Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

juznjak>
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la juznjak> » 25 avg 2010, 17:24

muXmania je napisao/la:propada lagano seria A, još malo pa će i Rusi i Francuzi biti bolji, prije 10 godina ubjedljivo najjača liga na svijetu, ne ulaže se u fudbal, čas Interu, oni su jedini ekipa u ovoj propaloj ligi...
u Njemackoj samo Bayern valja i to nakon 8 godina nesto uradio gdje su ostali ? :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 25 avg 2010, 17:28

juznjak> je napisao/la:
muXmania je napisao/la:propada lagano seria A, još malo pa će i Rusi i Francuzi biti bolji, prije 10 godina ubjedljivo najjača liga na svijetu, ne ulaže se u fudbal, čas Interu, oni su jedini ekipa u ovoj propaloj ligi...
u Njemackoj samo Bayern valja i to nakon 8 godina nesto uradio gdje su ostali ? :?
taj ti koeficient sve govori ko je šta uradio, znači slijedeće godine gotovo sigurno Italijani gube jedno mjesto u LP, ja volim seriu A, šugave švabe i ne gledam, ali stvari su takve kakve jesu...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2010, 17:30

gubi se to mjesto Da,al polako s tim da je njemacka liga jaca,vidi se po igracima koji igraju u timovima koji na tabeli zavrse ispod 10-tog mjesta i to je liga,a ovi se ufatili prva tri kluba i njihovih rezultata
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 25 avg 2010, 17:32

Italijani su zasrali sa svojom politikom igranja Kupa Uefa sa drugim ekipama,dok su njemci tu imali super rezultate...da je do LP Njemacka ne bi ni prismrdila Italiji po koeficijentu.mislim da je i pticama na grani jasno da je liga u kojoj igraju Juve,Inter,Milan,Roma,Fiorentina,Napoli,Samp jaca od lige u kojoj su najjace ekipe Bayern,Schalke,Leverkusen,Hsv,Werder. ;)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 avg 2010, 17:36

muXmania je napisao/la:
taj ti koeficient sve govori ko je šta uradio, znači slijedeće godine gotovo sigurno Italijani gube jedno mjesto u LP, ja volim seriu A, šugave švabe i ne gledam, ali stvari su takve kakve jesu...
Sljedece sezone (2011/12) Italija ce imati 4 predstavnika, a Njemacka 3, i to je sigurno, jer se za sljedecu sezonu ne racunaju rezultati od ove godine, a u prethodnih 5 Italija ima nesto malo bolji koeficijent (zahvaljujuci pobjedi Intera u finalu). ;)
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 25 avg 2010, 17:38

jose je napisao/la:
muXmania je napisao/la:
Sljedece sezone (2011/12) Italija ce imati 4 predstavnika, a Njemacka 3, i to je sigurno, jer se za sljedecu sezonu ne racunaju rezultati od ove godine, a u prethodnih 5 Italija ima nesto malo bolji koeficijent (zahvaljujuci pobjedi Intera u finalu). ;)
to je tacno al rezultati od prosle sezone drug nece biti dovoljni da opet vratite 4 predstavnika ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 25 avg 2010, 17:42

Interista di cuore je napisao/la:Italijani su zasrali sa svojom politikom igranja Kupa Uefa sa drugim ekipama,dok su njemci tu imali super rezultate...da je do LP Njemacka ne bi ni prismrdila Italiji po koeficijentu.mislim da je i pticama na grani jasno da je liga u kojoj igraju Juve,Inter,Milan,Roma,Fiorentina,Napoli,Samp jaca od lige u kojoj su najjace ekipe Bayern,Schalke,Leverkusen,Hsv,Werder. ;)
Ovo je ključ svega ovoga što se računa ova EL i tu je Njemačka u velikoj prednosti u proteklim sezonama, jer Italijanske ekipe u to takmičenje nisu pristupale ozbiljno .

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 25 avg 2010, 17:42

hojoj koja rasprava...sreca njemcima sto je talijanima kup uefa u rangu talijanskog kupa...gdje igraju samo zbog toga sto moraju, dok njemci salje najjace sto imaju da barem negdje nesto naprave u europi...

a volio bih i da budu samo tri predstavnika iz italije, pa da pokazemo da mozemo mi vise napravit sa tri kluba, nego oni da im citavu ligu ukljuce u lp 8-) :lol:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2010, 17:46

Huska je napisao/la:hojoj koja rasprava...sreca njemcima sto je talijanima kup uefa u rangu talijanskog kupa...gdje igraju samo zbog toga sto moraju, dok njemci salje najjace sto imaju da barem negdje nesto naprave u europi...

a volio bih i da budu samo tri predstavnika iz italije, pa da pokazemo da mozemo mi vise napravit sa tri kluba, nego oni da im citavu ligu ukljuce u lp 8-) :lol:
potpis x
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 17:53

vidjet cete ove sezone kako se igrati ozbiljno u EL Italijani.. Napoli godinama nije bio u evropi i njima je ovo bitnije nego Serie A, a imaju predoru ekipu.. isto tako i Palermo, dok Juve mora da pokaze da su crni dani iza nas..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 avg 2010, 18:12

Mislim,zasto se svadjate oko takve glooposti...niti su Taliajni toliko slabi,niti su Njemci toliko jaki i obrnuto...kad se prodze grupna faza tu moze svako svakog pobijediti,statistika tu pada u vodu...!!!!!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2010, 18:17

Google je napisao/la:Mislim,zasto se svadjate oko takve glooposti...niti su Taliajni toliko slabi,niti su Njemci toliko jaki i obrnuto...kad se prodze grupna faza tu moze svako svakog pobijediti,statistika tu pada u vodu...!!!!!

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 19:15

@google

sta je to sa Adrianom, jel neka ozbiljnija povreda nedaj boze :D

cito sam da se povrijedio
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 25 avg 2010, 20:15

Napustio je treninig zbog problema sa misicem...ne zna se jos uvijek nista,u narednih par sati bi trebalo da se zna nesto vise...Totti isto ima nekih manjih problema,dobio je udarac protiv Intera,al protiv cezene navijerovatnije biti u prvih 11...!!!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 25 avg 2010, 20:19

Talijani su sami sebi jamu iskopali, neozbiljnim pristupom u EL, i sad im se valja čupati iz iste.....
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 20:33

silent je sve lijepo napisao.. ;)

Mr Palica 69
Kontakt:

Post Postao/la Mr Palica 69 » 25 avg 2010, 22:32

DAJ NEBUDITE SMIJESNI I NEMOJTE SVABE POREDIT SA TALIJANIMA.
JEDINI NJEMACKI KLUB KOJI NESTO I NAPRAVI U EVROPI TO JE BAYERN, OSTALI ISPADNU CIM PRODZU GRUPU AKO JE PRODZU... TALIJANI SU OSVAJALI LIGU SAMPIONA 12 PUTA DOK SU SVABE 6.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 25 avg 2010, 22:45

i da, pricali su neki o popularnosti.. ne znam ja cija je tema najposjecenija i ima najvise komentara.. :mrgreen:

EMIR DIJAMANT HEHE
Kontakt:

Post Postao/la EMIR DIJAMANT HEHE » 26 avg 2010, 10:53

zdravo raja, ovako ko ima hs neka zove na 033 710 415 i trazi informaciju vezanu za arenasport , ja sam zvao nekoliko puta i rekli su mi da u roku od 10 tak dana 100% uvode arenu eto toliko pozdrav , forza italia

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 26 avg 2010, 11:00

EMIR DIJAMANT HEHE je napisao/la:zdravo raja, ovako ko ima hs neka zove na 033 710 415 i trazi informaciju vezanu za arenasport , ja sam zvao nekoliko puta i rekli su mi da u roku od 10 tak dana 100% uvode arenu eto toliko pozdrav , forza italia
ne moras me uvijek forzati :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []