FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Arogantni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Arogantni » 26 avg 2010, 11:56

Vi ste fakat svi djeca sad nesto cmizdrite nakon sto smo u dvije utakmice izgubili nake paljbe po Osimu i po upravi a na kraju cete kad osvojimo titulu jesam ti reko to je pravi igrac, zna Osim procjenit to je Brko treniro a sad nesto lafo pricate o njima sve lose izgubili od Bosne Boze mili pa sta nije sigurno prvi a ni zadnji poraz ja da hoce Osim otic pa nebi nikog u gostima pobjedili a sad se gospoda navikla svako gostovanje 3 boda hoce ko da smo Barca a ne ZELJO boni ako Osim ode a sve su prilike da ce otic kako vi pricate o njemu8 i o igracima necemo vidjet ni Europe a ne jos titulu da uzmemo, koje jucer bio u Vis+okom zna da su oni sto su igrali mladi i neiskusni momci al koji sigurno imaju potencijal tako da nema zime sto se tivce buducnosti Zelje,
Bas bi vas vidio koji pricate nesto protiv Zuje da sjedite u upravi vi bi sve doveli naj igrace ali bi mamlazi napravili dugove iz kojik nas necbi ni Centralna banka izvukla i drago mi je sto ne dovodi skupe igrace to je radio u 1. mandatu pa dokle smo dogurali da nam blokiraju racun.Samo nek ovako nastave radit i Partizan je bio sjena Zvezde 3 godine ali su ljudi sistemski radili doveli mlade i talentovane igrace pa kad su prosle 3 godine onda je nastupila dominacija Partizana sve do danas i dokle su dogurali u grupe Lige Prvaka a ako BOG da i mi cemo tako isto i jos jednom svaka cast upravi na uradjenom a pogotovo Osimu i ja podrzavam i Popovica iako je lik obicna krampa ali ako ga Osim stavlja u igru sto se ja nebi slozio sa tim moje je samo da pomognem klubu time sto cu kupit sezonsku ili eventualno svaku tekmu ulaznicu i da sto vise trosim dlanove i grlo i budite nesto sigurni od ovih momaka ako negdje ne odu ranije za 2 godine bit ce velike zvijezde naseg fudbala jer jucer su podbacili i mene koji sam gledo razocarali ali je to bio samo jedan los dan i jos jednom to su buduce zvijezde sve osim Bajre koji je vec malo profuro svoje vrijeme....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 avg 2010, 12:38

Opet kukaju :shock:
Dokad više :?:
Što se Leotara tiče, za to se ne brinem. Što se gostujućih tiče u ovoj polusezoni; Široki, Velež, Slavija, Zrinjski, Borac. Nimalo lagan raspored, ali može se uzeti puno bodova. A domaće tekme bi bez problema trebali uzeti, a najlakša će biti protiv Torpeda :D

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2010, 13:11

Mladi bh. reprezentativac povrijeđen
Višća: Propuštam Leotar

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar nakon dva uzastopna poraza u subotu će tražiti pobjedu protiv Leotara, no Plavi s Grbavice u ovaj duel ući će znatno oslabljeni.

Naime, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Višća, još uvijek se nije oporavio od povrede, a kako sam kaže za naš portal, mala je vjerovatnoća da će zaigrati protiv Leotara.
"Kako sada stvari stoje propustit ću i susret s Leotarom. Još uvijek osjećam bolove u skočnom zglobu", rekao je Višća za naš portal i dodao:

"Kada sam se povrijedio doista nisam mislio da će oporavak ovoliko trajati, no ispostavilo se da sam pogriješio. Treniram odvojeno od ekipe i idem na terapije, ali doista me još uvijek boli. Žao mi je što najvjerovatnije neću moći pomoći saigračima u duelu sa Leotarom."
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 26 avg 2010, 13:42

Arogantni je napisao/la:Vi ste fakat svi djeca sad nesto cmizdrite nakon sto smo u dvije utakmice izgubili nake paljbe po Osimu i po upravi a na kraju cete kad osvojimo titulu jesam ti reko to je pravi igrac, zna Osim procjenit to je Brko treniro a sad nesto lafo pricate o njima sve lose izgubili od Bosne Boze mili pa sta nije sigurno prvi a ni zadnji poraz ja da hoce Osim otic pa nebi nikog u gostima pobjedili a sad se gospoda navikla svako gostovanje 3 boda hoce ko da smo Barca a ne ZELJO boni ako Osim ode a sve su prilike da ce otic kako vi pricate o njemu8 i o igracima necemo vidjet ni Europe a ne jos titulu da uzmemo, koje jucer bio u Vis+okom zna da su oni sto su igrali mladi i neiskusni momci al koji sigurno imaju potencijal tako da nema zime sto se tivce buducnosti Zelje,
Bas bi vas vidio koji pricate nesto protiv Zuje da sjedite u upravi vi bi sve doveli naj igrace ali bi mamlazi napravili dugove iz kojik nas necbi ni Centralna banka izvukla i drago mi je sto ne dovodi skupe igrace to je radio u 1. mandatu pa dokle smo dogurali da nam blokiraju racun.Samo nek ovako nastave radit i Partizan je bio sjena Zvezde 3 godine ali su ljudi sistemski radili doveli mlade i talentovane igrace pa kad su prosle 3 godine onda je nastupila dominacija Partizana sve do danas i dokle su dogurali u grupe Lige Prvaka a ako BOG da i mi cemo tako isto i jos jednom svaka cast upravi na uradjenom a pogotovo Osimu i ja podrzavam i Popovica iako je lik obicna krampa ali ako ga Osim stavlja u igru sto se ja nebi slozio sa tim moje je samo da pomognem klubu time sto cu kupit sezonsku ili eventualno svaku tekmu ulaznicu i da sto vise trosim dlanove i grlo i budite nesto sigurni od ovih momaka ako negdje ne odu ranije za 2 godine bit ce velike zvijezde naseg fudbala jer jucer su podbacili i mene koji sam gledo razocarali ali je to bio samo jedan los dan i jos jednom to su buduce zvijezde sve osim Bajre koji je vec malo profuro svoje vrijeme....
SVAKA CAST MAJSTORE ZA OVAJ POST,PRIMJER PRAVOG NAVIJACA ZELJE ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 26 avg 2010, 13:46

ma svi ovi sto sad panice i pljuju radili su isto ovo i prosle godine u ovo doba pa su pojeli veliko g.ovno na kraju sezone , nadam se da ce pojesti g.ovno i ove sezone i to duplu porciju :mrgreen:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 26 avg 2010, 13:56

Svim ovim momcima što glume neke fudbalske stručnjake i ocjenjuju rad FK Željezničara bih preporučio da pitaju svoju mamu trebaju li možda otići do prodavnice kupiti hljeba i nekih kućnih potrepština. Tako će sigurno uraditi nešto korisno.
A ovo oko fudbala neka ostave ljudima koji u fudbalu rade i žive od toga godinama, to bi također bilo korisno. :)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 avg 2010, 13:57

Zna li neko hoce li biti vecaras trening, i ako ima u koliko sati? hvala unaprijed :)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 26 avg 2010, 15:04

MI smo ti koji postavljaju STANDARDE ,pa će mi prvi odbraniti TITULU ŠAMPIONA BIH.....a ostali su veoma ,veoma daleko .....VOLIM TE ŽELJO
Jer si JEDAN JEDINI...........

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 26 avg 2010, 15:08

ja nezznam sta je vama ljudi, svi nesto zataskavate price i uvodite neki privremeni mir u kucu. niko nije slijep, svi vidimo, da nesto ne valja sa nasom upravom, nezz sta, ali nesto nije onako kako bi trebalo da bude... zasto svi zataskavate te price, ljudi treba o tome pricati, iznijeti probleme, iznijeti moguca rjesenja, treba se pricati i o onome sto valja, ali i o onome sto ne valja, svi smo bili sretni kad je titula dosla i svi su sve najbolje pricali, ali kad nesto ne valja, ne treba to zataskavati, treba i to iznijeti i pokusati na bilo koji nacin rijesiti, jer samo pricom i razgovorom mozemo rijesiti probleme, a ne da svi sutimo i budemo slijepi na one lose stvari. mozda mi i jesmo ovdje na forumu bespomocni, ali mnogi i citaju ove forume, brzo se sire informacije i vijesti po gradu, koje izmedju ostalog nekad i prvo se na forumu objave, a kada sira masa shvati da nesto nije uredu u nasem voljenom klubu, tada ce se moci i izvrsiti pritisak na upravu. ne bi smjeli, mi kao navijaci, biti slijepi ljubavlju i ici svezanih ociju, jer mi kao navijaci imamo veliki uticaj na igrace, struku, upravu i opcenito na klub. sada dok jos i ima tih nekih rezultata, ( sto je dobro ) iako mnoge stvari u i oko kluba nisu na onom nivou na kom bi trebali, vi pokusavate gledati samo to dobro i pokusavate presutiti i onako sto se kaze staviti pod tepih te lose stvari, ali sta da se desi da npr. ne izborimo Evropu ( nedaj Boze ) tada ce svi oni problemi koje smo mi stavljali pod tepih izaci na svjetlo i tek ce se tada vidjeti svi nedostaci i tek tada ce biti drvlje i kamenje i po Amaru i po igracima i po upravi i tada je kraj, kasno da se bilo sta popravi, zato dok jos ima rezultata ne bi smjeli biti slijepi na te lose stvari i pricati samo o dobrom, kada je nesto dobro, naravno to treba i pohvalit i cestitati na tome, ali kada nesto nije kako treba, i na to treba reagovati, iznijeti sta to nevalja, iznijeti razlgoe zasto to nije tako ili ovako, iznijeti moguca rjesenja i tada cemo moci reagovati kako ne bi doslo do rasula i opceg pljuvanja u slucaju nekog neuspjeha, na taj nacin bit cemo svjesni svega onoga sto valja, ali i sto ne valja, a i pomoci cemo upravi, prezentujuci im ono kako mi mislimo da treba da bude, pa ako ne bude u skladu mogucnosti ili onog sto je klub zacrtao, onda se nadju kompromisi i nadje neka zlatna sredina (ovo je neki savjet za udruzenje, jer samo udruzenje kao organizovano tijelo sa svojim predstavnicima je u stanju to uraditi, pojedinci tu ne mogu nista ). tako da nemojte ljudi biti zaslijepljeni ljubavlju, vec dobro otvorite oci i sagledajte situaciju, ne samo sa navijackog aspekta, nego i sa posmatrackog i neutralnog aspekta...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 15:12

nedaTM87 je napisao/la:ja nezznam sta je vama ljudi, svi nesto zataskavate price i uvodite neki privremeni mir u kucu. niko nije slijep, svi vidimo, da nesto ne valja sa nasom upravom, nezz sta, ali nesto nije onako kako bi trebalo da bude... zasto svi zataskavate te price, ljudi treba o tome pricati, iznijeti probleme, iznijeti moguca rjesenja, treba se pricati i o onome sto valja, ali i o onome sto ne valja, svi smo bili sretni kad je titula dosla i svi su sve najbolje pricali, ali kad nesto ne valja, ne treba to zataskavati, treba i to iznijeti i pokusati na bilo koji nacin rijesiti, jer samo pricom i razgovorom mozemo rijesiti probleme, a ne da svi sutimo i budemo slijepi na one lose stvari. mozda mi i jesmo ovdje na forumu bespomocni, ali mnogi i citaju ove forume, brzo se sire informacije i vijesti po gradu, koje izmedju ostalog nekad i prvo se na forumu objave, a kada sira masa shvati da nesto nije uredu u nasem voljenom klubu, tada ce se moci i izvrsiti pritisak na upravu. ne bi smjeli, mi kao navijaci, biti slijepi ljubavlju i ici svezanih ociju, jer mi kao navijaci imamo veliki uticaj na igrace, struku, upravu i opcenito na klub. sada dok jos i ima tih nekih rezultata, ( sto je dobro ) iako mnoge stvari u i oko kluba nisu na onom nivou na kom bi trebali, vi pokusavate gledati samo to dobro i pokusavate presutiti i onako sto se kaze staviti pod tepih te lose stvari, ali sta da se desi da npr. ne izborimo Evropu ( nedaj Boze ) tada ce svi oni problemi koje smo mi stavljali pod tepih izaci na svjetlo i tek ce se tada vidjeti svi nedostaci i tek tada ce biti drvlje i kamenje i po Amaru i po igracima i po upravi i tada je kraj, kasno da se bilo sta popravi, zato dok jos ima rezultata ne bi smjeli biti slijepi na te lose stvari i pricati samo o dobrom, kada je nesto dobro, naravno to treba i pohvalit i cestitati na tome, ali kada nesto nije kako treba, i na to treba reagovati, iznijeti sta to nevalja, iznijeti razlgoe zasto to nije tako ili ovako, iznijeti moguca rjesenja i tada cemo moci reagovati kako ne bi doslo do rasula i opceg pljuvanja u slucaju nekog neuspjeha, na taj nacin bit cemo svjesni svega onoga sto valja, ali i sto ne valja, a i pomoci cemo upravi, prezentujuci im ono kako mi mislimo da treba da bude, pa ako ne bude u skladu mogucnosti ili onog sto je klub zacrtao, onda se nadju kompromisi i nadje neka zlatna sredina (ovo je neki savjet za udruzenje, jer samo udruzenje kao organizovano tijelo sa svojim predstavnicima je u stanju to uraditi, pojedinci tu ne mogu nista ). tako da nemojte ljudi biti zaslijepljeni ljubavlju, vec dobro otvorite oci i sagledajte situaciju, ne samo sa navijackog aspekta, nego i sa posmatrackog i neutralnog aspekta...
Reci i nama koje se price zataskavaju i koji su problemi koji se guraju pod tepih, eto pocni ti prvi sa tom praksom i budi primjer ostalima i naravno nabroj nam sve sto nevalja trenutno u klubu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 26 avg 2010, 15:18

drop je napisao/la:
sladoled je napisao/la:Da nešto priupitam. Imamo li mi udruženje navijača, ima li udruženje neke prostorije, ko sjedi tamo, ko je tu glavni, zašto se nisu već godinama oglasili, zašto ne reagiraju?

Mislim da je i budali jasno da mnoge stvari u klubu ne funkcioniraju normalno:
- šampioni smo države, imamo drugu najveću posjetu u bivšoj državi, a nemamo ozbiljnjog generalnog sponzora
- cijelu prošlu sezonu igramo bez sponzora opreme, ove godine nas oprema neka legea koja nije u stanju da nam za tri mjeseca dostavi konačnu garnituru opreme
- gdje su ti silni sponzori, zar je moguće da u ovoj našoj državi nema jakih firmi koje bi nam mogle dati lijepe pare, zašto nismo potražili nekog stranog sponzora ako domaći već nemaju novca
- nismo u stanju da sedam dana unaprijed najavimo MUP-u proslavu titule ispred vječne vatre već je slavimo na neki seljački način uz koketa
- žujo je kad je došao obećao da će se održati plava večer i to krajem avgusta, onda je pričao o septembru, spominjana je i neka konferencija za sponzore ili tako nešto, a onda je uopšte prestao pričati
- u ljeto prošle godine obećano je da će na zimskoj pauzi doći dva-tri provjerena igrača, došli su igrači poput bajre, peraka i slični, desilo se što se desilo se osvojili smo titulu zahvaljujući isključivo amarovoj genijalnosti
- kapiten nam odlazi za 75.000 nečega i neki postotak, rekli smo da je pizda i da je za to kriva prošla uprava, nije se moglo više izvući i td.
- zeljo tv je pokazao odlične rezultate, ali očito im nije bilo dovoljno da bi se ove godine jos ozbiljnije pozabavili marketingom (zna li iko u klubu šta je to uopšte, bulend bišćević!? - čovjek zadužen za marketing, pa valjda imamo nekog ko je u tim vodama, zar gredić nije magistrirao na temi marketing u sportu?)
- amar iz svog dzepa vadi pare za plaće, rekli smo da je to uredu jer amar želi uložiti svoj novac u klub, u kojem to ozbiljnom klubu trener plaća igrače
- prodajemo najboljeg igrača kakvog ova liga neće dugo vidjeti za ?????? KM, cifra je poslovna tajna!? zašto nije objavljavljenja konkrentna cifra, zašto to nije transparetno (kad nešto nije transparentno, naše poslovanje u ovom slučaju, onda to za sobom povlači sumnje u neke malverzacije, ja se iskreno nadam da se radi samo o nesposobnosti uprave, a ne o nekim mutnim radnjama)
- jug i istok obrasli u onu travu koju moraju kresati svako dvije sedmice (jesu li oni čuli za poljoprivrednu apoteku, odu i lijepo kupe sredstvo za suzbijanje korova malo poprskaju i nema više problema), na stadionu su samo izbušena dva nova ulaza na jug i ni šaraf više nisu promijenili, teren nam je odron čim padne manja kiša pa zašto se ne posvjetuju stručnjaci da se vidi kako se to može popraviti
...
mogu ovako do besvijesti

jedna od rijetkih dobrih stvari je što smo napravili reprogram duga i te se rate manje više redovno plaćaju
još treba kao pozitivno izdvojiti redovno plaćanje obaveza prema igračima, iako niko ne zna kako to uspijevamo

htjeli smo veliki, ozbiljni, profesionalni klub, a još uvijek smo na poluamaterskom nivou

pa sejo i kompanija su uradili više od svih ljudi iz uprave zajedno (stručnjaci su se prihvatili posla, i na neku ljubav, entuzijazam ili šta već napravili najbolji web site nekog kluba u regionu, bez ikakve pomoći) to je dokaz da se uz mnogo truda i stručnjake može napraviti mnogo toga dobrog)
pa zamislite šta bismo napravili da je za marketing zadužen marketing menadžer, za finansije magistar ekonomskih nauka, ili kako bi nam teren izgledao da se za njega brine profesionalni vrtlar...
potreban je i neko ko bi to sve pokrenuo, neko ko bi to kordinirao, neki čovjek koji ima autoritet i ugled u društvu, a ne neke žuje, gojeri i slični njima

ne bi se smjeli dovesti (a već smo se doveli) u situaciju da ovisimo o jednom čovjeku pa makar se on zvao i amar osim, jer će sve ovo biti dobro dok bude rezultata, a kad krene loše svi problemi koje smo godinama gurali i još guramo pod tepih će izaći na vidjelo i tek tad nas očekuju problemi

Sad se vraćamo na početak posta, zar zadatak udruženja ne bi trebao biti da pritisnu malo ljude u upravi, da im kažu da se ova neorganizovanost neće dugo tolerisati. Ali ne mi šutimo da se zlobnici ne bi naslađivali našim problemima i varamo sebe da je sve uredu iako dobro znamo kakvo je pravo stanje.
Sve ovo napisano je brutalna,bolna istina.
Sad se šuti i ne talasa, ali ako pukne tikva (nedo Bog) prvi ovi što poklapaju i ušutkuju svakog neistomišljenika na forumu ce zagraktati u glas i tražiti da se položi racun.
Pravimo se svjesno naivni i slijepo pored ociju ,a vidimo fino da uprava gotovo ništa ne radi u pravcu poboljšanja kluba.
Nikakvog sponzora nisu pronašli a prođe evo vec godina dana, kriju se iza vracanja dugova kao i prijašnje uprave, hvale se da isplacuju redovne plate igracima kao i doprinose (to nije za hvalisanja,vec bi to trebalo biti normala).
A gdje su pomaci??
@pile
vec je sve napisano, samo ima previse onih koji to ocito ne zele da cuju, vec sami sebe varaju da je sve u najboljem redu...
a da ne govorimo o godisnjim, kako su i kada su pustene u prodaju, da su skoro pa potpuno iste kao prosle godine,da nema ni sekunde kreativnosti i orginalnosti, sve su to detalji, ali kada se ti detalji objedine, onda postaje zabrinjavajuce...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

mele
Kontakt:

Post Postao/la mele » 26 avg 2010, 15:30

nedaTM87 je napisao/la:ja nezznam sta je vama ljudi, svi nesto zataskavate price i uvodite neki privremeni mir u kucu. niko nije slijep, svi vidimo, da nesto ne valja sa nasom upravom, nezz sta, ali nesto nije onako kako bi trebalo da bude... zasto svi zataskavate te price, ljudi treba o tome pricati, iznijeti probleme, iznijeti moguca rjesenja, treba se pricati i o onome sto valja, ali i o onome sto ne valja, svi smo bili sretni kad je titula dosla i svi su sve najbolje pricali, ali kad nesto ne valja, ne treba to zataskavati, treba i to iznijeti i pokusati na bilo koji nacin rijesiti, jer samo pricom i razgovorom mozemo rijesiti probleme, a ne da svi sutimo i budemo slijepi na one lose stvari. mozda mi i jesmo ovdje na forumu bespomocni, ali mnogi i citaju ove forume, brzo se sire informacije i vijesti po gradu, koje izmedju ostalog nekad i prvo se na forumu objave, a kada sira masa shvati da nesto nije uredu u nasem voljenom klubu, tada ce se moci i izvrsiti pritisak na upravu. ne bi smjeli, mi kao navijaci, biti slijepi ljubavlju i ici svezanih ociju, jer mi kao navijaci imamo veliki uticaj na igrace, struku, upravu i opcenito na klub. sada dok jos i ima tih nekih rezultata, ( sto je dobro ) iako mnoge stvari u i oko kluba nisu na onom nivou na kom bi trebali, vi pokusavate gledati samo to dobro i pokusavate presutiti i onako sto se kaze staviti pod tepih te lose stvari, ali sta da se desi da npr. ne izborimo Evropu ( nedaj Boze ) tada ce svi oni problemi koje smo mi stavljali pod tepih izaci na svjetlo i tek ce se tada vidjeti svi nedostaci i tek tada ce biti drvlje i kamenje i po Amaru i po igracima i po upravi i tada je kraj, kasno da se bilo sta popravi, zato dok jos ima rezultata ne bi smjeli biti slijepi na te lose stvari i pricati samo o dobrom, kada je nesto dobro, naravno to treba i pohvalit i cestitati na tome, ali kada nesto nije kako treba, i na to treba reagovati, iznijeti sta to nevalja, iznijeti razlgoe zasto to nije tako ili ovako, iznijeti moguca rjesenja i tada cemo moci reagovati kako ne bi doslo do rasula i opceg pljuvanja u slucaju nekog neuspjeha, na taj nacin bit cemo svjesni svega onoga sto valja, ali i sto ne valja, a i pomoci cemo upravi, prezentujuci im ono kako mi mislimo da treba da bude, pa ako ne bude u skladu mogucnosti ili onog sto je klub zacrtao, onda se nadju kompromisi i nadje neka zlatna sredina (ovo je neki savjet za udruzenje, jer samo udruzenje kao organizovano tijelo sa svojim predstavnicima je u stanju to uraditi, pojedinci tu ne mogu nista ). tako da nemojte ljudi biti zaslijepljeni ljubavlju, vec dobro otvorite oci i sagledajte situaciju, ne samo sa navijackog aspekta, nego i sa posmatrackog i neutralnog aspekta...
ja neznam sta ti hoces uprava i osim isplacuju redovno plate igracima , dovela su se pojacanja , pokusava se dovesti sponzor da naprave stadion sponzora ima vise nego prije dvije ili tri godine,pored pojacanja doveli su mozda dva naj talentovanija igraca sta jos treba

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 avg 2010, 15:30

nedaTM87 je napisao/la:@pilevec je sve napisano, samo ima previse onih koji to ocito ne zele da cuju, vec sami sebe varaju da je sve u najboljem redu...
Mogu ti dati odgovor na ova pitanja al vala i necu koga god interesuje toliko nek ode do kluba ili do prostorija "udruzenja navijaca" nek pita sve sto ga zanima.Sve sto je pobrojano je dugogodisnji problem i nijedan problem nije takav da se da lako i brzo rijesiti.I nece se jos dugo rijestiti prema tome okrenimo se ekipi i igrama
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 26 avg 2010, 15:35

Strasan problem sa godisnjim kartama... mozda treba na njih postaviti kakav LCD da se mogu gledati utakmice pa da se ne ide na utakmicu nikako...

Mislim dajte ljudi, ne zamarajte se glupostima. U svakoj kuci ima problema, nema kluba u kojem sve stima.

Realno nismo doveli neka mega pojačanja ali smo uzeli par finih igraca koji ce nam valjati i danas a puno vise u buducnosti.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 avg 2010, 15:37

Feljton: Željezničar kroz godine (dio II)
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fe ... ine-dio-ii
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 26 avg 2010, 15:52

problem je što se prošle sezone prosalo blizu 2000 karata...a ove???
ko zna - neka napiše.
Aa uzeli smo titulu, finalisti Kupa i sad neka apatija...ja mislim da tu atmosferu treba da pumpa Manegment (koji jako loše radi i u kojoj sjede razni "gojeri")...ja kad sam pisao da treba iskoristiti SFF, dijasporu, titulu koju smo uzeli i u vrijeme kad je grad pun (i turista kojima može biti interesantan original Željin dres ili sl. prije nego fush Realov koji se nudi na čaršiji) i postaviti štand (šator, reklamni prostor nebitno) u Ferhadiji ili sl. (na kojem biu se prodavalo sve što ima veze sa Željom po promotivnim cijenama-uključujući godišnje) - neki su mi ovdje savjetovali da idem u Upravu.
Ja ne mislim da je neka pamet ovakve akcije pokrenuti i realizovati, a to ima specifičnu vrijednost kao rezultat (atmosfera, navika kupovanja karata i artikala, približavanje Želje djeci i sl)...i siguran sam da je to posao nekoga ko dobija platu u Klubu kao direktor marketinga i sl.
Ovo je konstruktivna kritika, dakle Uprava mora raditi svoj posao, a ne da sve ovisi o ljudima koji antuzijazmom drže stranicu kluba, ili znanjem Brke...dakle, treba organizaciono jačati, sistem uspostavljati - i to tražim od Uprave. Mislim da taj zujo treba izaći pred nas sa svojom vizijom, idejama, aktualnostima (tipa gradnja stadiona, igrački kadar) i reći nam šta je Željin put (kamo gonimo)...a ne da sve bude u stilu one izjave poslije Hapoela ("aaaa...ee,,hmm..aa ne znam..ne valja ..nikako...")
Da se razumjemo, draži mi je žujo od onog pitarskog šofera...ali nećemo se valjda sa njima mjeriti

oprostite na dužini posta
PS: titula je naša i ove sezone

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 26 avg 2010, 16:03

Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 avg 2010, 16:10

elSaik je napisao/la:Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.
A šta je uprava poduzela da stvori sebi lojalnu stoku??
Nije makla nekom stvari po tom pitanju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 26 avg 2010, 16:12

drop je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Problem je što smo nelojalna stoka. Od onih famoznih 14000 ni 10% nije kupilo godišnje. Toliko o navijačima, simpatizerima i prijateljima Kluba.
osvojila titulu :)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 avg 2010, 16:13

nick je napisao/la:
drop je napisao/la:
osvojila titulu :)
Titulu ne pripisuj njima, vec Amaru njegovim pomocnicima i igracima prije svega.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.