AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Uzeti im Naingolana...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Sad im za ovaj bezobrazluk trrbamo uzeti Dzeku i Radju i kraj price 
Baš, opustili su se previše

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Ako ode Sosa što najvjerovatnije hoće, njegova zamjena će biti Badelj
Imate drugu temu glasanje za igrača utakmice, pa ko nije glasao može glasati
Imate drugu temu glasanje za igrača utakmice, pa ko nije glasao može glasati
Evo stiglo pojacanje
, Mastour dobio novi ugovor 
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi igrači koji su došli u Milan iz italijanske lige su plaćeni odnosno bit' će plaćeni na tri rate.Kao i transfer Musacchia.Tako da je Milan ustvari ovo ljeto potrosio 80ak miliona manje nego sto se to prikazuje kroz medije. Zato uopste nisu zabrinuti kad je FFP u pitanju i iz tog razloga imaju još dosta novca za potrošiti.
Također ne treba da čudi...
La Repubblica: Milan have allocated 80m for a Star (striker) signing.
Također ne treba da čudi...
La Repubblica: Milan have allocated 80m for a Star (striker) signing.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
da to nije ponuda od €80 mil za Cirù brata :kafa:

- Romagnoli13
- Kontakt:
Može, Ciro+Sergej+De Vrij 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Cirù, odnosno najbolji talijanski napadac svih vremena, nije na prodaju, ovu dvojicu mozete dobit za €150 mil :kafa:
- Beduin
- Kontakt:
Ponuditi za Keitu 16mil, opet je veca cifra od Juventusove ponude, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Belotti vs the renewal with Toro, Milan barring any surprises, has realised that its a difficult operation.
For Auba, in the next few days the relations with BVB will intensify, hes currently in Swiss.
Suso close to the renewal, accelerated in the last few days after the change of agents.
Cuadrado: the player has expressed his liking towards out interest but Juve values him at 30m, something which is deemed disproportionate by Milan.
Diego Costa is the alternative to Auba, the player wants to return to Madrid and Milan won't accept an interim loan deal.
For the same policy, we won't take R. Sanches on a dry loan.
Milan is convinced that the offer (for Renato) will be accepted in August, a strategy that was discussed with Mendes.
Montolivo completely failing after Thursday night, they will get rid of him and Sosa and go for Badelj, a track hotter than expected.
Znači Auba/Costa, Badelj i Sanches-IN. Bacca, Monto, Sosa.. OUT.
For Auba, in the next few days the relations with BVB will intensify, hes currently in Swiss.
Suso close to the renewal, accelerated in the last few days after the change of agents.
Cuadrado: the player has expressed his liking towards out interest but Juve values him at 30m, something which is deemed disproportionate by Milan.
Diego Costa is the alternative to Auba, the player wants to return to Madrid and Milan won't accept an interim loan deal.
For the same policy, we won't take R. Sanches on a dry loan.
Milan is convinced that the offer (for Renato) will be accepted in August, a strategy that was discussed with Mendes.
Montolivo completely failing after Thursday night, they will get rid of him and Sosa and go for Badelj, a track hotter than expected.
Znači Auba/Costa, Badelj i Sanches-IN. Bacca, Monto, Sosa.. OUT.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Daj Boze. Monto flop ima mislim 2,5 ili 3 M platu koja ce se osloboditi, takodjer bacca 3,5. Taman za napadaca.
Ne znam samo ko će uzeti ovog raspalog Montoliva, nekog ćemo dobro prevariti 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Izgleda da je prodano gotovo 60 000 ulaznica za susret protiv Craiove 
Trebaju zaganjati Goretzku, ako ga vec nije Bayern doveo.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije potpisao za Bayern, i ne mora da znači da će potpisati.To se samo nagađa, kao da po defaultu mora sve što valja u Njemačkoj otići u Bayern i to besplatno.Sasvim sigurno da uprava Schalkea više voli uzeti 20ak M ovo ljeto, nego ostati bez ičega sljedeće ljeto. Monto i Sosa će otići vjerovatno, onda nije loša ni verzija Goretzka i Badelj da dođu u Milan, mada je puno izglednija varijanta Sanches+ Badelj do kraja augusta, i ako je transfer ovog prvog izuzetno komplikovan.
Biglia, Kessie, Goretzka umjesto Montoliva, Bertolacia, Kucke. Sose. Kakav bi to bio posao F&M-a.
Montoliva neka vrate za dz u Fiorentinu, ionako im fali igraca. Valjda bi pristao na smanjenje plate.
Montoliva neka vrate za dz u Fiorentinu, ionako im fali igraca. Valjda bi pristao na smanjenje plate.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Lani u odbrani, Zapata, Paletta, Sciglio, Vangioni a ove sezone Conti, Rodriguez, Musacchio, Bonucci te nije isključen dolazak još jednog stopera.Ogroman upgrade je ovo ljeto napravljen.
U sredini smo lani gledali, Kucu, Pašalića, Bertaloccija, Fernandeza, Sosu, a ove sezone su tu Hakan, Kessie, Biglia te vjerovatno još jedan ili čak dva igrača.I tu je urađen odličan posao.
Čekamo samo još završni posao u napadu pa da i tu vidimo šta je urađeno.
U sredini smo lani gledali, Kucu, Pašalića, Bertaloccija, Fernandeza, Sosu, a ove sezone su tu Hakan, Kessie, Biglia te vjerovatno još jedan ili čak dva igrača.I tu je urađen odličan posao.
Čekamo samo još završni posao u napadu pa da i tu vidimo šta je urađeno.
Ljudi moji koliko je ovo dana proslo a mi nikoga nismo potpisali pa da Bog kaze nije to uredu