Arenasport, 6 tekmi sedmicno.ismar_tr je napisao/la:sljedece sedmice pocinje spanska ligaa pa jel iko otkupio pravaaaaaaa?
HAyat ,Barca i Real.-1 tekma sedmicno.
Arenasport, 6 tekmi sedmicno.ismar_tr je napisao/la:sljedece sedmice pocinje spanska ligaa pa jel iko otkupio pravaaaaaaa?
Svaka im cast! Stvarno su najbolja sportska televizija ovde, prenose cak i nasu liguDevil je napisao/la:Arenasport, 6 tekmi sedmicno.ismar_tr je napisao/la:sljedece sedmice pocinje spanska ligaa pa jel iko otkupio pravaaaaaaa?
HAyat ,Barca i Real.-1 tekma sedmicno.
Napisao sam ti Hayat jednu sedmicnu(uglavnom Realn,Barca),A na Areni ide na sva 4 kanala,bas kao i ostale jace lige.ismar_tr je napisao/la:a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.Virtu4l je napisao/la:Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.
Jesi,jos kada bi bila Bundeska na SK bilo bi odlicno.MinistaR je napisao/la:Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.Virtu4l je napisao/la:Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.
Isto je tako i na EUTELSAT W3 7E samo da li se može ukucati ključ ,čim počnu utakmice odmah se zaključa.YNWA je napisao/la:na Turksat 42.0°E ima nekoliko kanala koji prenose utakmice, kanali koji prenose englesku i njemacku ligu se zakljucaju za vrijeme utakmice, ali u biss, a ti kljucevi su poznati i samo ih treba znati unijeti, a kanali koji prenose utakmice francuske, holandske i turske lige su uvijek FTA
a koliko znam na NTV spor je bila spanska liga prosle sezone, a prenosili su utakmicu u subotu između barse i seville, i nije bio zakljucan
To ti nas malo aaa ?Devil je napisao/la:@Virtu
Na to dodaj i ovo i dobices kako izgleda pravi fudbalski vikend.
Subota:
Udinese Genoa 18:00 Arenasport 1
Malaga-Valencia 20:00 Arenasport1
Levante-Sevilla 22:00 Arenasport1
Roma-Cesena 20:30 Arenasport 2
Real SAlt Lake-Toronto 01:00 Arenasport1
Francuska liga 19:00 Arenasport 3(nisu jos definisane tekme)
Francuska liga 21:00 Arenasport3
Internacional-Botafogo Arenasport3
Roma-Cesena 20:30 i na Arenasport4
Nedelja:
CZV-Jagodina 19:00 Arenasport 1
Bordeaux-Marseille 21:00 Arenasport 1
Italija multi prenos 20:30 Arenasport 2
Monaco-Auxerre 17:00 Arenasport3
Racing-Barca 19:00 Arenasport 3
Mallorca-Real 21:00 Arena sport3
Bari-Juventus 18:00 Arenasport4
Fiorentina-Napoli 20:30 Arenasport4
I sta ti sada da gledas od tekmi kad imas sve ovo.
Devil je napisao/la:Napisao sam ti Hayat jednu sedmicnu(uglavnom Realn,Barca),A na Areni ide na sva 4 kanala,bas kao i ostale jace lige.ismar_tr je napisao/la:a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
Prenose Mallorca - Real u nedjelju u 21hismar_tr je napisao/la:Devil je napisao/la:Napisao sam ti Hayat jednu sedmicnu(uglavnom Realn,Barca),A na Areni ide na sva 4 kanala,bas kao i ostale jace lige.ismar_tr je napisao/la:a Hayat poto nemamo na kablovskoj jos arene,,i na kojoj areni prenose spansku ligu
a evo sad gledam pregled programa nema u shemi hayata nikakvog prenosa spanske lige ccc
Kada vikend dodje,jednostavno nista ne uspijem odgledati od pocetka do kraja.Jedino sam odgledao posteno tekmu Bayern-Wolfsburg.U subotu u isto vrijeme 3 utakmice Premier lIge(jedna na SK,druga na SK+ i treca na BHT1),i tako cio dan nikada da u jednom momentu imam samo jednu utakmicu na TV i da je rahat gledam.Ovo je stvarno nevjerovatno.A sada pocinju i Spanska i Talijanska liga i koji ce ga vrag onda propratiti.Kud imam sve 4 Arene pa kada je liga prvaka utorkom i srijedom i tada je katastrofa,4 utakmice u isto vrijeme.Valja se predodrediti samo na nekoliko timova i repkui to pratiti.Ne preostaje nista drugo,Manchester United,Bundes Liga klubovi sa Bosancima i reprezentacija.Devil je napisao/la:Jesi,jos kada bi bila Bundeska na SK bilo bi odlicno.MinistaR je napisao/la:Onaj komentarski dvojac je ubitačan. Uživao sam u Bundesligi, kao nikad prije.Virtu4l je napisao/la:Veliki respekt Sportklubu za prethodni vikend.![]()
Ja ne znam vise ni koju ligu da gledam i to samo na dve TV kuce tj.6 kanala moracemo nesta uraditi po tome pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.