FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 29 jul 2017, 23:23

Chinaglia je napisao/la:ma to su gluposti, pa Sloboda je mogla zabit gol danas, npr ona Culumova sansa kada je izblokiran, ono bi bio gol

ili jos jednom Culum kada je sutirao preko gola, ili jos jedna situacija poslije prekida, kada se ponovo lopta odbila u korner, pa i onaj sut Hairlahovica itd... jednostavno nismo imali srece u tim situacijma
Nista me vise ne iznenadjuje. Da, mogli su, ali da su bili i htjeli biti precizniji.
Ljut sam i razocaran
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 jul 2017, 23:25

"Nisam očekivao poraz. Fudbal se ne prestaje igrati večeras, mi moramo izvući pouke, jer nije nam se smjelo dogoditi ovakvo nešto”, rekao je Jagodić.

Mani ba Vlado svaki put iste priče. Izvlačiš pouke evo haman otkako si došao. De jednu izvuci barem. Eto dobio si igrače koje si htjeo, a ne možeš kod kuće gola dat. I još ga primiš u 90'. Opet. Po ko zna koji put. Kakve ti pouke izvlačiš...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Mortus
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 29 jul 2017, 23:26

Rimes87 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Raspitajte se da li ste danas mogli u kladionici odigrati dq sloboda nece dati gol. Prodali su nasi ovo na kladionici isto kao proti Drine. Senade odlazi jebb ti kladionica sve
Jeste moglo. O cemu ti pricas?

Sent from my D6603 using Tapatalk
Ujutro jeste. Oko podne je par blokiran na tu igru. Nis se licno kladio, ali mi je kolega s kojim sam danas gledao utakmicu to rekao i to tokom prvog poluvremena. On je to htio igrat ali mu nije dozvoljeno
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 jul 2017, 23:31

wobly92 je napisao/la:"Nisam očekivao poraz. Fudbal se ne prestaje igrati večeras, mi moramo izvući pouke, jer nije nam se smjelo dogoditi ovakvo nešto”, rekao je Jagodić.

Mani ba Vlado svaki put iste priče. Izvlačiš pouke evo haman otkako si došao. De jednu izvuci barem. Eto dobio si igrače koje si htjeo, a ne možeš kod kuće gola dat. I još ga primiš u 90'. Opet. Po ko zna koji put. Kakve ti pouke izvlačiš...
Ma kakve pouke ba :lol: nismo djeca... ;)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 29 jul 2017, 23:34

Jagodicu odlazi i povedi Tandira bo ti on zenu

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 29 jul 2017, 23:36

Poraz golom u 90. minuti, i kod nas odma' kladionice upetljane..
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 29 jul 2017, 23:38

Azemica kriv, odveo Dedu..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jul 2017, 23:38

Vlado izvlaci k'o lud :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 29 jul 2017, 23:41

koliko godina ima onaj Sreckovic, eno frajera jos uvijek sprinta na Tusnju

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 29 jul 2017, 23:42

cadillac je napisao/la:Azemica kriv, odveo Dedu..
Kad ga vec potezes je.bo te azemica i ti njeg...je.bem i tebe i tu ti pricu...je.bem i vladu usput i sve ih redom..
**** ga grob vise i bog i hljeb..sta hocete.da se svadjamo ovde stalno i dijelimo koji k.urac prica glupava???
Izgubili smo zbog igre.zbog trenera.postavke..
Igraca.
Cak i za drinu prica ne pije vode..niko ikad ni za drinu valjan dokaz nije iznio.samo price i mahalastina..
Dje.se to kladi u kini makau?? Pa nije 17 vijek za sve postoji trag...

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 29 jul 2017, 23:44

wobly92 je napisao/la:"Nisam očekivao poraz. Fudbal se ne prestaje igrati večeras, mi moramo izvući pouke, jer nije nam se smjelo dogoditi ovakvo nešto”, rekao je Jagodić.

Druže nije on dobio igrače koje je htjeo, nego je dobio igrače koje ni jedna druga ekipa nije htjela, to što je on rekao kako je dobio igrače je zato što podilazi NJUO-u. On to tako druže mora izjaviti.

Ja kad sam pred početak sezone ovdje pisao da imamo lošiju ekipu od prošlogodišnje, napadoše me kao znaš li ti ko je Ćulum, Todor bolji od Efendića i tako dalje da ne nabrajam.

Lošu ekipu imamo, osim Ordage i Mehmedagića, ni jedan drugi naš fudbaler nebi bio starter u Zrinjskom, Sarajevu ili Želji!

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 jul 2017, 23:49

Slazem se ekipu smo napucali mi i Vlado u prici. Ne treba ocekivati puno jer ocigledno ne znaju i nece medjusobno kliknut ni na terenu ni kao familija.

Halal im sve samo neka budu iznad crte da ne idemo u kaljugu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jul 2017, 00:05

nabodi ga Saricu Elvise

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 30 jul 2017, 00:05

još kad se doda da je Husic potencijalno povrijeđen (djelovalo je kao nesto na ruci - da li lom , iščašenje) i da je out npr. naredne 1-2 tekme ili više, Krpic ce za direktni crveni dobiti vjerovatno 2 utakmice, mi cemo Krupi i Vitezu gostovati sa Tandirom u napadu :damn: Poslije toga dolazi Zrinjski. Mi ako gola damo do 6. kola dobro ce biti, a kamoli koji bod da skupimo... Ovo je veceras izgledalo zalosno , pobijedi nas ekipa koja ce se sigurno ove godine boriti za opstanak i to bez puno zamaranja. Ljudi su tek poslije crvenog poceli nesto igrati, ovo ostalo je sve bilo preko kontri , preko ona dva panja spora lazevskog i todorovica.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 jul 2017, 00:09

Chinaglia je napisao/la:nabodi ga Saricu Elvise
Sta ti seres hos da tebe nabodem?? Sta koji krac ti mislis da mene lozis...???
Znaci al fakat crnjak mi je zaobidji me...sa zakebancijom...nije mi do zajebancije.molicu lijepo.unaprijed zahvalan...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jul 2017, 00:10

Prosle sezone sve ekipe igrale na Efendica sada ce svi da udaraju na Todorovica i Lazevskog. Tri igraca koji ce sigurno u toku utakmice par puta da puknu, samo trebas imati strpljenja. A nemas ih s kim niti zamjeniti, Beganovic neiskusan, Djordjilovic nedokazan i stranac..
Valja trpiti najmanje do januara.

Koliko drugi donesu dobrog na terenu toliko nasi bekovi mogu zafrkat, da hocemo vidjeti od njih kada neki prodor, asistenciju ili slicno. :(
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 30 jul 2017, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 30 jul 2017, 00:10

:rol: :rol: :rol:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 jul 2017, 00:11

Sariel je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:nabodi ga Saricu Elvise
Sta ti seres hos da tebe nabodem?? Sta koji krac ti mislis da mene lozis...???
Znaci al fakat crnjak mi je zaobidji me...sa zakebancijom...nije mi do zajebancije.molicu lijepo.unaprijed zahvalan...
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

nikada se ne zajebavam kada je saketanje u pitanju

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 30 jul 2017, 00:14

Idi ba spavaj i zajebaji koga drugog...

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 30 jul 2017, 00:15

Pasha_car_aga je napisao/la:

Druže nije on dobio igrače koje je htjeo, nego je dobio igrače koje ni jedna druga ekipa nije htjela, to što je on rekao kako je dobio igrače je zato što podilazi NJUO-u. On to tako druže mora izjaviti.

Ja kad sam pred početak sezone ovdje pisao da imamo lošiju ekipu od prošlogodišnje, napadoše me kao znaš li ti ko je Ćulum, Todor bolji od Efendića i tako dalje da ne nabrajam.

Lošu ekipu imamo, osim Ordage i Mehmedagića, ni jedan drugi naš fudbaler nebi bio starter u Zrinjskom, Sarajevu ili Želji!
Znam, pa i ja govorim od početka da ovo nije ekipa ni za LZP, ni blizu. Hajde prošlu protiv Širokog kontam možda ima tu nečeg, možda se možemo umiješati za borbu za 6. mjesto, ali evo odmah demant, i to sa igračima koji nisu imali priliku igrat u toj prošloj utakmici, a najavljeni su kao velika pojačanja.
Ovdje je bilo priče da nam ekipa nije ništa slabija nego na početku prošle sezone. Ma hajte molim vas.

Ovo je više bio osvrt na Vladu i njegovu priču i da je dobio ono što je htjeo i da pravi kostur ekipe s kojom će "napast titulu".
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.