To me podsjeti na parolu protiv ovih iz Hakalograda od prije par godina: "Šabane, vrati balvane"PitarBordo je napisao/la:Mislim da Horde treba da dignu transparent "Vrati pare Sesare."
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To me podsjeti na parolu protiv ovih iz Hakalograda od prije par godina: "Šabane, vrati balvane"PitarBordo je napisao/la:Mislim da Horde treba da dignu transparent "Vrati pare Sesare."
It is Wright time, for You murga drotskoroalen je napisao/la:The night is dark and the night is hotPantelija je napisao/la:Hoćeš bar Murga doći![]()
Noc je tmava, noc je horkaPantelija je napisao/la:It is Wright time, for You murga drotskoroalen je napisao/la:The night is dark and the night is hotPantelija je napisao/la:Hoćeš bar Murga doći![]()

Ja jedva cekao da ode, on ga jos prati gdje igra, i maksuz posta na forum.fks74 je napisao/la:Rustemovic strijelac za pobjedu Adane. Svi proigraju kad odu od nas.
Avdo Murga je bio nekad perspektivni centarfor FK SarajevaPantelija je napisao/la:Hoćeš bar Murga doći
Evolution87 je napisao/la:http://sport 1.ba/ino-fudbal/rustemovic-pogodio-za-pobjedu-adane/89931
znao sam majke mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brate bolje da pitas gdje je druga polovica trening kampaAlfredNobel je napisao/la:
Još uvijek u HAADaljovim dresovima, ovo je kriminalna oprema. Bolje da u potkošuljama treniraju, gdje Nike oprema, prošla godina dana?
Što me podsjeti na to?FrancescoTotti je napisao/la:Brate bolje da pitas gdje je druga polovica trening kampaAlfredNobel je napisao/la:
Još uvijek u HAADaljovim dresovima, ovo je kriminalna oprema. Bolje da u potkošuljama treniraju, gdje Nike oprema, prošla godina dana?
Druga polovica? Zar je ovo pola od onog što su obećali?FrancescoTotti je napisao/la:Brate bolje da pitas gdje je druga polovica trening kampa
Bravo za Horde u ovom teskom vremenu za klubmiky_hz je napisao/la:Sarajevski mostovi uljepsani porukama navijaca.
"Ti nikad neces sam ostati"![]()
Razguli s teme, idi slušaj Hakalutareizo je napisao/la:al ne kao europski kandahari" citaj" njanjajevoEvolution87 je napisao/la:SMRDIS ZENICO!
Pa sta seljacina kad nista vise od cimburijade nije vidio u svom gradu.FrancescoTotti je napisao/la:e cuj papka, sevdah mu seljakluk
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 19 gostiju.