Njemu je Hakala rock, hip hop, sevdah i sveFrancescoTotti je napisao/la:e cuj papka, sevdah mu seljakluk
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
ajdohordas
- Kontakt:
i Zoran Erbez je u opticaju 
Još samo Lotar Mateus nije bio u kombinacijama, i Arigo Saki.ajdohordas je napisao/la:i Zoran Erbez je u opticaju
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
ajdohordas
- Kontakt:
Možda nisu još bili u kombinacijama, ali to ne znači da se neće i njihovo ime vrtit u narednim danima kako smo krenuliskoroalen je napisao/la:Još samo Lotar Mateus nije bio u kombinacijama, i Arigo Saki.ajdohordas je napisao/la:i Zoran Erbez je u opticaju
- muhamedhulk
- Kontakt:
kako je krenulo moracemo loto napraviti da izvucemo 'sretnog' dobitnika za trenera Kluba 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Blago novom treneru, bi'će mu "veselo" k'o ono na nadrealistima, nagradna otimanjamuhamedhulk je napisao/la:kako je krenulo moracemo loto napraviti da izvucemo 'sretnog' dobitnika za trenera Kluba
O cemu ti pises strucnjace? Ko da se dozove kakve veze sa ovim ima Valentin i ko kaze da Horde ista imaju ista protiv njega? Dozovi se nijje ti dobro nikako,ti i pojedinci nastavite pljuvat po svemu a to nista nece donijeti a mi cemo bodrit klub kao uvijek sto smo bodrili i prije Tana u nekimnjps tezin vremenimaPitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Tezim vremenima?
Ja ih se ne sjecam. A imam pofin broj godina
P.S. Ima li neko zivaca da napise sva imena koja su se dovodila u vezu sa Calinim naslijednikom, unazad par dana?
Mislim da je pomenuto bar 20 trenera.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Ja ih se ne sjecam. A imam pofin broj godina
P.S. Ima li neko zivaca da napise sva imena koja su se dovodila u vezu sa Calinim naslijednikom, unazad par dana?
Mislim da je pomenuto bar 20 trenera.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Bolje da su naši transparenti po mostovima, nego komšijski. Do prije 4-5 godina ni u bajkama nisu mogli kačiti ništa svoje van Novog Sarajeva, a sad se okuražiše.PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta je pisac htio reći?zagor1987 je napisao/la:O cemu ti pises strucnjace? Ko da se dozove kakve veze sa ovim ima Valentin i ko kaze da Horde ista imaju ista protiv njega? Dozovi se nijje ti dobro nikako,ti i pojedinci nastavite pljuvat po svemu a to nista nece donijeti a mi cemo bodrit klub kao uvijek sto smo bodrili i prije Tana u nekimnjps tezin vremenimaPitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Samo Saraj'vo.
Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- PitarBordo
- Kontakt:
Šta je pisac htio reći?zlo87 je napisao/la:Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Samo Saraj'vo.
Ma Hordama svaka čast na svemu što pokazuju u zadnje vrijeme. Žao mi je zbog posjete na sjeveru, što je ironija. Prije par sezona kad se skandiralo "igrajte pi*ke" i te stvari, mnogi su bili protiv tih stvari i otvoreno pokazivali neslaganje s tim al sjever bio pun. Sad kad nema tih stvari i kad momci pružaju bezrezervnu podršku, svi klimaju glavom s drugih tribina. Iskreno, uključujući mene, bio sam stalan na sjeveru do završnice prošle sezone, tad sam prešao na istok i cijelu prošlu sezonu samo protiv Zrinje bio na sjeveru. Al svaka im čast, nema šta.
- kupus army
- Kontakt:
Bravo Hz,momci rade sve u zadnje vrijeme da razdrmaju uspavanu masu!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- PitarBordo
- Kontakt:
Kako se upale za ništa. Ono profulali poentu komentara, skontali da neko proziva Horde a isto uopšte nije u komentaru. 
Samo Saraj'vo.
- AlfredNobel
- Kontakt:
šta si ti htio reći? nemoj mi takvog pisanja.PitarBordo je napisao/la:Šta je pisac htio reći?zlo87 je napisao/la:Pa šta Horde mogu uraditi da se donesu bodovi u ligi? Je li nama bitno šta Valentin misli o ovome?PitarBordo je napisao/la:Od transparenata po mostovima nema ništa, to je isto kao i kukanje naše po forumu. To ti ne donosi bodove u ligi. Također ovo da vidi Valentin recimo, stvarno mislite da bi on to povezao sa FK Sarajevo? Dozovite se.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- TobeYarabi
- Kontakt:
Trener ce biti onaj koji ponudi najvise.
- PitarBordo
- Kontakt:
Kakvog pisanja? Hajde ili pročitaj ponovo komentar ili me pusti na miru, ne da mi se.zlo87 je napisao/la: šta si ti htio reći? nemoj mi takvog pisanja.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: hansbosna, johntravolta123, Laganini1986, plisek, skoJaa i 22 gosta.