Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

reddevil96
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la reddevil96 » 30 jul 2017, 15:42

S njim u sastavu prošetati cemo se ligom :D

Treba jos kupiti sakha iz lpoola i lucas pereza iz arsenala jer klubovi na njih isto ne računaju kao che na matica :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 jul 2017, 15:44

Od dolaska Nemanje će najviše profitirati Pogba, jer će ga ovaj uveliko osloboditi defanzivnih zadataka.Eh sad, koliko je United jači i da li je jači osjetno sa Nemanjom u timu, to niko ne zna, ali teren će pokazati.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 jul 2017, 15:45

Samo nek Nemanja potpise. Da ovoj fuli cir pukne. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 30 jul 2017, 15:50

Rooney88 je napisao/la:Samo nek Nemanja potpise. Da ovoj fuli cir pukne. :D
Neka potpise
Nemam ja nista protiv njega i ostalih pojačanja nego protiv mourinha
Žalosno da vi ostali forumaši ga sad veličate u nebesa a kad je bio u che svi ste se smijali njegovom bunkeru
Radije bi cak da je kloop trener i da završe utakmice 4-4 nego 0-0 bez šuta

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 30 jul 2017, 16:02

Gusar1995 je napisao/la:slika
:D
Loš sam u procjenama da li je nesto photoshop ili nije xd Jel ovo fakat obuko naš dres? :D
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

CantonaBIH
Kontakt:

Post Postao/la CantonaBIH » 30 jul 2017, 16:04

Jutros zavrsen pregled. Za 40 miliona na ovom poremecenom trzistu, odlicna cijena!

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 30 jul 2017, 16:07

I Van Persija samo čini mi se doveli sa 29 godina i praktično sam nam je donio ligu u narednoj sezoni. Neka i Nemanja bude važan faktor u osvajanju titule i opravdat će cijenu kolika god da bude.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 30 jul 2017, 16:07

Nije Photoshop.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 30 jul 2017, 16:15

AlanSmith14 je napisao/la:Loš sam u procjenama da li je nesto photoshop ili nije xd Jel ovo fakat obuko naš dres? :D
Nije photoshop. Kako sam shvatio slika je sinuta sa messengera, a tamo gubi kvalitetu, zato je ovako loša.

Evo bolja kvaliteta koju sam ja tek poslije našao
slika

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 jul 2017, 16:25

reddevil96 je napisao/la:
Neka potpise
Žalosno da vi ostali forumaši ga sad veličate u nebesa a kad je bio u che svi ste se smijali njegovom bunkeru

Pa sto pljujes Matica onda? Pljuj Mourinha kad ti je gust, nisi normalan post napisao od registracije bukvalno. Sve je hejt, I kada valja I kad ne a ovdje mi pokusavas prodati pricu o objektivnosti? Ako hoces da te neko shvati ozbiljno onda pisi smisleno. Pljuvaca klasicnog uocis na kilometar a ti takav dojam od registracije ostavljas. I ko tu grijesi? Ako neko konstantno I iskljucivo pise samo lose stvari I nije sposoban vidjeti ama bas nijednom sustinu onda te I ne moze niko shvatiti drugacije nego trola. Pa jbte pogledaj evo samo sada sta si napisao. Standardan clan samionske ekipe I dokazan igrac u EPLu ti nije dobar (a ionako I ptice na grani znaju da ga dovodimo zbog Pogbe, ali ti jikako to da desifrujes). A druga stvar je ova djecacka prica o razlici izmedju 0:0 I 4:4. Oboje donosi po bod covjece, ti bi u toj situaciji vrijeme provodio pljujuci odbranu. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 30 jul 2017, 16:29

MatiK i Ander - odjel za prljavi posao, Labilni kao organizator igre, lijeva strana u trenutnim okolnostima Lingard, desno Rashford i gore Lukaku.

To je otp udarna postava za protivnike kalibra Chelsea, Citya i Spursa te naravno u lp.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 jul 2017, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

DragonReborn
Kontakt:

Post Postao/la DragonReborn » 30 jul 2017, 16:30

Ispade da mi nemamo igrača a da se ne zove Nemanja.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 30 jul 2017, 18:19

Rooney88 je napisao/la:
Neka potpise

Pa sto pljujes Matica onda? Pljuj Mourinha kad ti je gust, nisi normalan post napisao od registracije bukvalno. Sve je hejt, I kada valja I kad ne a ovdje mi pokusavas prodati pricu o objektivnosti? Ako hoces da te neko shvati ozbiljno onda pisi smisleno. Pljuvaca klasicnog uocis na kilometar a ti takav dojam od registracije ostavljas. I ko tu grijesi? Ako neko konstantno I iskljucivo pise samo lose stvari I nije sposoban vidjeti ama bas nijednom sustinu onda te I ne moze niko shvatiti drugacije nego trola. Pa jbte pogledaj evo samo sada sta si napisao. Standardan clan samionske ekipe I dokazan igrac u EPLu ti nije dobar (a ionako I ptice na grani znaju da ga dovodimo zbog Pogbe, ali ti jikako to da desifrujes). A druga stvar je ova djecacka prica o razlici izmedju 0:0 I 4:4. Oboje donosi po bod covjece, ti bi u toj situaciji vrijeme provodio pljujuci odbranu. ;)
Pljuvat cu i dalje po mourinhu jer imam itekako puno razloga, ako se ne Sjećaš završili smo 6. sa 30 bodova zaostatka za Chelseam, osvojili smo el nakon sretnog bunkera protiv celte! gdje je celta na old Traffordu imala priliku za prolaz u zadnjim sekundama
Zabili smo najmanje golova ikad, izgubili smo ibru i Rooneya a doveli samo lukakua, onda dovodimo dvojicu od 29g da zauzimaju mjesto mladima kvalitetnijima
Mou ocito nije naučio lekciju zasto samo 3G bude na klupi ali bar ce nama dobro doci jos godinu i pol ga trpjeti pa Goodbye
I da u pravu si da 4-4 i 0-0 donosi jedan bod :D ali najveći klubovi (Barca Real Bayern) se razlikuju od drugih velikih klubova jer i igra im mora bit gledljiva i bolja od drugih jer kad si trener najvećih klubova nije bitan samo rezultat a ja sam mislio da united pripada među 4-5najveca kluba ali izgubili smo u zadnjih 5G sve sto je fergi gradio 27g
A složit cemo se da 30% posjeda najveći engleski klub ne smije dopustit protiv nikoga a pogotovo ne protiv lpoola kojeg ismijavamo

CR7
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la CR7 » 30 jul 2017, 18:23

Neka potpise

E tooo, pa to brate trubim stalno i ispadam nevalja kad nesto napisem. To mi smeta kod Mourinha. Svaka cast za kometar!!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 jul 2017, 18:33

Treba batalit ovu temu zbog nekih likova fakat

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 30 jul 2017, 19:06

Izgubis matore Ibru i Ronneya i dovedes jednog od najdominantnijih centarfora danasnjice uz kojeg imas perspektivnog Rashforda i Martiala, ali da su se dovela jos 3 pojacanja u napadu, prica bi se okrenula na drugi mlin i bilo bi Mourinho hejta Martiala, unistava momka i sl gluposti.

Nije to vise konkurencija od prije jedno 10 do 12 godina gdje si imao Arsenal, Chelsea i eventualno Liverpool u borbi za titulu, nego je tu sad 6 ili 7 ravnopravnih ekipa koje ulazu velike novce i koje zele rezultat, nema monopola kao u Njemackoj, Spaniji i sl.

Bas nekad treba preskociti temu.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

CR7
Kontakt:

Post Postao/la CR7 » 30 jul 2017, 19:27

.."najveći klubovi (Barca Real Bayern) se razlikuju od drugih velikih klubova jer i igra im mora bit gledljiva i bolja od drugih jer kad si trener najvećih klubova nije bitan samo rezultat a ja sam mislio da united pripada među 4-5najveca kluba ali izgubili smo u zadnjih 5G sve sto je fergi gradio 27g
A složit cemo se da 30% posjeda najveći engleski klub ne smije dopustit protiv nikoga a pogotovo ne protiv lpoola kojeg ismijavamo"

To treba biti misljenje svakog navijaca koji navija za ManUtd, i koji smatra da smo medju top 5 klubova u svijetu i ne moze niko reci drugacije, jer je ovo jedina istina!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 jul 2017, 19:38

CR7 je napisao/la:.."najveći klubovi (Barca Real Bayern) se razlikuju od drugih velikih klubova jer i igra im mora bit gledljiva i bolja od drugih jer kad si trener najvećih klubova nije bitan samo rezultat a ja sam mislio da united pripada među 4-5najveca kluba ali izgubili smo u zadnjih 5G sve sto je fergi gradio 27g
A složit cemo se da 30% posjeda najveći engleski klub ne smije dopustit protiv nikoga a pogotovo ne protiv lpoola kojeg ismijavamo"

To treba biti misljenje svakog navijaca koji navija za ManUtd, i koji smatra da smo medju top 5 klubova u svijetu i ne moze niko reci drugacije, jer je ovo jedina istina!!

Sta znaci posjed ako izgubis utakmicu?

Zeljeznicar! 1921 !

CR7
Kontakt:

Post Postao/la CR7 » 30 jul 2017, 19:46

Ma nebitno druze, pa slabiji timovi protiv Barce imaju veci posjed. A ti si se opet zakacio za bezze pitanje, a sustina je da se vi pojedini navijaci ManUtd zadovoljavate sa mrvicama, sve vam u redu nekako. Pa nije vala, ako smo top klub onda tezimo da smo najbolji klub u svemu, a to je da ostvarujemo extra rezultate, da imamo top igrace, lijepu igru, odnosno da opravdamo to da smo TOP klub. Ja u svemu imam takvo ocekivanje od kluba, i nisam nikad potpuno zadovoljan ako nije tako.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 30 jul 2017, 19:49

CR7 je napisao/la:Ma nebitno druze, pa slabiji timovi protiv Barce imaju veci posjed. A ti si se opet zakacio za bezze pitanje, a sustina je da se vi pojedini navijaci ManUtd zadovoljavate sa mrvicama, sve vam u redu nekako. Pa nije vala, ako smo top klub onda tezimo da smo najbolji klub u svemu, a to je da ostvarujemo extra rezultate, da imamo top igrace, lijepu igru, odnosno da opravdamo to da smo TOP klub. Ja u svemu imam takvo ocekivanje od kluba, i nisam nikad potpuno zadovoljan ako nije tako.

Stani,koga bi ti doveo da popravimo posjed?

Zeljeznicar! 1921 !

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.