FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
u onoj situaciji kada je Hairlahovic sutirao, da je to bio igrac Radnika, bio bi gol
Al kako Vlado ladno mase zapadu dok je isao ka svlacionici, ko veli ne mozete mi nista
I da :
paradziku najebem ti se najmilijih !!!
I da :
paradziku najebem ti se najmilijih !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma necemo mi ispasti iz lige, cak naprotiv
jasno je da ova ekipa ima kvaliteta i potencijala
jednostavno koliko smo nakukali i zakukali, vraca se
Radnik bi sa ovakvom igrom kao Sloboda danas(koja i nije neka sad ali eto), da je ikad ostvari, ispratio protivnika sa tri komada.
jasno je da ova ekipa ima kvaliteta i potencijala
jednostavno koliko smo nakukali i zakukali, vraca se
Radnik bi sa ovakvom igrom kao Sloboda danas(koja i nije neka sad ali eto), da je ikad ostvari, ispratio protivnika sa tri komada.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ma oni su meni isti,nema neke razlike,nisu pokazali zbog cega su tu,definitivno najgori prelazni rok ikad odradjen je tad januarski..ultrasstyle_tz je napisao/la:Zilkic se popravio, znacajno. Ne moze to a da se ne vidi.
Iskocio je jedini za sad od tog januara crnog hehee
Zasto Vlado prica da nam steka realizacija,a busili smo Kiseljak i jos jedan tim sa preko 10 golova u mrezi
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
zovite Soka, nadam se da ga imate na brzom biranju :kafa:
Ovo danas je katastrofa svi cemo se sloziti, bez ideje i igre. Ali druge igre su itekako igrane van terena. Ako pogledamo danas su kladionice blokirale ovaj par na igri Sloboda nedaje gol. Ko je uzeo velike pare danas? Predpostavljam da je Kruskoglavi Bundoglav skontao da su mu kladionice dobra prilika da popravi bankovni saldo preko ledja slobode. Sve je slika i prilika one utakmice sa Drinom. Takodjer Krpa mi nije jasan i njegova uloga u ovoj danasnjoj farsi? Lik je izgleda odlucio kopirati Zebu iz finala kupa, a pitanje je koliko je on dobar poslije ovog poteza ? Koliko li li ce mu procenata od kladionicarske zarade nas bajni predsjednik dati jer mu je ovaj itekako olaksao dobitak. Dragi moji historija se danas ponovila na Tusnju, ili bolje reci da ovo postaje obicaj... 
Zadnja izmjena: Mortus, dana/u 29 jul 2017, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ko kuka druze?ako si ikad lopte u zivotu sutno.benefit of doubt.jesi..onda nema dalje rasprave..
Sta mi igramo pod vladom?jednostavno pitanje?mislim ne treba mi odgovor..nit ga ovde ocekujem...
Sta mi igramo pod vladom?jednostavno pitanje?mislim ne treba mi odgovor..nit ga ovde ocekujem...
Mortuse ne mozes pisat nesto za sto nisi siguran..
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 29 jul 2017, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- hule_barca
- Kontakt:
Mogao bi Jagodica letiti vani s obzirom na dva gostovanja koja slijede.
Mes Que Un Club
Mortuse obrisi post...ovo su teske optuzbe.ako nemas valjan dokaz mozes na kraju i ispusit.drugarski..
I sljedeću opet od Tandira zavisimo u napadu. Sreća pa je Krupa od koje gubimo svakako pa se neće ni osjetit nečiji izostatak, da igra ne znam ti ko mi tamo gubimo.
Za Vladu i njegov ostanak sam bio al ovo mi već počinje ličiti na početak nečeg lošeg tako da je bolje da se povuče dok mu nisu svi redom počeli yebavat od do i dok ne potonemo još više. KAKVE je on titule vidio Boga pitaj.
Mortuse kakve su sad to priče ba?
Za Vladu i njegov ostanak sam bio al ovo mi već počinje ličiti na početak nečeg lošeg tako da je bolje da se povuče dok mu nisu svi redom počeli yebavat od do i dok ne potonemo još više. KAKVE je on titule vidio Boga pitaj.
Mortuse kakve su sad to priče ba?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nije ba zajeb.mramore obrisi ti...
koliko je uobicajena pauza za dislokaciju ramena, pretpostavljam da je to u pitanju
dodje doktor kraj out linije i uspravi stopalo, a preko njega Husicevu ruku i namjesta mu
dobro rece ultra, frajer lezi, ne mice ruku, sudija nista, ne da faul nije svirao, nije ni primijetio da frajer lezi
dodje doktor kraj out linije i uspravi stopalo, a preko njega Husicevu ruku i namjesta mu
dobro rece ultra, frajer lezi, ne mice ruku, sudija nista, ne da faul nije svirao, nije ni primijetio da frajer lezi
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 29 jul 2017, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
Raspitajte se da li ste danas mogli u kladionici odigrati dq sloboda nece dati gol. Prodali su nasi ovo na kladionici isto kao proti Drine. Senade odlazi jebb ti kladionica sve
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ljudi ba nemamo mi ekipe. Sve sto ima Sloboda imaju i ostali. Onda uz to nemamo ni sistema, pa onda ni igre.
Treba tu dosta truda da se sklopi ekipa, a pravi primjer je Husref toga. Covjek jeste krkan teski ali mu treba skinuti kapu sa onim sto je radio sa 13-14 igraca.
A i staroj upravi koja je prekucala 2 prelazna roka.
Precjenili smo sada ove, ocekujemo da budu u vrhu kao ono prije 2 godine ali to nije to. Jednostavno pola njih bezveze igra i mogu ga podojiti samo Zebi,Saricu i onima koji su drzali prije vezu.
Treba tu dosta truda da se sklopi ekipa, a pravi primjer je Husref toga. Covjek jeste krkan teski ali mu treba skinuti kapu sa onim sto je radio sa 13-14 igraca.
A i staroj upravi koja je prekucala 2 prelazna roka.
Precjenili smo sada ove, ocekujemo da budu u vrhu kao ono prije 2 godine ali to nije to. Jednostavno pola njih bezveze igra i mogu ga podojiti samo Zebi,Saricu i onima koji su drzali prije vezu.
ma to su gluposti, pa Sloboda je mogla zabit gol danas, npr ona Culumova sansa kada je izblokiran, ono bi bio gol
ili jos jednom Culum kada je sutirao preko gola, ili jos jedna situacija poslije prekida, kada se ponovo lopta odbila u korner, pa i onaj sut Hairlahovica itd... jednostavno nismo imali srece u tim situacijma
ili jos jednom Culum kada je sutirao preko gola, ili jos jedna situacija poslije prekida, kada se ponovo lopta odbila u korner, pa i onaj sut Hairlahovica itd... jednostavno nismo imali srece u tim situacijma
Zasto da brise jel se treba kriti. Nismo krili ni protiv Drine i Radnika kup. Ne trebamo ni sada. Izgleda da Sloboda i Radnik itekako dobro suradjuju sa kladzamaSariel je napisao/la:Nije ba zajeb.mramore obrisi ti...
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Jeste moglo. O cemu ti pricas?Mortus je napisao/la:Raspitajte se da li ste danas mogli u kladionici odigrati dq sloboda nece dati gol. Prodali su nasi ovo na kladionici isto kao proti Drine. Senade odlazi jebb ti kladionica sve
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Ma ebes tu pricu bez dokaza..ko i za drinu...Mortus je napisao/la:Raspitajte se da li ste danas mogli u kladionici odigrati dq sloboda nece dati gol. Prodali su nasi ovo na kladionici isto kao proti Drine. Senade odlazi jebb ti kladionica sve
Ne mos podic 10 milja svojih para ispod radara kamoli...
Nemo to ba..ozbiljno..
ekipa je dobra, to sto nemamo igru treba pitat trenera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.