FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel Mihojevic bas grohnuo ili sta?
A mi ne ucimo iz gresaka oko kapitenske, opet 'dijete' puklo pod pritiskom...
A mi ne ucimo iz gresaka oko kapitenske, opet 'dijete' puklo pod pritiskom...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Odlično, nije moglo bolje.kinosvra je napisao/la:Danas vizionar Repuh sklanja Mihojevica i Kuzmanovica, stavlja Hadzica u spic, Krstu na krilo, Pero na stoperu a Hebib, Saric i Almir sigurni ko smrt, igracine.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
http://sportsport.ba/magazin/romarijevo ... deo/246488MortemHz je napisao/la:Sta treba braco, samo gledam neki film, nista strasno.
mortem stari perverznjak
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vistafon basta ispred, moze se pogledati tekma. 
Uhvatili ste se svi za ovo sto lik rece za Moldavske ekipe. A niko da udje u srz problema. Covjek je pregovarao s nama (Selimovic, kusturica, kantardzic, ibrakovic) i odustao kad je vidio s kim ima posla. I dan danas smo jos uvijek na istom.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ba 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imal ko slobodno jedno mjesto za Ze?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Javno je ovdje napisano od strane (nazovimo je administracijom) da sve psovke na racun kluba, uprave, ss i igraca nece biti sankcionisane.Osttribine je napisao/la:Ovo je sustina, dopustio im je iz dana u dan ne kritiku nego vrijedjanje igraca i trenera, recimo za Calu bezmudi ovo ono, a covjek nam ostvario najveci niz ligaskih pobjeda sa klubom, postavio rekord jbg, sto to neko prije njega nije uradio, ali jok iz dana u dan pljuvanje. Svi znamo da dosta stvari u klubu ne stima i ocekujemo bolje i treba iznijeti kritiku, ali ovde se doslovce pljuje. Evo ova slika Senada Repuha, ne kontam sta je ovde problem, covjek na nekom party i opustio se, ali jok tu je ovaj pozarni 24h sa 7 hiljada postova u 2 godine da proprati svaki potez pa makar i privatni od nasih sadasnjih i nekadasnjih igraca.ShofaII je napisao/la:Svaka kritika je dobrodosla. Ja sam uvjek bio za kritiku i podrzavao kritiku.
Ali stvarno treba imati mjeru, kao i u svemu tako i u kritici.
Meni je jasno da neko ne voli nekog sadanjeg ili bivseg igraca. Da se ne slaze sa nacinom rada trenera isl.
Ali nazivati nekoga bezmudi i slicni nazivi je ispod svakog nivoa navijaca Sarajeva.
@aco ili ti aleksandar veliki. Mene si trajno banovao zbog toga sto sam te citirao kada si napisaose slijedece "svaki komentar koji bude u vezi sa temom FK Sarajevo bice obrisan". Ovdje se vrijedjaju ljudi a ti ne reagujes.
@hilmo, mnogo smo pogrijesili kada smo tebe birali za moderatora ili kako se vec zove tvoja funkcija na forumu. Ja sam prvi vjerovao da ti mozes drzati temu pod kontrolm i ne dozvoljavati sve ono zbog cega smo se zalili prije biranja tebe. Mogu konstatovati da je stanje mnogo gore i da si dokazao da nisi dorastao ili da budem precizniji nisi burazeru sposoban da budes moderator
Sretno nam svima koji danas idemo u Zenicu i vakat je za 3 boda pa da se vise ne raspravljam sa zenicanima kako ih nismo pobjedili tamo 16 godina i slicna rasprava koja se sa njima vrti u krug
Razlog je poznat njima.
Ide se tako daleko sa uvredama zato sto su ocigleno pozeljne, dobrodosle, i zdusno aminovane od strane administracije.
Bilo bi mi drago da je to tek puka slucajnost a ne sitni interesi jos sitnijih dusa.
Pisu se uvrede u nizu, ismijavaju se svi, omalovazavaju pozitivni rezultati u svakom segmentu (istina malo ih je)
Kritika, (po ko zna koji put cu pojasniti svoje stavove za one koji su glupi kao i za one koji su bezobrazni) je ok ali uvrede na racun ljudi koji su igrali svim srcem za ovaj klub, prije nego su su se rodili pojedini "majstori' foruma su fuj.
Pisu se cak i pjesmice "Repuh - propuh"
"Cala - uhljeb" itd.
Yebu se mrtve majke, krvavim qurcem na sestrinom grobu u truhlu sisu.
Objavljuju se slike neke slike bez povoda.
Administracija za divno cudo ne reagira ali su ostrog pera kada treba opomenuti one kojima to smeta, kao bit foruma nije da bi komentarisali pisanje drugih ...bla bla.
U nadi da ce ovaj post ostati ovakav kako je i napisan i
da ce biti shvacen na pravi nacin od strane forumasa ali i administracije.
Srdacno vas pozdravljam.
Sve za dobrobit FKS.
To nam cilj svima, zar ne.
-
belosevic28
- Kontakt:
Pa nisu normalno to sam stalno govorio alaimu kad je zivio pored mene a on govori ma ja zivim ovdje i sarajlija sam al ne mozes to nekima objasnit.[/quote]kyrieirving je napisao/la:Nisu sarajlije porijeklom sa Kosova drug
Ultras "djamijski" basketbalija krizira po temi , nasa moderacija nista... Bravo
Btw, celik pada danas.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da nisam fudbaler bio bih nevin.MortemHz je napisao/la:Nisam ba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi danas ispred VisteSarajlijica1946 je napisao/la:Da nisam fudbaler bio bih nevin.MortemHz je napisao/la:Nisam ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pantelija je napisao/la:Zekic niti zna kakav jebodron konkurencija. Niti zna kako smo mi igrali u ligi, a razlika izmedju šerifa i Zarije je kao izmedju dinama i CibalijeMokes je napisao/la:''Janjoš je došao u teškom trenutku i dobro je radio. Izborio je nastupe u Evropi, ali je eliminisan od Zarije. Vidite, radio sam u Moldaviji kao trener Sheriffa i dobro poznajem tu ekipu. Nisu to poluamateri kako su neki bh. mediji pisali. Radi se o ozbiljnoj ekipi čiji igrači imaju dobra primanja. Realno, Sarajevo je bilo bolje u oba meča i nesretno su ispali.
Sta zna Zekic, bolje zna forumska populacija
Uz to, Zarija ove godine je zadnja u Moldaviji
I čuj nesretno
Nesreća je sto nas je on vodio u evropi
Po forumu se vuce prica da su ljudi amateri. A veze sa istinom nema...
Manipulatori.
- PitarBordo
- Kontakt:
Da li je došao dan da nikada gori pobjedimo na nepobjedivom gostovanju?
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jesam, nazalost.MortemHz je napisao/la:Jesi danas ispred VisteSarajlijica1946 je napisao/la:Da nisam fudbaler bio bih nevin.MortemHz je napisao/la:Nisam ba
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Neka nam je sa srećom danas, ekipa Čelika je nikad lošija. Igraju im djeca, skoro počeli pripreme i skoro se skupili. Očekujem pobjedu, mada, s ovom ekipom koju trenutno imamo, ne mogu biti siguran u pobjedu.
Zrinjski se izdvaja, teško da im sa ovim igračkim kadrom možemo parirati.
Hej tragedije, ne možeš parirat ekipi koja izgubi Tomića, Petraka, Mešanovića, Kajkuta.. tri najbolja igrača i to ne zaradi ništa..
Ja ne mogu ni zamisliti da sa ovom ekipom trenutnom, možemo otići u Mostar i odigrati utakmicu da ne izgubimo. Ne mogu zamisliti da ova naša ekipa povede u Mostaru i onda stane na loptu, umrtvi igru, drži loptu u nogama.... nema šanse da to i zamislim, jer znam da je to nemoguće.
Isto tako će biti i u Širokom, Banja Luci.. jednostavno nemamo ekipu koja zna čuvat loptu i držati je kod sebe duže od 10-15 sekundi.
Zrinjskog napustiše najbolji igrači, protiv nas bili oslabljeni, faktički 6-7 igrača im falilo od prošle sezone i pobjede nas na Koševu, zaslužemo, i to je moglo biti ubjedljivije. ZAŠTO? Zato što imaju popunjenu ekipu pa se izostanak 4-5 igrača i ne osjeti. Imaju iskusne igrače, već imaju taj mentalitet pobjednika. A šta ćemo mi jadni? I kad su nam svi na okupu opet moramo krpiti ekipu, a da ne pričam na šta bi ličilo to kad bi nam falila 3-4 igrača, ma katastrofa.
Imamo mi Liivaka, Herića, Lelića na klupi, ali ja njih niti ne vidim. Oni da su neki kvalitet oni u ove 2 godine dobili šansu, u nikad lošijem igračkom kadru. Pustite se vi priče neće Čala da daje šansu drugim igračima, igra sve sa istim - istina, neće jer ovi nemaju kvalitet, jer nisu ni za ekipe koje su u donjem dijelu tabele, a još jadni ne igraju nikakve utakmice, i šta od njih očekivati? NIŠTA.
Zrinjski se izdvaja, teško da im sa ovim igračkim kadrom možemo parirati.
Hej tragedije, ne možeš parirat ekipi koja izgubi Tomića, Petraka, Mešanovića, Kajkuta.. tri najbolja igrača i to ne zaradi ništa..
Ja ne mogu ni zamisliti da sa ovom ekipom trenutnom, možemo otići u Mostar i odigrati utakmicu da ne izgubimo. Ne mogu zamisliti da ova naša ekipa povede u Mostaru i onda stane na loptu, umrtvi igru, drži loptu u nogama.... nema šanse da to i zamislim, jer znam da je to nemoguće.
Isto tako će biti i u Širokom, Banja Luci.. jednostavno nemamo ekipu koja zna čuvat loptu i držati je kod sebe duže od 10-15 sekundi.
Zrinjskog napustiše najbolji igrači, protiv nas bili oslabljeni, faktički 6-7 igrača im falilo od prošle sezone i pobjede nas na Koševu, zaslužemo, i to je moglo biti ubjedljivije. ZAŠTO? Zato što imaju popunjenu ekipu pa se izostanak 4-5 igrača i ne osjeti. Imaju iskusne igrače, već imaju taj mentalitet pobjednika. A šta ćemo mi jadni? I kad su nam svi na okupu opet moramo krpiti ekipu, a da ne pričam na šta bi ličilo to kad bi nam falila 3-4 igrača, ma katastrofa.
Imamo mi Liivaka, Herića, Lelića na klupi, ali ja njih niti ne vidim. Oni da su neki kvalitet oni u ove 2 godine dobili šansu, u nikad lošijem igračkom kadru. Pustite se vi priče neće Čala da daje šansu drugim igračima, igra sve sa istim - istina, neće jer ovi nemaju kvalitet, jer nisu ni za ekipe koje su u donjem dijelu tabele, a još jadni ne igraju nikakve utakmice, i šta od njih očekivati? NIŠTA.
Prijatelju, mi se nikako nismo najbolje pojacali. Pa Mladost je dovela Arezinu, Regoja, Zahirovica, Dilavera i još par igrača. Mensur Musija iz Kaknja više ulaze u svoju ekipu nego yebeni vincent tanskoroalen je napisao/la:Pa ako ćemo bit realni 100%, i jesmo se mi najbolje pojačali od svih ekipa u ligi, doveli objektivno najbolje igrače. Al' druga je stvar što smo mi prošle sezone bili treća - četvrta ekipa po kvalitetu u ligi, i opet uz ova silna pojačanja nismo na nivou Zrinjskog koji je još i oslabljen. Jedan Zlomislić ili Čabraja su i dalje enigma za svako naše pojačanje. A možda je i do trenera, možda je pojedince "gušila" onakva postavka igre i samo nabijanje lopte. Kad bismo imali stručnog trenera koji bi svoje zamisli mogao realizovat, možda bi to i krenulo kako treba. Al' mora bit takav trener da svaki igrač na terenu ima svoje zaduženje i da dišu kao cjelina.MortemHz je napisao/la:Kako smo se to mi najbolje pojacali?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
- PitarBordo
- Kontakt:
Trebaju i najzagriženiji Čalini podržavaoci (nisam siguran da je to stvarna riječ) da se pomire sa činjenicom da su oba prelazna roka i obe pripreme pod njim bili totalni promašaj. Selekcija igrača, uigravanje, jedino na čemu smo mogli da se održavamo je fizička sprema, tj. jedina stvar na koju Janjoš nije imao uticaj.
Obzirom da ništa nije uradio sa ekipom ni ove pripreme u taktičkom i igračkom smislu, mislim da je veoma šupački bilo od njega što je otišao kad je otišao. Mada svejedno bi letio najdalje do oktobra, ovako je barem više utakmica ostavio nekome slijedećem, ali sa ovakvom ekipom jednostavno ne vidim nekoga da može doći i uigrati ih između dva kola. A da ne pričamo priču o Čali i Murgi, to već nije za javnost.
Repuh i Zijo su bili dio tog stručnog štaba zadnje dvije pripremne ture i stvarno ne vidim, ako je Čala otišao "jer više ne ide" i da "ne sputava" Sarajevo, ovi su onda ostali unatoč tome.
Iz administracije Kluba još uvijek ne čujemo vezano za Crnkića, izgubili igrača, šatro dali rok, frajke nigdje nema, a plata ide.
Obzirom da ništa nije uradio sa ekipom ni ove pripreme u taktičkom i igračkom smislu, mislim da je veoma šupački bilo od njega što je otišao kad je otišao. Mada svejedno bi letio najdalje do oktobra, ovako je barem više utakmica ostavio nekome slijedećem, ali sa ovakvom ekipom jednostavno ne vidim nekoga da može doći i uigrati ih između dva kola. A da ne pričamo priču o Čali i Murgi, to već nije za javnost.
Repuh i Zijo su bili dio tog stručnog štaba zadnje dvije pripremne ture i stvarno ne vidim, ako je Čala otišao "jer više ne ide" i da "ne sputava" Sarajevo, ovi su onda ostali unatoč tome.
Iz administracije Kluba još uvijek ne čujemo vezano za Crnkića, izgubili igrača, šatro dali rok, frajke nigdje nema, a plata ide.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 30 jul 2017, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
-
ajdohordas
- Kontakt:
Duljevic u Dynamo Dresden prešao 
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Morpheus, skoJaa i 34 gosta.