Treba ovo podjeliti amaterske ugovore na 500 maraka i hranarinaSiouxLukavac je napisao/la:Imamo mi najbolju ekipu samo to treba poslozit hahahahahaha
To je.jedini izlaz
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba ovo podjeliti amaterske ugovore na 500 maraka i hranarinaSiouxLukavac je napisao/la:Imamo mi najbolju ekipu samo to treba poslozit hahahahahaha
Pa igra. Izblokiro jedan udarac Ivetica cini mi se i taj mu oduzeo loptu on se ko baca nesto, to sam zapazioEvolution87 je napisao/la:Zar igra?Zagor je napisao/la:Ahmetovic ne zna ni faul dobit..
SiouxLukavac je napisao/la:Čelik: Marković, Šehić Hasanhodžić, Udovičić Duraković, Kadrić, Šišić, Adilović, Duvnjak, Imamović, Jurković
Pročitajte s kim igramo, i još su neki ovdje pisali da je prošlogodišnja ekipa Čelika bila lošija od ove.
Ovo moramo dobiti sa više razlike, ali nema od toga ništa, očekujem patnju protiv ovih jadnika.
Zabili su zarii na vrjeme pa sta je bilo , daj ba kako mozes ikakav im alibi davatmuhamedhulk je napisao/la:Kad oni ne zabiju na vrijeme..onda patnja. Krle ono nije smio promasiti, ali de ga stavi naprijed hebo vise krilo!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, SamoIzrekno, trunks1946 i 27 gostiju.