FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 19:38

manijakKladusa je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:Mogu shvatiti da navijaci s tribina pjevaju o nekoj metropoli al da je sve sto jedan trener poslije ovako lose utakmice ima da kaze to da je Zeljo klub iz metropole je jadno. :facepalm:

Blagojevica podhitno ostavit na klupi par utakmica da dodje sebi a Bogicevicu vrati se ziv bio, odbrana raspad sistema..

Mali Zeric je za klasu bolji od Radinovica!
Ne vrijedi ti Bogicevica vracati, kad ode na polusezonu, treba Kemu isprati do kraja, ove su greske neminovne. Da ga je slvako gurno u vatru kad je trebao, sad bi imali pravog stopera
Cuj treba istrpit, pa da se vec onda pripremimo za ligu za opstanak.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jul 2017, 19:39

Sandokan87 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:tek cujem da je ustvari rekao "Zeljeznicar je GRAD iz metropole" :lol:
To mu ne treba zamjeriti,i ti bi uzbudjen valjutao svakakve gluposti kad shvatis da si jednu sansu Manchester united u pardon Mladosti iz Doboja napravio. Nije sudija kriv šampione nije nije.
Kakve veze ima što smo iz metropole?
Sad se svaka manja ekipa treba nagziti i čekati samo da ga stavimo na račun stare slave, a to što ne možemo šansu stvoriti je nebitno je l'?
Travestija od izjave.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 19:41

Rokoko87 je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
EmirTM87 je napisao/la:tek cujem da je ustvari rekao "Zeljeznicar je GRAD iz metropole" :lol:
To mu ne treba zamjeriti,i ti bi uzbudjen valjutao svakakve gluposti kad shvatis da si jednu sansu Manchester united u pardon Mladosti iz Doboja napravio. Nije sudija kriv šampione nije nije.
Kakve veze ima što smo iz metropole?
Sad se svaka manja ekipa treba nagziti i čekati samo da ga stavimo na račun stare slave, a to što ne možemo šansu stvoriti je nebitno je l'?
Travestija od izjave.
Upravo to, koga boli k u r a c sto je Zeljo iz glavnog grada, jel se to trebala Mladost kolektivno n a g u z i it na terenu. Izadji odigraj i pobjedi, nemoj u sudije glrdat jarane.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2017, 19:42

Scena kada se Kemo skoro pobio sa cijelom odabranom pred kraj pokazuje koliko Željino dijete želi pobjedu, bori se, boli ga poraz. Dijete koje koljena deralo na šljaci godinamai igra za klikere za razlilku od preplaćenih majmuna koji su prošli ili još igraju za klub.

Fuj na šta ste sveli najveći i najtrofejniji klub, hebo vas Zec i Projić, pojačanja od 50.000+ godišnje neto u usta!

Projekat kluba da nemamo tim nego gomilu nezainteresiranih majmuna koje boli qurac za Željom, navijačima, tradicijom i našim živcima!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 29 jul 2017, 19:47

Neandertalac je napisao/la:Scena kada se Kemo skoro pobio sa cijelom odabranom pred kraj pokazuje koliko Željino dijete želi pobjedu, bori se, boli ga poraz. Dijete koje koljena deralo na šljaci godinamai igra za klikere za razlilku od preplaćenih majmuna koji su prošli ili još igraju za klub.

Fuj na šta ste sveli najveći i najtrofejniji klub, hebo vas Zec i Projić, pojačanja od 50.000+ godišnje neto u usta!

Projekat kluba da nemamo tim nego gomilu nezainteresiranih majmuna koje boli qurac za Željom, navijačima, tradicijom i našim živcima!

Sljedecu zapoceti sa Sabanadzovicem,Zericem, Osmankoicem, Beganovicem. Po meni su Jovan, Zajko i Ugljesa svoje kredite davno ispucali. Na to sve ugljesa igra ko u papucama, pa hebemu sve. Adzeme ocekujem da si uvidio ko su trule jabuke. Kad vec ne ide nek ne ide sa nasom dijecom
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 29 jul 2017, 19:50

Upravo to, koga boli k u r a c sto je Zeljo iz glavnog grada, jel se to trebala Mladost kolektivno n a g u z i it na terenu. Izadji odigraj i pobjedi, nemoj u sudije glrdat jarane.[/quote][/quote]
Bas ne profesionalna i ne sportske izjava naseg sefa, to nam nikako ne treba. I onako nas svako gostovanje docekuju na noz.
Tvoj je teren pa se tu dokazi, npr. Real iz metropole dodje i zabije malim ekipama 4-5 komada i tako pokaze koje i sta je.
Mi od historije i cinjenice da smo iz glavnog grada ne mozemo zivjeti i pobjedivati. A izgleda da uskoro necemo biti vise najtrofejniji klub :(

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 29 jul 2017, 19:51

Neandertalac je napisao/la:Scena kada se Kemo skoro pobio sa cijelom odabranom pred kraj pokazuje koliko Željino dijete želi pobjedu, bori se, boli ga poraz. Dijete koje koljena deralo na šljaci godinamai igra za klikere za razlilku od preplaćenih majmuna koji su prošli ili još igraju za klub.

Ona greska sto je Osmankovic napravio je neiskustvo,a ja sam maloprije govorio o odbrani opcenito da je losa, nesigurna. Ja podrzavam guranje nase djece, svima treba dati sansu od ovih sto su potpisali. Zeric se malo cini mi se vise oslobodio u odnosu na proslu sezonu, vec se vidi da bi mogao biti za godinu dvije pravi igrac.

Sto se tice Zeca, lik je bezidejan skroz. Ima brzinu i to je sve, krene u neki prodor, pretrci igraca, krene prema golu i qrac.
Svaki napad il se sam spetlja pa i ne dodje do suta ili je nabije negdje u pm.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jul 2017, 19:56

Neka Cenana. Čitavu sedmicu su iz kluba vodili kampanju kako od sebe da žrtvu naprave umjesto da se i oni posvete bitnoj utakmici. Adzem je jedan u nizu i ne bi me čudilo da ga otjerati nakon narednog poraza. Odlazi Cenana iz kluba s tobom i ovi štreberi ako si im važniji od kluba.

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 29 jul 2017, 19:56

Ove plavušane ugljesa,stevanovic i ćelavi špricer **** blagojevic na klupu
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 29 jul 2017, 20:00

plavousrcu je napisao/la:Neka Cenana. Čitavu sedmicu su iz kluba vodili kampanju kako od sebe da žrtvu naprave umjesto da se i oni posvete bitnoj utakmici. Adzem je jedan u nizu i ne bi me čudilo da ga otjerati nakon narednog poraza. Odlazi Cenana iz kluba s tobom i ovi štreberi ako si im važniji od kluba.
Cenan mora odg za ovo za mnoogo toga, otisla su dva najbolja igraca a da zamjene im nije doveo, puno je kesa dati za ordagica vukotica, Jasarevica,krpica... Nek je on Lokal preuredio **** mu on pleme a mi se nervirajmo... Ama zalosno je stoce doci glave i Adi kome ona izjava nije trebala... Svatimo ljudi da nam je ekipa smjesna limitiran da , nez ko da dodje na mjesto seffa nebi nista napravio sa ovim pickastim igracima... Trener nije problem problem su igraci ... Uvest im psihologa pod hitno treba sve im **** glupo
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jul 2017, 20:05

Neymar11 je napisao/la:
MocMahale444 je napisao/la:Jbga mi smo slabi wow ali s onom seljadijom seljackom moras u kost. Onaj levat sablja ih nafuro da izginu. Sudijama svim pleme **** u usta zvaljavo.

Treba nam 5 pojacanja ne prinova.
+1 sa ovim limitiranim i pickastim igracima.. necemo bit medju prvih 5.Sramotno izadanje , ponizenje da jedna Mladost dobije Najtrofejenijeg kluba...
Adzeme rjesi se radinovica stanica i ostalih picki doce ti glave mahalaci.....Ovo je samo jedan samar i dobra opomenaa i igracima i strucnom stabu,, Pogotovo Keruu od Cenana kome se najebem nane, zbog losoeg odredjenog prelaznog roka...Za ovu blamazu.. kaznit ih po dzepovima
Kakav samar ovo je pleska-sefta-tac upakovano u jednom zviz.

Mene sramota vjeruj na sta smo spali, jesmo losi ali isto tako sudije nas uvijek kolju vec dugi niz godina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 29 jul 2017, 20:06

Ovo je najgori Željo kojeg sam ja gledao u životu. Hrpa polovnjaka koji su čisti prosjek za našu raspalu ligu. Radinovića izbaciti iz autobusa u Ilijašu, Blagojevića odmah vratiti Veležu ako ga ovi budu htjeli. Za jednu partiju protiv Goška trebamo ga trpiti cijelu sezonu. Osmanković naše dijete, OK, Amarova izjava od prošle sedmice za Mihojevića važi i za Osmankovića. Ako onako bude griješio za pet godina neće igrati nigdje, boli me k**** ima li platu 400 ili 5000 KM, nek se izbori za nju. Toliko, jadovi jadni!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 29 jul 2017, 20:09

Dobro smo skautirali igru, edis mulalic.

Sta si skautirao kad mi nemamo igre o cemu pricas.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 29 jul 2017, 20:12

Vidim dezurni pljuvaci su jedva docekali kisk djeteta pa da navale. Super samo nastavite je.bo vas onaj ko je sastavljo evu ekipu
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jul 2017, 20:16

Zao mi je Osmankovica. Ove greske su ocekivane jer nema puno iskustva. Da se na vrijeme "gurao" sad bi sve bilo ok, ali sta je tu je. On nam je najmanji problem. Ovi ofarbani i celavi su daleko veci problem.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:17

Amara ćemo mi od blata praviti!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jul 2017, 20:17

Bruka i sramota! Prvo poluvrijeme nazalost/na srecu ne stigoh pregledati drugo sam uhvatio. Ovo je bruka da najveci klub u drzavi postize pocasne podotke u provinciji! ****.m mater u pi.cku svim rahilima koji su srozali i koji su od najveceg u drzavi napravili da sa strahom idu u je.beni Doboj sa strahom!

Edisu Mulalicu i njegovoj ekipi svaka cast, a ovim nasim placenim zvjezdicama neka je na cast. Nekad mi je zao sto nismo ko oni rahili da ulijecemo svlacionice i da se malo zaprijeti igracima (naravno da sam protiv toga, ali covjek u ljutnji svasta kaze) pu stidite se.

A Neo je za Kemu sve dobro rekao svaka ti dala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 20:24

Da bar ovi hoće neriješeno odigrati, da ne jurimo dvocifren zaostatak već oko petog kola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2017, 20:25

Virtu4l je napisao/la:Amara ćemo mi od blata praviti!
Šta če smetljari, pljuju najtrofejnijeg da bi sebe digli.

Dalje, nervira me jedan spin koji prvenstveno Lobotomci privlače da bi prali silne promašaje igračke. To je kako igrači NEĆE. Nije neće nego neznaju, prosječan kvalitet koji nam je uvaljivan iz prelaznog u prelazni a masno smo ih plaćali. Tima ni na mapi, vizije, cilja.

Koji nam je cilj ove sezone? Ima li itko muda da izađe i javno kaže?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 29 jul 2017, 20:25

Osim13 je napisao/la:Bruka i sramota! Prvo poluvrijeme nazalost/na srecu ne stigoh pregledati drugo sam uhvatio. Ovo je bruka da najveci klub u drzavi postize pocasne podotke u provinciji! ****.m mater u pi.cku svim rahilima koji su srozali i koji su od najveceg u drzavi napravili da sa strahom idu u je.beni Doboj sa strahom!

Edisu Mulalicu i njegovoj ekipi svaka cast, a ovim nasim placenim zvjezdicama neka je na cast. Nekad mi je zao sto nismo ko oni rahili da ulijecemo svlacionice i da se malo zaprijeti igracima (naravno da sam protiv toga, ali covjek u ljutnji svasta kaze) pu stidite se.

A Neo je za Kemu sve dobro rekao svaka ti dala.
Samo treba naglasiti Doboj jedno selo kraj Kaknja,ipak je pravi Doboj čaršija...i lupalju li lupaju taj ili što bi baš u tom Doboju rekli otaj grad iz metropole

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, Rule_hz i 14 gostiju.