FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Sandokan87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 21:26

Gkedam neki dan na klixu se dive adzemovoj postavci igre protiv Goska. To su neki graficki prikazi pizde materine. Svi zaslijepljeni eurogolovim ne vide rupe u odbrani i ogroman brisani prostor koji Gosk nije iskoristio. Sjedim i kontam samo ko ce biti pevi koji ce iakoristiti sve ponudjeni. Iakreno nisam mislio da ce odmah Mladost biti al kad bolje razmislim da sam se sjetio da Edis vodi istu tu Mladost mogao sam i ocekivati. Ne moze se grlom u jagode ne moze. Da sam upravu pokazuje presing Mladosti na startu, Edis je vidio i znoa ono sto Adzem nije da ima fanatika i budalu s peotivnicke strane i da ce ga kazniti ako mu da malo prostora.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 29 jul 2017, 21:27

Sandokan87 je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:slika
:(
E vidis brate taj pehar, to su ti donijeli vecinom prosjecni igraci, dobro fizicki spremni koji nisu nikli na grbavici ali su vodjeni trenerakim magom, koji je znao kad i gdje i kako postaviti igru! Ko je znao za lazu, culuma, radovanovica... Dosli ljudi, shvatili objasnjeno i titulu donijeli na Grbavicu. Kraj price
Samo kvalitet, kako na terenu tako i na klupi!
To "nasa djece" prolazi samo kod nas u BiH. Pa pobogu zar nije svako dijete,igrac koga dovedes "nase"!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 21:29

starigrad je napisao/la:@sandokan, to sto si zadnje napisao je tacno. ne samo sa bivsim igracima, "otpacima" fks, nego je bilo i nasih: jamak, tomic, bogdanovic... i danas isto, u mladosti pocela 3 nasa bivsa igraca: zahirovic, secerovic i lazic.

ali, to ne mjenja cinjenicu da mi nismo doveli bolje igrace od nabrojanih (i u zrinjskom, i u mladosti), pa da mozemo ocekivati da ih nadigramo i razvalimo.
Ma razumijem ja da se mnogim igracima tesko nositi s pritiskom igranja u Zelji, i da ce sve ekipe biti posebno nabrijane protiv nas i Sarajeva, al brate lijepi pripremi ekipu na to, pricaj im, trubi nemoj ih pustati da mastaju i zanose se pobjedom protiv nekog goska.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 21:31

Nikad mi ovu Mladost nismo lako pobijedili od kako su ušli u ligu, pa prošle sezone smo strepili na Grbavici.

Ovaj poraz se treba baš detaljno analizirati, sreća pa nam narednu dolazi Vitez, da je neko iz vrha zabrinuo bih se. Ljudi moji, mi smo mogli doživjeti katastrofu i fasovati 4-5 komada.

Zrinjski ga evo utrpa, samo da nam ne pobjegnu previše...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 21:33

Virtu4l je napisao/la:Nikad mi ovu Mladost nismo lako pobijedili od kako su ušli u ligu, pa prošle sezone smo strepili na Grbavici.

Ovaj poraz se treba baš detaljno analizirati, sreća pa nam narednu dolazi Vitez, da je neko iz vrha zabrinuo bih se. Ljudi moji, mi smo mogli doživjeti katastrofu i fasovati 4-5 komada.

I taj vitez te opucao na grbavici prosle sezone. Ne igra nama cinjenica jak ili slab protivnik!? Sta znaci jak protivnik, s onakvom igrom za nas su svi prejaki. Mi nismo danas sanse imali jarane!!!

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 29 jul 2017, 21:34

Ma ta ce ovaj sa brkovima veliki neprijatelj kluba kupovo titule
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 21:37

maldini3 je napisao/la:
Ima li gdje Ivana Lendrica?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 21:37

Ovo mi fali,

Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 29 jul 2017, 21:38

Virtu4l je napisao/la:Nikad mi ovu Mladost nismo lako pobijedili od kako su ušli u ligu, pa prošle sezone smo strepili na Grbavici.

@virtual, ipak, mislim da nije problem samo u utakmicama protiv mladosti. strepili smo mi u mnogim utakmicama. mene brine sto ne vidim napretka. i dalje strepimo, a, danas, i izgubismo.

meni je, sto se tice naseg rostera, dovoljna cinjenica da nam stana tokom jedne tekme krpi 3 pozicije. o poziciji napadaca da ne pricamo. zajmovic mi je velika zagonetka, doveden nedavno, danas nemas spica u sastavu, a njega ni na klupi. sta je svrha njegovog angazmana? bez obzira na cijenu kostanja
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jul 2017, 21:39

Monci je napisao/la:Cilj se ispunjava lagano, ako vec pitas a to je otjerati ovu upravu. I neka idu ako mozga imaju koji ce im ovo racku u zivotu. Doci ce provjereni otimaci Zeljinih para i donijeti uspjehe.
Kemu bi podrzao msksimalno i mora biti standardan! Sada prolazi kroz ono kroz sta je trebao prije godinu ili dvije.
Takodje slijedecu tekmu Zera starter, Zeba, Stana, aut ba vise dosta je!!
Za Edisa...gotivim te ja Sabljo, ali ukljuci malo mozak. Yebeni Biblija ne slavi go protiv malenih...pametnom dosta...
Za sada sam out sa ovog pdf-a.
Nabijem na racku sve Vas koji se radujete Zeljinom porazu, a pojedini i skautiraju za Mladost.
Vi sa portala...znam da ne gotivite ovu upravu, ali zastupajuci jedne a povaljujuci druge stetite samo Zelji misevi!!!
Evo nam i člana Uprave. Još nisi otišao bezobraznim jedan. Zajedno sa ostalim štreberima pravite budala od nas. Izmišljati ostavke i preko satelita puštate u eter misleći da smo budala. Nismo i nemojte se zavaravati. Sa Cenanom se pokupite svi bezobraznim jedni. Optužuje ovdje uvijek u isto vrijeme kada klubu šamar puknuti. Briše nam obrazi i crvene se za razliku od vaših. Mars bezobraznice jedan.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2017, 21:40

starigrad je napisao/la:@virtual, ipak, mislim da nije problem samo u utakmicama protiv mladosti. strepili smo mi u mnogim utakmicama. mene brine sto ne vidim napretka. i dalje strepimo, a, danas, i izgubismo.

meni je, sto se tice naseg rostera, dovoljna cinjenica da nam stana tokom jedne tekme krpi 3 pozicije. o poziciji napadaca da ne pricamo. zajmovic mi je velika zagonetka, doveden nedavno, danas nemas spica u sastavu, a njega ni na klupi. sta je svrha njegovog angazmana? bez obzira na cijenu kostanja
Džaba burazeru kad je došlo vrijeme da ne smiješ kritikovati, odmah si etiketiran znamo kako. Možemo ti i ja napraviti listu stvari koje nam se ne sviđaju i od deset ćemo se poklopiti u minimalno osam stavki, ali šuti, čekaj info za jug i stadion i to je to.
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2017, 21:41

Više od 50posto navijača su optimisti u stilu onoga što sam nedavno naveo a to je scena iz ničije zemlje kad onaj kaže " ti dobrovoljac vazda ti sve potaman". Prvo izgovor za titulu djeca, pa stabilizacija, pa nismo imali sreće pa ovo pa ono i na kraju nas vas smiješni optimizam koji podrazumijeva pljuvanje svakoga ko kritički razmislja dovede do toga da smo izgubili svaki pobjednički mentalitet da se nizerazrednr ekipe sprdaju sa nama, da ni sa dream teamom ne možeš osvojit, da ni u stanju uzet 2 od 6 bodova...još na to sve pljujete osima... Zaiskali ste eto vam ga..
=\_1921_/=

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 29 jul 2017, 21:42

Sandokan87 je napisao/la:
maldini3 je napisao/la:
Ima li gdje Ivana Lendrica?
Nema, otjero ga ja psovanjem i njega i permanentnog
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 21:45

E moj Lendricu Ivane. Idi i ne vracaj se vise ni ti ni Slavko,ne zasluzujemo vas fakat!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 29 jul 2017, 22:07

Virtu4l je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Nama treba stručna osoba koja je u fudbalu dugo godina i sa "odriješenim" rukama a ne "potrčko".
Dok je Senad Misimović u klubu niti jedan pojedinac neće imati odriješene ruke. Da odmah naglasim da je to po meni sasvim ok, da mi se ne nakače dušebrižnici.
Izuzev Senada Misimovica. Meni to nije nikako u redu jer vidiš gdje nas to odvede.

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 29 jul 2017, 22:11

Ovo smo i zasluzili... Otjeras covjeka koji je ravnopravno igrao protiv AIK-a, jer je ziheras i jer igra na rezultat, dovedes onoga kojem je 2:0 najopasniji rezultat, jer on igra lijepo i forsirati ce Zeljinu djecu...E danas smo bas vidjeli tu lijepu atraktivnu igru i zeljinu djecu... Karma is bitch...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jul 2017, 22:16

Mladost nam ne leži.
Ne leži nam Zrinjski.
Ne leži nam Krupa.
Ne leži nam Široki.

Ko nama leži?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

vozdra
Kontakt:

Post Postao/la vozdra » 29 jul 2017, 22:21

Rokoko87 je napisao/la:Mladost nam ne leži.
Ne leži nam Zrinjski.
Ne leži nam Krupa.
Ne leži nam Široki.

Ko nama leži?
slika
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 22:22

TheTruth34 je napisao/la:Ovo smo i zasluzili... Otjeras covjeka koji je ravnopravno igrao protiv AIK-a, jer je ziheras i jer igra na rezultat, dovedes onoga kojem je 2:0 najopasniji rezultat, jer on igra lijepo i forsirati ce Zeljinu djecu...E danas smo bas vidjeli tu lijepu atraktivnu igru i zeljinu djecu... Karma is bitch...

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Otjaran je i Mulalic bio na isti nacin, i covjek jedva docekao da nam se naj ebe majke. Mulalic od kako je izvucen raspored odigravanja utakmica, studira i planira utakmicu sa Zeljom. Ovaj Adzem usao lezerno, lahko cemo, e neces jarane vjeruj mi da neces. Pitanje je hoce li nas i Vitez zveknuti slijedecu na Grbavici, pa ce onda one price i ustaljeni rasporedi, a jadni Odovic uvijek u pripravnosti za gasi pozar.

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 29 jul 2017, 22:25

vozdra je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Mladost nam ne leži.
Ne leži nam Zrinjski.
Ne leži nam Krupa.
Ne leži nam Široki.

Ko nama leži?
slika
I ovi da su nas malo ozbiljnije shvatili, i da su kako vidjeli kratere u nasoj odbrani, mogli su komotno da nas opale, a u najmanju ruku bod da izvuku. Pa ti vidi Adzeme kako ces ubuduce. Ma samo grlom u jagode, daleko ces dogurat...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Laudrup, Levin, Pablo11, WeekendOffender i 45 gostiju.