Treba jos kupiti sakha iz lpoola i lucas pereza iz arsenala jer klubovi na njih isto ne računaju kao che na matica

Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Neka potpiseRooney88 je napisao/la:Samo nek Nemanja potpise. Da ovoj fuli cir pukne.
Loš sam u procjenama da li je nesto photoshop ili nije xd Jel ovo fakat obuko naš dres?Gusar1995 je napisao/la:
Nije photoshop. Kako sam shvatio slika je sinuta sa messengera, a tamo gubi kvalitetu, zato je ovako loša.AlanSmith14 je napisao/la:Loš sam u procjenama da li je nesto photoshop ili nije xd Jel ovo fakat obuko naš dres?
Pa sto pljujes Matica onda? Pljuj Mourinha kad ti je gust, nisi normalan post napisao od registracije bukvalno. Sve je hejt, I kada valja I kad ne a ovdje mi pokusavas prodati pricu o objektivnosti? Ako hoces da te neko shvati ozbiljno onda pisi smisleno. Pljuvaca klasicnog uocis na kilometar a ti takav dojam od registracije ostavljas. I ko tu grijesi? Ako neko konstantno I iskljucivo pise samo lose stvari I nije sposoban vidjeti ama bas nijednom sustinu onda te I ne moze niko shvatiti drugacije nego trola. Pa jbte pogledaj evo samo sada sta si napisao. Standardan clan samionske ekipe I dokazan igrac u EPLu ti nije dobar (a ionako I ptice na grani znaju da ga dovodimo zbog Pogbe, ali ti jikako to da desifrujes). A druga stvar je ova djecacka prica o razlici izmedju 0:0 I 4:4. Oboje donosi po bod covjece, ti bi u toj situaciji vrijeme provodio pljujuci odbranu.reddevil96 je napisao/la:Neka potpiseRooney88 je napisao/la:Samo nek Nemanja potpise. Da ovoj fuli cir pukne.
Nemam ja nista protiv njega i ostalih pojačanja nego protiv mourinha
Žalosno da vi ostali forumaši ga sad veličate u nebesa a kad je bio u che svi ste se smijali njegovom bunkeru
Radije bi cak da je kloop trener i da završe utakmice 4-4 nego 0-0 bez šuta
Pljuvat cu i dalje po mourinhu jer imam itekako puno razloga, ako se ne Sjećaš završili smo 6. sa 30 bodova zaostatka za Chelseam, osvojili smo el nakon sretnog bunkera protiv celte! gdje je celta na old Traffordu imala priliku za prolaz u zadnjim sekundamaRooney88 je napisao/la:Pa sto pljujes Matica onda? Pljuj Mourinha kad ti je gust, nisi normalan post napisao od registracije bukvalno. Sve je hejt, I kada valja I kad ne a ovdje mi pokusavas prodati pricu o objektivnosti? Ako hoces da te neko shvati ozbiljno onda pisi smisleno. Pljuvaca klasicnog uocis na kilometar a ti takav dojam od registracije ostavljas. I ko tu grijesi? Ako neko konstantno I iskljucivo pise samo lose stvari I nije sposoban vidjeti ama bas nijednom sustinu onda te I ne moze niko shvatiti drugacije nego trola. Pa jbte pogledaj evo samo sada sta si napisao. Standardan clan samionske ekipe I dokazan igrac u EPLu ti nije dobar (a ionako I ptice na grani znaju da ga dovodimo zbog Pogbe, ali ti jikako to da desifrujes). A druga stvar je ova djecacka prica o razlici izmedju 0:0 I 4:4. Oboje donosi po bod covjece, ti bi u toj situaciji vrijeme provodio pljujuci odbranu.reddevil96 je napisao/la:Neka potpiseRooney88 je napisao/la:Samo nek Nemanja potpise. Da ovoj fuli cir pukne.
Žalosno da vi ostali forumaši ga sad veličate u nebesa a kad je bio u che svi ste se smijali njegovom bunkeru
E tooo, pa to brate trubim stalno i ispadam nevalja kad nesto napisem. To mi smeta kod Mourinha. Svaka cast za kometar!!reddevil96 je napisao/la:Neka potpiseRooney88 je napisao/la:Samo nek Nemanja potpise. Da ovoj fuli cir pukne.
Sta znaci posjed ako izgubis utakmicu?CR7 je napisao/la:.."najveći klubovi (Barca Real Bayern) se razlikuju od drugih velikih klubova jer i igra im mora bit gledljiva i bolja od drugih jer kad si trener najvećih klubova nije bitan samo rezultat a ja sam mislio da united pripada među 4-5najveca kluba ali izgubili smo u zadnjih 5G sve sto je fergi gradio 27g
A složit cemo se da 30% posjeda najveći engleski klub ne smije dopustit protiv nikoga a pogotovo ne protiv lpoola kojeg ismijavamo"
To treba biti misljenje svakog navijaca koji navija za ManUtd, i koji smatra da smo medju top 5 klubova u svijetu i ne moze niko reci drugacije, jer je ovo jedina istina!!
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Stani,koga bi ti doveo da popravimo posjed?CR7 je napisao/la:Ma nebitno druze, pa slabiji timovi protiv Barce imaju veci posjed. A ti si se opet zakacio za bezze pitanje, a sustina je da se vi pojedini navijaci ManUtd zadovoljavate sa mrvicama, sve vam u redu nekako. Pa nije vala, ako smo top klub onda tezimo da smo najbolji klub u svemu, a to je da ostvarujemo extra rezultate, da imamo top igrace, lijepu igru, odnosno da opravdamo to da smo TOP klub. Ja u svemu imam takvo ocekivanje od kluba, i nisam nikad potpuno zadovoljan ako nije tako.
Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.