FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
zastavnik22
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta ce nam Tek Zrinjski i Siroki uraditi.Kakav ba Adzem ganjajte Marinovica. Jesmo talaske.Strasna Mladost.Sram vas bilo balerine.Kakva titula da Bogdo Evropa
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma treba ovo sve rastjerat realno. Ubi nas Edise ko Boga te molim!
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Paša, polako.Sandokan87 je napisao/la:Gledas li ti utakmocu jarane??? Arezina je pojeo cijelu nasu sredinui napad i odbranu i golmana. Frajer sam igra,o kojem ti golu pricas?Osim13 je napisao/la:Neka se dohavizaju malo, smiriti se malo, zabit ga do poluvremena pa ganjati u drugom.
Ne gledam. Mozda i bolje.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Catici nas rastavise od života, pa ovim našim treba naplaćivati članarinu, kakvi idioti
Sramotno ponasanje i igra nasih, kakve greske prave za ne povjerovati.
I onda kazu daj nasu djecu.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 29 jul 2017, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
- Sandokan87
- Kontakt:
Bolje ti je vjeruj mi. Ljudi se igraju s nama.Osim13 je napisao/la:Paša, polako.Sandokan87 je napisao/la:Gledas li ti utakmocu jarane??? Arezina je pojeo cijelu nasu sredinui napad i odbranu i golmana. Frajer sam igra,o kojem ti golu pricas?Osim13 je napisao/la:Neka se dohavizaju malo, smiriti se malo, zabit ga do poluvremena pa ganjati u drugom.
Ne gledam. Mozda i bolje.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Nego kacemo mi mijenjat trenera, ako hocemo da budemo kao Pitari, a ocigledno je da hocemo, vrijeme nam je onda
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Bojao sam se ovog, ali eto opet se covjek nada navijacki...jos mi je gore kad ne mogu gledati...Sandokan87 je napisao/la: Bolje ti je vjeruj mi. Ljudi se igraju s nama.
- Sandokan87
- Kontakt:
Kad imas tutuke koji dan pred pocetak prvenstva mjenjaju trenera onda ne mozes nista drugo ni ocekivati.Osim13 je napisao/la:Bojao sam se ovog, ali eto opet se covjek nada navijacki...jos mi je gore kad ne mogu gledati...Sandokan87 je napisao/la: Bolje ti je vjeruj mi. Ljudi se igraju s nama.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ma znas kako nasi biraju trenere. Da gurnu ruku u vrecu punu p i c k e oni bi za k u r a c uhvatili!jasan je napisao/la:Nego kacemo mi mijenjat trenera, ako hocemo da budemo kao Pitari, a ocigledno je da hocemo, vrijeme nam je onda
-
samoposmatram
- Kontakt:
Koliko nase djece igra?Zenzo je napisao/la:Sramotno ponasanje i igra nasih, kakve greske prave za ne povjerovati.
- ratobornagljiva
- Kontakt:
Kemo je sjedio na klupi dvije godine, tako se ne postaje igrač. Kerla i Sindikalac su nam skinuli titulu prošle godine, pa ?
Usput, Hiroš izleda dobro, a mi ga otjerali, ako već tjeramo mak na konac. Projić ko usporen snimak.......
Nije se ova ekipa sama dovela u Želju, niti su većinu igrača treneri doveli u Želju..............
Ne treba biti licemjeran, since 2015 i svi su krivi osim........
Usput, Hiroš izleda dobro, a mi ga otjerali, ako već tjeramo mak na konac. Projić ko usporen snimak.......
Nije se ova ekipa sama dovela u Želju, niti su većinu igrača treneri doveli u Želju..............
- MocMahale444
Kad ti je trener Adzem, trener golmana Karic, kad ti je Alihodzic nesto i Cenan tim menadžer, a Uzdas se u Stanu, Zeca, Zebu, i ostale poluigrace moraju te ljudi natrpat, jarane prenesu je i odma šansu naprave, ne postojimo na terenu, nemamo trenera.
Klocevima samo.MocMahale444 je napisao/la:Nekima drago sto gubimo, e **** te lipa fujjjj
Glavni problem su igraci, koji bi to trener sa ovim polovnjacima bilo sta napravio.lisander je napisao/la:Kad ti je trener Adzem, trener golmana Karic, kad ti je Alihodzic nesto i Cenan tim menadžer, a Uzdas se u Stanu, Zeca, Zebu, i ostale poluigrace moraju te ljudi natrpat, jarane prenesu je i odma šansu naprave, ne postojimo na terenu, nemamo trenera.
Upravo dajte pare za pojacanja da se ne hvatamo za glavu.
- Zeljeznicar -
-
zastavnik22
- Kontakt:
Osmankovic dovoljan
- Sandokan87
- Kontakt:
Dobro eto da je igrao sad bi vjerovatno igrali u Kaknju al ne protiv Mladosti vec protiv Rudara. Necu biti licemjeran evo uživat cu u ovoj gala predstavi Zelje.ratobornagljiva je napisao/la:Kemo je sjedio na klupi dvije godine, tako se ne postaje igrač. Kerla i Sindikalac su nam skinuli titulu prošle godine, pa ?
Sto se tice ekipe i struke sve je problem, od vodonose do kapitenaZenzo je napisao/la:Glavni problem su igraci, koji bi to trener sa ovim polovnjacima bilo sta napravio.lisander je napisao/la:Kad ti je trener Adzem, trener golmana Karic, kad ti je Alihodzic nesto i Cenan tim menadžer, a Uzdas se u Stanu, Zeca, Zebu, i ostale poluigrace moraju te ljudi natrpat, jarane prenesu je i odma šansu naprave, ne postojimo na terenu, nemamo trenera.
Upravo dajte pare za pojacanja da se ne hvatamo za glavu.
Sviraj kraj utakmice, ne poluvremena jbte. Pa ubise nas!
Samare im lupati na poluvremenu. Ovo moraju ispravoti u drugom.
Samare im lupati na poluvremenu. Ovo moraju ispravoti u drugom.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.