode koliko radi I u korist Sloge.
Ja navijam za Slobodu I svako ko je protiv mog kluba je I protiv mene, a takve nabijem na tuki. I da, Wobly, naravno da je prelaz upravo iz ovog razloga, nikad se necu presaltati I navijati za prigradski klub Slogu naustrb Slobode, kao neki inat ili sta li vec. Vama sretno sa tim klubom, samo prenesite tom ober seljaku da **** od Slobode I on I svi oni koji ne zele pomoci Slobodi na bilo koj nacin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤