Pošalji i ti mailom CV, sredit ću ti da te Pape stavi u uži krug kandidatamiky_hz je napisao/la:Zovu sa svih strana,svi menadjeri nude svoje to je normalno,evo ako je sad za trenera 20 kandidata ponudenjo zamislite onda koliko se igraca nudi svaki prelazni rokJa sam siguran da taj broj dogura nekih 100 igraca sto anonimusa,sto poznatih.Tako da taj posao SD nije tako lagan kod nas kako neki misle.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mene bi bojkotovali nakon dva treninga,bilo bi ko onomad sa Alaimom kad se zalio na Husrefa kaze psuje nam bogove.Raonffa je napisao/la:Pošalji i ti mailom CV, sredit ću ti da te Pape stavi u uži krug kandidatamiky_hz je napisao/la:Zovu sa svih strana,svi menadjeri nude svoje to je normalno,evo ako je sad za trenera 20 kandidata ponudenjo zamislite onda koliko se igraca nudi svaki prelazni rokJa sam siguran da taj broj dogura nekih 100 igraca sto anonimusa,sto poznatih.Tako da taj posao SD nije tako lagan kod nas kako neki misle.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa tako svaki pravi trener radi, a ne kao Čala, imam osjećaj da im se on izvinjava na treningumiky_hz je napisao/la:Mene bi bojkotovali nakon dva treninga,bilo bi ko onomad sa Alaimom kad se zalio na Husrefa kaze psuje nam bogove.Raonffa je napisao/la:Pošalji i ti mailom CV, sredit ću ti da te Pape stavi u uži krug kandidatamiky_hz je napisao/la:Zovu sa svih strana,svi menadjeri nude svoje to je normalno,evo ako je sad za trenera 20 kandidata ponudenjo zamislite onda koliko se igraca nudi svaki prelazni rokJa sam siguran da taj broj dogura nekih 100 igraca sto anonimusa,sto poznatih.Tako da taj posao SD nije tako lagan kod nas kako neki misle.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
I debeli je bio strog trener, pa mu igraci namjerno izgubise titulu da ga otjeraju.
Strog, al' u pričamafks74 je napisao/la:I debeli je bio strog trener, pa mu igraci namjerno izgubise titulu da ga otjeraju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma **** bogove sta bi im ja radio, zatvorili bi me nakon duple.miky_hz je napisao/la:Mene bi bojkotovali nakon dva treninga,bilo bi ko onomad sa Alaimom kad se zalio na Husrefa kaze psuje nam bogove.Raonffa je napisao/la:Pošalji i ti mailom CV, sredit ću ti da te Pape stavi u uži krug kandidatamiky_hz je napisao/la:Zovu sa svih strana,svi menadjeri nude svoje to je normalno,evo ako je sad za trenera 20 kandidata ponudenjo zamislite onda koliko se igraca nudi svaki prelazni rokJa sam siguran da taj broj dogura nekih 100 igraca sto anonimusa,sto poznatih.Tako da taj posao SD nije tako lagan kod nas kako neki misle.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@mortemhz
Tebi bi Tomica Ivkovic bio pravi izbor. Kod njega kao u marokanskoj kuhinji-samo Yes MasterChef!
Tebi bi Tomica Ivkovic bio pravi izbor. Kod njega kao u marokanskoj kuhinji-samo Yes MasterChef!
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Spomenik treba dići liku koji se sad iz Sarajeva, Vogošće, Hadžića zaputi ka Doboju
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
crozla je napisao/la:@mortemhz
Jos da objave Brko kandidat za klupu Sarajeva...cini mi se gdje god iskopaju trenera da je bez kluba i kandidat je. 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sablja osvetnik 
Sta je ovo 
Lijep start Mladosti. Predobro.
Sve, sve što era sazdala je ova,
joj mecanja :mrgreen:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gazi
Bravo Željo
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj Arezine klase Boze dragi, covjek u 10 minuta pokaze sta sve zna, samo udaren u mozak.
Nije dobro krenulo po favorite 
Pa sta radi ovaj Arezina 
Pisao sam vec. Edis ima sve karakteristike za sjajnog trenera, malo doraditi neke takticke finese i eto...
Zadnja izmjena: Osim13, dana/u 29 jul 2017, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.